דברי אל היד כשתתבגרי ותוכלי לנהל דיון כמו בן אדם - דברי אליי
S SimsY New member 14/2/06 #124 לא יודע למה בדיוק התכוונת אבל אני לא מתכוון לדבר עם מישהו שכל מה שהוא יודע זה לקלל ולתקוף ולנבל את הפה בלי יכולת להמציא טיעון אחד לגיטימי לדברים שאומרים לו ולכן עדיף שהיא תדבר אל היד כי גם ככה הראש לא מקשיב, חבל לו על הזמן.
לא יודע למה בדיוק התכוונת אבל אני לא מתכוון לדבר עם מישהו שכל מה שהוא יודע זה לקלל ולתקוף ולנבל את הפה בלי יכולת להמציא טיעון אחד לגיטימי לדברים שאומרים לו ולכן עדיף שהיא תדבר אל היד כי גם ככה הראש לא מקשיב, חבל לו על הזמן.
S SimsY New member 15/2/06 #168 למקרה שלא שמת לב אני משתדל לסיים את הריב הזה - אבל הפאקצה מתעקשת למשוך ולמשוך אותו.
S SimsY New member 15/2/06 #189 נו זהו אני לא מגיב לה יותר מי שעונה לדיעה לגיטימית בקללות ושמות גנאי אין מה לדבר איתו כי השרשור סתם יימחק בסופו של דבר בגלל הקללות.
נו זהו אני לא מגיב לה יותר מי שעונה לדיעה לגיטימית בקללות ושמות גנאי אין מה לדבר איתו כי השרשור סתם יימחק בסופו של דבר בגלל הקללות.
G girl love you New member 15/2/06 #178 כמה יופי בבן אדם אחד../images/Emo9.gif הוא פשוט כל כך חתיך שי פרטוש בגמר אתה נולדת לרקוד
D doron7m New member 15/2/06 #185 שי פרטוש נולד לרקוד וכל מילה מיותרת!!! שי פרטוש=הרקדן הבא של ישראל!!!