שירשור שאלות 10.8.05

מוֹרני

New member
תשובות

1- מנת לחם את צריכה לאכול גם בבוקר וגם בערב בהנחה שאת אכולת בארוחת צהרים אוכל מבושל. כמו שיעלי אמרה הפחמימות נחוצות למוח שלנו אז אין שום סיבה בעולם שתוותרי עליהן ותגרעי אותן מהתפריט היומי שלך. 2-כל פחמימה שתרצי לאכול [אני מתכוונת בצורה מבושלת כשמדובר על ארוחת צהריים,כן?] את יכולה, הפחמימה עצמה נניח ומדובר בספגטי, אינה משמינה הכמות היא זאת שמשמינה. את צריכה לדעת את הכמות שאת אמורה לאכול מהפחמימה [או מכל אב מזון אחר]ולא לוותר עליה.כמו שאמרתי שום מאכל אינו משמין אם יודעים לאכול אותו בכמות הנכונה. ובקשר לשאלה השניה, הפסטה היא פחמימה בפני עצמה. את יכולה לחלק לעצמך את הכמות כך שתאכלי אותה גם בסלט וגם בצלחת מחוץ לסלט. שוב, הכל תלוי בכמות.

Oיון

New member
../images/Emo51.gif לשתיכן..

לא חשבתי שאפשר לאכול פעמיפ לחם. ועוד שאלה.. מה עדיף.. לחם קל או פריכית / פתית?

ofec bar

New member
מה שאת אוהבת ומשביע אותך יותר

אני אוכלת בערך 250 ג' פחממות ביום. זה יוצא בערך חצי כיכר לחם אם אני אוכלת רק לחם. למה את מנסה לחסוך בפחממות? פחממות צריכות להוות מחצית מצריכת הקלוריות היומית שלך.

מוֹרני

New member
אם אינני טועה, רוב הויטמינים נמצאים

בקליפה של הפירות והירקות. [שמשהו יתקן אותי אם אני טועה].

ofec bar

New member
נכון, אבל זה תלוי בירק/פרי

בגדול את צודקת מאוד. הפרי עצמו מכיל יותר פחממות ומיים מאשר הקליפה שהיא מרוכזת בויטמינים ומינרלים. אבל למשל בתפו"א, גזר, דלעת וכו' מן הסתם אוכלים את ה"בפנים" ולא את הקליפות.

היי למון גירל

תרי,מה שקורה זה שאכן בזמן הקילוף הרבה מהויטמינים "נאבדים"מהירקות/פירות,אבל עדיין יש בירקות ובפירות יותר ויטמינים מאשר במוצרים אחרים שלא הוסיפו להם כל מיני ויטמינים באופן מלאכותי! חוץ מזה חלק מהסיבים גם הולך לאיבוד בתהליכים כגון קילוף,בישול וטיגון,סיבים ניתן למצוא בעוד מוצרדים רבים,כגון לחמים מחיטה מלאה וברנפלקס ועוד ועוד...בתיאבון!

stkachov

New member
יש אולי

איפשהו מדריך של איזה תרגילים לעשות עם המוטות הללו?

m0sh3

New member
http://www.exrx.net/Lists/Directory

כל תרגיל שרק תעלה בדעתך , מחולק לפי קבוצות שריר.

../images/Emo13.gif

היי. מנסיון [כואב
] אני יכולה לנסות להצביע על סיבות אפשריות... *חוסר בסיביפ[ירקות] * חוסר בנוזלים[מים בעיקר] *לחץ נפשי. בהצלחה שיהיה...

../images/Emo153.gifחוצן

שלום לך חוצון שלום.... תראה המצב שאתה מתאר מאוד מוכר לרבים מעושי הדיאטה,והוא נגרם בעיקרו ממחסור בסיבים,יתכן ואתה אוכל ירקות בל אינך מגיע למספר הסיבים שהגוף שלך צריך בשביל לאפשר יציאות,קרא את המאמר על סיבים,הוסף לעצמך מנות של סיבים:ברנפלקס,ירקות,פירות וכו, ואם יהיו לך שאלות נוספות אנחנו כאן!

eitan7

New member
פשוט תמתין

הגוף עובר שינוי והוא מתרגל למצב. עוד מעט הכל יהיה טוב. אם אתה אוכל בריא הכל יסתדר לבד. לא צריך לאכול כל מיני דברים מיוחדים. תאמין לי.

למעלה