שירשור יומי יום ד'25/1

a 90s Noah

New member
טוב שלך היה קודם |בוגר|

. קיצר מחר אני בא בשביל:
שעה אנגלית
שעתיים היכשלות במבחן באזרחות. לא למדתי. נקווה ל60. אין לי זין למקצוע הזה. לא לזה ולא לתנ"ך.
שעה מחנך(ת)
שעה תנ"ך
שעה ספרות - לחלוב מהמורה שלי סיכומים על אנטיגונה ועל ליבי במזרח. רק לי זה נראה פייר שאם אתה לא מלמד משהו לפחות תן עליו חומר??
לחזור הביתה, "להתכונן" לחיבור. סתם לקרוא את החיבורים שלי ואת ההערות. ערב חופשי בעיקרון. אולי לבשל (כשאמא שלי מתחילה לרמוז "אולי נזמין תיאלנדי ביום שישי אני גמורה!" אני מבין שמישהו פה יצטרך לעשות פשטידת קישואים ועוף עם תפו"א ובצל וזאת לא תהיה היא
) יום טוב.

a 90s Noah

New member
נו אז אולי זה הזמן ללמוד...

תתחילי ב-
אחר כך נעבור למתקדמים
את יכולה לקנות את "ספר הבישול הראשון שלי"

עשיתי סיכום קטן לאנטיגונה

אבל נראה לי שחסרים כמה םרטים, שזה מפוזר מדי.. לא יודעת, נסה. ;[

צליל88

New member
../images/Emo210.gifליאור, אלו סיכומים ממש טובים.

מה שנמצא כן..?
ואל תהמרי על חלק ג' פרק א'. יש לי את זה מסוכם במחברת, אני יכולה לסרוק אם את רוצה
אה, ובעקרונות הדמוקרטיה- יש לי דף שמסכם במשפט-שניים כל עיקרון
ב"הצלחה
מתי המתכונת שלך?

המתכונת שלי הייתה כבר לפני יוומיים

הלך נהדר. :) מה זה חלק ג' בפרק א'? אני לא זוכרת.. ואני לא מהמרת על רב הדברים, אולי רק על עירוב סמכויות הרשויות שזה נושא ממש מגעיל. תוכלי באמת לסרוק? יכול להיות שבאותו נושא הסיכומים שלך יהיו טובים יותר..

צליל88

New member
../images/Emo210.gifיאיי, נחמד לך../images/Emo13.gif

מתי אני אהיה אחרי זה? ממ..הנושא זה "היסודות החוקתיים של מדינת ישראל" רשמת שם על אודליה, שאתן מהמרות
וכן, אני כבר אסרוק לך. אבל אני מזהירה- זה כתב שלי באמצע סיכום וזה לא משהו

צליל88

New member
../images/Emo210.gifסרקתי לך, ארבעה דפים.

וכבר שעה אני מנסה לשלוח, ואז נזכרתי שאולי זה פשוט גדול מדי..
אייס או משהו

a Warming Sign

New member
אוח,היה משובח.../images/Emo194.gif

הטופ טן רובי,מה חשבתם
אניוואי, אני מתחילה ב10 ולא ניגשת למבחן באזרחות ואז ברוב טמטום באה למחנך ותנ"ך. ובכך מסתיים היום שלי ב12:30. ג'יזס,אני כזאת מתלהבת,ענה לי מישהו מבטאון חיל אוויר וביררתי קצת לגבי המיונים וזה,אני חושבת שיש עכשיו סיכוי גדול שייתנו לי להתמיין
ואני צריכה להכין תיק עבודות
..שזה אומר שאני מתחילה לצלם עכשיו הרבה ושולחת לפיתוח מהר

למעלה