שירשור שאלונים

|הבועה|שאלון|הבועה|../images/Emo39.gif

לפני השאלון אני רוצה להגיד לכם ככה, שנימאס לי, נימאס לי שתמיד אני צריכה לעורר את הפורום, תמיד אני מביאה את רוב השאלונים בזמן האחרון, אתם רואים שהפורום שומם ולא עושים כלום, פושט הפורום לא זז, כאילו מה ? קשה לכם להפעיל את הפורום? ככה את אוהבות לראות אותו? או יש כאלה שגם אם אני מביאה לכם שאלונים אתם לא עונים עליו. אז אולי תזיזו תתחת הזמן שלכם ותתחילו לעשות משהו? לא בחייאת..:| זה מעצבן לראות ככה ת'פורום, תחשבו על זה :\ ה-ש-א-ל-ו-ן: 1. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)

שאאללווןן,סתם כי משעממם../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

חיחיח גנבתי לשירה את התפקידד , חיחחיחי שם: כינויי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר: דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: נרדם בקלות? קם בקלות? איך אתה עונה לטלפון?: איך הציונים: איך העסקים?: גיבור על מצויר: דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את: יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? יש חבר\ה? השיר הכי רומנטי שיש: סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו? איך אתה מרגיש עכשיו?

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifוואי כמה הודעות חדשות פותחים!!

פייי.. חופשיי!! מאמי אני אענה אח"כ טובב????? כי אני מתה מעייפוותת...

עוננהה../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

שם: רותם
כינויי: רותמי & תותה & תותי
תאריך לידה: 25 לפברואררר
מזל: אני בתוך האקוורים , חיחיחח דגים|גד| סגנון לבוש: ספורטט אלגנטט
סטייל כללי: חוחו פירסינג: כןן , היה באף אבל סתמתי =\ , עכשיו בטבורררררר
קעקועים: הכי ל=-א צבע אהוב: כתוםםם צבע שנוא: ירוקק =\ מאכל אהוב: קוססקקווססססס חטיף אהוב: ביסלליי
חטיף שנוא: אפרופוו
פרי אהוב: מנגגווו פרי שנוא: בננהה =\=\=\=\ בע"ח אהוב: כלבבבבב יש בע"ח? ל-א מקום בילוי מועדף: מרכז חדרה , חיחיחי כאילו איפה יש כבר לבלות
מוטו: "תלכו בדרך הלב, הוא יוביל אותכם לדרך האושר.."
סרט: "היומן" שיר: "משהו ממננננייי" זמר: הראלל סקעעעתת
כפרעליוו זמרת: נינטטט :][: להקה: גגגגיייייממממבבבבוייייייזזזזזז
סטייה: לכריות , חיחיחיחי שריטה: חוחוח , חולשה: לרקדנים
מפחיד: חושךךך
משמח: מסיבותת
מכעיס: אנשים שקרניםם =\ מעציב: בגידותת , מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: כפרעלייךך
שיר שעושה מצב רוח טוב: "טורו" חיחיחחיח בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חברה שלי כפרעליייייהההה ביה"ס: חטיבה-תיכון עירוני חדרה :\ כיתה : ט'7
עיר מגורים: חדררהה =\ גובה: 1.60 מ'שו כזהה
מוצא: מרוקאית
אופטימי \ פסימי: אופטימי , ברורררר =] העדפה מינית: חוחוחו טלויזיה: למה לאא? רדיו: ל-א דיסק: סבבה:] הכי אוהב בגוף שלך: את השיעעעערר=] הכי שונא בגוף שלך: את האףףף:\ תכונה שנואה בעצמך: לא סבלניתת=\ תכונה שנואה באחרים: מעצבנים חיחיח
לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: "משהו ממני" בחיים לא יתפסו אותך עם: כבד בפה =\ , בחיייייייייייייייייייייייייים 3 דברים שהיית לוקח לאי ודד: פלאפון , קוסקוס , מחששבב איפה אתה עכשיו? בבייתת השקסע שלי
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? עם אוש ללבבבדדד
