שירשור שאלונים

עונהנהנה=]../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

1. שם:ליאור[וש] 2. גיל:14 3. זכר/נקבה: תחשבו לבד
4. מיקום בארץ:מרכז 5. תאריך הלידה:30/8/92 6. כינוי חיבה:ליאורוש ליאורי 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ? הלוואי חעחע 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אני רוצה קעקוע אמיתי 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?חום בהיר 12. מה צבע העור שלך ?באמצע 13. יש לך אח/ות בצבא ? אח שלי מתגייס עוד איזה חודש 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?לפעמים 18. מים ?תמיד! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא שותה אלכוהול:O רק בחתונות וכאלה=] 20. על האש ? אני אוכלת תסלטים
21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים
23. יש לך בע"ח ?כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: גיים בויז שליטה!! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לא זוכרת =\ 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?תני לי סיבה=] 27. סנפלינג: הלוואי עליי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? הבנג'י הזה בסופרלנד=] היה כיף בטירוףף 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור לבן ורוד 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא'דעת אם בעולם אבל אסתי גינזבורג ובר רפאלי ממש מהממות 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אדם
וגם יהודה לוי[אבל לא בעולם] 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא'דעת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא נראה לי... אולי לעמוד בכביש במקום שאסור חעחע 34. גנבת פעם ?לא! 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא! 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?חלקית 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?את השיער.. באלי חלק=] 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את הבטן =] 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ג'וקים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?נממ.. אני נעלבת מהר 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שהם אוכלים לי באוזן חחח זה משגע אותי 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן נראה לי.. 44. נישקת בחורה ? חחח נשיקה לשניה כזאת בצחוק עם חברות שלי חח 45. נישקת בחור ? כן.. 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא נראה לי 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?לוקחת כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?שניהם
51. שברו לך פעם את הלב ?כן.. בכיתה ו' 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא נראה לי 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? חח מי לא? 55. מה היו התוצאות ?בטח לא משו היסטרי 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 6 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? לפעמים בפורום השני ובפורום הרישמי של אדם 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? תלוי במה.. 7 59. וחזק פיזית ? אם אני רוצה אז 10 60. וחזק נפשית ?7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא נראה לי חח 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא:-O 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן.. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) חעחעחעחע קודם את השחור ואז ת'קצפת כי היא יותר טעימה=]

עווננההנהנהנה../images/Emo3.gif

ה-ש-א-ל-ו-ן: 1. שם:שירה 2. גיל:16 חודש הבא 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:רחובות 5. תאריך הלידה:8/10/90 6. כינוי חיבה:שיירוו'ש.. 7. יש חבר/ה ??לא. 8. רישיון נהיגה ?לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?ספק דבש ספק ירוק 12. מה צבע העור שלך ?חום 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ? לא 18. מים ?כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: רד בול 20. על האש ?כן 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?כלבים 23. יש לך בע"ח ?לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: גיימבוייזז 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? בחופש 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?נינט טייב- הכל יכול לקרות 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? צניחה חופשית:| היה מפפחיידדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 29. הצבע השולט בארון שלך:ורוד בהיר 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אניניניניניי חחח סתם.. אממ..הכי יפה? אין כזאת;| ואם כן זה רק עם איפורר ו100 ניתוחים.. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? הננסיךך שלליי..
סתם גם אין כזה. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? מיכל גבריאלוב 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך? חח עוברת באדום, כל יום. 34. גנבת פעם ?לאא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? בעעעעעעעעעעעע 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?אמ..לאא...אולי פםה ושם- נדיר! 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? מאוד 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? גוף, להוריד 5 קילו ..דחוף חח 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיינים ושפתיים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהמוות... שאלה חרושה ! 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?עצבנית !! 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?קנאות וצביעות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כןן.. 44. נישקת בחורה ?לאא 45. נישקת בחור ?חסוי! 46. אתה סטרייט/ית ? חח ברור..! 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן, אבל לא נהנתי בכלל;| 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לאא! 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמאא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן=[ 52. שברת למישהו פעם את הלב ?נראה לי שכן.. 53. בגדו בך?מאיפה אני יודעת? כאלה דברים אפח'ד לא יודע.. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?לא 55. מה היו התוצאות ?לא היו כי לא סיפרתי 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? הרישמי, עידן יניב, ועידן יניב הרישמי. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ?3 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כןן...
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כןן.. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? לז*** לא, לנ** כן! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? חח מה לי ולו?! 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) פותחים ת'מקרר מוציאים אותו אוכלים ת'לבן שלמעלה טועמים טיפה מהשוקולד וזורקים לפח
זההוו? בייי

