שירשור שאלונים

אתן גרות ברחובותת?!../images/Emo2.gif

גממאנייי!!

עונה ליוספיתתתתתתת

1. שם? עמית 2. למה קוראים לך ככה? חחח מאיפה לי?!? 3. מאיפה בארץ? כרמיאלל 4. למה דווקא שם את גרה? ככה מזה למה...חחעע 5. מה בא לך לעשות עכשיו? לישון...((רציני לעע ישנתי כל הלילה..ררר)) 6. ואחריי זה? לישון 7. ואחרי אחרי זה?לישון 8. ואחרי אחרי אחרי זה?לקום..חחח 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה? אעאעאעאע היתי קופצת על אושריייי ומחרמנת אותו..חחחח 10. את יודעת שאת מכוערת? אה?!? 11. סתאאם. את יפה לדעתך?מממ...כעע 12.את מי בא לך לחבק עכשיו? את אושרי.. 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם? למה נחמד...חחח 14. להעביר נושא? אממ... 15. בנים זה נושא טוב? למה לעע?!? 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? אמממ...כוסון יפה גבוהה...ושיהייה בנאדם טובבב 17. תכונות שצריכות להיות בבחור? מממממ... 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? ת'אמת...היופייי 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? לע ד'עתת... 20. יש לך חבר? כעע 21. למה? ככה מזה למה?!?! 22. כמה חברים היו לך? לעע ספרתיי..חחחעע מש'ו כמו 4 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? ברוררר 24. את בתולה? כעע 25. למה? ככה 26. למה ככה?..כי ככה 27. את אוהבת בנים? איך לעע?!? 28. התאהבת פעם? כעע 29. אם כן, איך ההרגשה? הרגשהה טוב..חחעע אני יודעת?!?! 30. את מפחדת מאהבה? כעע 31. בכית פעם בגללה? הרבהה 32. מתי בכית לאחרונה? לעע זוכרת 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? יוסף!?!?..ברורררררררר אבל של אושרי יותרר 34. חח לא קשורה. מה את עושה? עונה לך..מן הסתםם..חחח 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ? איכסס בעעע 36. שחור או לבן- לבן 37. טלוויזיה או מחשב- שניהםם 38. שירים שקטים או לא שקטים- שקטים 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-תני לי סיבה 40. ימין או שמאל- שמאלל... 41. חי או מת?מ-ת...חחעע סתם 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? נחמדד.. 43. מה התחביבים שלך? טלויזיה מחשב וטלויזיההה 44. מה התכנונים שלך להיום? אנערף!?!?...אני יוצאת עם חבריםם בערבב.. 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? נחמדד...חופררר

עוננהה לברוושש:):)

1. שם? שירה 2. למה קוראים לך ככה? לא יודעת אבל יצא טוב..אני כל היום שרה חח 3. מאיפה בארץ?רחובות 4. למה דווקא שם את גרה? כי פה ההורים שלי בחרו לגור 5. מה בא לך לעשות עכשיו?לצאת לחגוג ת'יומולדת 6. ואחריי זה?לחזור הבייתה ולראות שאושרי כתב לי מזל טוב בפורום 7. ואחרי אחרי זה?לקבל שיחת טלפון מאחד הבנים, אם אושרי יותר טוב שתגיד: שירה שמעתי שיש לך יומולדת.. 8. ואחרי אחרי אחרי זה?לחזור לפורום ולשבת פה עם שירוש שלי בצאט עד 3 לפנות בוקר כמו אתמול
9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה?מסתובבת, מחפשת את אושרי, וקופצת עלייוו!! 10. את יודעת שאת מכוערת? לאא..טוב לדעת. 11. סתאאם. את יפה לדעתך?נראית טוב. 12.את מי בא לך לחבק עכשיו?את אושרי וניסים 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם?לא.. 14. להעביר נושא?כןן! 15. בנים זה נושא טוב? לאא...כולם זבלליםם.. 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך?אושרי חמי. ניסים כהן. מכירה?! רק את אושרי
17. תכונות שצריכות להיות בבחור?אופי טוב, לאאא קמצן,מראה טוב, שפתיים כמו של אדם רצווייייייייייייייייייי, רק לא אףף דופפק, מה עוד?! העיקר שיאהב אותיי..! 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? פנים 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? לא יודעת.. 20. יש לך חבר? מאוהבת קשות אבל לא.. 21. למה?כי הוא לא יודע שאני מטורפפת עליו.. 22. כמה חברים היו לך?ח ס ו י 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? ח ס ו י 24. את בתולה? ט'חחח שאלה רטורית ברור שכן! 25. למה? מה זה למה?! כי יש לי כבוד עצמיי! 26. למה ככה?מי אמר ככה?! 27. את אוהבת בנים? לא אני אוהבת בנות, עושות לי את זה, חחחחח נוו מה השאלה התפקקה הזאת?! 28. התאהבת פעם?רק פעם?! 29. אם כן, איך ההרגשה? מדהייממהה! 30. את מפחדת מאהבה?מאווד! 31. בכית פעם בגללה?הממוןןן! 32. מתי בכית לאחרונה? בגלל אהבה?! שנה שעברה.. סתם ככה?! יום חמישי בערב.. 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר?נכוןן, אבל שפתיים יותר. 34. חח לא קשורה. מה את עושה? סתם במחשב מעבירה תזמן.. 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?
שהוא חמוץ הוא יותר טעים.. 36. שחור או לבן-לבן 37. טלוויזיה או מחשב- מחשבב!! 38. שירים שקטים או לא שקטים-גם וגם, אם שקט אז מרגש ואם רועש רק לא רוק כבד! 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי- תני לי סיבה 40. ימין או שמאל-ימין 41. חי או מת?חי 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? זה לא.. 43. מה התחביבים שלך?לשירר בעיקרר... 44. מה התכנונים שלך להיום?לראות ים של סודות לאכול סלט לחזור לפורום ולעוף לישון.. 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? חח אומרים ראיון***@!! והיה?? לא גרוע ולא גרוע מאוד, היה חביב:):)