גרררררררררר למה אתה לא שם? תנחשששש... עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם אוש רוצה אבל לא יכול? כןן , כמה חבלל
את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא יקרה לייי
את מי אתה הכי שונא בעולם? ילד מהשכבה שלי , הלוואי עכשיו ייחנק, ונאמרררר א-מ-ן
לא יכול בלי: חברה שלייייי , מתגעגע ל: בת דודה שליייי
גורם לך לבכות: אממ אף אחדד מצחיק אותך: אבא שלי חחחחחחחחח בחיים לא: תתחתן עם מישהו מהמשפחהה =\= מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: לא חששווובב מתנה שהיית רוצה לקבל: מחשב ניידד , ופגישה עם הבויייייייז כישרון: ריקודד
תחביבים: ריקוד
אוסף: של פיות חיחיחיח ציטוט אהוב: "כי עוף זה ציפור , ופרה זה חיה"...כאילו דהה
מקלחת או אמבטיה: אמבטייהה ים או בריכה: יםם , חורף או קיץ: קיץץ לבן או שחור: לבבבבבן אופי או יופי: אופיי , אבל חשוב גם היופפיי
כמות או איכות: איכותת :] קור או חום: חוםם חלום שאתה זוכר: יש כאללה חלום שהיית רוצה שיתגשם: יש המון כאללללללהההה הדבר הכי נועז שעשית: הסתפרתי לבבבבבבבדד , הדבר הכי טיפשי שעשית: צבעתי את השיער ל-ב-ד הדבר הכי מצחיק שעשית: חיחיח התחזתי לילדהה אחת , ועצבנתי את חברות שלי , חיחיח זה היה קורעעעעע הדבר הכי מצחיק שקרה לך: נפלתי במדרגות של ביציפר
הדבר הכי מפדח שקרה לך: כנ"ל מקרה הכי טוב שקרה לך: הכרתי את חברה שלליייייייייייי:) מקרה הכי רע שקרה לך: =\ פרושש הרגש הכי שלילי בעולם: נו דיי כבר נימאאסס =\ הרגש הכי חיובי בעולם: בייי החפץ הכי חשוב לך בעולם: דובי דובון שללייייייי
דבר ראשון על הבוקר: צחצוח שיניים , דבר אחרון לפני שהולכים לישון: משנים ת'אוואי של האייסי
מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: חושבים מה יקרה מחחרר , מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: מה ללבוש חחחחחחחחח נרדם בקלות? אממ כןן קם בקלות? ל-א איך אתה עונה לטלפון?: הלו !??! איך הציונים: סבבה
איך העסקים?: חוחו בסדדרר גיבור על מצויר: ספרדיימןן
דמות מצויירת: בובספוג , ארתור , דובוני אכפת ליי
סדרה מצוירת: בובספוג , ארתותר , דובוני אכפת לי :][: סרט דיסני אהוב: יומני הנסיכה ,] הכי היית רוצה לפגוש את: הגיימבויז , ונינט , ומדונננננההההה :] יכתבו על המצבה שלך: יהיה זיכררה ברוך , חיחיח מה יכתבוו? אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? מה אכפת לךך? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: קוף , חחחחחחחח סתםם , לא יודדעעתת אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? לא יודעעתת אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? איששששששששההההה יש חבר\ה? כן כפרה על אורוש שליייי
השיר הכי רומנטי שיש: "זה לא סתם אולי אתה האור בחיי.." חחחחחחחחחחח סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: עם חבר שלללללייי =] אהבת פעם מישהי עד דמעות?: כןן סטוץ או מערכת רצינית?: מערכת רצינייתת האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: כןן, גרררררר אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה ? עברי לידרררר , הכוסוןןן, העיקרון הכי חזק שלך: לא יודדעעתת שיר שתקוע לך בראש: "משהו ממני"
כואב לך משהו עכשיו? הגבבבבבבב,, איך אתה מרגיש עכשיו? בסדדדדדדרר , וואי נגמרררר? קולולוללולוללשלשלשל היה קשהה

