שירשור שאלות 31.1.05

lilon1

New member
לא בחוקיות אבל בד"כ אביך צודק

אבל ממש אין חוקיות בנושא, ע"ע אי"ס למינהם (אפיק ים סוף), בשקעים חורפיים הגשם מתחיל בד"כ בצפון

אבא צודק

תוכון1

New member
כמעט תמיד הגשם מתחיל בצפון.

רק באפיק ים סוף מתחיל הגשם בדרום ובמזרח. זה בגלל שהשקעים מגיעים אלינו כמעט תמיד מכיוון צפון מערב.

טל שמאי טל שמאי עם כל הכבוד

והערכה שיש לנו אליו והוא באמת אחד האנשים הטובים פה בפורום ובסקירותיו הוא בדר"כ קולע בול אבל האתר שלו לא מעודכן כבר שנה ואפילו התחזיות שם מצחיקות- תסתכל על התחזית אני וחברה שלי צחקנו איזה חמש דקות פשוט אתם חייבים לראות את התחזית לחרמון במיוחד ולשאר הארץ...

nadav bu

New member
אז לאיזה מפלס בערך צריך?

הפקתי ל-500 מ"ב, עדיין מראה רוחות מערביות נקיות.

גם לא 500 מ"ב.

הרוחות שמשפיעות על כיוון תנועתו של הענן נמצאות לרוב במפלס 800-700 מ"ב. כמובן שזה תלוי בסוג הענן- צירוס לא יושפע מרוחות בגבהים הללו, אלא ברום הגבוה [400-100 מ"ב, תלוי במפלס בו נמצא הענן] כמו שסטרטוקומולוס שפסגתו מגיעה עד 850 מ"ב לא יושפע מהן [הוא יושפע מהרוחות ב-900 מ"ב].

roikatz

New member
יש הבדל בין גרוע ללא מעודכן

חבל על הכסף שמשלמים שם על השרת ועל הdomain...

טל שמאי

New member
לפחות אל תביע זלזול.

השקעתי לא מעט באתר הנ"ל, הוא לא מתעדכן מסיבות אישיות בלבד, כמו כן זו החלטתי. הזלזול לא במקום, ניסית להצחיק? אני לא חושב שהצלחת.

ביציק

New member
הנה תחזית לבודפסט >

יום חמישי > 2 מ"צ ביום עד 7- מ"צ בלילה, שלג מדי פעם בבוקר. יום שישי > 0 מ"צ ביום עד 7- מ"צ בלילה,סיכוי לשלג שלג מדי פעם. יום שבת > 1 מ"צ ביום עד 7- מ"צ בלילה, סיכוי לשלג מדי פעם. מזג אוויר די קר וחורפי צפוי בסופשבוע זה בבודפסט, למרות שאם לא ירד שלג, עדיין קר מאוד.

למעלה