שירשור שאלונים

Baruush

New member
../images/Emo214.gif שאלוון יוספיית :] ../images/Emo176.gif

נמממ.. כן כןן :] הזכויות שמורות לדילבווש כפרהה עלייה. יש שאלון ביחושית, ועכשיו יש שאלון יוספית
אז.. לכל מי שמשעמם לו ברגע זה. מוזמן לענוות (:) 1. שם? 2. למה קוראים לך ככה? 3. מאיפה בארץ? 4. למה דווקא שם את גרה? 5. מה בא לך לעשות עכשיו? 6. ואחריי זה? 7. ואחרי אחרי זה? 8. ואחרי אחרי אחרי זה? 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה? 10. את יודעת שאת מכוערת? 11. סתאאם. את יפה לדעתך? 12.את מי בא לך לחבק עכשיו? 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם? 14. להעביר נושא? 15. בנים זה נושא טוב? 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך? 17. תכונות שצריכות להיות בבחור? 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? 20. יש לך חבר? 21. למה? 22. כמה חברים היו לך? 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? 24. את בתולה? 25. למה? 26. למה ככה? 27. את אוהבת בנים? 28. התאהבת פעם? 29. אם כן, איך ההרגשה? 30. את מפחדת מאהבה? 31. בכית פעם בגללה? 32. מתי בכית לאחרונה? 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? 34. חח לא קשורה. מה את עושה? 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ? 36. שחור או לבן- 37. טלוויזיה או מחשב- 38. שירים שקטים או לא שקטים- 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי- 40. ימין או שמאל- 41. חי או מת? 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא? 43. מה התחביבים שלך? 44. מה התכנונים שלך להיום? 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? יאללה כואב ליייייייי הראאש :] תענוו על תיהיוו בטטות
אוהבת
ברווצ' יוסף

MaStuLa76

New member
שאלון יומולדת../images/Emo151.gif../images/Emo141.gif

-מתי יש לך יום הולדת?
-איך חגגת את היום הולדת האחרון?
-מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?
-איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?
-מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?
-איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא?
-כותב ברכות ביום הולדת?
-מתנה או ברכה?
-הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?

MaStuLa76

New member
עונה לחרמניוספית[:../images/Emo141.gif

הדגש| 1. שם?שירה 2. למה קוראים לך ככה?אווו חחחחחחחחחחחחחח כי פעם הייתה שדרנית קוראים לה "שירה" והם לא ידעו איך לקרוא לי אז קראו לי על שמה
אגב שירה הזאת זו "פזית" מפיספוסים חח 3. מאיפה בארץ?קרית שמונה. 4. למה דווקא שם את גרה?לא יודעת תישאלו את אבאשלי 5. מה בא לך לעשות עכשיו?להגיב לערן שירשום פה..:\ אם בכלל.:\ 6. ואחריי זה?לא יודעת. 7. ואחרי אחרי זה?גם לא. 8. ואחרי אחרי אחרי זה?:| 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה?מעלמכררגלרע חח קופצת על דמי חח 10. את יודעת שאת מכוערת?איזה רעה!
11. סתאאם. את יפה לדעתך?מממ לא יודעת.. 12.את מי בא לך לחבק עכשיו?א-ד-ם 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם?לא
14. להעביר נושא?כן 15. בנים זה נושא טוב?ברור
16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך?אדם יוסף וטל אלון
17. תכונות שצריכות להיות בבחור?חמוד,אכפתי,מתחשב,עם אופי וראש טוב,לא עצלן,עצמאי.
18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם?עיניים ושיער חע 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם?אמממ ניראה לי אוזניים חחח 20. יש לך חבר?לא 21. למה?למה כן? 22. כמה חברים היו לך?1 וגם זה יומיים חחחחחח 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]?חייב לענות? 24. את בתולה?די :| 25. למה?למה!? 26. למה ככה?למה?! 27. את אוהבת בנים?ברור 28. התאהבת פעם?יותר מדיי:| 29. אם כן, איך ההרגשה?קקה. 30. את מפחדת מאהבה?לא. 31. בכית פעם בגללה?כן. 32. מתי בכית לאחרונה?היום. 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר?נכון
34. חח לא קשורה. מה את עושה?עונה לשאלון?! 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?אני אוהבת עגבנייה ! 36. שחור או לבן-שחור[: 37. טלוויזיה או מחשב-מחשב 38. שירים שקטים או לא שקטים-שניהם! 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-ממ שניהם 40. ימין או שמאל-ימין חחחחחחחחחחחחחחחחח 41. חי או מת?מת .. סתם 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא?כן! 43. מה התחביבים שלך?להגיד לבר שהיא חרמנית
44. מה התכנונים שלך להיום?וואי הרבה! 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד?גרוע מאד

