שירשור שאלות 10.8.05

שאלה בקשר לקלוריות בשביל לעלות.

אני כרגע במצב שאני אוכלת 1800 ביום, אני לא ממש מחשבת אבל אני יודעת שזה 1800, אני ביחד עם התזונאיית שלי. עם קרה, ובשבוע האחרון יצא לי לאכול פעמיים בשבוע 3000 במקום 1800-2000 אני יכולה לעלות במשקל? בעצם מה שרציתי לשאול, אני פשוט לא זוכרת את כמות הקלורית שממנה אפשר לעלות קילו עם אוכלים ביום 9000 לא?

stkachov

New member
שאלה על אימון בבית

בזמן הקרוב אני אהיה הרבה בבית, ושם אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר להתאמן. כך שבלית ברירה אני אעשה לפחות אימון כוח בבית. רציתי לבקש מכם המלצות לתרגילים בבית(חוץ משכיבות שמיכה, כפיפות בטן) ואולי קישורים למדריכים בנושא. דבר נוסף - אני מתכוון לקנות משקולות על מנת לעשות תרגילי כוח בבית. איזה סוג אתם ממליצים? וגם איזה משקל? אני 1.83, 112 קילו, מתאמן בחדר כושר כבר חודש, אבל לא בדיוק שוורצנגר. תודה לעונים.

../images/Emo35.gif דיאטה והיעדר יציאות

לפני כשבועיים התחלתי לאכול פחות (ובריא) ולעשות כושר - מרגיש טוב - הקילוגרמים יורדים - השאלה היא בקשר ליציאות - הפעם האחרונה היתה ביום שישי והיה בסדר גמור - גם במצב נורמלי זה לא היה בכל יום וגם לא בכל יומיים (אני מניח שכל 3 ימים). אני מקפיד לשתות הרבה, לאכול מדי פעם שזיפים ואת הדנונה הזה שמזרז את העיכול. אין כאבי בטן או כל תחושה לא נעימה שהיא. הצעות? מה לא לאכול כדי שלפחות לא תהיה עצירות?

lemon girl

New member
שאלה

האם זה נכון שכאשר מקלפים ירקות/פירות מהקליפה שלהם הם מאבדים מערכם התזונתי? פחות ויטמינים?

Oיון

New member
מותר להתיעץ על תפריט?

אני יודעת שהפורום לא נותן בהכרח תשובות מקצועיות ושזה לא מחליף בעלי מקצוע אבל אני חייבת לשאול כמה שאלות.. 1. מה ניתן לאכול כארוחת בוקר משביעה בהנחה שאת מנת הלחם / פתית / פריכית, אני רוצה לשמור לערב. 2. בארוחת צהרים, מהי מנת הפחמימות המותרת.. ושאלה... אם אני אוכלת סלט שמכיל, ביצה, עוף וקצת פסטה (וכמובן ירקות) אני לא יכולה לאכול מנת פחמימה בצד? תודה!

c u t y

New member
שאלה

האם בקופות חולים (או במקום אחר?) יש אפשרות להישקל בחינם? ומה לגבי בדיקת מסת שריר/אחוזי שומן בגוף?

AztecWarrior

New member
מה זה טחול?

יש לי שאלה. ראיתי סידרה בערוץ יס וויקנד על איזה דיאטקנית מפורסמת בבריטניה שעוזרת לאנשים שמנים להיות בריאים. היה קטע שבוא היא ביקשה לראות את הלשון של אחד הבחורים ואמרה שזה שיש בה מלא חריצים(נראה בערך כמו כל מיני ואדים קטנים יוצאים מואדי ענק, למי שיודע איך הנגב נראה :)), וזה סימן שהטחול לא מתפקד טוב. רציתי לדעת(כי אני חושב שגם לי יש): א - זה נכון? ב - מה בדיוק התפקיד של הטחול? ג - איך אפשר להפטר מזה?

actress22

New member
7700 קלוריות יותר מהתזונה הרגילה

שלך לשבוע. מה שאומר, שאם את אוכלת ביום 1800 קלוריות, זה אומר שבשבוע את אוכלת 12600 קלוריות. כלומר, בשביל להעלות קילו במשקל את צריכה לאכול 20300 קלוריות...... עזר במשהו? וחבר'ה, תקנו אותי אם טעיתי במקרה במספרים......

m0sh3

New member
עצות..

