שירשור שאלונים

עונה:)

-מתי יש לך יום הולדת? ב-21.12-בעברי חודש טבת.... -איך חגגת את היום הולדת האחרון?במסעדה בנהריה קפולסקי מסעדה שווה... -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?הרבה יפות.... -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?יום הולדת 13 ובת מצווה -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?13 כי זה היה הכי יפה במסעדה כזה אם כול החברות:) -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא?את דמוששששששששששש חחח -כותב ברכות ביום הולדת?ברור:) -מתנה או ברכה?שתיהם.... -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?שתיהם חח......

ביחושית עונהנהנהנ../images/Emo80.gif

-מתי יש לך יום הולדת? 14.9.91 -איך חגגת את היום הולדת האחרון? אמממ הזמנתי את כולם אלי הביתה... -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת? כולם יפות.... -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך? לא זוכרתתת -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? כולםםם -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? חחח שיביאו לי ת'גיים בויזז
-כותב ברכות ביום הולדת? מההה? -מתנה או ברכה? מתנה.. -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה? אממ חח תלוי איזה!!!

עונה..

-מתי יש לך יום הולדת?ב 18.3 בפורים.. -איך חגגת את היום הולדת האחרון?הזמנתי את כל האנשים שאני אוהבת היית באותו יום מסיבה בת"א אז היה אחלה יצאנו וחגגנוו:) -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?מחבר שלי..הוא פיזר לי על המיטה עלי כותרת של שושנים,קופסא מלאה בשוקולדים דובי ענקקי נרות בצורת לב וקנה לי שרשררת זה היה כ"כ יפפפה! -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?טוב חבר אחר שהיה לי?הוא וכל הידידים והחברות שלי? ארגנו לי מסיבת הפתעה חח וחבר שלי יצא מתוך העוגה היה ממש יפפה! -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?מה שחבר שלי ארגן ליי#$ -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא?את הגיימבויז ככה יוצאים לי מתוךך עוגה חחח! -כותב ברכות ביום הולדת?ברור אני כישרונניתת בזה!$ -מתנה או ברכה?ברכה יותר חשוב כי זה בא מהלב! -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?מתנה אחת גדולה!$*

עונה :]

-מתי יש לך יום הולדת? 2.12 תאריך מושלם לא? -איך חגגת את היום הולדת האחרון? אמממ לא נראה לי שחגגתיי זה יצא יום שישי =\\ -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת? כסף? -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך? רר בת מצווה אבל גם לא משוו -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? בת מצווהה כל השכבהה היה כיףף:] -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? אני רוצה את הגיים בויז בהופעה פרטית רק לי
-כותב ברכות ביום הולדת? אממ כן -מתנה או ברכה? מתנה ברור -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה? תלוי מה גדולה תלוי מה הקטנותת

עונה..

-מתי יש לך יום הולדת? 25/2 -איך חגגת את היום הולדת האחרון? בבית עם הח'ברה -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת? שרשרת -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך? בת מצווה -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? יום הולדת 14 -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? פלאפון חדש -כותב ברכות ביום הולדת? כן -מתנה או ברכה? מתנה וברכה -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה? שניהם

עונהה =]

-מתי יש לך יום הולדת?1.4 -איך חגגת את היום הולדת האחרון?חברות שליי עשו לי מסיבתת הפתעהה -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?אממ חברה שליי קנתה לי לב גדול עם פרווה לחדר שליי=] -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?של שנה שעברההה.. -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?של השנה שעברהה כי הלחצתי את כולםם ובסוףף כולם חיכו לי בביתת.. -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא?ליפגוש את הגייםם בויזז..אמןן -כותב ברכות ביום הולדת?כןן ברורר -מתנה או ברכה?מתנהה.. -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?מתנה אחת גדולהה

