שירשור צבע סט...

אבל זאת לא אני:| אין מצבבבבבבב!!!

הכל הזוי ניצקוש
הינה סהרקה עם השמיכה ז"ל שלנו!

ניצקוש

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שיעררררררררררררררררררררררררררררר =((( אמאלההה זה מפחידד

LeAnNe

New member
לי אין סט

אבל מה שהייתי רוצה- צבע מגינים:תכלת צבע שמיכה:לבן צבע ראשיית בית:כחול צבע בנדז'ים:לבן

serdonix p

New member
אוהווווו ../images/Emo34.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

לבית: צבע מגנים: יש זוג שחורים אחרויים וקדמיים צבע בנדז'ים: תכלת, אדום, כחול כהה, וירוק צבע שמיכה: תכלת, שחור, אדום, וירוק ראשית בית: כחול כהה עם חבל תכלת לתחרויות: מגנים אחוריים תכלת בנדז'ים תכלת\ לבנים ולהובלה גמצ'ים ענקיים כחולים כהים + בנדז'י הובלה כחול כהה שמיכה תכלת \ לבנה והראשיה הרגילה, כחול עם חבל תכלת

ver ver

New member
אני...

*מתחמקת מללמוד למתמטיקה צבע מגינים: אין לי מגינים אבל התכלת יפים צבע שמיכה: שחור, לבן, אדום, בורדו, כתום, זברה וסגול הייתי רוצה ורוד צבע ראשיית בית: פרה (ולפעמים הסגולה) והגיע הזמן לקנות חדשה ... צבע בנדז'ים: כמו השמיכות חוץ מהזברה... הייתי רוצה זברה וורוד...

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifעונה...../images/Emo13.gif

~אני מאושרת~ חחח בלי קשר.. יש לי שני סטים...וסתם עוד לאימונים.. צבע מגינים: אדום
עוד לבנים לסט השני ועוד שחורים לאימונים..חח צבע שמיכה: אדומה
עוד לבנה לסט השני..חח ויש לי עוד אדומה לאימונים צבע ראשיית בית: יש לי סגולה כי אדום יש להרבה אז לא רציתי...חח צבע בנדז'ים: לא צריכה...חחח אה ועוד משו...לסט האדום יש לי גם חולצה לתחרויות אדומה ושוט אדום.. ולכל סט יש גומיות לפה בצבע שמתאים לו..חחחחחח מה אני אעשה אני מושפעת...חחח

charliebr

New member
האהא שרשור בשבילי!

אז יש לי כמה וכמה סטים... נתחיל עם הוורוד.. אז יש מגינים וורודים ושתי שמיכות וורודות הראשית בית + חבל + בנדז'י הובלה שלי בצבע בורדו... האמת שיש לי גם בנדז'י רכיבה בצבע בורדו
אבל לא משנה... ויש לי גם סט ירוק שזה שמיכה ירוקה (אפילו שתיים) מגינים אחוריים ירוקים בנדז'י רכיבה ירוקים ויש לי גם ראשית בית ירוקה מהאליפות
ובטח גם בנדז'י הובלה ירוקים איפשהו בבית... יש לי גם סט כחול.. למרות שזה לא כזה סט.. שזה שמיכה כחולה עם ציורים של מפלצות בע"מ
וגם שמיכה תכלת.. ובנדז'י רכיבה כחולים (יותר נוטים לתכלת האמת
) ובטח גם בבית יש לי איפשהו בנדז'י הובלה כחולים וראשית בית בצבע תכלת סגול כזה וחבל תואם... ויש לי כמובן גם סטים שחורים ולבנים... חחח עזבו יש לי שמיכות בכל הצבעים הקיימים...

Saint Marko

New member
מסכים איתך בכל מילה...

ועוד בכלל בתחרות בכנות... אתן מהממות ביחד.. *חנפנות רווולז*

charliebr

New member
חחחח לי אין בעיה עם חנפנות ../images/Emo8.gif

והאמת שאנחנו באמת מסתדרות טוב
ותודה תודה...
חחח סתם אבל לא צריך להגזים... יש לנו עוד הרבה מקום לשיפור

serdonix p

New member
../images/Emo99.gif

רסמי שרשור בשבילך!
טוב שזה לא בית בפמן לציוד רכיבה

OHIO

New member
אבל אבל אבללללל

המגינייייייייים!!!! הילה מה זה השילוב הזה?!
תגידי לי לפחות שהיית עם חולצה בגוון כלשהו של כחול......... חחח שימי
ותפנימיי
תכלת הולך עם תכלת ועוד קצת תכלת (כן כן גם אני עברתי סידרת חינוך אצל "שאנל" P=)

charliebr

New member
אני יודעת...

זה החיסרון היחיד
למרות שעכשיו יש לי מגנים ירוקים בהירים ככה שזה בסדר.. לא?! וכמובן שכשאני רוכבת עם השמיכה + בנדז'ים האלה אני עם חולצה תכלת! אסור לשבור את הסט הנפלא! חחח לפחות אני לאט לאט מתחברת לצד הדרסז'ניקי שבי... בנדז'ים והכל
חחחח רעות קבלי ציון לשבח! חחח הכל אפילו באותו גוון!!

OHIO

New member
*מסתכלת בתמונה שוב*

מגינים ירוקים? מממ כן זה יכול להתאים... בייחוד אם יהיה על זה ציורים של המפלצות (חח תודי שזה יכול להיות אדיר!!) את עם בנדז'ים הרבה?! וואו את באמת מתחברת לצד הדרסז'ניקי שבך
, ולא אין בזה שום דבר רע!!
ורק שתדעי שדרסז'ניקים חייבים להיות עם סטים - אז יאללה תתחילי להתאים! (ואני אפילו חושבת שלחנה יש בנדז'ים וורודים חדשים כמו הוורוד שלך) ותודה!
ת'אמת שאם אני בלי סט אז אני חוטפת צעקות... קצת מלחיץ כל העניין הזה

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifיש לי שאלה קטנה....

מה יש לו על הרגל האחורית??? למה שמת את זה???

OHIO

New member
אהה.... הגלגל?

הוא בא עם זה מאמא שלו (
) הוא פוצע את הרגל שלו בזמן עבודה... ז"א שרגל שמאל שלו פוגעת בימין והוא פוצע שם את האזור של הפטלוק מבפנים אז אני שמה את הגלגל הזה בשביל שזה לא יקרה

איזה חמוד!!!!!!!!!! טוויטי.........

חמוד לאללה!!!!!!!! כזה קוצ'י מוצ'י........ שלך??? שיהיה לי סוס אני אקנה גם כזה..... טוב מסכימה???

OHIO

New member
חחחח תודה

וכן הוא שלי
חחח ואם יש לך איזה 40 יורו תיקני בכיף... מה את שואלת אותי בכלל? (רואה נטע? אני בנאדם נחמד - אין לאנשים מה לפחד ממני)

למעלה