שירשור מסע ....

yoyo90

New member
עכשיו אני !!!

טוב אני הצטרפתי רק ביום שבת .... אז הפלגה או שייט אני מקווה שנהנתם ביום שישי ... אני נהנתי נורא ביום שבת היה אחלה בבילו ועוד יותר טוב במשחק הכדורגל המותח שהיה בפארק הירקון ובסוף הדובדבן שבקצפת --- האנגר --- היה מעולה הוספנו קצת "פלפל" לאירוע והיה אחלה .... נקווה לעוד סמינר בקרוב ..

Alexco

New member
חוויות מהמסע../images/Emo6.gif

קודם כל עליי להתנצל אם אשכח דברים רבים, אבל בגלל החוסר בשעות שינה
שהיה קיים גם לפני המסע ובטח שבזמן המסע, אני מניח שאשמיט דברים רבים. טוב, אני מאוד נהנתי מכל המסע, מהנסיעות הסהרוריות
(שמתם לב שבכל נסיעה עברנו ליד כל אתר 5 פעמים והנסיעה נמשכה פי 5 זמן ממה שהייתה אמורה להיות? (ואולי זה היה יכול לזכות בתור הקיטור הכי טוב?)), מההפלגה (הפלגה - הפלגה - הפלגה - הפלגה - הפלגה - הפלגה
) מהפעיליות המוצלחות (ע"ע TLV - ההשקה של משקה המרצ-אקסטרים
), הלילה, האנשים החדשים, שאר הדברים וכמובן האירוע בהאנגר (מרטין לותר קינג ז"ל אולי היה יכול להכין את נאום הI Have a Dream שלו טוב יותר אם הוא היה מקבל כמה שיעורים פרטיים משני שלנו (סניף הרצליה שולט))
באמת לדעתי הדבר הכי ראוי לציון במסע הוא הנוכחות האדירה שלנו - באמת צבענו כל מקום בירוק (חוץ מאלונים שהייתה פעילות קצת חלשה מפאת חוסר זמן, אבל שומדבר לא מושלם)
הוכחנו שיש לנו מרצ לעשות
נקווה שנמשיך כך, ובאמת ב28 ינואר נעשה מהפך בישראל

miou

New member
הסיפור שלי מהמסע....../images/Emo122.gif

אממ...אז ככה...במבט לאחור אני יכולה להגיד שהיה לי כיף... אבל באותו זמן היה לי די חרא (באתי חולה, פצעתי את עצמי קשה מאוד, הקיאו לי על התיק וכו´)
אבל מעבר לזה היה כיייייף! ונחמד
והיום קראתי בבוקר מעריב-כי לא הלכתי לביה"ס אני ממש חולה! והיה כתוב על השקת המשקה החדש של מרצ! משקה האנרגיה! ועל הפעילות שעשינו ב-TLV והיה כתוב שהיינו 200 איש! וזה אומר שעשינו הרבה רעש ובלאגן (ויאללה ויאללה ויאללה בלאגן
) וזה טוב טוב טוב!!!!
בקיצור היה קול! וקבלו ח"ח על ההצטרפות ההמונית! אני אוהבת אותכם!
סניף רחובות שולט! וגם הג´ינגל החדש שסוף סוף אני יודעת בעל פה!

miou

New member
שחכתי להוסיף!

אני מצטערת אם ההודעה שלי יצאה צפופה זה לא באשמתי! ניסתי לעשות שורות וזה לא יצא! אממ...ממש חשוב זה שאיבדתי את הצמיד פעמונים הורוד שלי באוטובוס אם מישהו מצא אותו הוא מתבקש להחזיר אותו אלי! ומפה אני שולחת לצמיד שלי את אהבתי אני מתגעגעת אליך!

הזכרונות החשובים...

1. בערב שיחקנו כדורסל בקן השוה"צ בבת-ים. בזמן ששלושת המופלאים (עבדכם הנאמן, אלכס ויניב) נמצאים בפיגור 8-0, החלטתי שרק רוח הקרב של קליינר תציל אותנו. ציטטתי את נאום ה´זה או אנחנו- או הם! רק בכוח ננצח´, והסבנו אותם 12-8, מה שמוכיח שקליינר כריזמטי ומנהיג בעל חזון! 2. ביום שבת בבוקר בעת הצפת קניון גן-שמואל בחומרי הסברה, כאשר השינויניקים לוטשים בנו עיניים מלאות קנאה (לא היו להם שם פלריגים
), הגיע ח"כ רן כהן שהתחיל לעשות סיבוב בין הדוכנים והחנויות, כשהוא מלווה בכמה חבר´ה מהנוער. לפחות בשבילי הסיור הזה נסתיים בטראומה, כשניסיתי ללכת בדרכו של ח"כ כהן ולטעום משהו מדוכן פירות יבשים שהיה שם. לא רק, אלא גם שכנעתי את לי לאכול את הדבר הכתום והמוזר הזה, מה שהוביל לחיסול של בקבוק מים שלם ושקית ביסלי גדולה בשש דקות
3. גולת הכותרת של המסע- ויכוח שייט/הפלגה. רק בכוח ננצח! 4. והכי חשוב, הנאום המדהים של עמוס עוז (שהיה טוב כמעט כמו זה של שני)...

