טוף..הגעתי בערך בארבע, והסתכלתי על שיעורים של אחרים קצת, שיחקתי עם הגורים החמודים והקטנים (שהם כבר לא כל כך קטנים!!),טיפלתי,רכבתי על רדניק ועל דון, ליטפתי מליון זמן את בלונדי הפוני הכי חמוד בעולם, וחזרתי הבייתה!
ביום חמישי... אתמול רכבתי על הסוס שלי שלוק וקפצנו... התחלנו בקורות קרקע קורה צעד ואז עוד קורה היה נחמד ואז לאון הרים את הקורה השניה לאיקס וגם היה בסדר ואז איקס צעד ועוד איקס ולאט לאט השתפר... ואז הוא העלה לאפרייט אפרייט והיה מעולה והוא הרים לאט לאט עד מטר בערך והיה מה זה טוב ואז עברנו למכשול אחר... נכנסנו לאפרייט ואז ישר לקחנו שמאלה לאוקסר שניהם היו בערך 90-80 אחר כך עשינו אוקסר ואז ימינה לחומה היה כזה טוב... אז חזרנו לקומבינציה אפרייט אפרייט הראשון היה שמונים ואת השני לאון עשה בערך 120-130 ושלוק פשוט טס מעל המכשול(דרך אגב גם גל רכב איתי עם אספרי והיה לו ממש יפה)... ואחרי שהיה טוב בקומבינציה חזרנו לאוקסר ואז חומה אבל אלה היו קפיצות שחרור כאילו עם פחות מטח ביד ויותר שחרור מושכות וגם זה היה כיף... אחרי השיעור הרגשתי מה זה מוכן לתחרות והיה מה זה כיף אז כאילו אני מה זה מחכה לתחרות יהיה כזה טוב!!!
באתי מהביצפר עם ענבל השרוטה והיה להבריש רק את בילבי.. אני וענבל הלכנו להבריש אותה... ואז... אכלנו...
טוסטים שענבל מכינה... טעימים טעימים..
ואזזזזז... התחלנו לאכף סוסים.. ואזזזזז... סתם.. איכפנו ואיכפנו ואיכפנו... ו... הלכתי ושיחקתי עם טורנדוש... גל הגיע וניר הגיע וזהו... בשבע עליתי על הגרוש (הגר) ועשינו שיעור דרסאג' והיה כזה כיף.. ואלה לא באה... היה כיף אבל כבר שיעור 2 ברציפות שלא קפצנו! שונאת חורף!! אוווווף!! בעעעע...