שירשור הכריות

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifעונהנהנה ../images/Emo3.gif

שם: שיר גיל: 13 וחצי מין:
שם משתמש במשחק: Shironet, XxshiryonixX באיזה שרת את/ה משחקים? סקניה רמה: שירונט- לבל 50, שיריוני- לבל 18
מס' עבודה: שירונט- 2, שיריוני- 1 תפקיד:[קוסם,לוחם...] שירונט- קלריק, שיריוני- גנבת, בעתיד אססין משהו להוסיף? Happy mapleinG ככה רושמים את זה?

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifבאססין? טובי אם אני לא טועה

נו זה שקצת יותר חזק מICY וKUMBI

עונה=)../images/Emo143.gif

שם:שירה גיל:11 עוד שלוש שבועות ו-5 ימים
ולמחר 4 ימים... קיצר ב-19.2 מין:נקבה שם משתמש במשחק:MissShiky באיזה שרת את/ה משחקים?סקניה שליטעע רמה:יש לי 32 ו-17 אבל הפעילה שלי היא 19 בקרוב 20 ... כי ה-32 וה-17 הם בנים
מס' עבודה:ראשונה תפקיד:[קוסם,לוחם... ] קוסמת משהו להוסיף? הלכתי לאכול

Giallorossi

New member
אני....

שם: דוד גיל: ביום שני 14
מין: זכר שם משתמש במשחק: KingDavid3 באיזה שרת את/ה משחקים? רק סקניה. רמה: 33 מס' עבודה: שנייה תפקיד:[קוסם,לוחם...] Assasin משהו להוסיף? אססינים שולטים. אה, השמרו מGate Keepers. מנסיוןXD.

XxXFireBoyXxX

New member
גם אני ../images/Emo8.gif

שם: יקיר גיל: 12.5 מין: זכר שם משתמש במשחק: xFpyak0x באיזה שרת את/ה משחקים? : בברוא בעיקר ושחקן משני בסקניה רמה: 50 מס' עבודה: שניה תפקיד:[קוסם,לוחם...] קוסם אש ורעל משהו להוסיף?

karyn

New member
תשובותבות~!../images/Emo210.gif

שם:קארין גיל:14.5 מין:נקבה 0.0 שם משתמש במשחק:nukula באיזה שרת את/ה משחקים?ברואה רמה:22 מס' עבודה:1 תפקיד:[קוסם,לוחם...]ביגנרית ויש לי עוד משתמשת כלריקית רמה 38 אבל נאי לא משתמשת בה הרבה

Shaby Sababy

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: אור גיל: 15 מין: זכר שם משתמש במשחק: -מי שרוצה לדעת שישלח הודעה בפרטי- באיזה שרת את/ה משחקים? סקניה רמה: 76 מס' עבודה: שלישית תפקיד: פריסט משהו להוסיף? עגבניות זה איכסע

sapir aloud555

New member
היי. ../images/Emo121.gif

שם: ספיר גיל: 16 מין: נקבה שם משתמש במשחק: האמ. D: באיזה שרת את/ה משחקים? ברוא [שחקנים ראשיים] וברה כשרת משני. רמה: 60, 78, 30. מס' עבודה: שניה בראשי. >.< תפקיד: [קוסם,לוחם...] נמ.. יש כמה, אז: פייג', קוסם קרח-ברק ובאנדיט. משהו להוסיף? נופ.

ווינגז

New member
../images/Emo1.gif

שם: יעל גיל: 18, עוד חודשיים מין: נקבה שם משתמש במשחק: Winjezz באיזה שרת את/ה משחקים? בלוקאן. רמה: 31 מס' עבודה: שנייה תפקיד:[קוסם,לוחם...] קוסמת, קלריקית. משהו להוסיף? אני עייפה, אבל ממש.

אני חייבת לציין-

בד"כ אומרים שהאפרו הוא מהגרועים, אבל הוא נראה ממש טוב על הדמות שלך!

tomyoyo

New member
...

שם: טום גיל: 14 עוד 5 ימים מין: זכר שם משתמש במשחק: ADIM7 באיזה שרת את/ה משחקים? קהיני. רמה: 80 מס' עבודה: שלישית תפקיד: קוסם קרח ברקים

morosh1234

New member
ראיתי אותך ../images/Emo3.gif

בזה שנוסעים ללודי אם אנ'לא טועה

tomyoyo

New member
תמונה קצת יותר מעודכנת

דרך אגב מי שרוצה שידבר איתי בWHISPER או בצ'ט

למעלה