שירשור שאלות 31.1.05

החזרתי תשובה, תקרא מהר לפני שימחקו!

וההצעה בעיינה עומדת... אני לא מדבר סתם... אני מקיים!

I t a M a R 1 1

New member
אממ אתה אומר את זה בידיעה בטוחה..

לגבי כל הארץ וגם הדרום? כי אני רוצה לעשות מסיבה באיזור ק.מלאכי וגם אם יהיה גשם לפרקים מבחינתי זה יהיה מעולה מה אתם אומרים.. תודה על התגובה

avi385679tapuz

New member
תודה בועז ,אך המפה הזו לא נותנת

עוצמת רוח אלה כיוון,איפה רואים פו עוצמה,ועוד דבר איפה ניתן לראות טמ"פ במפלס 500 מ"ב במודל הזה?.

avi385679tapuz

New member
תודה שוב בועז על התשובה,אך

האם ניתן לראות את הטמ"פ במפלס 500 מ"ב במודל הזה?. שמתי לב שיש הסברים למטה על המודל הזה קראתי שם את ההסבר על המפה 500 מ"ב אך לא מוסבר שם איך ניתן לראות את הטמ"פ במפלס זה,ועוד משהו ברוב המודלים ישנה מפה שנקראת 700 מ"ב בגובה 3000 מטר אך משום מה במודל הזה המפה הזו מראה גשם לפי ההסבר שלך בקריאת מפות,איפה בדיוק המפה של טמ"פ במפלס זה?. ובועז תודה על העזרה.

טל שמאי

New member
MRF = GFS

כך שנתונים לגבי טמפ' ב500 מ"ב תוכל לקבל בטופקארטן, ארל ובאתר שפירסמתי לאחרונה. http://www.mezegavir.net/gradsmap.php

erantz

New member
לגבי הסיכוי לשלג בירושלים

שלום לחברי הפורום , אני כרגע במילואים בגוש עציון באלעזר, ואין מאושר ממני שלפחות אם אני כבר שם יש סיכוי לשלג. השאלה היא מה הגובה בדיוק של אלעזר , לפי מה שאני יודע זה מקום שהוא יותר גבוה מהשיא בירושלים , אני ממש קרוב לרכס של נווה דניאל שהוא הישוב הכי גבוה שם. ועוד שאלה אם יש גמב"ש בירושלים ההפרש בגבהים בגוש עציון שווה שלג נקי לא? ודרך אגב ביום חמישי אם אהיה מה לעדכן מבטיח לעדכן דיווח שוטף משם.

lightofgod

New member
אתה באיזור 950 מ ' בערך אם אני לא

טועה ובכלל הסיכוי לשלג שם גבוה משמעותית מירושלים בעיקר בכמות ובאיכות... אם יהיה שלג קל בירושלים שלא יתפס אצלך בטוח יתפס... גמב"ש בירושלים, יהיה שלג נקי אצלך אבל ספק אם יתפס...

erantz

New member
מתאים

טוב אז ביום חמישי אני יעדכן מה קורה, אפילו בשעות הלילה , גם ככה אני שומר בשעות האלו...

bhmi100

New member
גוש עציון 900-1000 מטרים

יכול להיות מצב של שלג כמו שתארת. (לציון מדויק של גובה יש לך מפה טופוגרפית לא כך?)

erantz

New member
אני חושב שנווה דניאל בגובה 980

אז אצלי זה בטח 950 פחות או יותר.

למעלה