Baruush

New member
../images/Emo214.gif חחחחחחח שירה שירה שירהההה

יפה שלי. אני פשווט אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךך ושלא תחשבי להסתכל על התחת של דמווש
ולא ידעתי שאת אוהבת להגיד חרמנית
זו מחמאההההההה ((=

MaStuLa76

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

אח אח.. התחת הזה
אל תצמידי תאף יותר מדיי לתחת שלו. שלא ייצא בטעות נודץ חחחח כפרעליו. יחרמנית

טוששש

New member
../images/Emo221.gif עונהההה ../images/Emo13.gif

1. שם? נטלי 2. למה קוראים לך ככה? דודה שלי אהבה את השם חח 3. מאיפה בארץ? נהריה 4. למה דווקא שם את גרה? ההורים החליטו ונחמד פה. 5. מה בא לך לעשות עכשיו? לאכול :/ 6. ואחריי זה? לישון 7. ואחרי אחרי זה? לישון 8. ואחרי אחרי אחרי זה? לישון 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה? מסתובבת
10. את יודעת שאת מכוערת? אם את אומרת... 11. סתאאם. את יפה לדעתך? לא. 12.את מי בא לך לחבק עכשיו? אושרי
13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם? מעביר את הזמן....!! 14. להעביר נושא? תעבירי 15. בנים זה נושא טוב? מאוד טוב! 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? איכפתי, נ-א-מ-ן ,אוהב... 17. תכונות שצריכות להיות בבחור? כנ"ל 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? עיניים, ואני רצינית! 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? לא יודעת.. 20. יש לך חבר? לא 21. למה? לא מוצאת חחח 22. כמה חברים היו לך? חבר רציני עדיין לא היה :/ 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? עדיין לא.
24. את בתולה? כןןןןןןןןןןןןןן 25. למה? כי אני כולה בת 15 וחצי...להרגיע!! 26. למה ככה? לא עניתי ככה
27. את אוהבת בנים? כנראה חחח 28. התאהבת פעם? כן אבל בקטנה... 29. אם כן, איך ההרגשה? הרגשה מדהימה אבל אני עדיין מחכה לאהבה אמיתית! 30. את מפחדת מאהבה? ממש לא 31. בכית פעם בגללה? לא 32. מתי בכית לאחרונה? היום! ראיתי סרט
33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? נכון מאוד!!
34. חח לא קשורה. מה את עושה? עונה על השאלון 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ? מחווץ או חמוץ? וכן
36. שחור או לבן- שחור 37. טלוויזיה או מחשב- מחשב 38. שירים שקטים או לא שקטים- גם וגם אבל יותר שקטים. 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי- תני לי סיבההה
40. ימין או שמאל- ימין?! 41. חי או מת? הייתי הולכת על חי משום מה.... 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? דיי משעמם 43. מה התחביבים שלך? לשיר, לצייר, לשמוע מוסיקה, מחשב... 44. מה התכנונים שלך להיום? בנתיים אין...יש לך הצעה?! 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? נחמד +

עונה:)

