שירשור שאלות 31.1.05

avi385679tapuz

New member
שלום ואשמח לעזרה

מי שמכיר את המודל mrf אשמח לעזרה. ובכן איך אפשר לדעת במודל הזה את עוצמת הרוח?. ושאלה שניה איך אפשר לדעת מה המינוס במפת 500 מ"ב. אני מדבר על המודל הזה בקישור. בתודה מראש אבי.

I t a M a R 1 1

New member
מה אתם אומרים חבר'ה על יום שישי...

בסיזון נט רשום ככה יום שישי - ממטרים ברוב האזורים. ייתכנו סופות רעמים וברד ותנשבנה רוחות ערות. התקררות נוספת ושלג כבד בחרמון. סכנת שטפונות במדבר יהודה וצפון הנגב אפשר לקחת אותם במילה או לחכות עד למחר ומחר אני אקבל תשובה ודאית מתי אני יכול לקבל תשובה ודאית? אני צריך ספציפית לאיזור ק.מלאכי.. תודה לכולם

A1919

New member
בקשת עזרה - יום ראשון

יש פה מישהו שיוכל להגיד לי מה אמור להיות המזג אויר בגוש דן ביום ראשון לפנה"צ? והאם יש צפי לגשמים? תודה מראש.

אבי223

New member
שאלה חשובה!!!

חלק אומרים שכן, חלק אומרים שלא ועדיין לא קיבלתי תשובה ברורה. יהיה שלג בירושלים השבוע או לא???

hosam6

New member
שאלה למומחים

אני גר בצפון האם ייתכן מצב שבו ירד שלג בצפון ולא ירד שלג בירושלים

gradar

New member
מזג האוויר בבודפסט בסופ"ש הקרוב??

שלום לכולם, היכן (או האם) ניתן לקבל תחזית לסופ"ש הקרוב, חמישי עד שבת, לבודפסט ? בתודה, גיא

קומולוס

New member
שאלה! -

מתי תיהיה מהירות הרוח בימים הבאים- שלישי רביעי וחמישי (בעיקר חמישי) בעפולה? בשנה שעברה בסופת ינואר (23-27) הצפי היה לרוחות חזקות במיוחד ואכן במקומות רבים מהירות הרוח הגיע למעל 100 קמ"ש בעוד שבעפולה הייתה רוח קלה לאורך כל הסופה, האם ביום חמישי הרוח האזור עפולה תיהיה חזקה (מעל 70 קמ"ש)? תודה לכל העונים!

הנה לכם אתר מזג אוויר הכי גרוע

שנפתח ברשת -קבלו...

THE ONE RAIN

New member
חברים..צריך עזרה קטנה כנסו בבקשה

יש לי בחודש הבא ב-8 טיול לרמת הגולן ל-3 ימים... האם יש כיווון למה שיהיה בערך?קר ? מושלג? בהיר? תנו לי כיוון בבקשה!!! שנדע לפני כולם אם מתבטל הטיול עקב גשמים ואפילו שלג... יום טוב לכולם

elad friedman

New member
שאלה למבינים

אהלן, אני לא מבין גדול אבל... יש לי ויכוח עתיק עים אבי האים בדרך כלל הגשם בארץ מתחיל מהדרום או מהצפון,אני טוען שבדרך כלל שקעים מגיעים מכוון מערב ומסתובבים נגד כיוון השעון(כמו ששקע מסתובב לא?) ולכן בד"כ הגשם מתחיל בדרום אבי טוען בעיקר על סמך גילו ונסיונו כי הגשם מתחיל מהצפון תודה מראש לעונים 10 מ"מ בונוס או ברק לפי בחירה...:)

phoenix100

New member
לבינתים לא! כנס :\

המצב לגבי ירושלים לא טוב כמו המצב בצפון אבל חכה לעידכוני ערב רק אז נדע עם אנחנו הירושלמים ביפנים.. לבינתים יש מצב טוב מאוד לשלג מעורב בגשם אם זה מנחם אותך :)

למעלה