שירשור חדשות/ים

pooh שולט

New member
טוב אז ............

שלום לכולם.... קוראים לי שחר וכפי שאתם רואים לפי הכינוי אני מתה על פו הדב..... אני נכנסת לפורום הזה רק כדי לראותל את הדוליז שאחרות מכינו כי אני לא יודעת להכין בעצמי רק בדולמייקר... אז שתיהיה לכולנו שנה טובה

your-destiny...

New member
אני בתוווווווווווווווווור!../images/Emo3.gif

אני דנה, כמעט בת 14 מת"א (תתחשבו שכמעט=5 חודשים
). חתימות לא בין 2-4 בבקשה!
ויש לי הצעונות קטנה שאני רוצה להציע ואני מבקשת תגובות. אני חושבת שבמקום שאנשים יעלו בייסים לפורום - פשוט תקשרו לאתר של יוצרת הבייס. הפורום יהיה פחות עמוס, יותר מהיר, יותר נוח וככה הכל באיכות טובה.
והנה משהו במיוחד בשבילכם.

TRaffiC LiGhT

New member
רעיון טוב.. ../images/Emo117.gif

אבל הרבה יותר נוח למי שנותנת את הבייס להעלות את הקובץ ולא לתת את הכתובת, כי לא תמיד הכתובת שמורה.

Mooa-Numi

New member
דבר ראשון תודה ../images/Emo10.gif

/images/Emo10gif?? אהה סתם עבדתי עליכם /images/Emo6gif!! /images/Emo13gif (o_O) אל תשאלו, אני השתגעתי לגמרי /images/Emo9gif בכל מקרה, לא אסור, פשוט אסור-רוב האתרים שמים את זה בטרמס אוף יוז- Not Direct Link, בקיצור-לא לקשר לתמונה אלא לשמור על השרת שלך

your-destiny...

New member
אבל אבל אבל!

מה שאני הצעתי זה לא Direct Link .Direct Link מתכוון לכך שאנשים בעלי ידע בHTML יכולים למצוא את הכתובות המדויקת של תמונה מסוימת על השרת (לדעתי... זה מה שהבנתי ממיכלוש). אני הצעתי שתתנו קישור לאתר הכללי. שזה מותר. ומשם זה לא בעיה למצוא את הלינק לבייסים.

pooh שולט

New member
טוב אז שלום לכולם

אני שחר אני בת 14 (במאי) ואני מתה על פו הדב זהו בערך.....

TRaffiC LiGhT

New member
אוקיי.../images/Emo13.gif ../images/Emo117.gif

שלום, אני טל, ידועה גם כטאל, אני בת 14 ואני בפורום מהיום הראשון שלו.
אני גרה ברמת הגולן (אם אני אגיד שם של ישוב זה יעזור? לא. זה חור.
), אוהבת לנגן ב
שלי, לראות טלוויזיה {כמה מקורי
}, וחולה על הסרט שיער
. ועל ברגר
.
אז נעים להכיר, מקווה שתשתלבו יפה, או שכבר השתלבתן.
אני אוותר על החוק, ואתרכז בלנסות ליישם את מה שתציעו אתן.

shloompi

New member
שיער ../images/Emo99.gif

When the moon is in the Seventh House And Jupiter aligns with Mars Then peace will guide the planets And love will steer the stars This is the dawning of the age of Aquarius The age of Aquarius Aquarius! Aquarius! Harmony and understanding Sympathy and trust abounding No more falsehoods or derisions Golding living dreams of visions Mystic crystal revalation And the mind´s true liberation Aquarius! Aquarius! When the moon is in the Seventh House And Jupiter aligns with Mars Then peace will guide the planets And love will steer the stars This is the dawning of the age of Aquarius The age of Aquarius Aquarius! Aquarius! [Extra verses from London 1993 production] As our hearts go beating through the night We dance unto the dawn of day To be the bearers of the water Our light will lead the way We are the spirit of the age of Aquarius The Age of Aquarius Harmony and understanding Sympathy and trust abounding Angelic illumination Rising firey constellation Travelling our starry courses Guided by the cosmic forces O care for us Aquarius

Mooa-Numi

New member
תכנסו! תכנסו! תלחצו על זה!!!!

היייייייייייייייייייי!!! מ´ניינים?? (חח/images/Emo6gif) אה קורים לי דוכיפת, אני בת עוד מעט טשע!! (עוד חצי שנה חח /images/Emo6gif), אני לומדת בכיתה ג´ (אני חכמה!) בבית הספר שמואל משו, בנתניה (מיפו לי? אנחנו קוראים לזה בית ספר!) הנההההההההה!! ואני גם נוראאא אוהבת דוליז ועשיתי כבר המוןןןןן (נראה לי כבר יותר מחמש!!!) ואהההה זהוווווו1!!! דוכיפת הפצצה

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo99.gif |ברגר| ../images/Emo117.gif

|דוכיפת|
אגב, קסט, מה לעזאזל נסגר עם ההודעות שלך?

TRaffiC LiGhT

New member
אשכרה..../images/Emo4.gif ../images/Emo117.gif

|ברגר|
|דוכי| אגב, אופיר, מה לעזאזל נסגר עם היוסי יפה שלך?

coolit

New member
וול, אני תוּש!!|בלוןכ|

אתם יכולים לקרוא לי חדשה, אפילו שאם אתם רוצים- תמצאו הודעה שלי בעמודים הראשונים של בפורום.. אלא שלא היית חברת פורום פעילה, הייתי פה בהתחלה ובזמן האחרון.. ואני גרועה מאוד בדוליז, ורק אני נהנית מהדוליז שלי... כי הן מעוותות.. אבל אני לא מצליחה לראות את זה, ולכן אני נהנית מאוד.. אני צריכה פשוט לא לפרסם אותן.. כי.. אני חושבת שהן יפות, אבל אז הורסים לי את הכיף.. אבל אני כל כך גאה בהן! גרר.. אני צריכה להתרגל. ובסופו של דבר, אינ אברח מכאן. אז... היי! אני תוּש! ואני בת שתים עשרה... וחדשה... ו.. ביי!

למעלה