שירשור מעב"ר-

TauraMan

New member
אוי... ../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

החלמה מהיייייייירה מותק
איך זה קרה לך בכלל?

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifהחלמה מהירה בובע../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif

סתיוי!!! באה לתחרות יום שבת?

Vintage Queen

New member
המממ :/

וול.... אפחד לויודע מזה או מימזה אז ככה שזה נשאר בגדר תעלומה עד אחרי הניתוח שזה יישלח למעבדה
ואני לא באה לתחרות כי אני לא מתחרה וכי יש לאחי הקטן יומולדת.... :/

serdonix

New member
רציתי לשתף אותכם.. ../images/Emo5.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo184.gif

יווווו אתם לא מבינים!!
כבר מיום ראשון לא הייתי אצל סרדוניקס!! אני הכי חולה בעולם! בחיים לא הרגשתי ככה רע
ביום שבת עדי יוצאת איתו לדרסז', וגם היא רכבה עליו כול השבוע - חמודה
-- לפחות אני יודעת שהוא בידיים טובות

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהשיעור שלי-אתמול.

באתי בארבע.. עם עוד ילדה.. והתלבטנו עם לצאת לטיול או לא לצאת.. איזה רבע שעה ככה... ובסוף יצאנו... חזרנו בחמש ורבע במקום חמש... וילדים אחרים עלו על הסוסים.. אז קצת עזרנו להם.. והדרכנו אותם..בשש פירקנו ת'סוסים והלכנו הביתה כי הייתה לי הצגה-מטעם ביצפר.. ש''חובה לבוא'' אז במקום ללכת בשבע הלכנו בשש
ולא עבדנו באורווה כי לא היה זמן.. בגלל ההצגה.. חוץ מזה.. היה פאן.

השעור רכיבה שלי מאתמול...

טוב אז היה לי יום שדה בבצפר.. ולא הלכתי כי לא רציתי.. ולא הפסדתי כלום.. ובמקום ללכת לזה אז הלכתי בבוקר לחווה.. הגעתי ב-11 בבוקר לחווה.. ותיכננתי לרכב כזה בסבבה לבד.. וראיתי שליאון נמצא בחווה.. ודיברתי קצת עם אולגה ואז היא הציעה לי שנעשה שעור עם ליאון.. אז הסכמתי והיא שאלה אותו והוא הסכים.. אז הכנתי את אפולו והיא את גוליבר.. ואז עזרתי לה לחלק תערובת ב-12... וזה מה זה כיייף לחלק תערובת!!!!! יש לתערובת ריח כזה טוב וזה כייף לגעת בזה.. אז אולגה הייתה בשוק כמה שעשינו את זה מהר כי חילקנו ל-45+סוסים תערובת באיזה 7 דקות! וזה עם סובין!! שזה ממש ממש מהר.. והיא אמרה שאף פעם היא לא עשתה כזה מהר.. חחחח אז אחר כך עלינו על הסוסים.. עשינו חימום והיה לי ממש טוב... ליאון עבד איתי על תרגילים שגורמים לסוס להעביר את המשקל על האחוריות כי הוא מפעיל יותר משקל על הקדמיות... אז התרגילים היו ממש טובים.. ואז התחיל הקטע של הקפיצות.. שבאנו בטרוט ישיבה או בישיבת קפיצות לקורה ואז היה איקס ואז אחרי האיקס עוד קורה.. קיצר הסוס היה צריך לנחות לפני הקורה ולעבור מעליה בצעד קאנטר.. אז היה פסדר בהתחלה ואז היה כמה פעמים שהוא עבר לי לקאנטר לפני.. אז ליאון אמר לי שאם הוא עובר לקאנטר לפני משהו כמו 2-3 צעדים ואפילו צעד לפני אז לעצור אותו במקום או להפנות אותו מהמכשול.. וככה עשיתי... ואז שבאתי שוב הוא בא כל כך טוב!! והוא קפץ ממש ממש טוב!!.. אז עשינו מימין ככה ומשמאל ואז הוא הגביה את האיקס עד הסוף והיה שוב טוב.. ואז הוא שם אפרייט בין 2 האיקסים.. וזה היה בגובה של 80 ס"מ ככה וגם היה ממש טוב עצרתי אותו פעמיים לפני כי הוא עבר לקאנטר ואז שבאתי שוב הוא קפץ מעולה.. אחר כך עברנו למגרש הגדול.. והיה לנו לבוא לכזה אפרייט עם פלסטיק תינוק כזה מתחת זה היה בגובה 70 ס"מ ואז היה במרחק של 2 צעדי קאנטר ישר אז היו 3 קורות שסידרו תצעד של הסוס ואז אוקסר של 70 ס"מ.. אז ליאון אמר תבואו בקאנטר ובאמצע תסתדרו איך שאתם רוצים.. גם אם תטעו זה לא נורא אני לא יכעס כי זה תרגיל שבונה לכם את העין ואתם צריכים להרגיש מתי להחזיק את הסוס ומתי לשחרר.. אז ליאון אמר לי שהיה ממש בסדר למרות שהיו לי כמה טעויות אבל הוא אמר שזה בסדר גמור... ואז הוא הגביה תאוקסר ל-80 והוא אמר ששוב היה בסדר גמור.. ואז באנו בטרוט ישיבה רק לקטע של הקורות ואז מעל הקורה הראשונה צריך לעבור לקאנטר ואז יש 3 צעדי קאנטר ואז אוקסר.. אז היה ממש טוב האוקסר היה כבר 90 רחב כזה.. והוא קפץ ממש טוב.. הוא הפיל פעמיים את הקורה הראשונה של האוקסר כי לא ישבתי מספיק אחורה ואל לקחתי אותו אלי לפני הקפיצה.. ואז שבאתי שוב, אז הפעם אספתי אותו אחורה יותר ואז באתמת הוא קפץ מעולה... זהו.. סליחה על המגייילה!.. והיום אני גם ירכב אבל לבד....אני יעבוד על התרגילים של אתמול ומחר התחרות..... אני לוקחת את לגולס עם הקרון שלנו.. (הקרון הגיע כבר לחווה ביום ראשווווון ויש לו כבר רישוי והכול..)...

