שירשור "חזרתי מטיול!"

לוטמושששששששששש

חח למה ניתקת.?!?!?!?!?!?!?!? נהנת?!?!?!?!? איך היה?? ספרי חוויותתתתתתתתתתתתתתתת יש תמונות???? לאב יוו נשמה שלייי

תשובות:

ניתקתי כי ניכנסתי ללחץ לא ידעתי מה להגיד וכל זה תמונות אני לא יודעת איך מעלים למחשב אבל אני יגיד לאח שלי אז אולי היהי תמונות וחוויות: זהירות חפירה בדרך חחח: קודם כל הלכנו 40000000000 ק"מ סתם ראינו עצים ואמרו לנו מזה העצים האלה שזה מאוד "מאוד מאוד מעניין" לא הייתי חייה בלי המידע הזה וגם גן הביאו לנו מדריך מרוקאי על כל משו שהפריע לנו הוא התחיל ליצעוק הייתי מחניסה לא בעיתה לביצים עוד שניה חחח אז הלנו עד הערב ובער הייתה דיסקו קריוקי וכאלה אז הישתוללתי וכל אלה ואיזה צחוקים עשינוווווווווווווו יותר נכון אני וחברה שלי וכולם צחקו אבל מזה משנה יום למחרת ניכנסו לכל מהרה צרה מלאה מים מסריחים ומגעיליםםםםםםםםםםםםםםם הכי הפחיד אותי המהרה החשוכה שיש בה מים עד הבירכיים והכל חשוך ואני קרסטופוביתת אימאאאאאא "(למי שלא הבין מפחדת ממקומות סגורים וחשוכים) ואז שוב הלכנו המון המון המון אבל הפעם לא הסבירו לנו על עצים אלה סתם הלכנו מלא זמן ליתר דיוק מ11 עד 2 אבל היהי הפסקות ואז הגענו לאוטובוסססס שמו תאמפי3 שלי אם כל השירים של הגיימבויז ואז אני התחלתי לשיר להם אבל שאושי שר כולם שתקוווווו כי הם יודעים שאני מתה אליווו ועשינו בלגנים וכל שאר הטיול היהי סיורים מאוד מעניים

כפרונייי עליךךך התגעגעתייי

שמחהה שהיהה יפהה ושנהנהתת ועשית חיים ואני ההיתיי פההה מלאתת געגועיםם חעחעחע כפרהה עליךך אוהבתת המונמוןן

גם אני

גםפ אני היתגעגתי אליך היה חסר לי הפורום לא היה לי מי לכתוב

טוששש

New member
חחחחחחחחחח תעלי תמונה....

של המדריך
סתם מאמי שמחה שנהנת וגעגענווווו

lihi50

New member
מאמייי הוא עם ראסטות../images/Emo42.gif

הוא אומנםם חתיך עם קוביות בבטןןןן אעהאה חח קארין שמעת שספיר שאלה אותו: באיזה מכון כושר אתה אז הוא אומר לה: זה מתקשה לבד חחח כפרעליו אמר לחברה שלי(עדן)יורד לך דם מהנעליים וההיא התכופפה
חחח וכלללל המסלול של ה-98ו453893ו65896ו8 ק''מ אני והוא רק שרים"שוב אנחנו מתגלשיםם רוכבים על הגלים הנה בא עוד גל גדול זהירותת רק לא ליפולל מחוף בת ים עד הרצליה זה רק אני והגלשן שלייי" קיצ,חזרתי צרודה

חחח מזכיר לי בביצפר

כל מי שעבר אמרנו ``יורד לך דם מהנעליים`` או שאמרתי למנהל שנעל סנדלים:``השרוכים שלך פתוחים`` חע והוא הסתכל..

טוששש

New member
חחחחחחחחח אני רואה שהיה כיףף!!

שמחה שנהנת מאמי...יאללה תמונות!!

למעלה