שירשור מעב"ר-

Vintage Queen

New member
שירשור מעב"ר-

כי השני כבר מפלצתי ועדיף שהוא יעבור דף! אז אני אכתוב מה עשיתי אתמול כי היום הייתי אצל רופא לספורטאים בווינגייט אז לא הספקתי ללכת לחווה אבל הבנות הברישו בישבילי את מיסוש! אתמול באתי לחווה וראיתי את עמית אחרי שלא ראיתי אותה איזה כמה ימים טובים! אז חיבקתי אותה והרמתי אותה ואמרתי כזה "אלופההההההההההההההה" (כי היא לקחה מקום 3 בנבחרת סקי וראו אותה בטי וי!) וסתם היה מצחיק היו שיעורים כמובן וזה יום דיי עמוס אז כל הקטנות המושלמות היו ואז הוצאתי להבריש את מיסי והיא שוב הייתה צהובה! יעל סיפרה לי שהם שיחררו אותה בבוקר ושהיא עשתה הצגות ורצה והשתוללה כמו שהיא הרבה זמן לא עשתה אז הייתי שמחה שהיא נהנתה בבוקר.... אז אני ולאה הברשנו אותה איזה חצי שעה ככה כולה הייתה מלאה בוץ זה היה גועלי!! ואחרי זה אני ועמית התחלנו למלא תכלי חציר בחציר אז אני הייתי המחלקת ועמית המחורפנת הייתה הדוחסת! אני שמתי חציר והיא מעכה אותו
ואז היא ומור באו ועשו נד-נד על הקופסאת חציר והיה מצחיק ואז התחלנו לנקות תתאים ובאמצע הייתה הפסקת חשמל אז עמית לקחה תפאלפון שלי שהוא מהפאלפונים האלו שמפיצים מלאאא אור אז עמית החזיקה את הפאלפון ואני ואופק המשכנו לנקות ואז עמית התחילה לסובב תפאלפון וזה נראה כמו מנורת דיסקו אז היא גם התחילה לרקוד הקרועה והיה מצחיק אופק כמעט טבעה בבוץ בחוץ היום אחרי שיצאתי מהתזונאי הזה הלכתי לרוכב כי איבדתי תכיסוי אוכף שלי בתחרות שעברה ואני צריכה חדש אז סיפרתי לה שזה נאבד והיא נתנה לי אחד כי את האוכף קנינו אצלה חחח וזיהו בערך אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתהההההההההה לחזור לרכב כבר! זה פשוט בילתי אפשרי יותר! אני מתחרפנת

TauraMan

New member
השיעורים שלי..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

יום שלישי- הגעתי בסביבות 3 וחצי.. לקחתי מעדר ופתחתי את הפתחי ניקוז ששמעון פתח יום לפני, ב4 כזה הגיעו הילדות הקטנות, הביאו את הסוסים. אני התחלתי להכין לאביב את דיזל, גילינו שנפו נחתך (הסוסים הצליחו לפתוח את האחד השערים של החצר הגדולה ולברוח לטייל בכל הקיבוץ ולהגיע לדשא שליד האורווה ובבוקר אורן ראתה אותם, כנראה נפו נחתך ממשהו בדרך..
) קיצור אורגד טיפל בזה.. והבנות רכבו על קאיה,קלייר, טאורה, נופר והבן(חחח) רכב על דיז השמן שלי
הלך לכולם ממש יפה!! (חוץ מהקטע שהם דרסו אותי.. חחחחח עמדתי בפינה כדי שהם יכנסו נורמלי לפינה והם החליטו שהם רוצים להפיל אותי לשלולית.. דפוקים...
) אחר כך ישר לקחתי את דיז ועליתי, הדס עלתה על טאור ושני על קאיה.. התחלנו בחימום כזה נחמד, דיז הלך רגוע וכיף כמו שהוא הולך בזמן האחרון, ממש נהנתי.. התחלנו לקפוץ, בהתחלה בטרוט, איקס כזה גודל נורמלי עם קורה לפני, לחשוב על הישיבה (ראש, גב, ידים, רגליים , עקבים) התברר לנו כמה בעיות יש לנו.. המשכנו לסללום קטן של 3 איקסים ענקיים (כל צד הוא על 160 והאמצע הוא כזה 100..... דיזל קופץ את זה יותר גדול מ140.. חח) ועדיין כניסה בטרוט וישיבת קפיצות כל הדרך.. הלך ממש ממש ממש כיף.. הוא ממש העיף אותי כל קפיצה אבל לא הכאבתי לו בגרוש או הפרעתי לו לקפוץ.. חחח סתם הייתי על הצוואר שלו אחרי כל קפיצה
עברנו לקטנר, כל אחת התמקדה באיקס אחר והינו צריכות לעשות 5 מעגלים בקנטר שכוללים קפיצה בותכם, להכנס הכי זורם וטיבעי שאפשר... היה חלק ממש כיף, ודיז היה כל כך רגוע אבל הקפיצות שלו הרגו אותי!!!! אני חייבת לחזור לעבוד איתו קצת על גובה.. אחר כך שמעון הביא אותנו לאיקס יותר קטן ורצה מאיתנו ממש לעשות קיצוני, מצד אחד לעמוד באוכף עם ידים על הצוואר של הסוס, ממש לעמוד! וקפיצה אחר כך להכנס כבר שאתה "שוכב" על הסוס אבל שהידים לא זרוקות והרגליים במקום הנכון עם עקבים למטה.. עשינו ככה כמה פעמים וסיימנו במצב נחמד.. היום- הגעתי ב5 כזה (יום לימודים ארוך.. יאק) ולקחתי את טאורה... הייתי לבד בארווה (שמעון אורגד ויפעת היו שם.. אורגד ושמעון סידרו משהו בבלות חציר ויפעת הכינה את רומי ללונג' שלה..) אז התקשרתי לחופית כי היה אמור להיות לה אפטר היום אבל בסוף כולן נשארו בבסיס אז לקחתי את דיז.. אורן הגיעה ולקחה את קאיה.. עלינו ואחרי חימום קצר התחלנו לקפוץ.. החימום היה ממש לא כיף, דיזל לא הסכים לעבוד ארוך והתנגד ליד שלי.. אז התעלמתי מהפאקינג ראש שלו והמשכתי לרכב נורמלי, עשיתי קצת קולקטד קנטר ופליינצינג' והוא היה סבבה אז המשכנו.. עשינו את אותו תרגיל כמו אתמול.. הישיבה שלי היתה קצת יותר טובה.. ואז עשינו כניסה לספסל ממש בלי שליטה על הסוס בכוונה כדי שהסוס יקח בעצמו את הרצון לקפוץ ושניהם משכו למכשול לא בקטע של לרוץ אלא בקטע של רצון לקפוץ וזה היה מה זה כיף!! ואז ככה שמעון אומר לי להכנס לשלישיה שהיתה במנז' הראשון אפרייט של 80 כזה, שני אוקסר של 95 אחרון אמור להיות טריפל אבל העליון היה על הרצפה אז זה היה אוקסר פלנק של 70 כזה.. אז נכנסתי לראשון קרוב מדי, הקפיצה של השני העיפה אותי מהאוכף, ונחתתי על הצוואר שלו ממש!! והוא סירב לשלישי, אז לקחתי את עצמי בידים ובניתי קצב מתקדם בשליטה, קצב ממש טוב!! ולקחתי שוט ביד ימין ועל הראשון הוא לא היה צריך כלום הוא לקח אותו לבד, על השני הייתי חייבת לגעת בו והוא שוב זר אותי למעלה אבל לא איבדתי שיווי משקל בגרוש ואת השלישי הוא עשה מושלם.. בפעם אחר כך עשיתי שוב באותו קצב מעולה בלי השוט ודיזל הלך מדהים!! קפץ זהיר וגבוה מנקודות נכונות אבל נשארתי בשיווי משקל מלא.. אז סיימתי איכשהו עם הרגשה נורמליתת...

