שירשור נוסטלגיות..

0RainGirl0

New member
שירשור נוסטלגיות..

אני בטוחה שכולנו זוכרים את עונות 1 ו2.. אפילו 3 המצוינות, אז בואו ננעביר קצת נוסטלגיות, איזו עונה הכי אהבתם? מה הכי אהבהתם? מה לא אהבתם? דמויות שאהבתם שהם כבר לא בסידרה? כאלה שלא אהבתם? קצת תמונות אם יש לכם? בקיצור, נוסטלגיות נוסטלגיות - ושוב נוסטלגיות. ספרו,תענו,תעלו זיכרונות.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנוסטלגיה זה טוב

עם כמה שהעונה השלישית הייתה טובה וגם הרביעית בהחלט לא רעה, אני נותנת את כל אהבתי לעונה הראשונה. עונה פשוטה וקלילה, בלי הרבה סיבוכים ואישויים. אהבתי מאוד את כריס קלר. אני חושבת שזה בגלל שהוא דיבר בגוף שלישי על עצמו, זה תמיד הצחיק אותי
וכמובן הגעגוע לברוק ולוקאס
אם אני אזכר בעוד משו אני אעלה לכאן!

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מברוקאס, מסכימה עם כל מה שאמרת. אני די מתגעגעת גם לליילי. בעונה הראשונה הם היו כל הזמן (כמעט) ביחד, ועכשיו נראה שהם כמעט ולא קיימים.. (וברור לי שכשמתחתנים או נמצאים במערכת יחסים יש פחות זמן לידידים- אבל עכשיו כמעט ולא רואים אותם ביחד
). ואם כבר ליילי- אני חולה על הסצינה של מלחמת בלוני המים (וחלב
) בפרק 1X18

WatchMeWatchYou

New member
זה היה בפרק

עם ה'בוי טוי'.. הבנים היו מוצעים למכירה פומבית והבנות שילמו כדי לבלות איתם את הערב.. היילי "קנתה" את לוקאס לאותו ערב, והם היו על הגג (הם בילו שם הרבה בעונה הראשונה), והם פשוט התחילו לזרוק אחד על השני בלונים מלאים במים וחלב. בסוף הסצינה לוקאס מגלה במקרה את הקעקוע שהיילי עשתה.. מקווה שזה עזר

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכן, לוקאס והיילי באמת צריכים להראות יותר

ביחד... וסורי.. אני פשוט לא ממש אוהבת קיצורים XD

WatchMeWatchYou

New member
חחח...

גם אני לא אהבתי קיצורים בהתחלה, אבל אני כותבת מלא בפורומים אמריקאיים, ובכל מקום יש את הקיצורים האלה.. כנראה שהתרגלתי

ayala65

New member
כל כך אהבתי את העונה הראשונה ../images/Emo99.gif

אחחח, אין על פייטון של העונה הראשונה
וקית' היה שם. אני מתגעגעת לקית'. וכולם היו חמודים יותר, תמימים כאלו P:

loli kiss

New member
האמת היא שאני מתה על כול העונות חח

אבל אני בהחלט מתגעגעת לכמה דברים בעונות הקודמות .. בעיקר לקית' .. כל כך שמחתי שהחזירו אותו לפרק אחד בעונה הזאתי, השיחות של עם לוקאס, הוא וקרן , המריבות שלו עם דן , הטוב לב שלו - הכל כל כך חסר :( אני לא ממש מתגעגעת לברוקאס.. אני די אוהבת את לייטון , הם חיכו כ"כ הרבה זמן להיות יחד ככה שזה מגיע להם .. חוצמזה אני חושבת שברוק צריכה למצוא מישו חדש ( צ'ייס חח ) P: ובקשר לליילי - הם היו בהחלט חמודים אבל אני חושבת שהם פשוט התבגרו כבר .. -דנה-

0RainGirl0

New member
למדת לשרשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ווהוווווווווווווווווווווווווווווווווווו כל הכבוד!! ואולי הפומט של התמונה לא טוב..

רבההה

New member
חחחח הנושא בא לי בטוב :p

בדיוק אתמול היה לי קצת זמן פנוי והחלטתי שבא לראות פרקים מהעונות הקודמות. אז ראיתי את פרק 316- הפרק שקית' מת. וכרגיל, שוב דמעות זלגו מעיני :( וגם ראיתי את הפרק עם הערב משימות [עונה שנייה] שכחתי איזה מספר זה היה... אולי 5 או 6. אלה שני פרקים שמאד אהבתי :]] אני ממש מתגעגעת לברוקאס, וגם לכריס קלר.. הוא מצחיק. העונה שהכי אהבתי זאת העונה השנייה. נהנתי מכל פרק ופרק בה :p אני ממש מתגעגעת לפרקים הישנים. העונה הרביעית קצת מוגזמת לדעתי.. עם כל הנישואים של ניילי וההריון ופסיכודרק.. ולא יודעת. עשיתם לי חשק ללכת ולראות עוד כמה פרקים ישנים חחח

sapsapsa

New member
מי זה בורקאס? ואין על כריס!! הוא מדהים!!

אני כ"כ אהבתי אותו!!!

למעלה