PiKolulo

New member
כמעט נדרסתי על ידי דון!

מואה אהההה הגעתי לחווה קצת מאוחר כי היה לי שעה שביעית ואני באה ישר אחרי בצפר, אז יצא לי קצת מאוחר, כולם כבר היו מאוכפים ועסקו במשהו. אז ירדתי למגרש, להגיד שלום לאור ולרוכבים בשיעור, והם יצאו לטיול אז עליתי לראונדפנד והרצתי את ג'ינג'ר (סייח פוני של מאי) הוא היה קצת מעצבן. בסופו של דבר אני וליאור החזרנו אותו למרעה וירדנו לרכב. היה שיעור של ילדה אחת שהיא קצת מפגרת...כאילו לא קללה, יש לי פיגור שכלי, ואור המדיך שלי רצה לתת לה תחושה של קבוצה! אז בדרך כלל אני רוכבת איתה, אבל היום ליאור רכבה על דון איתה. ואז נטלי (מדריכה ראשית בעלת החווה) הייתה צריכה את דון לשיעור בראונדפנד, אז אני שהייתי על תותי הפונית (כהרגלי! חולה על המטורללת הזו) באתי להחיף אותה בשיעור. היא נחמד. סך הכל אין אקשן, בקושי טרוט. אבל היה באמת נחמד. ואחרי השיעור אור בא אלי כזה ואומר לי : "היית מצויינת" ואני כזה: "מצוינת?! במה כבר יכולתי להיות מצוינת?!" "לא באמת, עשית לי את השיעור הכי קל שהיה לי עם הילדה הזו.." ליבי התמלא עושר והמשכתי לרכב במגרש על תותי. היה נחמט ביותר..הרבה קנטרים..היה ממש טוב. והיא בכלל לא עלתה על אחוריות! רק ניסתה פעם אחת וישר לקחתי לה אף ודירבנתי אותה. ואז אח"כ היה שיעור לידים דיי מתקדמים. בהתחלה הייתי למעלה אכלתי את המנה חמה ואז ירדתי לעזור בשיעור. בסוף השיעור אור עשה להם תחרות כזו שהם כולם באותו קו והוא אומר : טרוט, כולם צריכים להיות בטרוט. הליכה, כולם צריכים להיות בהליכה. מי שלא מצליח לעצור את הסוס שלו להליכה או להעביר אותו לטרוט, נפסל. אז בזמן הזה שיעמם לי עשיתי לי להנאתי גלגלונים במגרש! ופתאום אני שומעת צרחה: "פלגגגגגגגגגג" אני קמה מהחול ורואה מולי: סוס רץ בטרוט לעברי! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קמתי ישר וברחתי מישם. זה היה מפחיד! אח"כ היה שיעור צוות ועליתי על ערבה הבובונת. היה ממש טוב וגילי הדריכה אותנו ( גילי היא לא מדריכה, אחת מאיתנו שפשוט לא היה לה כח לרב והיא נורא רצתה להדריך אותנו) היא עשתה לנו המלך אמר. ובשלב מסוים הגענו למצב הכואב הבא: שתי רגלים להרים מאחורה על האוכף יענו מקופלות. יד שמאל באויר יד ימין על רגל ימין והראש על הקרן. חח זה היה מצחיק. רק שלא ראינו לאן הסוסים הולכים ולא יכולנו לכוון אותם. מואה אה אה. עלינו למרעה פירקנו את הסוסים האכלנו ו. הביתה! היה ממש נחמט: ) וואי! כמה כתבתי:) סורי! מגילת פלג!(סיפורים שלא נכנסו לתנ"ך)

