שירשור ובקשה.

angel doly

New member
תום?...

למה שינית שם ולא אמרת לי סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם שם חמוד אם זאת את?

Co¥oTe

New member
אם היית קוראת את ההודעות../images/Emo181.gif

בפורום,היית רואה שכתבתי הודעה ששיניתי את השם

Shusho

New member
מוו.../images/Emo80.gif. הבייס שלי.

טוב מה אני אגיד?.. אני ל אאוהבת את הבייס שלי משו, אבל... זה היחיד שעשיתי. ואני שמח מאוד שתשתמשו בו.
. הא.

שמרץי אותו כבר בפעם הראשונה

אבל עדיין לא נראה לי שאמרתי לך שהוא [URL='http://'] מדהים[/URL] בכל אופן הנה הבייס הראשון... שלי... המכוער.... מאוד.....אררר שונאתת את החוסר כישרון שלי

שמוצה

New member
מה????

הוא מדהים!!!!!! והנה שלי: מכוער, מגעיל ודברים מעיין אלו..... (בלעעעעעעע
)

תודה!!!!

ושלך (הערות בונות בלבד)... אלף הוא יפה.. אבל הוא התחלה... אני מתכוונת שעשית רק קווי מתאר, לא הצללת לא את הגוף.... הגוף הוןא לא נייר, יש שקעים וגבעות(במקרה שלי הבטן היא אחת כזאת) הבנת? וחוץ מזה, באמת התחלה יפה!!!!

שמוצה

New member
באמת?

תודה! את יכולה לתקן לי? (אבל רק אם בא לך...) ומה האיציק שלך?

לתקן? כרגע לא..

לא כי אני לא רוצה, אלה כי בייס זה הרבה עבודה ואני כרגע עשוקה בלהכין אחד שלי
) בכל אופן האי סי קיו שלי הוא:165386073 אז יאללה צרי קשר!

צו צאנג

New member
הרגע סיימתי להכין את הבייס הראשון

(האמו קיסים לא נחשבים) שלי לבד!!!!!!!!!!!!!!!! אני אפרסם אותו מאוחר יותר!

chatenoire

New member
כמה אנימות והצעה

אני נתקלת לא אחת בהודעות מסוג "הנה הבייס/דולי המגעיל/מזוויע/מחריד/מזעזע/לא ראוי לעיניים אנושיות שלי". מה הרעיון? אם אתן חושבות שהוא כל כך מזעזע, נסו קצת לשפצר אותו ולהעלות אותו אחרי שאתן קצת יותר מרוצות. אם זה סתם בשביל יותר תשומת לב ומחמאות, לא עדיף לוותר? ולהלן הבייסים.

>ראי

קודם כל הבייסים שלך מדהימים... בית כל אני לדוגמא כתבתי כזאת הודעה אבל שתדעי לך שלפני שפרירסמתי אותו שלחתי אותו לשלוש חברות שלי שיגידו לי תיקונים שיפרתצי שוב ושוב עד שיצא מה שיצא.. אני רואה שמשהו מפריע לי בו אבל אין מה לעשות אני וההורים שלי והחברות שלי לא עלינו על מה.. קיוויתי שיעזרו לי כאן כדי להפוך את זה ליותר טוב... גם אם עדין לדעתי הוא לא כל כך יפה... זה המקרה שלי בכל אופן ובאמת שהבייסים שלך [URL='http://'] מדהימים[/URL]

Shusho

New member
יאי! איזה יופי!

רואים שהבייסים האלה מושקעים... אני רק מבקשת סליחה על זה שאני לא אעשה מהם דוליז בזמן הקרוב כי אני והדוליז לא מסתדרות. אוף. במיוחד לא אני ובייסים יפים :) חוצמזה אני לא רוצה להרוס את הבייס

כשאני מפרסמת בייס,

ואני אומרת עליו שהוא מכוער, זה אומר שנמאס לי ממנו, שאני מרגישה שעבדתי עליו יותר מדי, שזה הקצה של המקום שאני יכולה להגיע אליו באותו רגע, ואף על פי כן ולמרות הכל-הוא מכוער. אז למה אני מפרסמת אותו?...כדי שאני יידע מה לא עשיתי בסדר, ואיך גרמתי לו להראות איך שהוא נראה, שאתה זה, רק אתן יכולות להראות לי.

manga girl

New member
אני פשוט לא

מפרסמת את הבייסים שלי כי הם זוועיתיים. עדיף שלא תראו את הדולי שעשיתי מהבייס שלי...

למעלה