1. שם?ספיר... 2. למה קוראים לך ככה?כי זה שם יפה חח מאיפה לי??? 3. מאיפה בארץ?ישראל! 4. למה דווקא שם את גרה? כי זה ער הקודש פ'חחחח כי פה אני גרה וזהו!חח 5. מה בא לך לעשות עכשיו?ללכת לקאנטרי ואני הולכת כן חח..... 6. ואחריי זה?לישון חח 7. ואחרי אחרי זה?יו איזה חפרנים חח אחריזה לקום חח.... 8. ואחרי אחרי אחרי זה? לא יודעת הגעתם רחוק.... 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה? מסתובבת לראות חחח לא היתי מאמינה 10. את יודעת שאת מכוערת?לא! 11. סתאאם. את יפה לדעתך?ממ.... כן! 12.את מי בא לך לחבק עכשיו?את דמוששששששששששששששש 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם?לא... 14. להעביר נושא?למה? 15. בנים זה נושא טוב?נחמד.... 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? תחשבו... כמו דמוש ככה.... 17. תכונות שצריכות להיות בבחור?חתיך טוב כאליו לא רע אמ..... וכול השאר... 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? האופי והיופי! 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם?לא יודעת.... 20. יש לך חבר?לא! 21. למה?ככהההההה 22. כמה חברים היו לך?לא היו... 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]?לעעעעע בעעעע 24. את בתולה?כן!!!!!!!!!!!!!! 25. למה?כי אני לא תפוקה.... 26. למה ככה?לא אמרתי ככה חחח........... 27. את אוהבת בנים?כן לא את כולם...... 28. התאהבת פעם?כןןןןןןןןןןןןןן 29. אם כן, איך ההרגשה?טובה לפעמים חחח 30. את מפחדת מאהבה?לא למה? 31. בכית פעם בגללה?לא ממש 32. מתי בכית לאחרונה?לא בכיתי........ 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 34. חח לא קשורה. מה את עושה?עונה לך! 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?לעעעע 36. שחור או לבן-לבן 37. טלוויזיה או מחשב-מחשב! 38. שירים שקטים או לא שקטים-לא שקטים! 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-תני לי סיבה! 40. ימין או שמאל-ימין! 41. חי או מת?חי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא?ככה ככה 43. מה התחביבים שלך?מחשב אינטרנט! 44. מה התכנונים שלך להיום?ללכת לקאנטרי עד מאוחר לבוא לישון חחח..... 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד?לא זה ולא זה נחמד העברת לי תשעמום חחחח

MaStuLa76

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

"מאיפה בארץ?" "ישראל" חחחחחחחחחח הרגת אותי ספפפיר

עונה לברעעעעעעעע =]../images/Emo210.gif

1. שם? רותם 2. למה קוראים לך ככה? חעחע לא יודעתת |: 3. מאיפה בארץ? חדרה 4. למה דווקא שם את גרה? ת'אמת אני לא יודעתת =\ , חרא של עירר =\ 5. מה בא לך לעשות עכשיו? לאכולל P= 6. ואחריי זה? ללכת ליםםם PP= 7. ואחרי אחרי זה? חעחע לישוןן 8. ואחרי אחרי אחרי זה? \: 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה? מסתובבת
10. את יודעת שאת מכוערת? באמת ? =[ 11. סתאאם. את יפה לדעתך? לא יודעתת 12.את מי בא לך לחבק עכשיו? אושרררררי [: 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם? לאאאאא =] 14. להעביר נושא? כככן 15. בנים זה נושא טוב? חעחע ככככככןןןןןן [= 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? חמוד , מצחיק , ניראה טוב , אכפתי , 17. תכונות שצריכות להיות בבחור? כנ"ל 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? עינייייים 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? רגליים? חעחע 20. יש לך חבר? כןן (= 21. למה? כי ככ יצאא
22. כמה חברים היו לך? 3 ניראה ליי |: 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? חעחע שומרת על זכות השתיקהה PP= 24. את בתולה? חעחע שומרת על זכות השתיקהה PP= 25. למה? כי בא לללי [= 26. למה ככה? |: 27. את אוהבת בנים? ככן 28. התאהבת פעם? חעחע ברורר 29. אם כן, איך ההרגשה? תלויי מתתיי \: 30. את מפחדת מאהבה? לאא 31. בכית פעם בגללה? כןן 32. מתי בכית לאחרונה? שבוע שעבר בליללהה , 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? חחחחחחחחחח
כככככןןןןןןןןן 34. חח לא קשורה. מה את עושה?עונה על השאלון י'דבעעהה , חח 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ? חחחחחחחח , לפעמיים 36. שחור או לבן-לבבבבבבן 37. טלוויזיה או מחשב-מחשבבבבבבב 38. שירים שקטים או לא שקטים-ש-ק-ט-י-ם 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-תני לי סיבה
40. ימין או שמאל-ימיןן [= 41. חי או מת? חיי PP= 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? לאא
43. מה התחביבים שלך? לשחק מחבואיםם
חוחהה לא יודעתת ||: 44. מה התכנונים שלך להיום? לא תכננתייייי P= 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? גרועע :\

