שירשור שאלונים

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

כעע אהה?? דילבי ליאורי וספירי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו גמאותייי... חחח..

חחחחח../images/Emo15.gif

וואי כמה צחקתי היום.. חחח אני וחברה שלי התחלנו להתחרפן באמצע השיעור.. צחקתי איזה שעה ברצף חחח סאפ מאמי למה את לא באייסי :-O? אוהבתותך

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאוחחח.. האייסי לא רוצה להתחבר..

אופפפ.. אני אנסה יותר מאוחר טוב ליאורוש??

עונה שירוש תודה ....

1. שם:ספיר 2. גיל:15 3. זכר/נקבה:נקבה! 4. מיקום בארץ:נהריה! 5. תאריך הלידה:20.12.91 6. כינוי חיבה:סאפירוש ספירע סאפי.. סאפ ועוד כול מיני כול אחד והכינוי שלו חח..... 7. יש חבר/ה ??לא... 8. רישיון נהיגה ?לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חלק! 11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק דבש יותר ירוק... 12. מה צבע העור שלך ?כהה שזוף כזה אבל לא ממש כהה רגיל 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?דתיה! 15. אתה צמחוני/ת ?לא... 16. אתה טבעוני/ת ?לא..... 17. קולה ?בטח!!! 18. מים ?כן.... 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:כלום בעעע 20. על האש ?כן.... קצת..... 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?כלבים! 23. יש לך בע"ח ?כן כלבה יאפה שלי מיקה! חחח 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: ג=י=ם ב=ו=י=ז !!! שליטה!!! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לפני חודש ככה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?כרגע כלום.. אבל בדרך כלל תני לי סיבה או כול השירים שלהם של הבויז! 27. סנפלינג: לא.... לא לא.... 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אמ... לא זכור לי משו גרוע אבל היה דברים מוזרים חחח 29. הצבע השולט בארון שלך: ורוד ושחור... 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אני !!!!!!!!!!! ובתאלוש שלי חחח לא מהפורום אבל גם כול הפורום המושלם הזה!!!..... 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?א=ד=ם י=ו=ס=ף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? רן דנקר ובלינדה פרגרין! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?על חוקים של בית ספר הרבה חחח מה אני יגיד לכם? 34. גנבת פעם ?לא נראלי לא......... 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לאאאאאאאאאא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לאאאאאאאאאא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כן! 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?היתי מעדיפה להישאר כהה אבל אם לשנות זה קצת קצת לגבוה שיער קצת יותר ארוך ועינים קצת יותר בהירות חחח למרות שיש לי ירוק אבל היתי רוצה קצת יותר בהיר 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?תשיער ותעינים ואת כולי בכלל חחח 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מאלוקים! 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?אמ.. אין הרבה אבל עקשנית... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?שקרנים! 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן דודים אחים חחח אבל כאילו לא ממש קרוב ובלי לעשות חושבים כן??? חחח 44. נישקת בחורה ? לאאאאאאאאאאאא בעעע 45. נישקת בחור ?כןן... היה כמה לא רציני 46. אתה סטרייט/ית ???? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא למה??..?. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא.... 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?לא מחכה שיעבור אני לא לוקחת כדורים בכלל חוץ ממה שאני חיבת פעמים ביום:[ שיוצא לי הנשמה שאני שותה את זה.... 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שתיהם.... יותר של אמאאאאאאא אבל גם אבא 51. שברו לך פעם את הלב ?לא בדיוק... 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא..... 53. בגדו בך?לא... 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? אמ... לא זכור..... 55. מה היו התוצאות ?לא היה......... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?חצי מחברים וחברות ושל פורום שיריות שלי ספירוש דילבי ביחושית! סתוונית וליאורוש אם שכחתי מישו אז סוריי 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? רק של הבויז!!!!!!! 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 7 או 8 7 נראלי לא הרבה..... 60. וחזק נפשית ?אוי בין 6 ל-7 ככה 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן עדין! אבל מזה אפלטונית? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כן! 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לאאא חח מזה?. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אה.... ככה ככה... 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי קוטג' ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אממ... בכפית מה אני יגיד בפה סגור מנומס וזהו חח סתם........ בכול זאת שירוש אל תתאכזבי שרק את עושה פה משו זה רק מראה כמה אכפת לך וכמה את עושה וכול הכבוד לך ורק לך!!!

חחח ימצחיקה כן אבל מה זה אפלטונית?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוששש

New member
../images/Emo221.gif עונה לשירוו שלי :)

