אוקיי, יש הרבה חדשים וזה...אבל בואו נכיר קצת. שם: גיל: מין: שם משתמש במשחק: באיזה שרת את/ה משחקים? רמה: מס' עבודה: תפקיד:[קוסם,לוחם...] משהו להוסיף? וזהו
שם: נעם גיל: 13.5 מין: נקבה שם משתמש במשחק: noamoosh באיזה שרת את/ה משחקים? windia רמה: 42 מס' עבודה: עבודה שנייה תפקיד:[קוסם,לוחם...]: archer-hunter משהו להוסיף? nope
גיל: 14 מין: הרבה. סתם נו נקבה שם משתמש במשחק: Astarrr , Astartar באיזה שרת את/ה משחקים? קהיני רמה: 30 בגנבת 44 בלוחמת מס' עבודה: 2 תפקיד:[קוסם,לוחם...] גנבת ולוחמת משהו להוסיף? אני משחקת בהם במקביל
שם משתמש במשחק:BiscuitRotem באיזה שרת את/ה משחקים? קהיני רמה: 48 בקרוב 49 מס' עבודה: 2.. תפקיד:[קוסם,לוחם...] קוסמת אש\רעל משהו להוסיף? מישהו בקהיני רוצה להתאמן?
שם:זיו גיל:14 מין:זכר שם משתמש במשחק:zivcool93 באיזה שרת את/ה משחקים?קהיני רמה:54 עוד מעט 55 מס' עבודה:2 תפקיד:[קוסם,לוחם...]קרוסבוו משהו להוסיף? אל תעשו לי ויספר עם "מסוס פלוקס" יש לי מספיק כאלה גם בלעדיכם
המילה התיקנית היא please. בשביל לחסוך זמן קיצרו את זה לplis. האות o נמצאת ליד האות i במקלדת, אז כנראה שמישהו טעה וכתב plos, וזה תפס. בשביל להיות מגניבים שינו את הo ל0 ואת הs לx, ויצא pl0x
שם: עידן גיל: 18 מין: זכר שם משתמש במשחק: StrayRanger באיזה שרת את/ה משחקים? ווינדיה רמה: 44 מס' עבודה: שנייה תפקיד:[קוסם,לוחם...] צייד משהו להוסיף? אני שונא את אלפונסה הירוק!