MaStuLa76

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

-מתי יש לך יום הולדת?
7.6
-איך חגגת את היום הולדת האחרון?
בקניון,וגם פה בפורום,וגם עשו לי מסיבת הפתעה
-מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?
ת'אמת,השיחה עם אדם ברדיו,הייתה המתנה הכי יפה בעולם,לשמוע ת'קול שלו? חלום שהתגשם
-איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?
בגן
-מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?
אני חושבת הבת מצווה שלי,כי איבדתי 100 שקל
-איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא?
לא יודעת,כל מתנה תתקבל בברכה,חח ניראה לי את אדם חוחו
-כותב ברכות ביום הולדת?
ברור
-מתנה או ברכה?
שניהם
-הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?
שניהם

אני עונה../images/Emo20.gif

-מתי יש לך יום הולדת?27.8 -איך חגגת את היום הולדת האחרון?לא חגגתי באותו יום,חגגתי יום אחרי,וחגגתי בכך שהלכתי להופעה הראשונה שלי של הבויז -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?מגיסי,לראות את ההופעה הראשונה שלי -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?ההופעה של הבויז -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?גיל 13 בגלל ההופעה -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא?את הבויז עצמם -כותב ברכות ביום הולדת?יס! -מתנה או ברכה?שניהם! -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?הרבה מתנות קטנות!

עונהנה../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

-מתי יש לך יום הולדת?30/8 -איך חגגת את היום הולדת האחרון?חברות שלי עשו לי מסיבת הפעה
חמודות -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?מממ.. כל התנות הן הכי יפות.. לא יכולה לבחור -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?בת מצווה -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?בת מצווה.. כי זה פשוט בת מצווה חחח -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? נממ.. ברגע זה הייתי מבקשת ת'גיים בויז להופעה פרטית חחח אבל עד היומולדת שלי? לא'דעת -כותב ברכות ביום הולדת? כןן=] -מתנה או ברכה? שניהם -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה? הרבה קטנות

עונה[=

-מתי יש לך יום הולדת? 4.5 -איך חגגת את היום הולדת האחרון? לא חגגתי -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת? אממ..לא זוכרת חחח=\ -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך? אממ..בת מצווה -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? את ההבת מצווה בגלל המסיבה והכלל [= -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? את שרוןן:) אבל גם שיחה משרון זה בסדר:) חיחיחי -כותב ברכות ביום הולדת? יאאאס:) -מתנה או ברכה? גם וגם:) -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה? מתנה אחת גדולה

עונה

מתי יש לך יום הולדת?24.4 -איך חגגת את היום הולדת האחרון?סתם עם המשפחה וכמה חברות באו אלי הבייתה והביאו לי מתנה ובלונים -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?שהייתי בת 10 ההורים שלי עשו לי מלא זרים של בלוני הליום ולכול בלון קשרו מתנה קטנה -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך? הבת מצווה שלי -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? הבת מצווה שלי כי זו בת מצווה חחח
-איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? מלא בגדים או מלא בובות של פיות חחח (אני חולה על פיות) או כל דבר לא משנה לי מה... -כותב ברכות ביום הולדת?ברוררר -מתנה או ברכה?אי אפשר גם וגם???חח לא משנה לי -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?לא משנה לי

שחכתי המתנה שאני רוצה זה ערן כנסו..

את ערנוש המושלם שלי שיקפוץ מתוך איזה של מתנה וישיר לי היום מומולדת... חחח

טוולי

New member
עוננהה :]]

-מתי יש לך יום הולדת? 28.2 -איך חגגת את היום הולדת האחרון? אממ הזמנתי את החברות לממסעדההה :]] -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת? אממ חברות שלי קנו לי מלאא דברים של עברי
חחח הם קנו תדיסק ואת הDVD ובנוספ הם הכינו לי כרית מממש ענקית בצווורת לב עם עיצוב תמונה של עברי ממש יפההה ורשום "גם עברי אומר מזל-טוב" :]] -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך? חברות שלי ארגנו לי מסיבת הפתעה וואי איזזזו מסייבה הםם הריימווו חחחח מה זה הששקייעו הייה ע-נ-ק . -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? אממ הממסיבת הפתעה
כי מאודד הופתעתי ומממש הצליחו לעבודד עלי
-איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? אממ תנו לי עוד לחשוב על זה חח ... -כותב ברכות ביום הולדת? ברור :]] -מתנה או ברכה? גםם וגגגגם :] -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה? מתנה אחת ג.ד.ו.ל.ה. :]]

עווננהה:):)

-מתי יש לך יום הולדת? היום,8/10
-איך חגגת את היום הולדת האחרון? שנה שעברה?! מסיבה. השנה?! אני יוצאת לראשון לחגוג ביום שלישי..
-מהי המתנה הכי יפה שקיבלת? אמאא שללייי המדהיימהה שללי! -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?אמ....מאיפה לי?! -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? כמה ימים לפני המוות שלי אני יגיד לךך... -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? הבא?! אושריי אושריי אוושריי ועודד אוושרייי!! -כותב ברכות ביום הולדת? חח כןן.. -מתנה או ברכה? מתנה!! אוושריי חמיי! מכירים ת'שם הזה?! נכון מתנה יפה?!
-הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה? מתנה אחת גדולהההההההההההההההה! אניי רוצהה אושרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!
זהו?! חבל

