שירשור התפקדות

שירשור התפקדות

מה שלומכם מתוקים? יש לענות על השאלות כדלקמן: הדגישו את השאלה, כתבו את התשובה מצד שמאל לשאלה. יש לענות על כל השאלות! חומר עזר: אין זמן מוגבל: אין שם: גיל: מיקום בארץ: איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים? (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך? יש תוכניות לחופש כבר? האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? אייסיקיו\מסנג'ר: מסר לאומה: תמונה-חובה: בהצלחה

InMyTree

New member
מתפקד!

שם:ברק גיל:16 מיקום בארץ:מרכז-רעננה איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים?:י' (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך?:יותר מדי\= יש תוכניות לחופש כבר?:עבודה ועוד קצת עבודה. האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר?:כל התשובות נכונות? אייסיקיו\מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:אין תמונה-חובה:יש בפרופיל למרות שהשתניתי מאז...

nothingman1

New member
סלאמת, טמבל

שם: יאיר קרני השני גיל: חודש וחצי ל-18 מיקום בארץ: גבעת שמואל איזה כיתה את\ה עומד\ת לסיים? י"ב (במידה והינך תיכוניסט\ית)כמה בגרויות\מתכונות נשארו לך? 3 מתכונות, 6 בגרויות (כולל מועדי ב'- 8) יש תוכניות לחופש כבר? לחרוש לגיטרה החדשה שתהיה לי את הצורה, אולי לעבוד שבועיים, אולי כפר הנופש הזה של קוקה קולה האמונה היהודית- לפי גישת הרס"ג, הר"י, הרמב"ם או אחר? אדם ברוך אייסיקיו\מסנג'ר: 267857984/ [email protected] מסר לאומה: זה הגדול קטן יהיה תמונה-חובה: Sound of muzak (הקשיבו היטב, כי אני מנגן בלי להתחבר למגבר)

nothingman1

New member
לא הבנתי על מה אתה אומר "היו מתים"

ועוד יותר לא הבנתי איך אתה אומר שפרוג זה חרא

Anuerysm

New member
היו מתים להיות פרוג כי פרוג זה תואר מלכותי

ברוק אבל זה חרא תואר

nothingman1

New member
נזכרת להגיב על החתימה אחרי חצי שנה

כבר נמאס לי ממנה, אחליף בקרוב

nothingman1

New member
אה, לא באמת ניגנתי את זה באותו רגע

סתם העובדה שאני מנגן בתמונה גרמה לי לחשוב על השם הזה, 'Sound of muzak' לא חשבתי שמישהו יכיר את השיר

Alice108

New member
../images/Emo10.gifאני מכירה.

מכירה יחסית הרבה של פורקיופיין, ואוהבת אותם מאוד
.

Anuerysm

New member
מה איתי גם אני הכרתי

ואני הכרתי לפני ששניכם הכרתם

למעלה