שירשור שבועייי

לא.. גם אני רוסיה דווקא :)

כןןןןן!! את מכירה אותה?? אח אני מתה על הילדה הזו

אה ואגב

לא התכוונתי להעליב או משו כששאלתי אם את קווקזית..
פשוט את מזכירה לי חברה שלי שהיא קווקזית.

Melvina

New member
חחחחחחחח

עכשיו העלבת את הקווקזיות כשאמרת שאת לא רוצה להעליב אותי כששאלת אם אני קווקזית

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אין לי שום דבר נגד קווקזיות חחחחחחח פשוט חחחחחחחח ואי חחחחח עדיף שאני אשתוק ואנסה להיות דוגמנית יפה חחחחח

היי

שם: עדי גיל: 17 ומשהו תמונה: עדיף שלא אני מכוערת, אבל אני יכולה לתת תמונות של דברים שצילמתי אם אתם רוצים דוגמנית השבוע שלכם: אין דוגמן השבועשלכם: בר רפאלי סוכנות השבוע שלכם: לא מבינה בזה קטלוג השבוע שלכם: לא יצא לי להסתכל על קטלוגים חברתהשבוע שלכם: איזו חברה? איש השבוע בפורום: לא יודעת אולי תמר מסר לאומה: אני אוהבת צילום טרנד השבוע: אני אוהבת את הטרנד עם הסקוטי איך השאלון: נחמד

ehofi1

New member
מאמי כנסי

גם אם את מכוערת את יכולה לשים תתמונה אני לא אגיד שמות כדי לא להעליב אבל לא כל מי ששמה פה תמונה היא באמת יפה או כוסית-פשוט שמים תמונה לא ביג דיל.

טוב, סתם כי אני כותבת בפורום

אין לי שום קשר לדוגמנות סתם נושא שמעניין אותי והייתי רוצה להיות צלמת.

Melvina

New member
דווקא

זווית הצילום לא משהו, הגדילה לך את האף. את בעצמך נראית טוב.

Melvina

New member
האמת שלא ממש

את מצלמת את עצמך קרוב מדיי ובזוויות לא טובות. תנסי לשים את עצמך על טיימר ולצלם מרחוק.

כי אין מי שיצלם אותי

כי אני בדרך כלל זו שמצלמת וזה קשה לי לצלם את עצמי כי אני לא רואה מהמצלמה... יש לי אבל תמונה אחרת אם זה טוב בשבילך... ועוד משהו, לא נראה לי שזאת הבעיה בצילום אלא בי.

אני :]

שם: ספיר גיל: 15 תמונה: מצורפת דוגמנית השבוע שלכם: רותם סלע דוגמן השבועשלכם: יהודה לוי סוכנות השבוע שלכם: קארין מודלס קטלוג השבוע שלכם: GAP חברת השבוע שלכם: לי קופר איש השבוע בפורום: נמנמ אין .. הרבה זמן לא הייתי פה מסר לאומה: אקונה מטטה
טרנד השבוע: סקיני ג'ינס רר איך השאלון: מעולה

Tamar Lev

New member
אני..

שם: תמר לב גיל: 15.5 תמונה: מצורפת דוגמנית השבוע שלכם: זהבה :) דוגמן השבוע שלכם: מייקלואיסססס סוכנות השבוע שלכם: אין קטלוג השבוע שלכם: ZAARA חברת השבןע שלכם: זארה..בגדים מעלפיםם איש השבוע בפורום: זהבה.. בגלל.. הכל! מסר לאומה: גם בעיטה בתחת.. זה צעד אחד קדימה! טרנד השבוע: אין איך השאלון: נחמדד :)

למעלה