שירשור נוסטלגיות..

הילוש25

New member
הכי אהבתי..

ממש אהבתי את העונה הראשונה! שכולם ניפגשו וכל הסיפור התחלה! אני לא זוכרת איזה עונה זאת הייתה שלישית או שניי אבל את העונה עם פליקס ואנה וכל אלו לא אהבתי כל כך אהבתי את קית'! 3> ניילי 3>

נוסטלגיה-נוסטלגיה-נוסטלגיה D:

אני אישית לא ראיתי את העונה ה-1, רק כמה פרקים בודדים בדרכים לא חוקיות, ואז שניסיתי להמשיך לא היה את הפרקים. ענארף. בכל מקרה, מהעונה הראשונה אהבתי את פרק 6. הוא היה בין המשעשעים שראיתי. השינוי הכי דרמטי שעבר בכל העונות היה בנייתן, שמנער פופולרי מפונק וחתיך, הפך לבנאדם אוהב תומך ועוזר, שעכשיו כבר עם אישה וילד. ולפעמים, זה קצת חסר שהוא כבר לא אותו נער ששם פס על כולם ועושה מה שבא לו. אממ..בכללי, לי דווקא חסרים יותר הקטעים של שלושת הבנות ביחד מאשר של לוקאס ופייטון (כמו שאמרו פה). כל המסיבת פיג'מות, הנסיעות שלהן לכל מיני מקומות..זה עדיין קורה, אבל פחות.. עכשיו הן פחות מספרות דברים אחת לשנייה וזה חסר קצת. אבל ה-פרקים היו הפרקים שכריס קלר היה. ז"א, היו יותר טובים, אבל כמה שאותם פרקים היו יכולים להיות עם מלא עצב ודכאון, הוא תמיד נתקע עם הציניות שלו שלמשך כל הפרק עוד הייתה שם איפשהו. הוא כזה מלך! הפרקים הכי מייבשים ומשעממים היו נראה לי שלושת הפרקים הראשונים של העונה הרביעית, ציפיתי שהעונה תתחיל שכולם יהיו ביחד בגלל כל מה שקרה בסוף העונה ה-3 אבל להפך, כולם התרחקו, וזה יצר מין אכזבה קטנה. אבל אחרי כל זה, אני לא יכולה להגיד איזו עונה הכי אהובה עליי. לדעתי כל עונה תרמה למשהו וכל פרק היה מדהים והפתיע.

רבההה

New member
אוו אתם יודעים במה נזכרתי?

לאן נעלם הטריק?? נראה לי שעד עכשיו בעונה רביעית [ואנחנו מגיעים לפרק 19] לא ראינו אותו =// מתגעגעת :(

ליאני2

New member
ניראה לי ש ממש בתחילת העונה

היה את כל הקטע עם קרן&דב והבעלות של טריק שהראו את דב מפטרת את קרן ו ' מכריחה ' את הברמן למזוג לה שתייה.. אבל כן בזמן האחרון הוא ממש נעלם : [

רבההה

New member
אהה נכון..

אבל עדיין.. עכשיו נורא חסרות ההופעות בטריק..

למעלה