עונה../images/Emo39.gif

שם:שירה כינויי:שירוש תאריך לידה:7.6 מזל:תאומים סגנון לבוש:ספורט אלגנט זרוק סטייל כללי:בסדר,לפי המצברוח פירסינג:היה באף קעקועים:אין צבע אהוב:שחור צבע שנוא:אין מאכל אהוב:קוסקוס חטיף אהוב:יש הרבה חטיף שנוא:ממ דוריטוס פרי אהוב:שסק פרי שנוא:אבוקדו זהב פרי? בע"ח אהוב:ארנב יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:מממ כל מיני מוטו: סרט: שיר:אנשים אומרים זמר:עידן יניב ,הראל מויאל זמרת:קרן פלס להקה:גיים בויז סטייה: שריטה:יש לי הרבה שריטותת.. חולשה:לרקדנים.. סתם.. לבנים עןם כובעים.. מפחיד:הכל משמח:דברים נדירים.:\ מכעיס:צבועות מעציב:חברות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:יופי לך שיר שעושה מצב רוח טוב:לאן שלא תלכי בנאדם שעושה מצב רוח טוב:מורןן ביה"ס:חרא כיתה :ט' עיר מגורים:קריתת 8 גובה:מטר 62 מוצא:ישראל אופטימי \ פסימי:פסימית:\ העדפה מינית:עיניים טלויזיה:. רדיו:? דיסק:גיים בויז הכי אוהב בגוף שלך:כלום הכי שונא בגוף שלך:הכל תכונה שנואה בעצמך:הכל תכונה שנואה באחרים:צביעות לוקח לכל מקום:בגדים[?] שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:ממ יש מלא בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן למה אתה לא שם?כי אני פוחדת:\ עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם אדם.. רוצה אבל לא יכול?כן! את מי אתה הכי אוהב בעולם?את מי שקורא את זה את מי אתה הכי שונא בעולם?מלא..:\ לא יכול בלי: מתגעגע ל:אדם,חן גורם לך לבכות:מלא מצחיק אותך:יש נדירים בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל:אדם,חברות אמיתיות. כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:שחור אופי או יופי:שניהם כמות או איכות:איכות קור או חום:שניהם חלום שאתה זוכר:יש מלא חלום שהיית רוצה שיתגשם:מזה משנה גם ככה הוא לא יתגשם.. הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית::\ הדבר הכי מצחיק שעשית:.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך::\ מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר: דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: נרדם בקלות? קם בקלות? איך אתה עונה לטלפון?: איך הציונים: איך העסקים?: גיבור על מצויר: דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את: יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? יש חבר\ה? השיר הכי רומנטי שיש: סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו? איך אתה מרגיש עכשיו?חרא לא עניייתי על הכל כי אין מצברוח