Baruush

New member
../images/Emo214.gif כנסוו שניה :] ../images/Emo176.gif

באמת, איך היה השאלוון? לעשות עוד כאלה?

:)

1. שם?סטפני 2. למה קוראים לך ככה?כי לי אמא מטומטמת! [אני שונאת ת'שם שלי עזבו..] 3. מאיפה בארץ?חולון 4. למה דווקא שם את גרה?כי היי'תי חיי'בת להיתקע באיזה חור..אוווח=\ 5. מה בא לך לעשות עכשיו?להיפגש עם אהובי
6. ואחריי זה?ללכת איתו יד ביד.. 7. ואחרי אחרי זה?לתת לו נשיקה על הלחי 8. ואחרי אחרי אחרי זה?ובפה :) 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה?לא מאמינה לך 10. את יודעת שאת מכוערת?כן 11. סתאאם. את יפה לדעתך?כן [יש לי פיצול אישיות
] 12.את מי בא לך לחבק עכשיו?שלומי , אפיק , רעות וו..אדם יוסף !
13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם?יאפ , איך ידעת ? 14. להעביר נושא?כה 15. בנים זה נושא טוב?כהההההההההההה 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך?חתיך ,לא שקרן,אוהבת באמת,יודע לפנק,חרמן,נחמד,חמוד,מצחיק,חייכן
17. תכונות שצריכות להיות בבחור?אחאחמ ^ 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם?שיער ! 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם?לודעת 20. יש לך חבר?כה 21. למה?כי הוא הציע לי=]=]=] 22. כמה חברים היו לך?לא סופרת=] המון=] 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]?כה
24. את בתולה?לא , אני טלה
25. למה?כי נולדתי ב21.3
26. למה ככה?לא אמרתי ככה :) 27. את אוהבת בנים?כןןןן!#$^% 28. התאהבת פעם?לא רק פעם..:) 29. אם כן, איך ההרגשה?נפלאה @#$! 30. את מפחדת מאהבה?יאפ , והיא ממני P: 31. בכית פעם בגללה?כה.. 32. מתי בכית לאחרונה?לוזוכרת 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר?נאכככככככוןןןןןןןןןן!@$^$%&R@ 34. חח לא קשורה. מה את עושה?עונה על השאלות ומדברת עם ביחושית באיי'סי ! 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?שו ? 36. שחור או לבן-1 37. טלוויזיה או מחשב-2 38. שירים שקטים או לא שקטים-2 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-2 40. ימין או שמאל-1 41. חי או מת?1 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא?2 43. מה התחביבים שלך?לישון , לבעוט בפחי אשפה , לגעת בתחת של אנשים 44. מה התכנונים שלך להיום?לישון חחח 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד?גרוע מאוד #$%@

למעלה