1. שם: נטלי 2. גיל: 15+ 3. זכר/נקבה: עדיין לא ידוע...חחח ברור שנקבה! 4. מיקום בארץ: נהריה 5. תאריך הלידה: 14.1.91 6. כינוי חיבה: טולי,נטליה :/ חח 7. יש חבר/ה ?? ממ לא 8. רישיון נהיגה ? בעזרת השם עוד שנתיים שלוש.. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): ממש לא! 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? שחור 12. מה צבע העור שלך ? אפשר להגיד שחום :] 13. יש לך אח/ות בצבא ? בקרוב.... 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מממ מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא שידוע לי.. 17. קולה ? יאפפ 18. מים ? לאאאאאא 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: חחח להביא רשימה?! ;] 20. על האש ? כן תלוי מה... 21. צמחוני/ת ? יש לי דה ז'ה וו חחח 22. חתולים או כלבים ? כלבים
23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: וואלה לא יודעת...גיים בויז משו ,ככה קוראים להם?! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכרת 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? כלום 27. סנפלינג: לא תודה 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? עליתי על הספינת פירטים בלונה פארק
חחח סתם לא זוכרת. 29. הצבע השולט בארון שלך: כל הסוגים,הגוונים והמינים! 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? כל אחת והיופי שלה
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כנ"ל אבל אני לא אתנגד לאיזה רן דנקר בבית או אושרי קטן ,אדם....
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא שאני זוכרת 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? חפיסה ביום חח ממש לא! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? ממ בסדר עם זה. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? יש כמה דברים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מאלוהים. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עקשנית אבל זה גם טוב לפעמים לא?! 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקרנים,אי אמינים בעיקר.. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? חחחחחחחחחחח לא 44. נישקת בחורה ? בעעע לא 45. נישקת בחור ? עדיין לא
46. אתה סטרייט/ית ? אומרים ככה
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי עד כמה כואב. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא שליייי!! 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא שאני זוכרת.... 55. מה היו התוצאות ? ---- 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3-4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? איך כל כך זמן... 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 8? 60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא.................. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? חחחח עוד מטומטם! 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) הווו זאת שאלה טובה,אוכלים קצת קצפת מלמעלה ואז כשנשארת שכבה דקה אוכלים היחד עם השוקולד
משימה בלתי אפשרית...חחח

עונה

1. שם:סטפני 2. גיל:12 וחצי 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:חולון 5. תאריך הלידה:21.3 6. כינוי חיבה:טושי 7. יש חבר/ה ??היה לפני שבוע , אחד חדש בדרך
8. רישיון נהיגה ?לא , וחבל שכך
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):יש לי באף , אני רוצה בלשון ואני רוצה קעקוע אבל אמרו לי מש'ו על זה שאני מעדיפה כבר לא לעשות
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?תלוי באיזה מצב אני חחחחח 11. מה צבע העיניים שלך ?חום דבש 12. מה צבע העור שלך ?לבן
13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית אבל אני רוצה להיות מסורתית.. 15. אתה צמחוני/ת ?כה 16. אתה טבעוני/ת ?מה? 17. קולה ?כן 18. מים ?כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:וודקה 20. על האש ?פרגיות אבל עכשיו אני צימחונית חח 21. צמחוני/ת ?שאלת כבר 22. חתולים או כלבים ?כלבים 23. יש לך בע"ח ?לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:נחששו 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לוזוכרת 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?אף שיר אני מתה מעיי'פות 27. סנפלינג: ? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? חרא , היה' חרא 29. הצבע השולט בארון שלך:אדום 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אני 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אדם יוסף 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? רותם אבוהב 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?עברתי באדום , גנבתי מחנויות [דברים של שתי שקל אל תהרגו אותי
] ועוד כמה דברים.. 34. גנבת פעם ?אחמאחמ למעלה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?כן אבל לא קבוע 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?פעם ביום ככה אבל לא תמיד 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? יצורים מעופפים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?קנאה 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?קנאה חח 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כה 44. נישקת בחורה ?כה 45. נישקת בחור ?כה 46. אתה סטרייט/ית ?לא 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?כה מאוד 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?כן לא ספרתי חחחחחחחח 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ?לא , הוא קשה 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כה 53. בגדו בך?כה 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?חח כה 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?5 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כתוב בחתימה 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ?8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כשאני אדע מ'זה , נדבר 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כנ"ל 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?כה 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?מוטי אסון? לא! 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות מעפפן.. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? מוציאה את העטיפה , שמה את הלבן על העטיפה, גומרת את החום ואז עוברת ללבן
בתיאבון

עונה נה

1. שם:קארין 2. גיל:ואנונו 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:נהריה 5. תאריך הלידה:31.1.94 . כינוי חיבה:קארניה 7. יש חבר/ה ??:לא 8. רישיון נהיגה ?לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):היהי באף ועכשיו בתכנון לטבור 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מטולטל 11. מה צבע העיניים שלך ?חום דבש 12. מה צבע העור שלך ?שחום 13. יש לך אח/ות בצבא ?אח 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ?כן ולא 16. אתה טבעוני/ת ?לא וכן 17. קולה ?כן 18. מים ?כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אין 20. על האש ?כן 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?לא 23. יש לך בע"ח ?לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:גיים בויזזז 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לפנ חודש 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?כלום 27. סנפלינג: אין מצב 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?:עשית במימדיון את המגלשה הענקית הלבנה החדשה והיה מפחיד 29. הצבע השולט בארון שלך:לבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אמא שלי חחחח 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אחים שלי והגיים בויז חחחח 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? נינט 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא 34. גנבת פעם ?לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא איכסססססססס 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?כלום 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?את העניים הם גדולות 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? אלוהים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?עקשונות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צבעיות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?כן 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?אף פעם לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?שתיהים 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ?ברוגז 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 0 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?10 59. וחזק פיזית ? 10 60. וחזק נפשית ?10 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?כן הגיים בויז 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ביבת קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר):בהתחלה את הקצפת ואז את השוקלד

למעלה