ביחושית עונהנה../images/Emo80.gif

שם: דילב כינויי:ביחושית תאריך לידה:14.9.91 מזל:בתולה סגנון לבוש:יפה... סטייל כללי:מסתומרת?! פירסינג:בקרוב בטבור! קעקועים:לע איכסס צבע אהוב:חום וורוד ביחד ותכלת סגול לילה הכל בקיצור צבע שנוא:צהוב=/ מאכל אהוב:קוסקוסססס חטיף אהוב:ביסלי במבה צ'יפס צ'יטוס יאמיייי באלייי חחח והכלל אני חולת חטיפים חטיף שנוא:קיים כזה?! אממ אולי...איקס עיגול! פרי אהוב:שזיף מנגו מלון אבטיח קיווי חח פרי שנוא:בננה=/ בע"ח אהוב:כלב וחתול וכולםםם יש בע"ח?כלב! או חמור יותר נכון חחח מקום בילוי מועדף:בחדר שלי מול הארון המפוצץ בתמונות חח לא סתם קניונים וכאלהה מוטו: להצליח ותמיד ללכת אחרי ה-
סרט:בתול בן 40 שיר:את האחת ו- ואז תבואי של מויאל זמר:אביחייייי לויייייייי
זמרת:שירי מימון להקה:
גיים בויז
סטייה:אה? שריטה:בראששש חחחחח חולשה:לוקחת דברים ל-
מפחיד:אלוהים וכל העין הרע חח משמח:דברים על הגיים בויז מכעיס:שמקללים את הבויז או שמשקרים לי או מרכלים וכאלהה מעציב:לא יודעת כל מיני דברים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אני אוהבת את אביחי
חחח סתם אני אוהבת להגיד כל הזמן ממממשתגידי שיר שעושה מצב רוח טוב:כמה אהבה בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אביחי אלה מה?!
ביה"ס:שקד כיתה :ט'3 עיר מגורים:קריית חיים גובה:1.75 מוצא:חצי מרוקאית חצי צברית אופטימי \ פסימי:א-ו-פ-ט-י-מ-י העדפה מינית:חחח מה מה מה?! טלויזיה:מה טלויזיה? רדיו:מה רדיוווווווווו דיסק:?! הכי אוהב בגוף שלך:רגליים=] הכי שונא בגוף שלך:ידיים=] לא ממש תכונה שנואה בעצמך:קנאית ליפעמים בקטע של בנים לא בבנות חח תכונה שנואה באחרים:חשים לוקח לכל מקום:פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:תני לי סיבה או בא מכאב שביחוש שר בחיים לא יתפסו אותך עם:אוברול חח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:את אביחי את הפלאפון ואת ההורים איפה אתה עכשיו?בחדר מחשב חחח יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן עם אביחי=] למה אתה לא שם?חחחחחחחחחחחח עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם אביחייייייי רוצה אבל לא יכול?בדיוק! את מי אתה הכי אוהב בעולם?תמחשווווווווווווווווווווווו
אביחי
את מי אתה הכי שונא בעולם?את נסראללה! לא יכול בלי:פלאפון מתגעגע ל:אביחי
גורם לך לבכות:בצל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק אותך:לא דעתתת הרבה דבריםםםם בחיים לא:אה?! מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:איך בהופעה קראתי לאביחי מהאוטו והוא חיפש מי קורא לו ואז ראה אותי ועשה לי שלום! מתנה שהיית רוצה לקבל: בגדיםםם חולה על בגדיםם כישרון:אממ שחקנות תחביבים:מחשב! אוסף:תמונות של הבויז על הארון הדלב והסיפריה אהה וגם גולות חחח משהייתי קטנה ציטוט אהוב: לא זוכרתת מקלחת או אמבטיה:אמבטיה ים או בריכה:יםובריכה יחד! חורף או קיץ:גם וגם! לבן או שחור:גם וגם! אופי או יופי:אופי אבל יופי זה גם משו כמות או איכות:מהההה?! קור או חום:חום חלום שאתה זוכר: שחלמתי שאני הולכת להופעה ורואה שלאביחי יש שיער מש ארוך ויום אחרי שקמתי ראיתי שאביחי רשם ברישמי שהוא רוצה להאריך שיער! חלום שהיית רוצה שיתגשם:שאני מנשקת את אביחי כאילו בלחי ומצטלמת עם הבויז הדבר הכי נועז שעשית:לא זוכרת הדבר הכי טיפשי שעשית: רבתי עם חברה שלי! הדבר הכי מצחיק שעשית: חחח בהופעה אז ילדה אחת עמדה מולי ורציתי להיות ראשונה שאביחי יוצא אז אמרתי לה זוזי חברה שלי מצלמת אז היא אומרת איך מצלמת אין לה מצלמההה אמרתי אז מה?! היא מצלמת!! חחחחח הדבר הכי מצחיק שקרה לך:חחח שבהופעה במוצקין של הבויז אז הקלטתי חלק בוידאו! אז פתאום אני שומעת את עצמי צורחת אבל מה זה צורחת!! אביחייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הדבר הכי מפדח שקרה לך:שהלכתי ברחוב ומישו תעק לי משו מפחיד שחכתי כבר מה זה היה מקרה הכי טוב שקרה לך: בהופעההההה נוו דיי כבר אין לי כוח לירשוםם מקרה הכי רע שקרה לך: לא יודעתתתת הרגש הכי שלילי בעולם:מהההההההההההההה? הרגש הכי חיובי בעולם:ממממהההההההההה? החפץ הכי חשוב לך בעולם:החתימה של אביחי דבר ראשון על הבוקר:שיניים פיפי חחח דבר אחרון לפני שהולכים לישון:פיפי! מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:בוקר טוב אביחי
נרדם בקלות?כןןןן קם בקלות?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך אתה עונה לטלפון?:ההההההההההההההההההההההההההההלו חח כזה הההההההההההההההלו ארוך איך הציונים:טובים
לא כולם=/ איך העסקים?:שו עסקים? גיבור על מצויר:פיטרפןןןןןןןןןןןןןןןןן דמות מצויירת:פו הדב סנופי אני יודעת?!.... סדרה מצוירת:חחח אממ מאיה ומגילללללללללל חחחחחחחחחח מהאחים שלי: זו מאיה זה מיגל צמד אחים שתמיד משתרלל! חחח סרט דיסני אהוב:פוקהונטס הכי היית רוצה לפגוש את:אביחי יכתבו על המצבה שלך:שששששששש! חס וחלילה! אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?לפגוש את אביחי! איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:אממ דולפין אולי חחח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?חברה של ביחוש אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?אישה!!! יש חבר\ה?לע השיר הכי רומנטי שיש:ואז תבואי סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:לא זוכרתתת אהבת פעם מישהי עד דמעות?:ברורר סטוץ או מערכת רצינית?:רציניתתת האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:לא=/ אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?חחחחח איןןןן מצבבבבבבבבבבבבבבבבב העיקרון הכי חזק שלך:מההה? שיר שתקוע לך בראש:מחפש דרכים אליך לא יכול עוד בלעדיך שאביחי הצביעעע עליייי כואב לך משהו עכשיו?כן העיניים אני עייפה איך אתה מרגיש עכשיו?עייפה!

