שירשור צבע סט...

לודמיר

New member
שירשור צבע סט...

תמיד איכשהו אתם מזכירים איזה צבע סט יש לכם או אתם הכי אוהבים, אז שיהי מסודר פעם אחת... צבע מגינים: צבע שמיכה: צבע ראשיית בית: צבע בנדז'ים:

fliperit

New member
המ...הלוואי והיה לי...

אני מדברת על סוס בצבע בי..כי זה הצבע המועדף עלי..וגם הסוס שלי הוא ביי.. צבע מגינים: סגול כהה צבע שמיכה: כנ"ל צבע ראשיית בית: כחול...כדי שהוא לא יראה הומו..

cowgirl Ms

New member
אוקיי-../images/Emo80.gif

מגינים- יש לי שחוריים אבל אני לא משתמשת בהם יותר מדיי.. שמיכה- יש לי אדומה, אבל אני רוצה לבנה ושחורה :(. ראשיית בית- אדומה. אני לא רוכבת עם בנדז'ים. ילד יפה שלי

oasisssss

New member
צהוב מרקר!

צבע מגינים: צהוב מרקר צבע שמיכה: צהוב מרקר עם פס ורוד צבע ראשיית בית: ורוד צבע בנדז'ים: צהוב מרקר או ירוק מרקר

וואפס חשבתי מה שאני רוצה שיהיה..

אז מה שיש: צבע מגינים: זה משו חום כזה
אבל היא לא צריכה מגנים צבע שמיכה: אדום צבע ראשיית בית: אדום וגם החבל צבע בנדז'ים: אין..והיא לא צריכה

--------------הפסקונת--------------

מגינים : בג' שמיכה: חום עם פס בג' מסביב ראשית בית: חום עם חבל חום בג' בנדג'ים: חום סט תואם =)

Vintage Queen

New member
חח וואווו יש לי מצב רוחחחח והוווו

הממ יש לי 3 שמיכות אבל התחרויות היא לבנה עם פס כחול מסביב אז יש לי גם מגיני תחרויות כחולים אבל נראה לי שאני קונה סט חדש בנדג'ים שחורים אבל אני אפפעם לא משתמשת בהם ויש לי שמיכה בורדו וגם מגיני הובלה בורדו וראשיית ביית יש לי גם כחולה וחדשה ירוקה שעוד לא מתאימה לכלום אבל נראה לי אני הולכת לקנות שמיכה ירוקה גם =] וזיהו

עונהה ../images/Emo13.gif

אני ממש אוהבת לרכב עם סט על הסוס... יש לי סט תכלת.. של שמיכה ומגנים קדמיים ואחוריים תכלת..
יש לי סט כחול כהה.. עם שמיכה חדשה שהיא כחול כהה ויש לי גם מגנים של היוםיום שהם כחול כהה קדמיים ואחוריים...והמגני הובלה גם כחול כהה.. ויש לי גם סט לבן של שמיכה ומגנים לבנים... ראשיית בית לא קשורה לכלום היא בצבע בז'.. אני לא רוכבת עם בנדז'ים אבל יש לי בנדז'ים לאורווה שהם ירוקות. ושמיכה תכלת ובורדו לבית..

Blue Eyessss

New member
פאן פאן פאן^^../images/Emo47.gif

סט תכלת שליטה=)לבית יש לי את המגנים אחוריים וקדמיים תכלת ומשיכה תכלת וראשיית בית וחבל תכלת... ולתחרויות יש את הסט הלבן ומגני הובלה כחולים וראשיית ביתוחבל כחולים וקובן כחול למתי שקר בתחרויות + יש שמיכה כחולה כהה בלי מגנים תואמים

../images/Emo97.gifהממממ...

צבע מגינים: שחורים
צבע שמיכה: שחורה, או אדומה - מתחלף אחת לשבוע פחות או יותר צבע ראשיית בית: שחור
צבע בנדג'ים: אין לי כאלו
אני הכי אוהבת סטים צועקים(רק לתחרויות), ירוק זוהר, צהוב, סגול וכו'
ובבית אני מעדיפה בעיקרון מגינים שחורים כלאו שיתאימו לכל צבע של שמיכה ובתחרויות אני גם אוהבת סט לבן או שחור לבן קלאסי

ניצקוש

New member
אני רוצה את השמיהכ שלי חזרה=(

פשוטטט כחולללל טורקיז כזההה!!! הכל הכלל זהוו!! פשוט תמונה מדהימה!!!

למעלה