ביחושית עונה ליוספית../images/Emo80.gif
1. שם? דילב
ביחושית 2. למה קוראים לך ככה?לסבא שלי היה שם חיבה דידי אז אבא שלי רצה בהתחלה די ולאב זה אהבה ומה יצא?! ד-י-ל-ב חח תארו לכם ככה כל אחד שואל אותי איזה סיוט זה
3. מאיפה בארץ? צפון
קריית חיים (ליד חיפה) 4. למה דווקא שם את גרה? כי ככה ההורים שלי רצו! 5. מה בא לך לעשות עכשיו? לראות את אביחי ולחבק אותו
6. ואחריי זה? לתת לו נשיקה
7. ואחרי אחרי זה? להיצטלם איתו
8. ואחרי אחרי אחרי זה? להגיד לו שאני אוהבת אותו הכי בעולם
9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה?מהר מסתובבת אלה מה!? חחחח
10. את יודעת שאת מכוערת?
11. סתאאם. את יפה לדעתך? ככה ככה
12.את מי בא לך לחבק עכשיו? נוו תנחשוווו א
ב
י
ח
י
13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם? דווקא לא
14. להעביר נושא? אפשרי
15. בנים זה נושא טוב? נושא מ-צ-ו-י-ן 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? 17. תכונות שצריכות להיות בבחור? שיאהב, נאמן, מצחיק, יודע לשיר
ויפנקקק... 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? גוף
חובה שרירים חחח 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? ידיים אולי חח לא דעתת 20. יש לך חבר? לא... 21. למה? עמה 22. כמה חברים היו לך? 10 בערך... 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? בערךךך 24. את בתולה? כן
25. למה? כי אני כולה בת 15 26. למה ככה?
27. את אוהבת בנים? ברוררררר חחח מה אני לסבית!? 28. התאהבת פעם? המון פעמים! 29. אם כן, איך ההרגשה? לפעמים אפשר להיות בדיכאון ופתאום גם אפשר להיות הכי מאושרים בעולם
30. את מפחדת מאהבה? ממש לא! 31. בכית פעם בגללה? כן... 32. מתי בכית לאחרונה? לפני כמה ימים... אביחי... 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? חחחחחחח יש ויש! אבל לביחושלי יותר
ברוש החרמנית!!! 34. חח לא קשורה. מה את עושה? עונה על השאלון! 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 36. שחור או לבן- תלוי מתי?! 37. טלוויזיה או מחשב-מחשב 38. שירים שקטים או לא שקטים-לא שקטים 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-אל תגידי לי 40. ימין או שמאל-ימין 41. חי או מת?ח-י 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? מההה?! 43. מה התחביבים שלך? להיות במחשב! וללכת לקניון
44. מה התכנונים שלך להיום? תכך שתי חברות שלי באות אלי
45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? גרוע