עונה לברו היפה שלייייייייי :]

1. שם? ת מ י
2. למה קוראים לך ככה? על שם סבתא שלי.. 3. מאיפה בארץ? באר שבעע 4. למה דווקא שם את גרה? כי ביחוש פה
5. מה בא לך לעשות עכשיו? לראות את נוליייייי 6. ואחריי זה? גם אחרי זהה לראות אותווו 7. ואחרי אחרי זה? גם אחרי אחרי זהה 8. ואחרי אחרי אחרי זה? וגם אחרי אחרי אחרי זהה.. 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה? מסתובבת [?] 10. את יודעת שאת מכוערת? אני יודעתת..:] 11. סתאאם. את יפה לדעתך?לאא..
12.את מי בא לך לחבק עכשיו? את נ ו ל י ש ל יייייייי 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם? לא כי אהובתי העלתה אותו..:] 14. להעביר נושא? אם את רוצהה :| 15. בנים זה נושא טוב? הבנים!? הם די חארות..:/ 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? שרון
17. תכונות שצריכות להיות בבחור? כמו שרון :] [כל השאלון עליו טחח] 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? על הפנים והשיער 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? הנעליי'ם חחחחחחחחחח 20. יש לך חבר? יש לי ב ע ל |! 21. למה? כי ככה בא לייייייי 22. כמה חברים היו לך? לא ספרתי חחחחחחחח 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? כככן 24. את בתולה? כןןןןןןן.. 25. למה? כי אני כולה בת 13 וחצי :| 26. למה ככה? לא אמרתי ככה
27. את אוהבת בנים? כן.. 28. התאהבת פעם? ככככןןןןן.. 29. אם כן, איך ההרגשה? אהובה :/ 30. את מפחדת מאהבה? לא..מה מפחיד בזה?! 31. בכית פעם בגללה? כן... 32. מתי בכית לאחרונה? לפני בערך שבועיי'ם..:/ 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? כןןןןןן...גגגגגרררררררר 34. חח לא קשורה. מה את עושה? עונה על השאלון חחח 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ? מחוץ!? מ א ו דד 36. שחור או לבן- תלוי במהה.. 37. טלוויזיה או מחשב- מחשב 38. שירים שקטים או לא שקטים- גם וגםם 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי- תני לי סיבהבהבהבה 40. ימין או שמאל- ימין 41. חי או מת? חי חי חי 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? ט ו ב זה טוב 43. מה התחביבים שלך? לתחבב תחביבים 44. מה התכנונים שלך להיום? אממ..לא יודעת.. 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? מעולללללללההה ברווווו? אני אוהבת אותך

