שירשור חדשות/ים

tiptip4u

New member
שירשור חדשות/ים

טוב, כול כך הרבה חדשות פה שאני לא זוכרת כמעט אף אחת. כמה אני זוכרת? ענת, מיכל, יובל, נועה ונועה, זוהר וזהר ועוד כמה... ואני בטוחה שיש פה עוד כמה כאלו שעונות בלי לדעת למי בכלל... אז פשוט מאוד, זה יהיה דומה לשירשור הכרות, כולם יכתבו עלעצמם, בקצרה, כי אחרת לא נזכור כלום... ובמיוחד החדשות שבאו... אפשר גם להוסיף משהו, שיעזור לחדשות כמו איזה חוק דפוק שיש פה או פלטה או בייס (לא דוליז... יש מספיק בעמוד)... או עצה לשיפור הפורום. בחרתי בעצה: כול פעם שיהיה לפחות שירשור אחד שאין בו דוליז! שיהיה דיון קטן או משהו! האהי האהא. ומה כרה לחתימה של יובל? למה שינית?

shloompi

New member
טאדם , טאדם (תופים?)

טוף , הנה קצת עליי : שם: נופר גיל:14 נמצאת בפורום כבר :חודש וחצי , משהו כזה ... עצה לשיפור הפורום - אל תפתחו שרשור חדש לכל דולי חדשה (נדוש, נדוש , אבל....) מצורף גם בייס מתוק מתוק מתוק!

BliNky

New member
אוקיי מי...

אני מיכל (כן עוד אחת מהרבות פה- אבל מהוותיקות) אני בת 14 ותשע חודשים בדיוק היום! (אז תזכרו- עוד 3 חודשים בדיוק יומולדת...) אני אוהבת לצייר, לשחק (בבוסתן), וללכת לקניונים... טלוויזיה- חברים (שולטת) קיץ נצחי קטנטנות בנות גילמור מכושפות וסמולוויל וצירפתי תמונה שלי
כמו שהבנתן אני מהפורום יום אחרי פתיחתו. (ביום שמנהלתינו היקרה ספרה לי עליו מחשבי היקר היה בתיקון) בכולופן עצה לשיפור הפורום- לא לפתוח שרשור חדש לכל דולי או לכל בקשת עזרה, אם אפשר לשרשר. אם כבר פותחים הודעות חדשות- לא להתנצל. אם מפרסמים דולי ולא הגיבו לכם- סו וואט? תבליגו ותעברו לדולי הבאה, ואל תפרסמו 2000 פעם כל דולי- זה משגע ת´שכל!

כותבים קרה, לא כרה...

אני ענת, בת 14 מבית אריה. אני ילדה לא נחמדה וצינית, אני אעליב אנשים כדי לשפר את הדוליז שלהם, ולפי הסקר האחרון מותר לי רשמית לעשות את זה, ותאמינו או לא-גם לכם!! אני חושבת שגם אלה שהן לא חדשות צריכות לכתוב על עצמן כי גם החדשות צריכות להכיר אותנו
אז ברוכים הבאים לכל החדשות והחדשים, אני באמת מקווה שתהנו כאן
ועכשיו העצה שלי לפורום
אני חושבת שהמנהלות צריכות לעבוד על תקנון רציני, לעשות לו כתובת מקוצרת, ולתת לינק אליו בכל פעם שזה יידרש. אני חושבת שצריך להוריד הרבה מאוד מהחוקים שיש בפורום הזה, הם אלו שהופכים אותו למרובע ומשעמם, ובנוסף לזה אני חושבת שפחות חוקים היו גורמים להרבה פחות מריבות והרבה פחות עזיבות של בנות מהפורום. אני לא אומרת בלי חוקים בכלל, ממש לא, אבל תחשבו על זה.

../images/Emo110.gifבלה בלה...

שלום!
לי קוראים עתליה ואני כבר הרבה הרבה הרבה מאוד זמן בפורום, אני פשוט כמעט ולא משתתפת.. אני בת 13 (כמעט..עוד חודשיים בערך, נראה לי..), ואני גרה בהרצליה.. אני אוהבת את האייקון
וגם תמיד לעשות ... (לסניליות, שלוש נקודות-...) העצה שלי היא לא בדיוק עצה, זה פשוט משהו שמעצבן אותי לאלללה.. נמאס לי לראות שרשורים שלמים עם אלפי בובות ו-3 תגובות... אני יודעת שאתן לא חייבות שום דבר אחד לשניה, אבל אין דולי שהיא מושלמת (טוב נו, אז יש.. אבל עדיין..) וכל אחת רוצה לדעת מה הטעויות שלה ומה היא יכולה לשפר.. אז אפשר להגיד את זה בצורה בוטה ואפשר להגיד את זה בצורה נחמדה, אבל בכל זאת להגיד משהו!! אתן יודעות למה? בגלל שאחר-כך אני רואה מלא בנות ששמות את הבובות שלהן אלף פעם בטענה ש´לא הגיבו לי..´(בקול צפצפני למדי..) אממ...זהו, נראה לי.. כן נראה לי.. וווווו..גם, אני הולכת לשנות את החתימה שלי עכשיו, כי היא כבר מלפני חודש וחצי..

