שירשור ובקשה.

tiptip4u

New member
שירשור ובקשה.

קודם כול- יש לי רעיון לשירשור שאולי היה אבל אני לא יודעת: שירשור בייסים שלנו. כול אחד שם בייס שלו (אם יש לו) ומגיב (אם בא לו) טוב- הבקשה- התחלתי להכין בייס אבל ניתקעתי בהצללה אז אני מבקשת ממי שרוצה- אם מישהו יכול לעזור לי בזה. אין לי אייסי (איצק- אצלכם) אבל יש לי מייל. אז כדי ליצור איתי קשר: [email protected] טוב יש בעיה: הבייס גדול מדיי )::::: אז מי שרוצה, שישלח לי מייל ואני אחזיר לו מייל+ הקובץ. תודה מראש.

KitKat nop

New member
הוא מאגניב...הכנתי ממנו משהו

כן דולי עקומה אבל הבסיס ממש מתוק! נועה

KitKat nop

New member
אממ...

תודה זה כיף לצייר עליו כי הוא קטן ונחמד! אבל נראה לי שאני ישאיר את הענת או שתביאי לי את החתימה שלך או משהו...
נועה

שמוצה

New member
חמוד ביותר!

וגם הבייס... והנה הבייס ה-1 שלי! הוא מכוער ומעפאן, לא נורא... אם למשהו בא לתקן אז אני אשממממממח מאות....

Doly Girl

New member
דולי חדשה חדשה... ../images/Emo54.gif

אין לי ממש מה להגיד עליה חוץ מזה שלדעתי היא ממש יפה... תגובות פליז!!!!!!! אההה ודרך אגב תיקנתי את החתימה שלי!!!!

Doly Girl

New member
../images/Emo43.gif תפוז טיפששששששש

אני מקווה שעכשיו היא תהיה מתוקנת אחרת...... והכל בגלל הסימנים המטופשים האלה!!!!!!!!!

Doly Girl

New member
התייאשתי!!!!!!!!!

טוב זהוווווו לא איכפת לי מה זה מראה... ככה החתימה צריכה להיות בלי הסימנים dont drink and drive !!!!!!!smoke amd fly והמטוס צריך להיות בסוף.... אבל לא משנה... טוב נמאס לי לעשות הודעות בקשר לחתימה... מעכשיו... בובות!!!!!!!!!!

Doly Girl

New member
הנה בובה...

חדשה נורא שלי, השיער יצא נורא יפה לדעתי... מה דעתכם??? היא יפה??? נ.ב השתמשתי בבייס חדש של מישהו אבל אני לא זוכרת של מי... אז אותו אחד שעשה את הבייס... סורי!!!

הערות בונות.../images/Emo117.gif

אם את לא רוצה לקרוא אותן. תצאי -עכשיו- מההודעה.
הנעליים נראות כמו גרביים גבוהות - תוסיפי להן עקב.
ההצללה בציצי לא טובה.
תכנסי הנה.
השיער די טוב.
למה שינית את ההצללה של הפה? ההצללה המקורית יותר טובה.
החתימה מאוד גדולה ולא אסתטית. היא סתם מגדילה את הקובץ. חבל.
הצורה של השמלה מאוד לא מקורית...

Doly Girl

New member
אוקיי אז ככה

1. תודה על ההערות... 2. נכנסתי לאתר כבר תודה אבל פשוט עשיתי את הדולי הזאת לפני שנכנסתי אליו... 3. לא שיניתי שום הצללה בפה אין לי מושג על מה את מדברת... כנראה זה הבייס!!! 4. לדעתי השמלה בסדר גמור...

Co¥oTe

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo181.gif

ניסיון נואש לעשות בייסים של סיילנז שלא נראים אחרי שעברו התעללות קשה. בערך.

Co¥oTe

New member
בייס קטנטן שהכנתי לחברה שלי../images/Emo181.gif

כדי להסביר לה את כל הרעיון של הדוליז בכמה שניות.

Co¥oTe

New member
ואחרון,../images/Emo181.gif

בייס שצונזר עד היום מטעם דאגה לזולת. הצפייה על אחריותכם. בלי קטילות בבקשה,אני יודעת שהוא מכוער

למעלה