עוננננננננה =]../images/Emo210.gif

-מתי יש לך יום הולדת? 25.2
-איך חגגת את היום הולדת האחרון? עם החברות בבית , ועם כל המשפחה במסעדה .
-מהי המתנה הכי יפה שקיבלת? עשו לי תמונה ענקית כזאת עם מלא מלא מלא תמונות שליי מכל מיניי גילאים, וכל אחד כתב לי הקדשה וזה יצא פשוט מ.ו.ש.ל.ם
-איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך? בת מצווה
-מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? בת מצווה =] , כי טסתי עם אמא שליי לחו"ל
-איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? לא יודעעעתת , מה שיביאו יהיה בסדר =]
-כותב ברכות ביום הולדת? ברררררורר

עונה

-מתי יש לך יום הולדת? 30.9.... היה -איך חגגת את היום הולדת האחרון? חחח ארומה עם חברות וכל המשפוחה באה אלי=] -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת? שאחיין שלי העיר אותי משינה בבוקר של המומולדת עם המילה אודה [דודה] -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך? כית ד' מסיבת הפתעה חחח היה יאפה כיפ ומצחיק -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? אמממממממ של כיתה ד' ובת מצווה כמובן =] -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? אממ טיסה לאיטליה לבד עם אדם :p -כותב ברכות ביום הולדת? יאפ -מתנה או ברכה? מתנה -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה? אממ גם וגם

עונה :)

-מתי יש לך יום הולדת? 19.7
-איך חגגת את היום הולדת האחרון? נממ לא מש'ו
זה יצא במלחמה
-מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?כל המתנות היו יפות חח .. :) -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?בת מצווה הפתעה XDD -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? את היומולדת שיצאה במלחמה .. והייתי צריכה לחגוג אותה במקלט :\ כברקע יש אזעקות כל 2 דקות טטטט'ח :\ -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? את אושרי
-כותב ברכות ביום הולדת?כן:] -מתנה או ברכה?לא משנה לי חחח ;P -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?מתנה אחת גדולה :)

אנייי

-מתי יש לך יום הולדת? 12.9 ה---תאריךך =]] -איך חגגת את היום הולדת האחרון? בבית.. קנו לי עוגה (בתמונה סתם כי משעמם לי חח שמתי נר כדי לבקש משאלותת הייתי חייבת
) וסתם שרנו -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת? ל'דעת.. לא זוכרת -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?נראה לי בכיתה ה' חחח -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה? נמממ את כולםםםםם חח סתם ל'דעת -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? נמממ אני צריכה לחשוב על זה
-כותב ברכות ביום הולדת? כן.. בערך
-מתנה או ברכה?מתנההה ברור
-הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה? הרבה קטנותתתת P:

1lifegirl

New member
עונה ../images/Emo13.gif

-מתי יש לך יום הולדת?19.11 -איך חגגת את היום הולדת האחרון?עשו לי מסיבת הפתעה..
-מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?ממ.. הייתה איזה יומולדת שהיה לי חבר וזה מה שרציתי כל הזמן..[סוריי אם אני נשמעת סנובית] -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?מסיבת הפתעה..\= -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?את של המסיבת הפתעה,כי הפתיעו אותי והביאו את הנסיך שהיה לי..
-איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא? נשיקה מאושרי!!
-כותב ברכות ביום הולדת?כן לפעמים -מתנה או ברכה? מתנה -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?הרבה קטנות..

עונההה

-מתי יש לך יום הולדת?עוד 3 ימים -איך חגגת את היום הולדת האחרון?בת מצווה -מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?שרשרת עם הםש שלי מזהב -איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?הבת מצווה חחח -מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?אממ המסיבת הפתעה.. סתם כי היה מעפן -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא?גיטרה -כותב ברכות ביום הולדת?כה -מתנה או ברכה?מתנה חח -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?הרבה

עונה :)

-מתי יש לך יום הולדת?21.3 -איך חגגת את היום הולדת האחרון?מועדון , בת מצווה
-מהי המתנה הכי יפה שקיבלת?עוד לא קיבלתי אותה , נשיקה מאדם
-איזה יום הולדת הכי מושקע אירגנו לך?הבת מצווה מן הסתם
-מה היום הולדת שתזכור לעד ולמה?עזבו אתם לא רוצים לדעת -איזו מתנה היית רוצה לקבל ביום הולדת הבא?את אדם והמון נשיקות ותמונות
חיחי אני אסתפק גם בשיחת טלפון
-כותב ברכות ביום הולדת?כה -מתנה או ברכה?שתיהם -הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?תללוי

למעלה