שירשור שבועייי

just dandi

New member
מי שמדברת.

לכי לדגמן כבר,לכי

Prozaccc

New member
מי שמדברת*2!

לכי תקמפני לאיזה קמפיין נחשב. היופי שלך חוצה גבולות
ד"א, אני רוצה אותך במסנג'ר

just dandi

New member
את לא מתחברת!../images/Emo123.gif

[או ששינית ניק,ועכשיו אני לא מזהה
]

ברררר

New member
זה לא אומר אולי זה משהו אחר

שם:בר גיל:עוד חודשיים 18 תמונה: דוגמנית השבוע שלכם: רותם סלע דוגמן השבוע שלכם: פיליפ קיי סוכנות השבוע שלכם:LOOK קטלוג השבוע שלכם: קסטרו ג'ינס חברת השבוע שלכם:פול אנד בר איש השבוע בפורום:- מסר לאומה: לא תצפה לא תתאכזב טרנד השבוע:- איך השאלון:

Gingerhores

New member
:)שיהיהשבועטוב..לי לא ממש טוב יעבור

שם:הדר יעקובי גיל: 17וחצי דוגמנית השבוע שלכם: רותם סלע דוגמן השבוע שלכם: רם שוורץ? סוכנות השבוע שלכם: סיקסאנס מודל קטלוג השבוע שלכם: אירית...(בר מדהימה) חברת השבוע שלכם: TLV איש השבוע בפורום: מממ לא יצא לי לבלות פה הרבה :( לימודים ועבודה מסר לאומה: אהבה כואבתתתתתתת (עדיף סטירה אוהבת ונשיקה בוגדת) טרנד השבוע: תוספות שער.. איך השאלון: יבש! :p תמונה מהתצוגה

tuty20

New member
אנייייי

שם: מור גיל: 16 תמונה: לא צריך {מצרפת של בר } דוגמנית השבוע שלכם: בר רפאלייי דוגמן השבועשלכם: אנחל בונני סוכנות השבוע שלכם: אממ לא יודעת קטלוג השבוע שלכם: לא שמתי לב ממש לקטלוגים...אבל של לי קופר... חברתהשבוע שלכם: אמממ איש השבוע בפורום: בפורום שלנו כאילו ?! ממ לא יודעת המון מגיבים המון שמים תמונות ככה צריך מסר לאומה: אל תיתנו לפחד מהכשלון למנוע ממכם להמשיך לשחק במשחק טרנד השבוע: פונינט {אגב שונאת את נינט רדו ממנה כבר נמאס מממנהההההההההההה} איך השאלון: אחלה

ואני ../images/Emo13.gif

שם: בתאל. גיל: 18. תמונה: מצורפת. דוגמנית השבוע שלכם: טיירה בנקס. דוגמן השבוע שלכם: מממ לא יודעת. סוכנות השבוע שלכם: אין. קטלוג השבוע שלכם: דיזל. חברת השבוע שלכם: דיזל. איש השבוע בפורום: נכיר ונדע:}. מסר לאומה: לילה טוב. טרנד השבוע: ג'ינסים צרים למטה. איך השאלון: חלקו נחמד, חלקו שולי. :}

just PolPoll

New member
~!~!~

שם:פולי גיל: 16.5 תמונה: דוגמנית השבוע שלכם: ג'מה דוגמן השבוע שלכם:~ סוכנות השבוע שלכם:~ קטלוג השבוע שלכם:טאג וומן חברת השבוע שלכם:~ איש השבוע בפורום:תמר לב מסר לאומה: אנורקסי זה לא סקסי
טרנד השבוע:~ איך השאלון:נדוש

אני

שם:פאר גיל: 16 תמונה: דוגמנית השבוע שלכם: דוגמן השבועשלכם:- סוכנות השבוע שלכם:אין קטלוג השבוע שלכם:אין חברתהשבוע שלכם:אין איש השבוע בפורום:זהבה וMelvina מסר לאומה: -

just dandi

New member
....

שם:
דנה הדגש|
תמונה: *drooling* הדגש|
דוגמנית השבוע שלכם:לינה
הדגש|
דוגמן השבוע שלכם: הדוגמן של זארה מן. הדגש|
סוכנות השבוע שלכם:..רוברטו הדגש|
קטלוג השבוע שלכם:שופבופ וזארה!
הדגש|