תרגילים במשקל הגוף זה רעיון טוב - מקבילים , מתח , שכיבות סמיכה , כפיפות בטן.. אבל את זה אתה כבר יודע. אם אתה רוצה לעשות תרגילים בבית אתה יכול לקנות 2 מוטות קצרים ["דאמבלים"] עם הברגה , ותקנה פלטות של משקל לפי הצורך. אפשר לבצע תרגיל לכל חלק גוף עם זוג דאמבלים.. אם תוסיף עוד מוט ארוך , אתה בכלל מסודר.

../images/Emo13.gif

1- מה הבעיה לאכול גם בבוקר וגם בערב? חמודה-פחמיומות זה חשוב! אין פחמימות אין מוח![היות והמוח ניזון רק מפחמימות...] 2-שוב? למה לחסוך בפחמימות? ממליצה לך לעיין במאמרים. בהצלחה. :)

מוֹרני

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל יכלת לשרשר את השאלה לשרשור אחר, חבל על כל ההודעות החדשות שנפתחות כאן על ימין ועל שמאל. כן,בקופת חולים את יכולה להשקל בחינם פני לחדר האחיות ותבקשי שישקלו אותך. בקשר לבדיקת אחוזי שומן אין לי מושג,מה שכן, היום שהיתי עם אחותי בקניון ראיתי דוכן כזה שבודקים בו בחינם אחוזי שומן. לילה טוב.

Ben Zak

New member
טחול, מילה שמתחרזת עם "טרול" ../images/Emo13.gif

לא שאני חלילה רומז למשהו. ממש לא. סתם צרוף מקרים של המילים.לדעתי, אין קשר. יש כל מיני שרלטנים שמאבחנים מחלות ובעיות למיניהם דרך העיניים. שרלטן אחד כזה נתפס על חם בתוכנית של אמנון לוי לא מזמן. יש מאבחנים בכף יד, יש בקלפים, יש בכפות רגליים.הקיצר - יש מלא אנשים שיודעים איך לעשות כסף מצרות של אחרים. לא מאמין לאף מילה שלהם. סתם טרולים. והנה פה מידע על הטחול.

danazi

New member
נצל"ש שאלה!

שלום יש לי שאלה אני רוצה לעשות דיאטה אבל אני טיפה בעיתית באוכל לא אוכלת ירקות לא פירות לא מוצרי חלב וכמעט כלום ואני אוכלת רק פעם אחת ביום אז אני רוצה לדעת אם אני עושה הליכות וכפיפות בטן וכל זה בצורה מתמדת זה יעזור לי בלי לשנות מה צורת האכילה? כי אני אוכלת פעם אחת ביום אז אין ממש מה להוריד באכילה

מוֹרני

New member
זה שאת אוכלת פעם אחת ביום

את לא עושה לעצמך טובה. את צריכה לאכול 6 ארוחות ביום מינימום 3 ארוחות גדולות ועוד 3 בניים. ארוחה אחת ביום,תסלחי לי, אבל זאת הרעבה! זה דיאטת כאסח שלא תוביל אותך לשום מקום בעצם כן,אל בית החולים ומשם את כבר יודעת את הדרך. חמודה, לפני שאת מתחילה לחשוב על כפיפות בטן או הליכות תשני את צורת האכילה שלך ומהר. תתחילי לאכול מסודר ובריא .

danazi

New member
אממ..