עונה

שם:סטפני כינויי:טושי ועוד מלא חח תאריך לידה:21.3 מזל:טלה סגנון לבוש:ססגוני
סטייל כללי:סטיי'ליסטי *מרימה גבה*
פירסינג:באף , נחשב? קעקועים:אין צבע אהוב:כתום צבע שנוא:לבן מאכל אהוב:פיצה חטיף אהוב:במבה חטיף שנוא:צ'יטוס פרי אהוב:אפרסק פרי שנוא:אבוקדו וכאלה חח בע"ח אהוב:נמר יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:השכוננהה D; מוטו:חיי'ך ושתוק
סרט:הכוכבים של שלומי שיר:האם תהיי שלי-פארנויה זמר:עידן יניב זמרת:שירי מימון להקה:פפ'ח נחשו , דהה .. ! סטייה:לגעת בתחת של אנשים
שריטה:יש הרבה חוחו חולשה:לדיגדוגים ולכוסונים חח
מפחיד:חיות מעופפות חחחחחחחחחחחחחחחחחח משמח:חברה שלי , ויש עוד אבל אין לי כוח לחשוב
מכעיס:שלא מתיי'חסים אליי' אני דורשת המון צומי ! מעציב:שמעליבים , ועכשיו כולם ביחד , *אאאאאאוווווווווווווווו*
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:"שזה אי אפשר לתאר" גנבתי למיקי מהשיר שלנו
שיר שעושה מצב רוח טוב:יש הרבה חח בנאדם שעושה מצב רוח טוב:חברה שללי ביה"ס:מקווה ישראל כיתה :ז' 1 עיר מגורים:חולון [חח מה אתם רוצים לבוא לבקר?!] גובה:1.60 ומש'ו ! מוצא:תמניה אשכנזיה חוחו אופטימי \ פסימי:פעם היי'תי פסימית אבל החיי'ם יפים אז אני אופטימית
העדפה מינית:אני דו מינית נשמות
טלויזיה:כן , מה איתה? רדיו:....? דיסק:חח אממ של הבויז של עידן יניב ושל שירי מימון חח מעניי'ן לממה.. הכי אוהב בגוף שלך:שיעער עאעאעאעאעעא ! הכי שונא בגוף שלך:שומננים
תכונה שנואה בעצמך:אני בוגדת אבל אני מקנאת חחחחחחח תכונה שנואה באחרים:שקרנים , בוגדים וכו' לוקח לכל מקום:פיי'ללאא # ! שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:שבועת הנצח בחיים לא יתפסו אותך עם:איתך פפ'חחח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:פלא,את אדם יוסף וסירה כדי לחזור כי אין קליטה על האי
איפה אתה עכשיו?בבית מן הסתתם יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כה , בסמטה חשוכה עם אדם יוסף למה אתה לא שם?כי אדם יוסף לא שם עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?אחמ אחמ אדם יוסף ! רוצה אבל לא יכול?יאפ את מי אתה הכי אוהב בעולם?את אדם יוסף את מי אתה הכי שונא בעולם?אותך לא יכול בלי:אדם יוסף מתגעגע ל:אדם יוסף גורם לך לבכות:אדם יוסף [מרוב היופי שלו] מצחיק אותך:אדם יוסף בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:אדם יוסף הכוסון מתנה שהיית רוצה לקבל:העיקר שזה יהיה' מאדם יוסף כישרון:כוכב נופל חח תחביבים:לישון,איי'סיקיו ולשיר אוסף: ציטוט אהוב:"סתבי" מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:2 חורף או קיץ:1 לבן או שחור:2 אופי או יופי:12 חח כמות או איכות:2 קור או חום:1 חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם:אדם יוסףף מואעממואמעומועמאועמומעומעוע הדבר הכי נועז שעשית:נאמ , *אחמאחמ* הדבר הכי טיפשי שעשית:כנ"ל חוחו הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם:פלא דבר ראשון על הבוקר:איי'סיקיו דבר אחרון לפני שהולכים לישון:איי'סיקיו מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:אדם יוסף מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:אדם יוסף נרדם בקלות?תללוי קם בקלות?ממש לא חח איך אתה עונה לטלפון?:"הלו , אה , מה את/ה רוצה?" [בקול של גבר ערס אחושרמוטה] איך הציונים:בזבל איך העסקים?:וואלה אחלה גיבור על מצויר:מה? דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב:מלך האריות ומולאן עאעעאעאעאע
הכי היית רוצה לפגוש את:אדם יוסף יכתבו על המצבה שלך:סטפני היי'תה מעריצה מספר 1 של אדם יוסף חחחחחחחחחח אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?לפגוש את אדם יוסף איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:נמר אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?אדם יוסף אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?גבר [אדם יוסף
] יש חבר\ה?היה' לפני שבוע , נפרדתי ועכשיו יש אחד חדש בדרך
השיר הכי רומנטי שיש:שבועת הנצח סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:חח ששששששש.. אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?:רצינית אבל עם הרבה סקס
האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:כה אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה?חברות שלי השקסיות , אני גם ככה עושה אותן [כן אני דו-מינית ואני מודה !
] העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש:יש בי את כל הכוח........... כואב לך משהו עכשיו?כן הכפות רגליי'ם , עשיתי את כל גולדה פעמיי'ם חח איך אתה מרגיש עכשיו?וואלה מצוין מה איתך אח שלה?