ביחושית עונה ליוספית../images/Emo80.gif

1. שם? דילב
ביחושית 2. למה קוראים לך ככה?לסבא שלי היה שם חיבה דידי אז אבא שלי רצה בהתחלה די ולאב זה אהבה ומה יצא?! ד-י-ל-ב חח תארו לכם ככה כל אחד שואל אותי איזה סיוט זה
3. מאיפה בארץ? צפון
קריית חיים (ליד חיפה) 4. למה דווקא שם את גרה? כי ככה ההורים שלי רצו! 5. מה בא לך לעשות עכשיו? לראות את אביחי ולחבק אותו
6. ואחריי זה? לתת לו נשיקה
7. ואחרי אחרי זה? להיצטלם איתו
8. ואחרי אחרי אחרי זה? להגיד לו שאני אוהבת אותו הכי בעולם
9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה?מהר מסתובבת אלה מה!? חחחח
10. את יודעת שאת מכוערת?
11. סתאאם. את יפה לדעתך? ככה ככה
12.את מי בא לך לחבק עכשיו? נוו תנחשוווו א
ב
י
ח
י
13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם? דווקא לא
14. להעביר נושא? אפשרי
15. בנים זה נושא טוב? נושא מ-צ-ו-י-ן 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? 17. תכונות שצריכות להיות בבחור? שיאהב, נאמן, מצחיק, יודע לשיר
ויפנקקק... 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? גוף
חובה שרירים חחח 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? ידיים אולי חח לא דעתת 20. יש לך חבר? לא... 21. למה? עמה 22. כמה חברים היו לך? 10 בערך... 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? בערךךך 24. את בתולה? כן
25. למה? כי אני כולה בת 15 26. למה ככה?
27. את אוהבת בנים? ברוררררר חחח מה אני לסבית!? 28. התאהבת פעם? המון פעמים! 29. אם כן, איך ההרגשה? לפעמים אפשר להיות בדיכאון ופתאום גם אפשר להיות הכי מאושרים בעולם
30. את מפחדת מאהבה? ממש לא! 31. בכית פעם בגללה? כן... 32. מתי בכית לאחרונה? לפני כמה ימים... אביחי... 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? חחחחחחח יש ויש! אבל לביחושלי יותר
ברוש החרמנית!!! 34. חח לא קשורה. מה את עושה? עונה על השאלון! 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 36. שחור או לבן- תלוי מתי?! 37. טלוויזיה או מחשב-מחשב 38. שירים שקטים או לא שקטים-לא שקטים 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-אל תגידי לי 40. ימין או שמאל-ימין 41. חי או מת?ח-י 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? מההה?! 43. מה התחביבים שלך? להיות במחשב! וללכת לקניון
44. מה התכנונים שלך להיום? תכך שתי חברות שלי באות אלי
45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? גרוע

../images/Emo118.gifעוונהנהנהנהננה

1. שם?סתוונית 2. למה קוראים לך ככה?כי נולדתי בסתיו..וכי בת דודתי רצתה! 3. מאיפה בארץ?רמלה 4. למה דווקא שם את גרה?ככה מזה? 5. מה בא לך לעשות עכשיו?להיות עם שירההה ולשמח אותה! 6. ואחריי זה?ללכת איתה לאושרי ולשרון! 7. ואחרי אחרי זה?אמ..טווב אמ..לאכול איתם! 8. ואחרי אחרי אחרי זה?לישון אצלם חח 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה?פי ישר רצה אליהם ומצטלמת איתם ומחרמנת את נולי שללי! 10. את יודעת שאת מכוערת?בערך 11. סתאאם. את יפה לדעתך?בערך 12.את מי בא לך לחבק עכשיו?את שירה ואת נולי! 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם?למה?נחמד 14. להעביר נושא?אמ..טוב 15. בנים זה נושא טוב?סבבי נולי הוא בן מה לא ככה? 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך?אמ..שאוהב אותך ושאוהב מה שאת עושה..אנערף 17. תכונות שצריכות להיות בבחור?חתיך גבוה..ועוד מלא 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם?שיהיה בן אדם! 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם?שלא ישקר! 20. יש לך חבר?לא 21. למה?ככה 22. כמה חברים היו לך?לא היו 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]?לא 24. את בתולה?כן! 25. למה?מה זה למה ככה 26. למה ככה?מה אני פוטה? 27. את אוהבת בנים?כן 28. התאהבת פעם?ברור 29. אם כן, איך ההרגשה?סבבי בבי 30. את מפחדת מאהבה?ככה ככה 31. בכית פעם בגללה?ברור התאהבתי בנולי,לא מספיק? 32. מתי בכית לאחרונה?לא מזמן 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר?לאאאאא איכס 34. חח לא קשורה. מה את עושה?עונה לך! 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?לא איכסעעעעעעע 36. שחור או לבן-לבן 37. טלוויזיה או מחשב-מחשב 38. שירים שקטים או לא שקטים-לא שקטים 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-תני לי סיבה 40. ימין או שמאל-ימין 41. חי או מת?חי 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא?חח נחמדוס 43. מה התחביבים שלך?לשחות,להיות עם חברות,לדבר על הבויז,ולהיות בפורום! 44. מה התכנונים שלך להיום?בערב אני הולכת לקנניון רמלה! 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד?לא זה ולא זה היה משו משו!

