עוננהה לברוושש

1. שם? שירה 2. למה קוראים לך ככה? לא יודעת אבל יצא טוב..אני כל היום שרה חח 3. מאיפה בארץ?רחובות 4. למה דווקא שם את גרה? כי פה ההורים שלי בחרו לגור 5. מה בא לך לעשות עכשיו?לצאת לחגוג ת'יומולדת 6. ואחריי זה?לחזור הבייתה ולראות שאושרי כתב לי מזל טוב בפורום 7. ואחרי אחרי זה?לקבל שיחת טלפון מאחד הבנים, אם אושרי יותר טוב שתגיד: שירה שמעתי שיש לך יומולדת.. 8. ואחרי אחרי אחרי זה?לחזור לפורום ולשבת פה עם שירוש שלי בצאט עד 3 לפנות בוקר כמו אתמול
9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה?מסתובבת, מחפשת את אושרי, וקופצת עלייוו!! 10. את יודעת שאת מכוערת? לאא..טוב לדעת. 11. סתאאם. את יפה לדעתך?נראית טוב. 12.את מי בא לך לחבק עכשיו?את אושרי וניסים 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם?לא.. 14. להעביר נושא?כןן! 15. בנים זה נושא טוב? לאא...כולם זבלליםם.. 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך?אושרי חמי. ניסים כהן. מכירה?! רק את אושרי
17. תכונות שצריכות להיות בבחור?אופי טוב, לאאא קמצן,מראה טוב, שפתיים כמו של אדם רצווייייייייייייייייייי, רק לא אףף דופפק, מה עוד?! העיקר שיאהב אותיי..! 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? פנים 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? לא יודעת.. 20. יש לך חבר? מאוהבת קשות אבל לא.. 21. למה?כי הוא לא יודע שאני מטורפפת עליו.. 22. כמה חברים היו לך?ח ס ו י 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? ח ס ו י 24. את בתולה? ט'חחח שאלה רטורית ברור שכן! 25. למה? מה זה למה?! כי יש לי כבוד עצמיי! 26. למה ככה?מי אמר ככה?! 27. את אוהבת בנים? לא אני אוהבת בנות, עושות לי את זה, חחחחח נוו מה השאלה התפקקה הזאת?! 28. התאהבת פעם?רק פעם?! 29. אם כן, איך ההרגשה? מדהייממהה! 30. את מפחדת מאהבה?מאווד! 31. בכית פעם בגללה?הממוןןן! 32. מתי בכית לאחרונה? בגלל אהבה?! שנה שעברה.. סתם ככה?! יום חמישי בערב.. 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר?נכוןן, אבל שפתיים יותר. 34. חח לא קשורה. מה את עושה? סתם במחשב מעבירה תזמן.. 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?
שהוא חמוץ הוא יותר טעים.. 36. שחור או לבן-לבן 37. טלוויזיה או מחשב- מחשבב!! 38. שירים שקטים או לא שקטים-גם וגם, אם שקט אז מרגש ואם רועש רק לא רוק כבד! 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי- תני לי סיבה 40. ימין או שמאל-ימין 41. חי או מת?חי 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? זה לא.. 43. מה התחביבים שלך?לשירר בעיקרר... 44. מה התכנונים שלך להיום?לראות ים של סודות לאכול סלט לחזור לפורום ולעוף לישון.. 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? חח אומרים ראיון***@!! והיה?? לא גרוע ולא גרוע מאוד, היה חביב