ח==ז==ר==ת==ייייייייייייייייייייייי
יאא געגעתי המוניםםםםםםםםםםםםםםםם.. אתם לא יודעים איזה טיול מטורףף היה' לי.. אמאא ביום הראשון אני הלכתי מ=ל=אאאאאאאאא שעותתתתתתתתתתתתתת.. והיי'תי בבעסהה רצחחחחחחח..
כי הבויז היו בבאר שבע ואני בירושלים
עד שהם בב"שש.. ואז באוטובוס הסתובב לי כל הראשש עוד שניי'ה מתתי.. לא נורא התגברתי על זה..=] איכשהו.. הגענו לנחל קטלב [שם היה' המסלול שלנו] יאוו כמה ילדים התהפחו שםםם אמאאאאאאאאאאאא.. אפילו אני וכולם דואגים מה קרה לי ואני צוחקתת..חח זה מצחיקק.. ואזזזזזזזזזזזז.. הגענו למבוא ביתר [איפו שישננו] בערבב.. עשו לנו שחיי'ה לילית ואני שחכתי ת'בגד ים בביתת.. חברה שלי קראה לי אז הלכתי איתה לברכה ואז פיתאום היא דוחפת אותי בפניםם..איףף לפחות היי'תה אומרת לי להיכנס או משו דחפה אותי עם הג'ינס והחולצה החדשה שלי
חח לא נורא היה' כיי'ף בסוףף.. אחר כך דיברתי עם חברה שלי מלא זמן בטלפון [ולריו'ש כפרוטטט שלי מי אוהב אותך יותר ממניייייייי?!@?@!#?@#?$@..] חח ובסבביבת 10 או 9 עשו לנו דיסקו, הלכתי לקנות שם במזנון פחית קולה..אחרי ששתיתי ת'פחית התחלתי להשתגע קצת [הרבההההה] חח ניגמר המסיבה רקדנו רקדנו רקדנו כאבו הרגליי'ם.. =/ כולם רצו ללכת לישון ולא היה' בא לי לישון אז לקחתי איתי חברה שלי והתחלתי לצעוק לכולםם לא ללכת לישון.. יש כמה ילדים שהלכו לישון אני נישארתי ערה עד 4וחצי שמעתי שירים באמפי חח עד שנירדמתי הבנים באו וצעקו לנו "השכמהה השכמהה קדימה להתעורר"... טוב ארזנו הכל שמתי בתיק ובמזוודה של [ב 5 לפנות בוקרר איזה שעתיי'ם לפני שהינו אמורים להתעורר..] הלכנו הבנות התארגנו הכל ארוחת בוקר בגדים וכל זה.. והמשכנו ללכת לכיוון ירושליםםם..הכיתה שלי ניכנסו למערה ונישארתי בחוץ לא רציתי להיכנסס =/ ופגשתי שם בנים כאלהה כוסוניםםםם אעאעאעאעאע.. חח טוב עכשיו חזרנו לאוטובוס ועשינו כאילו ילד מהכיתה שלי מקיאא.. המורה שלי רצה עם שקיות כולה בלחץ ואז התחלנו לשיר לה "פיפסת אואו פספת עשית מהומהה.." וכל זהה.. הגענו לאיזה מערה כזאת מלאהה מיםם עד המותניי'ם בערךך חח התחלתי לשיר שם שירים של ההבויז עם חברות שלי וצעקנו על בנים שהיו מאחורינו לא הכרנו אותם אפילו הלך לי כל הקול אני צרודהה משו למותתת.. טוב זה קמצוץ קטנטן חח עדיף שאני לא ימשיך ויפרט הכלל.. אזזזזזזז..
שורה תחתונה: התגעגעתי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לכולכן וכולכםםםם
אוהבת הכי שבעולם, נולית שלכן/ם