עונה =]

1. שם? שירן יוסף לוי =]=]=]=]=] 2. למה קוראים לך ככה? אמממ תשאלו את אחותי ואחי =] 3. מאיפה בארץ? נהריה 4. למה דווקא שם את גרה? כי יש קטיושות =] חחחח סתם בא לי לגור שם=] 5. מה בא לך לעשות עכשיו? לתת נשיקה לאדם =] 6. ואחריי זה? לאנוס את אדם 7. ואחרי אחרי זה? להמשיך לאנוס את אדם 8. ואחרי אחרי אחרי זה? יעצרו אותי על אניסת אדם 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה? מסתובבת?! ואחר כך מתעלפת?! 10. את יודעת שאת מכוערת? תודה גמאני אוהבת אותך מאוד... 11. סתאאם. את יפה לדעתך? תגידו אתן... 12.את מי בא לך לחבק עכשיו? נחשייייי בארור את אדם 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם? לא.. זו אני שמשועממת פה 14. להעביר נושא? כן 15. בנים זה נושא טוב? כן 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? אדם?! 17. תכונות שצריכות להיות בבחור? סבלני, יודע להקשיב\לעזור 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? עניים.. 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? אממ תחת?! 20. יש לך חבר? לא 21. למה? כי בא לי =] 22. כמה חברים היו לך? 4?! 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? לא 24. את בתולה? כןןןן 25. למה? כי אני לא זונה 26. למה ככה? כי ככה 27. את אוהבת בנים? אני לא לסבית ואדם לא בחורה =] 28. התאהבת פעם? כה 29. אם כן, איך ההרגשה? טובה?! 30. את מפחדת מאהבה? לא 31. בכית פעם בגללה? כן 32. מתי בכית לאחרונה? לא זוכרת 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? דהההההההה אראראראראראר 34. חח לא קשורה. מה את עושה? עונה על השאלון?! 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ? לא חחחחחח 36. שחור או לבן- לבן 37. טלוויזיה או מחשב- מחשב 38. שירים שקטים או לא שקטים- לא שקטים 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי- תני לי סיבההה 40. ימין או שמאל- ימין 41. חי או מת? חי - תלוי מי..... 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? אע? 43. מה התחביבים שלך? מחשב?! 44. מה התכנונים שלך להיום? ללכת לקריון לקנות נעליים ובגדים =] 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? מ ש ע מ ם חחחחחחחחחח אדם?! אני מתה עליךךך שירנוש יוספ

