הו, נו, אם יש זמן...
חזרתי לי הביתה לרגילה רגילה רגילה וטוב ואדיר ולי באה לפה מחר בבוקר ואני לא משחרר אותה עד סוף הרגילה אז כיף
ובמחווה אדירה של סבלנות אני עכשיו אשב ואענה, כי מזמן לא הייתי בפורום הזה (הל, לא יצאתי מהצבא כבר 3 שבועות, לא רק בפורום לא ביקרתי..) וסתם בא לי... קצת בכללי שם: ארז פרסינג: בהחלט לא! קעקועים: כנ"ל. גובה: המ.. בסביבות 185 , לא יודע בדיוק מידת נעליים: בין 44 ל-46, תלוי בנעל. צבע שיער: חום, עד חום בהיר-שטני. לא שעכשיו זה אומר משהו כי הוא גזוז קצר

צבא ארור אחים/אחיות: אחות קטנה בת כמה את נראית:
משקפיים? טפו טפו טפו גשר? פלטה. אבל אני מקווה ששבוע הבא יאמרו לי שאני אצטרך אותה רק בלילה... |מקווה| עבר פלילי: לא במיוחד. רצח המוני פה, השחטת בקר שם, אתם יודעים.. שפות: עברית, אנגלית, לומד כיום ספרדית. ויודע טיפונת סינדארין. (שפת האלפים האפורים, הסינדאר, בארץ התיכונה בעידן השלישי.) אייסיקיו: 129443193 מסנג'ר: לא תודה הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "הסכין המעודן", ספר ההמשך למצפן הזהוב. סרט מושכר שראית: וואו, זה היה מזמן... לפני כמה חודשים.. לא בטוח. אולי.. פאקינג אמאל? סרט בקולנוע: שרק 2 שיר ששמעת: סתם משהו דפוק שהיה ברדיו בזקיפות לילה אתמול. לא ממש הקשבתי. השיר שנתקע לך בראש: singing in the rain למרות שאני לא מכיר אותו. כמו כולם. הדיסק שקנית: לא קונה דיסקים שאינם ריקים לצריבה.. הדיסק ששמעת: אה... אין לי מושג. האיש שהתקשרת אליו: אבא שלי האיש שהתקשר אליך: נגד המחלקה שלי מהספינה תוכנית טלוויזיה שראית: משהו בנשיונל ג'אוגרפיק על מבנים איש שחשבת עליו: לי
הפורום האחרון שהיית בו: |מצביע| האם את/ה דלוקה על מישהו\י: "דלוק" לא ממש מכסה את זה. נגיד שכן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אה.. בטירה בגליל. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: שהיא קיימת? כן. לא שהיא משתווה לאהבה אמיתית. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא תודה. אני אוהב את הגוף שלי לא פגום, בבקשה. את/ה אוהבת רכבות הרים: אכן כן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הווא... לונדון, סיני (עשרות פעמים), קניה, תאילנד, יוון, צרפת, איטליה, שוויץ, בולגריה, אוסטריה, ליכטנשטיין, טורקיה. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד!!!! בעד, אנשים!! אין בעיה. ממילא אני חוזר מהצבא לעיתים רחוקות, והעיקר בטלפון. ויש רשיון, ואפשר לגנוב אוטו או לנסוע חינם עם מדים, ואין שום דבר שעומד בפני אהבה. ואני מוכן להתייצב לדו-קרב בשחר נגד כל מי שיטען אחרת. *מבטים חשדניים סביב* להרוג אנשים: למה לא
בייחוד עם חרבות ספוג. עישון אצל בני עשרה: פיכסה עישון נסיעה במכונית אחרי ששתית: פיכסה אלכוהול מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה

מערכת יחסים של סטרייטים? מה רע? האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: היהי..