עוונהננהנה../images/Emo3.gif

שם:שירה כינויי:שירו'שש תאריך לידה:8/10 מזל:מאזניים סגנון לבוש: רגיל, יפה, אופנתי, לא יותר מידי להתארגן ולדפוק הופעות כי כל המוסיף גורע.. סטייל כללי: טוב מאוד:):) פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:ורוד בהיר, חום, שחור ותכלת צבע שנוא: ממ..לא יודעת מאכל אהוב: צ'יפס עם קטשוט חטיך אהוב: שוקוללדדדדדדד! חטיף שנוא:אממ...מאיפה לי? אני בקושי נוגעת בדברים האלה.. פרי אהוב: אפרסק פרי שנוא: לא'דעת.. בע"ח אהוב:אם כבר אז כלב קטן הגורים החמודים עם הפנים המעוכות
יש בע"ח?לאא מקום בילוי מועדף: אין=/ מוטו: תמיד תהיה מי שאתה, אל תנסה להיות מי שאתה לא! סרט: מארגנת חתונות שיר:הכל יכול לקרות-נינט טייב זמר:הרכאל סקעת, עידן יניב זמרת:נינט טייב להקה:גיימבויז סטייה: חח אין שריטה: ווא ווא כמהה ישש..
חולשה:לרקדניםם.. חח סתם לחתיכים מפחיד:בחינת בגרות משמח:פגישה עם הגיימבויז מכעיס:שמעצבנים אותי מעציב:שפוגעים בי מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שמזזז (חח חברה שלי חושבת שזה שמנה דובזה
) שיר שעושה מצב רוח טוב:כל הציפורים בנאדם שעושה מצב רוח טוב:החברה הכי טובה
ביה"ס:אמי"ת כיתה :י'4 עיר מגורים: רחובות גובה:1.73 משו כזה.. מוצא:טריפולטאית אופטימי \ פסימי:אופטימי העדפה מינית:חחחחחחחח ברור שבנניםם טלויזיה:ים של סודות, האלופה רדיו:פחח מי שומע?! דיסק:גיימבויז הכי אוהב בגוף שלך: חזה הכי שונא בגוף שלך:בטן תכונה שנואה בעצמך:עצצבניתת תכונה שנואה באחרים:קנאייםם לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:Rihanna _ Unfaithful בחיים לא יתפסו אותך עם:..לא יודעת.. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: 1. הילד שאני אוהבת 2. טלוויזיה עם הוטט 3. מחשב עם אינטרנט איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כןן למה אתה לא שם?כי אי אפשר עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם אושרי רוצה אבל לא יכול?אה-הא.. את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא את מי אתה הכי שונא בעולם?אבא לא יכול בלי:אורטל מתגעגע ל:אהובבייי גורם לך לבכות:דברים עצובים. מצחיק אותך:אורטלל
בחיים לא:אתאבד.. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:אם הייתי מפורסמת.. מתנה שהיית רוצה לקבל: אושרריי כישרון:שירה תחביבים:מחשב אוסף: ט'ח עברנו את זה.. ציטוט אהוב:הגלגל מסתובב וזה כואבב... מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:ק-י-ץ- לבן או שחור:שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:חום חלום שאתה זוכר: שאני ואושרי מתחתנים חלום שהיית רוצה שיתגשם: אני ואושרי בחופה להלהל הדבר הכי נועז שעשית: חחח שש...סוד
הדבר הכי טיפשי שעשית:חחח ישש כל כך הרבה.. הדבר הכי מצחיק שעשית:וואי פפולל.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך:חחח ארוךך. הדבר הכי מפדח שקרה לך:וואי נו ישש הרבהה! מקרה הכי טוב שקרה לך:אני ואהוביי... מקרה הכי רע שקרה לך:המזל הנאחס.. פפוורששת פההה כי אני חייבבתת לעוףף!

נאניאניאנאיאנ ../images/Emo3.gif

ה-ש-א-ל-ו-ן: 1. שם: לינוי 2. גיל: עוד מעט 15 3. זכר/נקבה: נקבהה =] 4. מיקום בארץ: אשקלוןן =\\ 5. תאריך הלידה: 2.12.1991 6. כינוי חיבה: נוני =] 7. יש חבר/ה ?? לאא =[[ 8. רישיון נהיגה ? הלוואיי אמןן 555 =] 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לאא אבל פירסינג באף ובטבור בעזרת השםם 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? מוקה =] 13. יש לך אח/ות בצבא ?היו .. סיימוו כברר 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוניתת.. מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ? לאא 16. אתה טבעוני/ת ? לא הכיי 17. קולה ? לעע 18. מים ?כןן =] 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אני לא אוהבתת בעע 20. על האש ? כנפיים
.. חוחו אושריי 21. צמחוני/ת ? לטט 22. חתולים או כלבים ? כלביםם 23. יש לך בע"ח ? היו כלביםם חוחו יש לי דגיםם 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: ג-י-י-ם ב-ו-י-ז 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אממ בנתיבותת 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? לא מתנגןן אחי מדבר איתיי =] 27. סנפלינג: עאעאע אני רוצה לעשותת 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודעתת 29. הצבע השולט בארון שלך:לבן שחור =] 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אממ קרן פלסס היא חמודהה אבל אני לא אומרת שהיא הכי יפהה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אושרי
האא גם איתיי 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אביחיי .. =] חוחו 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לאאא 34. גנבת פעם ? אממ אולי מסטיקק כשהייתי קטנהה =\\ 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לאא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לאא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אממ פסדרר מסתדריםם 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הפניםם .. בעיקר האףף =\\ 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אממ לא יודעתת 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? נחשיםם .. אבא'לההההה 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?קרציהה =] 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שהם לחוציםם =\\ 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? אממ כשהייתי קטנה אוליי 44. נישקת בחורה ? כןן 45. נישקת בחור ? כןן 46. אתה סטרייט/ית ? ללאאא 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לאא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לאאא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לאאא לא עושה כלוםם 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?כןן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לאא 53. בגדו בך?לאא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כןן 55. מה היו התוצאות ? כלוםם אפח'ד לא יודע 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? דניאל זלוורשטיןן פעםם וקרן פלסס 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? שוו? 59. וחזק פיזית ? חוחוח 4 60. וחזק נפשית ? אממ 3 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כןן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כןןן .. מה זה אפלטוניתת? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כןן 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? הוא לא מעניין 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) איפפ אני שונאת מילקייי