לא הבנת אותי אני לא אוכלת פעם אחת ביום בשביל דיאטה או משהו כזה אני אוכלת פעם אחת ביום מאז שאנ יזוכרת את עצמי כל החיים שלי לא יודעת למה אבל ככה אני רגילה

מוֹרני

New member
וזה עוד יותר גרוע

שהתרגלת לאכול ארוחה אחת ביום מאז שאת זוכרת את עצמך. אני מניחה שהיית רוצה לנהל אורח חים בריא ובשביל זה נכנסת לפורום הספציפי הזה. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא - קחי את עצמך בידיים ותתחילי לסגל לעצמך אורח חיים בריא,תאכלי כמו שאמרתי לך 6 ארוחות ביום המכילות את כל אבות המזון הדרושים לגוף, אדרבה אם תתחילי להיות פעילה גופנית (כפיפות בטן והליכות). בנוגע למה תאכלי וכמה תאכלי אני לא אוכל לעזור זאת משום שאינני תזונאית או אשת מקצוע. ומשום שיש הרבה מאוד מאכלים שאת לא אוכלת אני מציעה לך באמת לפנות לתזונאית שתרכיב לך תפריט שיתאים לך. ושאלה לי אלייך,איך את מצליחה לתפקד עם ארוחה אחת ביום? אין לך כאבי ראש? סחרחורות? או תופעות אחרות?

danazi

New member
דווקא לא

אין לי סחרחורת וכלום לא כאבי ראש שום דבר אין לי בעייה גם לא לאכול בכלל לא יודעת אני לא מרגישה רעב אבל למרות כל זה אני די צריכה דיאטה לפחות 15 קילו וזה מה שאני לא מבינה למה אנ יככה ואני אוכלת רק פעם אחת ביום זה בגלל מה שאני אוכלת? זה בגלל שאני לא עושה ספורט זה מה שמשגע אותי אני אפילו לא יודעת עם אני יעשה ספורט בכלל יעזור לי להרזות

מוֹרני

New member
צר לי לבשר לך מספר דברים

את לא צריכה להתגאות בכך שאת לא מרגישה חולשה או סחרחורות או כאבי ראש בשלב זה, ואם תמשיכי לאכול בצורה לא מאוזנת ולא בריאה התופעות הנ"ל יגיעו אלייך ובגדול. אני לא מבינה למה את צריכה לאכול ארוחה אחת ביום ולהיות רעבה [כן את רעבה, אין לך מה להכחיש] אם את יכולה לאכול מסודר- 6 ארוחות ביום, בריאות ומזינות ובניגוד למצב הנוכחי כן לרדת במשקל.
את לא יורדת במשקל כי את אוכלת ממש מעט [אני מניחה שבארוחה אחת את לא אוכלת כ"כ הרבה],תתחילי לאכול מסודר ותראי שהירידה לא תאחר לבוא. לשלב ספורט בין לבין זה מצוין ולא רק בשביל מטרה אחת-ירידה במשקל, להיות בכושר זה תמיד טוב ובריא לגוף ולנפש.

danazi

New member
תראי

אני ממש לא מתגאה בזה אני יודעת שזה לא טוב בכלל בגלל זה באתר לפורום ודווקא אני באמת לא מרגישה רעבה ותתפלאי שארוחה אחת אני לא אוכלת בה כל כך קצת זה בדרך כלל ציפס ושניצל או רק דברים כאלה הבעייה שלי באכול 6 ארוחות ביום זה שאין לי מה לאכול כי אנ ילא אוהבת מלא דברים בוקר קודם כל אין מצב שאני אוכלת בבוקר לא מסוגלת צוהרים אמרתי לך כבר מה שאני אוכלת ומה אני יואכל תאוכל הזה 6 פעמים ביום? לא נראה לי כל כך טוב למשל אני לא יכולה לאכול סנוויץ אני לא אוכלת לחם ואני יודעת שאני ממש ממש בבעיה בכל בקטע הזה אז אנ ירוצה להתחיל ספורט לא נראה לך שיש מצב שאני יורד עם אני עושה ספורט? וגם בבקטע של יצאות זה בכלל בעייה פעם בשובעי םבמקרה הטוב

למעלה