../images/Emo187.gif../images/Emo26.gif

הייתי על פליקס ויעל הדריכה אותי, הוא סירב לי לאיקס פיצפון שבבא אחרי שני איקסים נורמליים, והוא פחד מהגיוון בצבעים כנראה! חח בסוף קפצנו כ- 4 מכשולים, ורק את השניים האחרונים שלי הוא עשה מושלם!! אבל משום מה יצאתי בהרגשה שרכבתי נורא באותו שיעור! אוווף.. טוב ישנם, מצבים שהשיעורים הולכים פחות טוב, לא? ויש לי נקע בכל רגל, אני לא יכולה לזוז..

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

היה לי שיעור נחמדדד.. =) על זינוששש (זינה).. עשינו בעקרון רק דרסאז'... והיא יותר ירדה למתג מאשר בשיעור שעבר... זה היה סך הכל פעם שנייה שלי עליה... ועשינו קצת קורות בסוף והיא עשתה את זה מושלם! חחח.. ומחר שני בן ישי (היא עושה עליה חצי פנסיון ) מתחרה עליה ב90 בכנות! בהצלחה לההה ואני יבוא לעזור לה.. נראה לי.. זהווו...

TauraMan

New member
אני ודיזל קופצים היום ../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

חוווווולה עליו!!! מושלם שלי!

Vintage Queen

New member
דורוני אתם ממש

מתאימים יותר מטאורה אין לי מושג למה הוא סוס מהמם דרך אגב אני ממש אוהבת אותו

TauraMan

New member
אנחנו לא מתאימים יותר../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אנחנו פשוט נראים יותר טוב ביחד.. ותודה מתוקות

Unreachable

New member
זאת רק אני

או שהיית בשיעור עם חולצת בטן?
נעם היה סוקל אותי חזק עם הייתי באה לשיעור ככה...שלא לדבר על העיוורון שהיו חוטפים כמה מהאנשים באורווה
אוף... ויש לך גם שוט סגולל
* מרגישה לא מיוחדת*

TauraMan

New member
זה לא היה שיעור..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל כן זאת חולצת בטן
ובאתי איתה כדי שאנשים חשובים יותר לא יתעוורו
חחח כן קניתי שוט סגול אצל אושר.. היה לי שוט אחד אבל שברתי אותו (אוףףף קאיה..
) ושוט אחד צהוב שאכלתי.. (לא לשאול..
) אבל בעקרון לא אכפת לשמעון איך אנחנו רוכבים (טוב נו הוא צוחק עלי לרוב על הבגדים...
) אבל לרוב הוא סבבה.. לירון היא הבעיה האמיתית

TauraMan

New member
ככה אומרים..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בן של פיורי וסוסה מקומית.. למה?

למעלה