שירשור יומי יום ד'25/1

רק לפני שעה חזרתי הבייתה../images/Emo122.gif

שונאת לחזור מאוחר מבצפר אוף ומחר בגרות בחיבור שלא עשיתי אלייה כלום ואני מתה מעייפות [אוי אוי אוי
] יומטוב לכם

Taam YutvatA

New member
רוצה לישוןןןןןןןן../images/Emo190.gif../images/Emo104.gif

אחרי 3 שעות ביולוגיה, 3 שעות מחשבים ושעתיים תנך אני מתה לישון. אבל לא. צריך ללמוד לאיכסטוריה

Taam YutvatA

New member
תודה רבה../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

יש לי עוד הרבה ללמוד כל מה שלא למדתי למגן.. השאר חפיף אני כבר זוכרת דיי טוב..

onix 88

New member
גם אני צריך ללמוד להסטוריה

ואני קרוע מעייפות! היום רציתי להתחיל ומה שעשיתי עד עכשיו זה לקרוא 7 עמודים מתוך איזה 100, וגם לא קלטתי כלום מרוב העייפות. אולי עכשיו אני אמשיך קצת, חייב! בהצלחה

Taam YutvatA

New member
לא נורא../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

לא ספרתי כמה לי יש
אני למדתי היום רק את הולנד. אבל אני לא לומדת מלא דברים אחרים, וזה לא הימור. זה בטוח.

onix 88

New member
כן גם אני מהמר על נאצר, ירדן, סוריה

וכל זה. אני לומד את היהודים בצרפת, אידיאולוגיה, קרבות מפנה, כל הקטע של השואה, עם המחנות והכל, חסידי אומות עולם, סיום המנדט הבריטי, שלבים ראשונים של מלחמת העצמאות, החלק עם הסכמי המים עם סוריה והעליה לארץ. בהצלחה לנו!

Taam YutvatA

New member
אצלי קצת אחרת../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

לומדת את רוסיה, גרמניה וקרבות המפנה לא לומדת בכלל את השואה, לומדת את הולנד (אין לי בחירה), ואם מלחה"ע ה2 תבוא לבד (מה שאני לא מאמינה כי מה כבר יש להם לשאול על זה) אני אענה על זה. כרגע אני לומדת את מקורות המים וכל זה, ואת ששת הימים, כי זה סתם קל ומפגר אצל נאצר כבר למדתי למגן את הפיצול ואיחות ומדיניות פנים וחוץ אבל לא למדתי את ירדן כי זה מתוסבך אז אני אשאיר את זה ככה.. ואלמד את הפרק האחרון של העליה
. ככה שאני אדע בחלק האחרון 2 פרקים מלאים ועוד חצי בערך מפרק אחר. בחירה בטוח תיהיה לי. ואי יצא ארוך

shiran™

New member
חדש? או שאני סנילית

עבר המבחן באזרחות. מקווה ל80 ומעלה אמן! סוף סוף עבר תודה לאל! היום ראינו הצגה על תאונות דרכים . איזה חמוד היה השחקן חיחיחי. אז זהו, בינתיים.

a 90s Noah

New member
איזה יופי...מקווה ל-70 אמן ../images/Emo6.gif

|אין סיכוי|. הלוואי שנכשלתי בכלל ואז המורה יקלוט כמה הוא אידיוט.

a Warming Sign

New member
לגבי המורה../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

אין סיכוי שזה יקרה
ולגבי הראשון-עפרה דיווחה לי שיש לי "שלילי" באזרחות.. טוב נו,זה לא שזה לא צודק או משהו
אבל הוא עדיין אדיוט.

a 90s Noah

New member
אוי...מה זה אומר? שהוא נותן לך

עבודה? או שעברנו את כיתה ח'... אם הוא יתן לי 70 זה יהיה חסד

a Warming Sign

New member
אני בטוחה שאני לא היחידה../images/Emo194.gif

שנכשלה,ואני גם לא באה לשיעורים..סתומרת,לרובם. יש כאלה שכן ויכשלו בגלל המבחנים בטח
(עדיין,יזכר לטובה הציון 44,המספר הכי יפה שקיבלתי.) ואין לי מושג
,אני מקווה שלא עוד עבודה..

IkMfNiY

New member
יום רגיל ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

התחלתי אותו בשיעור נהיגה, היה בסדר. אחרי זה ישר לביצפר, צחקתי על האנשים שלמדו מתמטיקה והיו צריכים לקום ב7:30. שיעור ספרות, שיעור תנ"ך, שיעור חברה שבו דיברנו על הספר מחזור, שיעור צרפתית משמים כמו תמיד והביתה. אני צריכה לעשות את העבודה באנגלית, אבל אין לי כוח :X יעל

4LeafClover

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo203.gif

התחלתי ב8 וחצי, היה לי ספרות מוגבר שעתיים, ואז 2 חלונות, ואז פסיכולוגיה ושעתיים סוציולוגיה
ואז חזרתי הביתה, נהגתי עם אמא לסופר, ופגשתי את המורה נהיגה לשעבר שלי
ועכשיו אני פה, ואח"כ ארומה! |שמנה|

למעלה