שירשור תמונות

ושני סוסים בשעת פעולה

איזו אהבה

angel457

New member
צילמתי חלק מהסוסים בחווה שלי....

אבל לא את כולם בגלל שחלקם עבדו במגרש!! צילמתי את סול היפיוף!! ועוד מלא!!!!!! התמונות ילכו מחר לפיתוח ושהם יחזור תקבלו תמונות מהתחרות ושל הסוסים מהחווה שלי....

פרסה

New member
:_)

אמורים היו להרביע את סיגלית אבל אם זה לא הלך אז אני אצלם <אמור היה להרביע אותה קילר סוס פינט מהמם אם גב שבור וביצים ענקיות> הביצים של קילר: ענקיות כל בחורה שבאה לחוה מתעלפת וזלמן בכל אין מה לדבר

1VeReD

New member
סלייטר

אנשים בטח כבר רוצים להרוג אותי על ההערות אבל אם כבר שמים חלר מהתמונות שלי ולא מפרטים על הסוסים אז... סלייטר הוא בעיקרון סוס ווסטרן בין 7 אבל בשנה האחרונה התחלנ לעשות עליו דרסז´ והוא ממש ממש השתפר.. גם בקפיצות, הוא אפלוסה

הסוסים בפעולה האלה...

די מגרים...חחחחחחחחחחחחחחחח טוב... עוד תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת- של סוסים (ו-סוטים) בקרוב!

M ar y K at e

New member
הסוסים אצלי באורווה ../images/Emo15.gif

רד- סוס זקן(15-19) ושונא לזוז אבל מאוד נוח. הוא חום עם הרבה גרדת
רעם- סוס ענק בן 11-12 וגם שנוא לזוז הוא נוח אבל נורא איטי אוהב לעשות קונצים חום בהיר. ורוקי- טנסי ווקר טהור, בן 3-10 בפנסיון. והוא לא מסורס אבל הוא נורא נורא רגוע
בקרוב תמונות

טובי.

וטב... זה סוס מ-ד-ה-י-ם שהיה לנו בחווה... ליפני כמה שנים (שנה\שנתיים). הוא ממש יפה! לא רכבתי עליו כי הוא סטלין.... ואז בכלל לא ממש רכבתי טוב...
גם עכשיו אני לא משהו (חחח) אבל מילא!

angel457

New member
צודקת!! פיינטים הם מהממים והיה...

בתחרות סוס פיינט מהממם!!!! וצילמתי אותו!!!!!!!!!!!!

עוז...סוס מהמם כנסו....

ליתר דיוק סייח מהמם אין לי שום פרטים עליו אני רק יודעת שהוא סוס יפיוף וחמוד נורא ולאמא שלו קוראים איילה והיא סוסה נורא נורא חמודה... ורד את יודעת יותר ממני עליו תני פרטים עליו.... הוא קטן נראה לי פחות משנה אבל אני לא בטוחה ....

1VeReD

New member
עוז

עוז הוא סייח בין 7 חודשים +- הוא הבן של איילה סוסת פיינט טהורה ומילניום סוס פיינט טהור (אבל לא יפה) הוא סייח מדהים עם אחלה אופי ואני משערת שבקרוב נצטרך ליפרד ממנו גם כי הוא ימכר טוגם כי עוד חצי שנה אולי יותר יהייה לו אח או אחות (עזית)

למעלה