אי פעם נעצרת:
כמה פעמים.. היית מאוהבת: *מושך בכתפיים* נשבר לך הלב: המ.. פעם, פעמיים שברת לבבות: לצערי, יותר מפעם פעמיים
השם שלך הופיע בעיתון: חח.. אם זה כולל עיתון ללימוד אנגלית שחבר של המשפחה שלנו עורך.. אז אני ממש לא יודע כמה פעמים
התחרטת על דברים שעשית: אני לא מתחרט ברמה של לרצות כיוון אחר. כל מה שעברתע הוביא אותי לכאן, וטוב לי עם דברים כאן שלא הייתי רוצה לאבד אותם. אבל.. אולי חושב בצורה ביקורתית על דברים שהייתי יכול לעשות יותר טוב. צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: אינספור? |מעריץ את maya ואת הפיקים שלה| דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שינה ממתק: חלווה
סרט מצויר: מלך האריות\מחפשים את נמו קורנפלקס: כולם!! בכמויות!!! והעיקר חלב. הרבה הרבה חלב. |אובססיה לחלב| בצבא אין חלב, ואני אוכל קילו-קילו וחצי גבינה ביום לפצות... זוועות... מסטיק: פלטה. אי אפשר. צבע: הכחול הכהה של השמיים לפני ששמים לב שיש זריחה. שנראה שחור אבל אם מביטים מתוך חלון במבנה חשוך זה נראה כחול. יום בשבוע: איזשהו יום שאני לא בצבא
היום הכי לא מועדף: אה... יום רביעי אחרי שאני טוחן צד-תורך כל השבוע? ג`לי: בלע. תכשיט: שריון שרשראות!! ^_^ חורף\\קיץ: חורף בחדר: חבר\חברה
חתימה בתפוז: פויה, נגד חתימות. ציטוט מסרט\ספר\סדרה: יש טריליונים. אני מתלהב וזוכר משפטים מכל המקומות. אם לקחת אחד באקראי, אז ניקח אחד של דראקו מאלפוי. nonsense, a good fight helps men clear out the atmosphere tremendously. and we are men. manly man. can you pass me my hairbrush please? דמות בסרט\ספר\סדרה: יודה. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: שהוא לא אני? לי.
ראה אותך בוכה: המ. וואו. אין לי מושג. הלכת איתו לסרט: החבורה שלי. צעק עליך: מישו מטומטם שהיה אחראי עלי באבט"ש שהיה לי עכשיו בראש הנקרה. שלח לך אימייל: לי, מן הסתם. יצאת לפניו מהארון: אווה, גם זה היה מזמן... ואני ממש לא זוכר. אמר לך "אני אוהב אותך": נחשו
האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמובן הופעת בציבור בפיג`מה? בטח
אין לי שום בעיות להסיע את אחותי כשאני בפיג'מה, ואז להסתובב קצת (לבושתה הרבה ^_^ ) בכית בסרט? אני בוכה המון בסרטים.. אין כמו מוזיקה מתאימה ברקע לדמויות שקושרים אותי אליהם, ע"מ לסחוט את בלוטות הדמע שלי..
היית על במה? שתי הופעות של הפלאנטיר, ו..שלוש הופעות של רוקי אני חושב. חשבת שאת\\ה הולך למות? *מושך בכתפיים* נכשלת במקצוע?: כן, בקורסים באוניברסיטה. הורידו אותך כיתה? נופ. הקפיצו אותך כיתה? כנ"ל. רצית להיות המין השני? כמובן. אני עדיין מתכנן להיות לסבית בגלגול הבא. דברים אהובים: שיר אהוב: ? אוכל אהוב: לזניה! תוכנית אהובה: לאיודע. ספורט אהוב: נשקים מרופדים של לארפים
תחביב: pick one. זמר/זמרת/להקה אהובים: wierd al עיתון אהוב: "גרגויל" או "ירח שחור" טעם גלידה: פסיפלורה\מנגו חדר בצ'ט: ? ניק של מישהו אחר: ? ניק שלך: אותו הניק, בכל מקום. וסתם: מה השעה עכשיו? שמונה וחצי. התחלתי לענות לפני איזה 4 שעות והפסקתי באמצע, אז.. לא יודע מה התשובה שמחפשים. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מסנג`ר או אייסיקיו? אייסי מה את\ה עושה עכשיו? עונה על שאלון ארוך. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אדבר בטלפון, אראה את "אחוות הזאבים" ואלך לישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב. תיכון או אוניברסיטה? שאלה קשה. אני אענה תיכון, אבל יכול להיות שזה קשור לזה שהייתי בתיכון 3 שנים ובאונ' רק 2. אתה משועמם/ת? לא במיוחד. רעש אחרון ששמעת? מתי? רעש? אני לא יודע על מה אתה מדבר. ריח האחרון שהרחת? אבק דעתך על חצילים: פרי של מבוגרים. אין מבוגר אחד שלא אוהב אותם, ואין ילד אחד שאוהב אותם. אני בינתיים שונא אותם, וגאה בזה
דעתך על מירי לוחסה: אין לי מוששששג מיזו. דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: עדיף "לופ" שמוט אוזניים. דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: אני לא יודע מי זו, אבל זה תמיד טוב. עשיתי את זה בקומזיץ הקודם, הפחדנו את הילדים במדורה ליד
את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? סבירות קטנה. זה ממוצע של כמה אנשים יקראו קצת, בסבירות סבירה, לאדם בודד שיקרא הכל, בסבירות אפסית. מה דעתך על כרוב כבוש: די לאמונסיפציה! איך היה השאלון? אני נותן לו שלושה מזלגות. סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: -אכן, מרתק. סופ"ש נהדר לכולם
ארז