שירשור מעב"ר-

היה לי שיעור נחמד....

אמיר עשה לנו שיעור פלט... חחח. העיפו את כל הפלסטיקים שחילקו את המנז' הגדול- כמו שעושים בתחרויות ועשו לנו מללללא מיכשולים. אז עבדנו קצת הרבה מאוד בלי ארכובות והיה ממש לא נוח! נתפסה לי כל המפשעה ואני לא צוחקת. היה דווקא טוב אחרי כמה פעמים. משום מה כל הסוסים שלי עושים לי באקינגים ושטויות וכאלה וזה זוועה!!!
אבל מילא.

Unreachable

New member
לך../images/Emo6.gif

לי היה מעצבןןןןן אבל לפחות כפיר לא טס כמו תמיד

מיאו../images/Emo182.gif

הוא פשוט כזה חמודדדד
היה אין%אאוט של 4 מכשולים ממש נמוכים ואז ישר אחריהם פניה ועוד מכשול דיי נמוך...... ואחרי זה היה סיבוב ואוקסר של 100-90 ואז שוב להכנס לאין&אאוט והפניה ושוב לאוקסר..... לא היו סירובים..... וזה דיי מרענן אחרי השיעורי דראסז' של כל השבוע

Unreachable

New member
אוףףף

למה נעם תקע את החבית כחולה הזאת באמצע החיים ?!?!?! לקח לי 3 פעמים עד שהבנתי מה לעשות שמה...

Unreachable

New member
זה לא שאני לא מקשיבה

זה שאני לא שומעת שיצעק... אני לא יכולה להקשיב לכל מילה שיוצאת לו מהפה אם הוא לא אומר את זה חזקקקק.... אוף...הרבה יותר חביב זה לבוא ישר...

כן אבל......./images/Emo182.gif

לבוא ישר זה אומר לחתוך = לבוא גרוע מאד למכשול = ברוב המקרים סירוב אבל בגלל שאת על כפיר את לא מרגישה את זה......

Unreachable

New member
אוף....

אבל מה זה יעזור לי שהוא שם לי ת'חבית בשיעורים אם בתחרות לא תהיה לי??

TauraMan

New member
שחר!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אל תקשיבי לשי... לחתוך זה טוווווווווב

Unreachable

New member
את מגזימהההההההה

אני לא חותכתתתת אני מקצרת את הדרך למכשול
לא סתם, צודקת אם כפיר זה לא משנה אבל כדי שאני אתחיל להתרגל

טוי בוי

New member
%&65&#@%#^&^78^$3%#$

טוי בוי צולע!!!! אני לא יוצאת לתחרות! ^%&#%@#$#@!#@!$#%^%&^**)*&^$$#@%@!#$!@#%$#^%*&*)*( זובעי! בקיצור עליתי על הסוס והוא התחיל לצלוע! לעזזל! ררררר אז החלפתי לרמבו וקפצנו!!! היה כל כך כיף! ואי כבר חודש+ אני לא קופצת!!! היה ממש מדהים! הוא גמלון קטן אבל הלך ממש טוב חח הוא ממש התלהב כי אף אחד לא קופץ איתו נורמלי...פפפ היו לי 3 מכשולים אפריט של 80 קומבינציה של 60 ואז 3 צעדים ו-80...חחח רמבו קפץ את ה80מים כמו 100-110....פחחח היה ממש כיף!! הוא ניסה לסרב לי מלא אז הוא הכניס 2 צעדים כל הזמון וקפת מרחוק וגבוהה!!! והיה ממש מדהים!! לא הפרעתי לו בכלל! חוץ מפעם אחת שהוא הפיל... והיו לי רק 2 סירובים שזה נדיר איתו!! חמוודד....אולי אני יתחרה עליו כי טוי בוי לא שווה ברגליים...מסתבר שהגיל עושה את שלו...
והביאו סוס פרטי לחווה קופי של טוי בוי! רק עם פרווה ארוכה יותר ועוד רגל לבנה ופס לבן במצח! הוא ממש דומה לו התבלבתי בהתחלה...חחח ועוד סוס הסוס של דורון שהיא קנתה והוא מהמם כזההה ממוש!! באסקיאן כזה יפיפהההההההה
והיא רוצה למכור אותו ואת רמבו (ששלה) לפרנקי והיא תוסיף כסף והוא יתן לה את רקס בנתים הם עוד מנסים כל מיני דברים...אבל הסוס שלה מהמם! והוא היה סוס בצפר!! איזה כיף!!! רק שפרנקי יתן לה את רקס!!!

TauraMan

New member
אין לך סוס אחר?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לקחת לתחרות? רמבו נשמע מאמי!! דורון
ואני חשבתי שאני מיוחדת....

טוי בוי

New member
הסוסים שלנו די מבוגרים...

ולא שווים ברגלים... היחדיםים ששווים באמת הם מוגלי רמבו וסילבר.. כל אחד והג'וקים שלו... למחרתיים אין לי... אבל הולכים להביא לנו עוןד סוסים..וזה לא שהם צולעים הם פשוט לא שווים יש הבדל וזה כרוני...זה בגלל הגיל... רמבו ממש נחמד.. סילבר הולך כמו קרפדה ומוגלי סתם סוס שתוחן תתחת...

Vintage Queen

New member
יומי הקט בחווה

וול... היום באתי לחווה מוקדם והייתי בהתלהבות כי היום אני אוכל לרכב (אמרתי לעצמי שזה בסדר לעשות רק הליכה למרות שהרופא לא מרשה!) אז איכפתי את מיסוש (שעדיין צהובה!) ועליתי ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייי כמה זמןןןןןןן לא רכבתיייייייי אלוהים יותר מידי! מיסי נראתה לי פתאום שונה מלמעלה הצוואר שלה נראה יותר נפוח יניב אומר שאם נותנים לסוסים כמה ימים מנוחה לשרירים יש זמן להיבנות חח לא בטוחה שזה המקרה אצלה נראה לי סתם עודף שומנים אבל לונורא :) אז עשיתי הליכה איזה 15 דקות עבדתי על ריבועים והכל כל מיני תרגילים שהמצאתי ואז ירדתי ועשיתי לה לונג' (כי שוב... אסור לי לרכב!) והיא הלכה ממש ממש יפהההההההההההה בובה שלי!!! ואז עליתי שוב לקרר אותה ובנתיים היה שיעור לאברי מור ליהי ונעמה והם עשו מין 4 מכשולים אז צילמתי אותם קצת היה שיעור יפה.... ואז ירדתי והברשתי את סיזר שהיה מ-ט-ו-נ-ף! הוא באמת מתחיל להראות יותר טוב העודף זמן שיש לי בחווה בגלל שאני לא רוכבת משתלמים לו! אני מברישה אותו בסביבות השעה נראה לי חחחח חמודי כמעט דרס אותי היום בלי לשים לב! אההה ומרלינה היום סיימה בהצלחה את האילוף וחזרה לבעליה המקוריים
ועכשיו הורדתי תתחבושת והרגל שלי נראית על הפנים כנראה שאני לא אחזור לרכב נורמלי עוד הרבה זמן (בנתיים אני אתאבד!)

למעלה