Unreachable

New member
מואה../images/Emo10.gif

יש לי מחסור חמור בדם של קפיצות יום שישי- לא רכבתי יום שבת- טיול יום ראשון- דראסז' יום שני- גשם **** יום שלישי- דראסז'
יום רביעי- לא רכבתי אם מחר נעם לא עושה קפיצות אני הורגת אותו.

Unreachable

New member
היה קפיצות ../images/Emo13.gif

והיה חביב, אני חייבת להפסיק לזרוק את כפיר למכשולים. נראה לי שהוא הפיל לי היןם איזה 20 פעם

Vintage Queen

New member
הלוואי שהעולם שלי כולו היה כחול

מרוזטות של מקום ראשון אז שבי בשקט זאת פקודה ולומשנה על איזה סוס את מדברת!

TauraMan

New member
סתמי..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

יש לי רק 9 רוזטות כחולות (ואחת תכלת אבל זה לא נחשב..)
וזה שטאורה מלך לא אומר שאני לא זורקת אותו.. תשאלי את כל מי שהיה בFEI...

TauraMan

New member
זה לא הרבה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני מתחרה כבר איזה 4 וחצי שנים...

Vintage Queen

New member
את עושה את שזה ישמע

שיש לך רק את ה 9 הרוזטות האלו! שתקי! עובדה שאחרים התחרו עליו ואין להם תוצאות כאלו!

TauraMan

New member
לא בדיוק..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

גם אני התחלתי לזכות איתו רק השנה, ורק אני ואור התחרנו עליו השנה ובמטר הרבה הרבה יותר קשה לעשות איתו סיבוב נקי... ועובדה שאור גם עשתה... אין מה לעשות, טאורה מללללללך!!! חחחחחח ספרתי ויש לי 14 רוזטות מטאורה, מדליה ו5 גביעים... חחחח מלך שלי
אגב סתיו, אני מבטיחה לך שאם את היית רוכבת עליו היה לך גם את אותן התוצאות...

TauraMan

New member
אממם..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

3 ראשונים, 4 שניים, 3 שלישיים, 2 רביעים, שישי, 3 סיבובים נקיים ו 2 גביעים... למזלי כל הסוסים שהתחרתי עליהם היו מעולים..

Unreachable

New member
כן

אבל מי באמת בפורום יכול להגיע למקום ראשון עם סוס כמו גיל ?

Unreachable

New member
../images/Emo4.gif

המשפט "רק 9" ורוזטות כחולות לא מסתדר לי..סורי (
!) לי יש בדיוק רוזטה אחת והיא כתומה !

טוי בוי

New member
חחחח

אביעד היום הרצה לי לאדר על זה שבצבא יש שלתים שהכול בפקודה.... תהנה מהאוכל בפקודה! חייל סדר הופעתך! בפקודה! חחחחחחחחחחחחחחח

אז ככה../images/Emo41.gif

היה לי שיעור די טוב על שלומצי עשינו את המבחן של א4 והלך בסדר אני מתחרה א' מקווה לטוב ואם לא לא נורא יהיו עוד תחריות

למעלה