עונה..../images/Emo39.gif

1. שם:שירה 2. גיל:15 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:קריית שמונה 5. תאריך הלידה:7.6.91 6. כינוי חיבה:שושה/שישה/שירי/שירוש 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?עדיין לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):היה לי באף אבל סתמתי אותו 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חלק-גלי,זה לפי המצברוח,חח היום הוא היה חלק חח 11. מה צבע העיניים שלך ?חום כהה 12. מה צבע העור שלך ?לבן כהה כזה שזוף.. 13. יש לך אח/ות בצבא ?היה 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?מסורתית כזאת 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא חח 17. קולה ?מה קולה? חחחח 18. מים ?מה מיםםםםם? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:לא שותתתה 20. על האש ?אוהבת3> 21. צמחוני/ת ?כבר שאלתם סעממק 22. חתולים או כלבים ?כלביםםםם 23. יש לך בע"ח ?כןןן אחותתי:) 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:גיים בויז:) 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?אממ של השמינייה חח 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?הא זה היה שיר של אבי גואטה דיכאון חח ישן אבל זה בגלל שהייתי באיזה שין.. 27. סנפלינג: מה איתו? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?לא זוכרת עשיתי הרבה חח 29. הצבע השולט בארון שלך:שחור? 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?הכי הכי? שירה אשתי:D 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אדם יוסף:) 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? מממ טלי שרון 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא יודעת אבל עברתי חיחח 34. גנבת פעם ?מממ לא ניראה לי 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לאא.. כבר שנה אני לא נוגעת בזה.. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לאא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?מממ תאמת לא:\ 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?וואי כ"כ הרבה.. כמעט הכללל 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?אממממ לא יודעת חוחו 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהמוות,ייי 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?שאני עצלנית רצצצצצצצצצצח 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?שהם צבועייים,! 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?חחחחחחחחחח 44. נישקת בחורה ?מה אני לסססס? 45. נישקת בחור ?מה אכפת לכם יאו איזה חופריםם.. 46. אתה סטרייט/ית ?כן! 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לאא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?תלוי בכאב.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אבא:) 51. שברו לך פעם את הלב ?כן:| יותר מדיי. 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא. 53. בגדו בך?כן. חברה.:\ 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?כן, ניפלט חח 55. מה היו התוצאות ?אממ היא לא יודעת שסיפרתי חח 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?שניים:) 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פה והשני וכתבתי בעידן יניב אבל כבר לא.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?3 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ?0 אני ניראת הכי חזקה בעולם אבל אני בדיוק ההפך.. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כןןן!! 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?איכסס 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קוטג' ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אמממ,בתוך קופסאת פלסטיק בלי בשר?