ביחושית עונהנהנ../images/Emo80.gif

שירה תודה סופסופ משו כיפייי חחח 1. שם: ביחושיתתתתתת דילב חח
2. גיל: 15
3. זכר/נקבה: תחשבו לבדדדד
4. מיקום בארץ: צפון
5. תאריך הלידה:
14.9.91
6. כינוי חיבה: ביחושית/ביחוצ'ית
7. יש חבר/ה ?? לאאאאא הלב תפוסססס
אביחייי
8. רישיון נהיגה ? פחח הלוואי
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא אבל השבוע אני עושה בטבור ויש לי באוזניים
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חלק כמו פן חח
11. מה צבע העיניים שלך ? חום בהיר
12. מה צבע העור שלך ? בין חום ללבן אנילא מהלבקנים ולא מהשחורים חחח
13. יש לך אח/ות בצבא ?לא אני הכי הכי גדולה
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילוניתתת
15. אתה צמחוני/ת ?לאא
16. אתה טבעוני/ת ? שו טבעונית?!
17. קולה ? יאסססס
18. מים ?יאס יאס יאס עם קרחחח יאמייי
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לאא איכסס
20. על האש ? כןןן
21. צמחוני/ת ?נוו לאא
22. חתולים או כלבים ? שניהם אבל יותר כלבים
23. יש לך בע"ח ? כן כלב=]
24. להקה שאת/ה אוהב/ת:גייייייייייייייייים בויזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?אתמול בהופעה של הבויזזז
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?אתתת האחתתתתת האחתת אמרי לא יגמר לעולםם שאני הוא האחד מכולםםם כי לי אביחייי הוא האחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא זוכרת חחח 29. הצבע השולט בארון שלך: חום
30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אה?! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?א-ב-י-ח-י וגם א-ו-ש-ר-י
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמממ ניראלי שעדי הימלבלוי
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא חס וחסה
34. גנבת פעם ? אממ חח אולי שהייתי קטנה איזה סוכריה או משו לא משו רציני
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכסס בחיים לא
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לאאא רק מים וקולה חח
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הייתי מורידה לי קצת בגובה אני 1.75 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? רגליים ארוכות ושזופות כמו שנולי אוהב=] חחחח
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? באלוהים אבל אוהבת אותו=]
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עצלנית חחח 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? חשים לא כולם אבל
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? אמממ כן באוהב עם חברה שלי ושני ידידים בלג בעומר
44. נישקת בחורה ? לאא
45. נישקת בחור ?כןן
46. אתה סטרייט/ית ?לאאאא חחח מה פתאוםםם
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לאאא
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לאאא
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כההה
50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שניהם=]
אבל יותר של אבא 51. שברו לך פעם את הלב ?הרבה פעמים
52. שברת למישהו פעם את הלב ? ניראלי שכה
53. בגדו בך? לא שאני יודעתתת 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לאאא 55. מה היו התוצאות ?
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? המון המון המון
57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ברישמי
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? אואווו ניראלי ש 10
59. וחזק פיזית ? 6 חחח אני עדינה
60. וחזק נפשית ? 8 לפעמים יש רגעית של שבירה חחח רובם קשורים לאביחי...
61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? שזה?! 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? שזההה?! 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אביחיייי ברורררר
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? מי מכיר אותו בכלל?! 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי
ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) חחחח קודם כל אני מערבבת את הקצפת עם השוקולד כי אני לא סובלת את הקצפת חחחחחחחחחח
עד כאן! ביחושית לוי חחחח

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifלא השקעת!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתם סתםם.. יפשלי!! חחחחח.. כמה אייקונים חחחח..

חח כן זה הדבר הכי אהוב עלי בשאלון

אני קודם עונה ואזזזזזז לכל תשובה מתאימה אייקון חח מתה על זההה

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחח.. איך יש לך זמן לזה!!

שאני בשקט ולא עושה כמעט כלום אני ממש משתגעת חחח...

../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

נהנהנה גמאני רוצה
חעחע זה לשתיכן! דילבוש וספירוש? אני אוהבתותכן הכי הכי הכי בעולםםםם!!

למעלה