שירשור שאלות 10.8.05

Ben Zak

New member
המלצה |שמאלה|

לדעתי, מאחר ואתה מתאמן בחדר כושר, אין טעם לקנות משקולות לעבודה בבית. יש לך הכל כבר בחדר כושר. להיפך - תתמקד יותר באירובי, שזה משהו שאתה לא חייב חדר כושר כדי לעשות. שים דגש יותר על ריצה, הליכה מהירה וכו'. המלצה שלי - קח לך איזו קלטת וידאו של ספורט ותתמיד בה לאורך זמן. יש בטלוויזיה מלא תוכניות לאחרונה של ספורט החל מיוגה ועד פילאטיס וגם פעילויות כלליות יותר. מספיק שתבצע קצת מכל דבר ואתה תרגיש בשינוי. בחדר כושר תמשיך לעבוד על כוח במקביל, לאט לאט. בכל מקרה, אם אתה רוצה גם משקולות לבית, אז בתור התחלה בין 2 ל-5 ק"ג ליד יספיקו לך לדעתי. עדיף לקנות ידית אחיזה מתברגת בנפרד, כך שאפשר להוסיף משקל ולהוריד משקל. תרכוש את המשקולות בנפרד. בעתיד תמיד תוכל לקנות עוד משקולות ולהבריג על הידית אחיזה.

stkachov

New member
תודה

קניתי היום משקולות צלחת, מוט הברגה ומזרן אימון. העניין הוא כזה: בזמן הקרוב אני אוכל ללכת לחדר כושר מקסימום 2-3 בשבוע, ושם לעשות את האירובי. לעשות בבית אירובי זה יותר קשה, קשה לי לרוץ או ללכת לאורך זמן וללא מזגן ובמיוחד ללא מוזיקה. לכן, אני אנסה בבית לפחות לשמור על האימון האנאירובי.

hillator

New member
הסבר

אם את רוצה דיאטת השמנה תפני לדיאטנית מומחית שתעשה לך תפריט מאוזן. בכל אופן לא אמורים לעלות יותר מקילו לשבוע.. וגם אז זה נחשב הרבה

sattla

New member
שלום, מחפש מידע על ערכים תזונתיים..

שלום לכולם, אני מחפש אתרים שיש בהם "סימון תזונתי" או "ערך תזונתי" של מרכיבים שונים באפייה, כגון: קורנפלור, שוקולד מריר\חלב, קמח, אגוזי מלך, שמנת, גבינה, מרגרינה וכו'.. יש איזשהו אתר או כמה אתרים שמספקים את המידע והנתונים הללו? מישהו נתקל? תודה רבה מראש למשיבים

sattla

New member
תודה רבה! ../images/Emo9.gif וסליחה שלא שרשרתי....

אם יש עוד, אשמח.
שוב תודה.

מישהו יודע כמה קלוריות יש ב...

פרוסת חציל אחת בינונית מטוגנת (למי שמכיר זה אחד מהמרכיבים החשובים ביותר בסביח העיראקי). תודה רבה מראש על העזרה.

dsxzfsdafdsaf32

New member
לחם דל

קניתי לחם דל וכל פרוסה היא ממש קטנה..ויש בכל פרוסה 25 קלוריות...אבל אחת או שתיים לא משביעות כי הן באמת קטנות.אז זה בסדר אם לארוחת ערב אני אוכלת 3-4 פרוסות?

למעלה