M ar y K at e

New member
היי לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

קוראים לי אלונה, בת 11 אני ממש מתחילה בדוליז, והנה דולי שהכנתי עכשיו(
) מישהו יכול לתת לי בייסים יפים

TRaffiC LiGhT

New member
ובהנחה שאנחנו נוריד חוקים... ../images/Emo117.gif

איזה חוקים למשל היית מציעה להוריד? איזה להשאיר? להוסיף?

Mooa-Numi

New member
פחח...

את צינית ואולי תנסי לבד? זה לא קשה לחשוב (לרובנו /images/Emo4gif), אבל אהה! הביצוע?

אתן המנהלות של הפורום הזה. לא אני.

לי לא אכפת ההתנהגות של בנות בפורום הזה, וזה שכולן עזבו לכן זה צריך להיות אכפת כדאי שאתן תנסו להציל את הפורום שלכן, במקום שאחרים ינסו לעשות את זה, כי אני עשיתי מספיק דברים בפורום הזה, יזמתי ועשיתי הרבה יותר מרוב הבנות כאן, וזה לא עבד זה הפורום שלכן, תתמודדו עם זה

YaLdoNet 4 EveR

New member
מיאו. ../images/Emo54.gif

הבה נתחיל. היי, אני אופיר, אני לא חדשה, לא אופה, אין לי רישיון, ואין לי ניסיון, ואסור לעשות "ו" אחרי פסיק, נקודה. מיאו. אגב, אני לא פה, אני לא סובלת דוליז *מתחבאת* למרות שלפעמים אני מסתלבטת על האתרים האלה שכולם מכירים בשיעורי מחשב... (אין לנו שיעורי מחשב
) אממ.. אני לא מוכשרת.
טאאאאאאאאאאאל´וש בובה מזל"ט על הניהול (איך זה שלא מספרים לי?
) ו.. זייהו אני לא אציף אתכן יותר.

אני../images/Emo41.gif

אני נועה מגבעתיים בת 13 (תכף) יש לי שלושה פיצולי אישיות... 1.חביטל 2.אני הופכת לתינוק מטומטם...
3.אני הופכת להיות דורין...
זייהו... מנועה

the rock girl

New member
אכן..זאת אני

קוראים לי תום.. אני בת 13 וחצי..קצת יותר.. מראשון לציון.. אני פאנקיסטית (שומעת PUNK בעיקר..שזה כמו רוק..) אבל גם שומעת רוק ומטאל!!! אממ וזהו... בייייי

דולילה

New member
עכשיו אני

אז ככה קוראים לי יעל אני בת 12 וחצי רק היום הצטרפתי לפורום ואפילו אחרי מאמצים רבים הצלחתי להעתיק דולי אחת לפה כדי שתוכלו להגיב (אל תדאגו בדרך כלל אני לא כזאת סתומה...) וזהו בינתיים אין לי בדיוק הצעות לשיפור הפורום אבל כן בין הבנות שיפסיקו לריב כל הזמן על סתם דברים בסך הכל זה דוליז זה לא איזה מיליון דולר חוץ מהריבים ממש נחמד פה ויש הרגשה (אבל לא מאוד גדולה..) של גיבוש וזה כבר משהו טוב וחוץ מזה אין לי מה להוסיף

Mashina Girl

New member
חח ../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif

...ואין לי ניסיון, ואסור לעשות "ו" אחרי פסיק, נקודה. חמוטע
. וואה,הפורום לא עובד,אני שובתת!!

HoRsEs

New member
החתול שלי!../images/Emo54.gif

בבקשה אל תקחי לי אותו... עד שמצאתי אייקון שהוא לא של אף אחת ואני כבר משתמשת בו המון זמן אל תקחי לי אותו...

צו צאנג

New member
אהם אהם

אני דליה,, בת 13 וחצי מישוב קטו ומרכיז במרכז.... אני בפורום ממרץ 2002 אם אני לא טועה ה-29 אני אוהבת לראות טלוייזיה, לרקוד, מוזיקה, אינטרנט, לקרוא וכאלה... שונאת ללמוד במיוחד מתמטיקה... וזהו בערך..... עצות לשיפור הפורום: לא לפתוח הודעות חדשות, בשביל זה יש שירשור דוליז חדשות, וגם מה שכולן אמרו פה....

totsade

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

קודם כל, נייס טו מיט יו
אני יובל, כמעט בת 13 מת"א. אני התחלתי להשתתף בפורום מתחילת החופש ואני מתחננת להישאר עוד הרבה זמן
אני בדרך כלל מגיבה לדולז היותר מקצועיות כי אין לי ת´כוח להגיב לכל החדשות (סליחה מראש), אני מכורה להסנפת טיפקס ואין לי חיים. אממ... בקשר לחתימה... במהתחלה החתימה עם הזה שהחתימה תיהיה יקרה יום אחד, שיניתי, אח"כ אמרו לי שהיא לא יפה אז שיניתי שוב ובינתיים זאת החתימה שתשאר איתי כמה זמן.
בכל מקרה שלום לכל החדשים או לאלה שלא מכירים אותי ולאלה החדשים
. אני ממליצה לכם לכם לחשוב כמה שיותר מקורי שאתם עושים דולי, יעריכו את זה פה ויותר יתעיננו
אל תחשבו על כמה דולז סיימתם אלה על האיכות של כולם

למעלה