שירשור מסע ....

pelegs

New member
לא הדגים של תיבון!

Beorn

New member
חוויותיי

כמה חביב, זו הפעם הראשונה שאני כותב בפורום... ובכן, לפני המסע חילקנו פליירים בצומת של רכבת צפון, והיה נחמד לראות את פיליפ משכנע ימני להפוך לשמאלן בחצי שעה בלבד. אח"כ ה*הפלגה* היתה נחמדה ביותר (אל תשכחו מי מצא את הדמיון בין שייט לש"ס), וגם השינה בקן בבת-ים לאחר עישון נרגילה, ששם גם גילו שיש לי ריאות גדולות למדיי. למחרת חילקנו פליירים ב"בילו סנטר" וזכיתי סוף-סוף להנות מטעמו המשובח של משקה המרצ. שומר באחת המסעדות אפילו ביקש מאיתנו סטיקר ושתי פחיות משקה, ובמקום אחר ראינו שומר עם כובע של מרצ. המממ... נראה לי שזהו. מקווה שנהניתם כמוני!

המסע-ענת והדר הצוות הפצוע

טוב כפי שהבנתם מהכותרת אכן אני וענת מהרצליה זוג מוכשרות החלטנו להיפצע במהלך השייט\הפלגה what ever אני דפקתי את הקרסול והברך וענת לצערי שברה כנראה את היד (החלמה מהירה!!!) בכל אופן כמובן שתפקידנו היה פחות משל האחרים אבל עדיין שימושי למשל בצומת בילו מי לדעתכם קשר והכין בלונים אם לא המפעל שפתחנו ענת ואני?? ועם כל הקטע המגעיל הזה המסע היה נ--ה--ד--ר כל הכבוד נוער מרצ!! בסוף אכן היה מגניב ביותר היה ממש סבבה!! כל הכבוד ליעל ומאור על הריקוד לג´נגל מרצ החדש.. :) ולא נשכח להזכיר את האוכל הטעים שהיה במיוחד ביום שבת את הפתיתים
וכל הדברים החדשים בשפות השונות שיצא לחלקינו ללמוד שני שירים בערבית וכמה מילים ומשפטים בגרמנית.. קיצר חבריה המשיכו כך רק בכייף!! ממני המ"מ! (המבין יבין)

Alexco

New member
הייתה הפלגה

יצאנו מנמל יפו עשינו סיבוב קטן בים וחזרנו (און- און און און- און און און און און און און און און- סיפון תחתון!)

הגינגי

New member
שירים בערבית זה תורה אחת לקרוא לזה

אבל בהחלט היו אלה שירים נפלאים פרי יוצרו של החמאס. הייתי כותב כאן את המילים אבל השב"כ היה עוצר אותי על הסטה ומונע ממני להיבחר לכנסת.

lulla b

New member
../images/Emo7.gifפציעתי...../images/Emo7.gif

תודה לשתינו הפצועות של המסע על: הדר תודה על ניפוח ה
למניהם ולי על עמידה בצומת למרות כאבי היד שלי וחילוק סטיקרים ופלאיירים... לקבלת המ"מ המסדר יעבור להקשב שתיים שלוש הקשב! נ.ב. בסוף כנראה יש לי שבר למרות מה שש"ש למניהם אמרו לי... יש לי גבס עם יש לנו מרצ לשנות עליו ומחר כנראה יכתבו לי את הלוגו של הנוער!!!!! אוהבת את כולכם
!!!!

miou

New member
לכל הפצועים מבינינו!../images/Emo122.gif

תרגישו טוב! וגם לכל החולים...ואני בטוחה שיש כאלה גם לך אמיר:) ולכל אלה שהדבקתי אותם אני ממש מצטערת אני שולחת לכם שוקו
כי לא היה מרק:( תרגישו טוב!!! אוהבת אותכם לי

ענתי,שבר זה לא סוף העולם

טוב ככה קודם כל חופשי! ושתהיה החלמה מהירה... חוצמזה תשמחי עכשיו את מקבלת 1000 יחס והגנדנ"ע אז לא נורא שלא יצאת בסיכומו של דבר תעברי את זה בצה"ל.. והאוכל שם זה בערך הפתיתים של יום שבת...
ואני מקווה שעד מהרה תוכלי לנגן על ה-
שוב... וזהו...אני מניחה...וסחה על מה שכתוב על הגבס!! שלך המ"מ!

lulla b

New member
אני יודעת

אבל אני מתגעגעת מאוד להראל...
מותר לי אחרי שלא ראיתי אותו מיום חמישי... ואני לא מסוגלת לנגן וזה בערך סוף העולם בשבילי כי אני בנאדם שרגיל לנגן 2 - 3 שעות ביום... -:) ענת פכט רק הפלגה!

למעלה