שירשור מסע ....

Alexco

New member
עוד פלג ועוד פלג ועוד פלג בקלפי

שמים פלג בקלפי!

Alexco

New member
שייט היא מפלגת השחיתות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מכינים פליירים על חשבונו של הציבור
ועוד מאשימים אותנו
חרפה וצביעות

Alexco

New member
רוני - האבא של השחיתות../images/Emo151.gif

יום אחד אי שם בים צועד לו רוני בסיפון כולו גאווה הנה מולו הדגים מתייצבים בגאון הבלאגן חוגג איזה סרחון ומי מצטרפים מחפשים הזדמנות חברים ותיקים מים סוף נעמן, ועוד דגים ותמנון איבדו את הדרך ומצאו את רוני הנה מאור בוא תצטרף אצלנו בשייט קומבינות בכיף בוא אמיר תצטרף ללהקה אתה שייט, אתה אחלה וכך הם שחו מי היה מאמין בלהקה אחת לממשלת שייט אמיר תומך ברוני - אמיר ורוני זה שייט הפלגה - לא בלהקת הדגים של רוני

אני בכלל מחוץ לעיניין הזה.

שאלת אותי מה נשמע יותר מגניב שייט או הפלגה ואמרתי שלדעתי שייט. אני בכלל לא מבין למה אתם מתווכחים. אין בשיר חרוזים אז הוא סתם פואמה

ההפלגות מפילות את המדינה לקרשים!

יש קשר ישיר, חד, וברור עד לכאב, בין הכסף שהולך להפלגות, לבין המצב החברתי כסף להפלגות -----> עוד עניים כסף להפלגות -----> עוד פיטורים כסף להפלגות -----> עוד מיסים כסף להפלגות -----> עוד מילואים ההפלגות מפילות את המדינה לקרשים! חייבים שייט, מפלגת הספנים וכלל מעמדות החברה.

Carl Freeborne

New member
אסור "שייט"

למילה "הפלגה" יש רבים: "הפלגות" למילה "שייט" אין
שייט, עוד טעות של השפה העברית

תשדיר הכבשים האמיתי!

בוקר נעים טוב וחמים אלכס מפליג לו בנחת לפניו כל החיים מימינו הדגים שוחים בגאון הבלאגן חוגג, שחיתות וסירחון ומי מצטרפים מחפש הזדמנות? פאשיסטים טובים מימי האחדות אביב, אורן, ואפילו ראש הממשלה שרון איבדו את הדרך ומצאו את אלכס קון ´היי מזכ"ל בוא תצטרף אצלינו בהפלגה מחלקים ג´ובים בכיף´ ´בוא פלג, הגעת לעדר אתה פאשיסט, אתה בסדר!´ וכך הם שחו מי היה מאמין ביחד כולם, אל ממשלת ימין... שייט- לא בלהקה של אלכס!

pelegs

New member
מה?

אתה לא חושב שאם מחר בבוקר לא יהיו פה ערבים, הכל יהיה טוב יותר? (והמבין יבין...
)

למעלה