יוספית עונה ליוספית../images/Emo20.gif

1. שם?גילי גו'סף 2. למה קוראים לך ככה?ככה 3. מאיפה בארץ?חולון 4. למה דווקא שם את גרה?כי באלי 5. מה בא לך לעשות עכשיו?אממ,לראות את אדם 6. ואחריי זה?אותו הדבר 7. ואחרי אחרי זה?אותוה דבר 8. ואחרי אחרי אחרי זה?אותו הדבר 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה?צורחת ומתעלפת 10. את יודעת שאת מכוערת?אה,אה 11. סתאאם. את יפה לדעתך?כן 12.את מי בא לך לחבק עכשיו?אדם 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם?לא,אבל מפגר,חחח 14. להעביר נושא?יאלה 15. בנים זה נושא טוב?כן 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך?אדם 17. תכונות שצריכות להיות בבחור?זמר,דוגמן,רקדן! 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם?פנים 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם?אמממ 20. יש לך חבר?כן,אני נשוואהה 21. למה?ככה 22. כמה חברים היו לך?אין לי כוח לספור 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]?לא,איכס 24. את בתולה?מזל או בתולה בתולה?כי אני שניהם! 25. למה?ככה 26. למה ככה?חחח ככה 27. את אוהבת בנים?כן 28. התאהבת פעם?כן 29. אם כן, איך ההרגשה?אממ מעדיפה לא לדבר 30. את מפחדת מאהבה?מאוד 31. בכית פעם בגללה?כן 32. מתי בכית לאחרונה?לא זוכרת 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר?אוה אהה סקסי ביותר,לאכול אותו! 34. חח לא קשורה. מה את עושה?סתם כותבת ברכה 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?מחוץ?או חמוץ? 36. שחור או לבן-שניהם 37. טלוויזיה או מחשב-מחשב 38. שירים שקטים או לא שקטים-שניהם 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-אל תגידי לי 40. ימין או שמאל-ימין 41. חי או מת?חי 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא?ללאא 43. מה התחביבים שלך?לשחק במחשב,להתסתכל בתמונות של אדם 44. מה התכנונים שלך להיום?להישאר בבית 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד, בסדר

עונה לברבי =]]

1. שם? שחף 2. למה קוראים לך ככה? אני יודעת... 3. מאיפה בארץ? ישראל 4. למה דווקא שם את גרה? למה לא?? 5. מה בא לך לעשות עכשיו? לחבק את אדם 6. ואחריי זה? לחבק את כל הגיים בויז 7. ואחרי אחרי זה? לא יודעת 8. ואחרי אחרי אחרי זה? :) 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה? מיסתובבת וצורחת וקופצת על אדם ולא עוזבת 10. את יודעת שאת מכוערת? לא :[ חח 11. סתאאם. את יפה לדעתך? חח לדעתי כן כאילו בסדר 12.את מי בא לך לחבק עכשיו? את דמושששש 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם? נכון חח סתם 14. להעביר נושא? כן 15. בנים זה נושא טוב? כןןןן 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? אדם יוסף האחד והיחיד!! 17. תכונות שצריכות להיות בבחור? אכפתי, נאמן,חברותי,חוש הומור, ולא עצלן, לא עצבני וסבלני 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? אופי פנים שיער והוא אמור להיות גבוה (לא אכפת לא שאדם לא גבוה מתאים לו ככה) חח ועוד הרבה חח 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? לא דעת חח 20. יש לך חבר? לא 21. למה? כי לא בא לי כל כך ניפני כמה שבועות היה לי אבל לא הלך 22. כמה חברים היו לך? חח לא קצת 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? לא 24. את בתולה? כן 25. למה? ככה 26. למה ככה? כי ככה 27. את אוהבת בנים? מאודי חח 28. התאהבת פעם? כןן 29. אם כן, איך ההרגשה? מצד שני כיך מצד שני לא 30. את מפחדת מאהבה? לא כל כך 31. בכית פעם בגללה?נראה לי 32. מתי בכית לאחרונה?ניפני כמה ימים נראה לי חח 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? ברור בידיוק אתמול יסתכלתי בסירטון על התחת המהמם שלו חח 34. חח לא קשורה. מה את עושה? תנחשו.. 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ? לא חח 36. שחור או לבן- לא דעת חח 37. טלוויזיה או מחשב- יוווו הכי קשה חח 38. שירים שקטים או לא שקטים- גם וגם 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי- יוו דיייי 40. ימין או שמאל- ימין 41. חי או מת? חי 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? 43. מה התחביבים שלך? טלויזיה, מחשב, לירקוד, לשיר, ליראות תמונות של אדם וסירטונים שלו ושל הגיים בויז, ולישמוע שירים ולצאת אם חברות. 44. מה התכנונים שלך להיום? דודות גדולות שלי איתי אז לא יודעת להנות איתם טיפה חח 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? היה כיפיי בר אוהבתך דושה יוסף!! אדם נישמתיי היחידה :)

למעלה