ליהושש מאמיי מחכה לתמונות ושמחה שנהנת
ט טלנובלה בדם New member 30/5/06 #10 ליהייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif מי?! מי מי מי?1 מי אוהב אותך יותר ממני!? א-ף א-ח-ת שמחה שחזרת שמחה שנהנת=] שמחה שהעיניים של החובש היו מדהימות...חח סתםםם אוהבתתת ומחכה לתמונות בקוצר רוחחחחח אורניתת=]
ליהייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif מי?! מי מי מי?1 מי אוהב אותך יותר ממני!? א-ף א-ח-ת שמחה שחזרת שמחה שנהנת=] שמחה שהעיניים של החובש היו מדהימות...חח סתםםם אוהבתתת ומחכה לתמונות בקוצר רוחחחחח אורניתת=]
ע ערני החיימשלי New member 30/5/06 #17 ליהייייייייי ../images/Emo24.gif שמחה שנהנת יפה שליייי [= התגעגענווו
א אדם יוסף החיים שלי New member 30/5/06 #22 ליהיייי יפה שליייייייי שמחה שנהנת כפרעלייךךךךךךךךך ספרי חוויותתת ותעלי תמונות =]
L lihi50 New member 30/5/06 #24 חחח סנדרה נחצ'י מה....../images/Emo42.gif המדריכה צ'ל הכיתה הצ'נייה אכלה?? סנדוויץ' אז מה חצ'בת צ'אוורמה?!?!? חחח לא מצחיק
חחח סנדרה נחצ'י מה....../images/Emo42.gif המדריכה צ'ל הכיתה הצ'נייה אכלה?? סנדוויץ' אז מה חצ'בת צ'אוורמה?!?!? חחח לא מצחיק
א אדם יוסף החיים שלי New member 30/5/06 #26 כן חחחחחחחחח חשבתייי יאאא יום שלישיי אניייי טסההה לאכולל שווארמה של עזריאליי יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כייפלייייייייי
כן חחחחחחחחח חשבתייי יאאא יום שלישיי אניייי טסההה לאכולל שווארמה של עזריאליי יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כייפלייייייייי
ע ערני החיימשלי New member 30/5/06 #27 בדיוק כמו חברה שליי ../images/Emo4.gif היא חולה על שוואמההה מה כל כך טעים בזההה?!
א אדם יוסף החיים שלי New member 30/5/06 #30 מה כל כך טעים בזה? מה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחח הכללללללללללללללללללללללללללל את חייבתת לטעום בפגישהה =]
ע ערני החיימשלי New member 30/5/06 #32 חחחח אני לא מתה על זההה ../images/Emo4.gif ואני בכלל לא מתה על בשרר אני אוהבת חלבי גבינותתת והכלל חח שיגיע כבר יום חמישיייי :]
חחחח אני לא מתה על זההה ../images/Emo4.gif ואני בכלל לא מתה על בשרר אני אוהבת חלבי גבינותתת והכלל חח שיגיע כבר יום חמישיייי :]
א אדם יוסף החיים שלי New member 30/5/06 #34 חחחח אבל תטעמי? בשבילי =] כהההה בא לי עוגתת גבינהההההההה איככ אני שונאת עוגותתת אבל גבינה ושוקולדדד אוחח
חחחח אבל תטעמי? בשבילי =] כהההה בא לי עוגתת גבינהההההההה איככ אני שונאת עוגותתת אבל גבינה ושוקולדדד אוחח
ט טלוW יוסף New member 31/5/06 #40 הילולהההההההההההה יפה שליייייייייי כפרה עליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שמחה שנהנת חיימשליייייייי