שירשור הכריות

שירשור הכריות../images/Emo210.gif

אוקיי, יש הרבה חדשים וזה...אבל בואו נכיר קצת. שם: גיל: מין: שם משתמש במשחק: באיזה שרת את/ה משחקים? רמה: מס' עבודה: תפקיד:[קוסם,לוחם...] משהו להוסיף? וזהו

../images/Emo41.gifנא להכיר...xD

שם: נעם גיל: 13.5 מין: נקבה שם משתמש במשחק: noamoosh באיזה שרת את/ה משחקים? windia רמה: 42 מס' עבודה: עבודה שנייה תפקיד:[קוסם,לוחם...]: archer-hunter משהו להוסיף? nope

Charmed YC

New member
אני XP

שם: יהונתן כהן
שם משתמש במשחק: TheCharmed
באיזה שרת את/ה משחקים? Broa רמה:42 מס' עבודה: שנייה
תפקיד:[קוסם,לוחם...] קוסם ברק וקרח.
משהו להוסיף? לא.

אוווקי

שם: אסטר
גיל: 14 מין: הרבה. סתם נו נקבה שם משתמש במשחק: Astarrr , Astartar באיזה שרת את/ה משחקים? קהיני רמה: 30 בגנבת 44 בלוחמת מס' עבודה: 2 תפקיד:[קוסם,לוחם...] גנבת ולוחמת משהו להוסיף? אני משחקת בהם במקביל
פעם פה פעם פה

RoRiL

New member
שלוםשלום

שם: רותם גיל: 15 מין:
שם משתמש במשחק:BiscuitRotem באיזה שרת את/ה משחקים? קהיני רמה: 48 בקרוב 49 מס' עבודה: 2.. תפקיד:[קוסם,לוחם...] קוסמת אש\רעל משהו להוסיף? מישהו בקהיני רוצה להתאמן?:)

עונה../images/Emo145.gif

שם:
מאור.
שם משתמש במשחק:
Maor53.
באיזה שרת את/ה משחקים?
BERA.
רמה:
14.
מס' עבודה:
שנייה.
תפקיד:
קוסם.
תמונה:

somebodddy

New member
אני רוצה לתקן

אתה עדיין בעבודה ראשונה. Beginner לא נחשב עבודה...

שמפו10

New member
אהמ?

תזכיר לי מאיפה השגת פאנ לייד? אופס מה תזכיר לי בזה כיאילו אמרת לי.... נ.ב אני ttamar מהאייסיטי אם אתה זוכר

היי דניאל:)

מנשמע?:) כל מה שהיה מאחור כן?P: ומי זה פאנ לייד? עם זה המגן מישהו הרג פיטריה כזאת ירוקה ויצא משם אז לקחתי:]

אוקע../images/Emo108.gif

שם:זיו גיל:14 מין:זכר שם משתמש במשחק:zivcool93 באיזה שרת את/ה משחקים?קהיני רמה:54 עוד מעט 55 מס' עבודה:2 תפקיד:[קוסם,לוחם...]קרוסבוו משהו להוסיף? אל תעשו לי ויספר עם "מסוס פלוקס" יש לי מספיק כאלה גם בלעדיכם

somebodddy

New member
פשוט מאוד

המילה התיקנית היא please. בשביל לחסוך זמן קיצרו את זה לplis. האות o נמצאת ליד האות i במקלדת, אז כנראה שמישהו טעה וכתב plos, וזה תפס. בשביל להיות מגניבים שינו את הo ל0 ואת הs לx, ויצא pl0x

somebodddy

New member
ובכן

שם: עידן גיל: 18 מין: זכר שם משתמש במשחק: StrayRanger באיזה שרת את/ה משחקים? ווינדיה רמה: 44 מס' עבודה: שנייה תפקיד:[קוסם,לוחם...] צייד משהו להוסיף? אני שונא את אלפונסה הירוק!

למעלה