עוננננננננננהההההההה../images/Emo210.gif

ה-ש-א-ל-ו-ן: 1. שם: רותם אסייג - חמי
2. גיל: בפברואר 15 3. זכר/נקבה: נקקקקבבבבבבהההההה 4. מיקום בארץ: חדררהה =\=\ הללוואאי העיר תיחנקק חיחיחיח 5. תאריך הלידה: 25 לפברואר 1992 , חסר לכם אתם שוכחות את היומולדתת שלי
6. כינוי חיבה: "תותה" 7. יש חבר/ה ?? כןןן =] , היום אנחנו בידיוק יומייםם
8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): פירסינג בטבור 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלקק 11. מה צבע העיניים שלך ? חומות 12. מה צבע העור שלך ? אני כושית חוחו , סתםם חום בהיר :] 13. יש לך אח/ות בצבא ? כןן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתיי 15. אתה צמחוני/ת ? לאאאא 16. אתה טבעוני/ת ? לאאא 17. קולה ? חביב 18. מים ? חביב חיחיחי
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: כלוםם =\ 20. על האש ? בכיףףףףףף 21. צמחוני/ת ? לאאא 22. חתולים או כלבים ? כלבלביםםםםםם :][: 23. יש לך בע"ח ? לאא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: תנחשש , חיחיח הגיימבויייייייייזזזז 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אממ לפני הרבה זמן , אבל אני הולכת קונצרט הרוק בחיפפההההה
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? "משהו ממני" השיר הכי יפה באררררץץץ 27. סנפלינג: ללאאא :-\ 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? הכי מטוררררףף!??! לא זכור ליי [= 29. הצבע השולט בארון שלך: תכלת , אדום, לבן, 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? בר רפאלייי , חיחיח סתםם יש עוד הרבבה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אאאאאאאווווווששרררריי חמייי , חיחח סתם יש עוד חיחיחיחח
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? =\ 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? גנזתי סוכרייה מהקיוסקק
34. גנבת פעם ? חיחיח מקיוסקק , סוכרייה של 2 שקלל
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ל===============א 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? ל=====================א 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כןן
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? כלוםם
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אאאאתת התחת שלליי , חיחיחחי 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ממוותת 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 2 ידיים ש=מ=א=ל=י=ו=ת 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אי-דייקניםם , 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כןן, כולה בת 15 44. נישקת בחורה ? לאא 45. נישקת בחור ? כןן 46. אתה סטרייט/ית ? כןן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לאא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לאאאא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבורר 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אאאאאאאאממממממממאאאאאאא 51. שברו לך פעם את הלב ? כןןןןן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא יודעעתת, 53. בגדו בך? אממ כןן
כוסאמשלהםםםםם =\ 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כןן , מי לאא? 55. מה היו התוצאות ? חוחו רבתי עם חברה שלליייי 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 , דורין והילוש , כפרעילהההםםםםםם 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? השיר שלנוו
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 6 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ?3 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? אהה =\? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? אהה =\??!? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אושריייי , חחחחחחחחחח
סתם סתם זה לא יפפהה ,
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? מי שם עליוו!??! חח 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטטיי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) חחחחחחחחחחחחח
אממ אני מערבבת את הוניל והשוקו ביחדד , ואאאאאזז זה הכי טעייםם בעיירר

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifעווונההה

ה-ש-א-ל-ו-ן: 1. שם: ספיר חמי
2. גיל: 11 וחצי/עוד מעט 12 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: ראש העין 5. תאריך הלידה: 9/2/95 6. כינוי חיבה: ספפה, סאפ סאפ, ספירי, ספירוש, ספה.. יש המוןן!! 7. יש חבר/ה ?? לאא.. 8. רישיון נהיגה ? חח.. ממש לא!! 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא בתכנון ולא כלום
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? חום שחור 12. מה צבע העור שלך ? חום.. לא עד כדי כך..
13. יש לך אח/ות בצבא ? לא.. אני האחחות הגדולה
חחח.. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתיה 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? כעעע!!! 18. מים ? ככה ככהה. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא אוהבת! 20. על האש ? קצתת.. 21. צמחוני/ת ? לאא.. 22. חתולים או כלבים ? כלבים!! 23. יש לך בע"ח ? לא הלואיי..!! 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: לא ברור?? גייםםםםםם בויזזזזזזז=] 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא הייתי
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? משהו מימני-הראל סקעת 27. סנפלינג: לא!! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא זכור ליי.. 29. הצבע השולט בארון שלך: צבעוני
30. מי האשה הכי יפה בעולם ? דילבי וליאורוש!!
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? רן דנקר ואושרי!!
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמממ... רןןן!!
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא זוכרת=/ 34. גנבת פעם ? לא זוכרת.. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לאא.. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? ---------- 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא דעעתת 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את השיער (אוליי..) ולא דעת מה עודד... 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? לא יודעת.. כמעטט.. הכל... 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ג'ווווווווווווווקייםםםםםםםםםםםם חחחח... 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עקשנית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שאנשים משקרים וצבועים!! 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כןן.. עם אחי הקטן חחחח... 44. נישקת בחורה ? איככססס.. לאא!! 45. נישקת בחור ? אחי הקטן
46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? חחח.. כעע.. של אחי!! 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא היה לי
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור! 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמאאא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא זוכרתת 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לאא!! 55. מה היו התוצאות ? ----- 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? מהפורום?? דילבי ליאורוש שיריות ספיר וסתווניתת 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פורום רוני ורן דנקר 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? מממ.. 7 אוליי.. לא יודעתת.. 59. וחזק פיזית ? ממ.. נראלי גם 7.. 60. וחזק נפשית ? גם 7 חחח.. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? עיברית! 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כנ"ל 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כעע.. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? הוא לא מעניין אותי!=// 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אני כמעט לא אוכלת חחח..

יאאאאאא סיפרי..../images/Emo15.gif

אהובתיייייייי את הכי יפה בעולםםםםםם וביוקום!! סאפ אני חולה עלייך חיימשלייי

למעלה