Alexco

New member
אין ויכוח

לכולם כבר ברור שהפלגה היא מילה הרבה יותר שווה

היה אחלה!

היה ממש כיף
טוב, היו כמה דברים שפחות נהנתי מהם השייט (אבל לא מהויכוח
) ולישון על המדרגות
אבל חוץ מזה היה מעולה
חחח מאוד הצחיק אותי כשחילקנו בלונים, סוכריות ומשקאות מרץ
רוב הזמן או שהילדיםרבו עם ההורים בגלל זה או שההורים רבו אחד עם השני בגלל זה
אממ זהו

Alexco

New member
תפסיק לזגזג בין שיט להפלגה

ד"א - פה המקום לציין שכל המלחמה בין שיט להפלגה התחילה מזה שרוני שאל אותי מתי יוצאים לשייט, ואז תיקנתי אותו להפלגה ואז התחלנו להתווכח. בשלב מסויים עברנו בנאדם בנאדם ושאלנו איזה מילה מגניבה יותר - הפלגה או שייט. והשאר היסטוריה. שייט נראה כמו ש"ס

רוני,אני עדיין מוכן לוותר על מקומי

בתור יו"ר שייט, אם תודיע שברצונך לחזור. ------------------------------------------- ב-1993, אלכס הביא לנו את אוסלו. מה קיבלנו? טעות
ב-2000, אלכס הביא לנו את... קמפ דייויד. מה קיבלנו? טעות
עכשיו, אלכס מביא לנו את ´הפלגה´... ומה נקבל הפעם?! הפלגה- עוד טעות של אלכס! באמת אין סיבה להצביע הפלגה!

../images/Emo6.gif

הפלגה אחחחחחח!!! תודה אדוני, אפשר עוד? הפלגה אחחחחחח!!! תודה אדוני, אפשר עוד? הפלגה אחחחחחח!!! תודה אדוני, אפשר עוד? לא יכול להיות שאתם באמת נהנים מזה... שייט היא המילה שנכתבה על השלט של חברת סבבה 5. עם שם כה מגניב, איך אפשר שלא להאמין להם? שייט - לא בעדר של אלכס! מאור

Alexco

New member
מזכ"ל נותן את הנשמה להפלגה

יש ים אחד לכולנו על יאכטה לא נוותר כי הים הזה הוא שלנו אין לנו ים אחר בשביל יאכטה חייבים אמונה זה החינוך שקיבלנו נבטיח בריכה פרטית בספינה מזכ"ל התקווה שלנו! שומרים על הים שלנו שומרים על הים שלנו מזכ"ל
- מזכ"ל נוער מרצ תומך בהפלגה. הצטרפו גם אתם.

אז ככה...

רוצים ביטחון מלחמה בטרור די לכניעה די להפלגה נשתלט על הים אם נצביע למי למי, לשייט הלאומי עכשיו זה הרגע עכשיו זה הזמן נותנים את הכוח לרוני, ממשיך דרכו של... ליברמן! דודו טופז יגורש אם נצביע למי למי, לשייט הלאומי! ------------------------------------------------------ וע"פ ג´ינגל עם אחד: מה בסה"כ רוצה הספן כסף ביטחון, חדר חם לקום בבוקר, ללכת לשחות לראות בסוף החודש אונייה וגם שמחות יש לנו ת´ כוח שילבנו יד ביד לעולם לא נשוט לבד רוני ואמיר, שייט אחד שטים עם כל הכוח יש לנו ת´ שייט לחולל את המפנה את הספינות שלנו ביחד כאן נבנה רוני ואמיר, שייט אחד שטים עם כל הכוח אלכס ופלג, הפלגה הורסים את כל הכוח- שייט אחד!!!

Revolution kid

New member
אבקש ממנהל הפורום למחוק את ההודעה

מדובר בתעמולת בחירות לכל דבר. אחחח.......אם חשין היה פה.

לא יקום ולא יהיה

כאחראי על ועדת פורום מרצ איני מאשר יותר את השימוש במילה הפלגה בפורום זה ! השימוש הציני בתקופה כזו במנדט חופש הביטוי בפורום אינו מצדיק השתוללות כזו! אני דורש להמנע מכל שימוש במילה בתקופת הצינון עד לאחר ה28.1.2003 ע. בורשטיין יו"ר ועדת פורום מרצ

למעלה