שירשור היכרות

ketty the sheep

New member
אני קראתי! ../images/Emo9.gif

סיגל!

daryali

New member
אממ...אני ../images/Emo13.gif

קצת בכללי-
שם- לידור פירסינג- בקרוב!!! קעקוע -בעתיד גובה- 1.63 מידת נעליים- 39 צבע שיער-חום נראית כמו בת- 16.5\ 17 משקפיים- היו ועכשיו יש עדשות :) גשר- היה בעבר עבר פלילי- חחח אין שפות- עברית, ואנגלית הדברים האחרונים שעשיתי-
ספר שקראת-נעמת לי מאוד סרט מושכר שראית- "משהו טוטאלי" ,זה כלכך מומלץ סרט בקולנוע- שרק2 שיר ששמעת-ניצוצות -ברי סחרוף
הדיסק שקנית-כלא6 הדיסק ששמעת-"כשהגיטרה מנסרת את הלילה"- פורטיסחרוף האיש שהתקשרתי אליו- חסוי האיש שהתקשר אליך- אמא תוכנית טמבלויזיה שראית- "השופוניה" -ערוץ 24 איש שחשבת עליו- בנ-דוד שלי הפורום האחרון שהיית בו- זיהוי שירים האם-
לא כן לא ממש, כי אנשים יכולים לזייף את עצמם ובגדול בעיקרון כן ממש אבל ממש לא בעד\נגד -
לא ממש בעד , כי חלק מהקשר מתפספס נגד אממ....נמנעת בעיקרון נגד בעד האם את\ה-
לא לא אממ...בערך לא כמה פעמים-
בנתיים פעם אחת בנתיים אפעם אפעם סוף שנה לא זוכרת בטח! יותר מפעם אחת! :) דברים מועדפים-
חיוך ביסקולדה הדרדסים שוגי בזוקה כחול שבת :) ראשון - שרשרת חורף - - קלסו מ"מופע שנות השבעים" האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך- אני :) לא זוכרת בני-דודים שלי לא זוכרת ידיד שלי ---- ידיד שלי האם אי פעם-
כן לא בטיטניק, כשהייתי קטנה כן, הרבה פעמים אממ...אפשר להגדיר אתזה ככה כן, במחשבים :) לא לא לא דברים אהובים-
שיר אהוב- תחנה סופית-פורטיסחרוף אוכל אהוב -משו פשוט תוכנית אהובה- ספין סיטי ספורט אהוב-שינה עמוקה תחביב-לנגן בגיטרה זמר\זרמת\להקה אהובים- אני לא מסוגלת להחליט עיתון אהוב- Timeout טעם גלידה-או מסטיק או שוקולד עוגיות חדר בצ'ט- (זה בבלוג) וזה הבלוג של the studio ניק של מישו אחר- ניק שלך- וסתם-
19:04 תפוח כחול אביב מסנג'ר שומעת מוזיקה לראות טמבלויזיה לא זוכרת תיכון אפשר להגיד לא זוכרת ריח של קציצות חצילים-
זה כלכך מגעיל!!! זה פשוט בלעחס מירי לוחסה- מה זה? חבל על האוגרים הממ....אין לי דעה חחחח לא נראה לי לא משו, יותר נכון,
היה נחמד, אבל ארוך

Zenith87

New member
לא מאמין שמילאתי הכל.

שם: אביב פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 191 ס"מ מידת נעליים: 46 אירופאי צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים גדולים בת כמה את נראית: גדול מ-17 משקפיים? יש, והמספר -2 בערך גשר? אין עבר פלילי: אין. לעזאזל, למה הדברים שהכי דופקים את החיים תמיד נשמעים הכי מגניב? שפות: עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית אייסיקיו: היה ואיננו מסנג'ר: [email protected] הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סיפורים קצרים בספרדית, בדירה של אחי סרט מושכר שראית: ארין ברוקוביץ', אצל ידיד סרט בקולנוע: שרק 2 שיר ששמעת: מוסיקה קלאסית בנמל התעופה של וושינגטון השיר שנתקע לך בראש: "אביב" של ויואלדי הדיסק שקנית: לא קניתי דיסקים כבר כמה שנים, אני לא זוכר הדיסק ששמעת: U2 - Achtung Baby האיש שהתקשרת אליו: לא זוכר - זה היה לפני שטסתי לחו"ל האיש שהתקשר אליך: לא זוכר - אבל כנראה ידידה של אמא שביקשה הוראות לבית השריון תוכנית טלוויזיה שראית: במטוס נחשב? ראיתי "כולם אוהבים את ריימונד" איש שחשבת עליו: מישהו שהיה פעם מורה פרטי שלי למתמטיקה הפורום האחרון שהיית בו: מתגייסים האם את/ה דלוקה על מישהו\י: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ככה-ככה את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת, אנגליה, ארה"ב, קנדה בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי בטיב הקשר ובאנשים המעורבים בו. נגד דברים שנעשים מתוך כורח ולא מתוך אהבה. להרוג אנשים: תלוי בנסיבות ובמטרת ההרג. תשובתי: "לא" עם יוצאים מן הכלל עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? בעד האם את\\ה אי פעם בכית על בת: מה? אי פעם בכית על בן: איך? במה מדובר פה? בכי פיזי מעל לבן/בת, בכי שנגרם בשל בן/בת, בכי שנגרם עקב משיכה לבן/בת? אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא (ראה סעיף "עבר פלילי") כמה פעמים.. היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: הרבה שברת לבבות: לא הרבה השם שלך הופיע בעיתון: רק בעיתונים הגדולים - פעם. כולל עיתוני ילדים - אולי 20 או 30. התחרטת על דברים שעשית: הרבה צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה, תאוה, fuck, shit ממתק: גלידה ריבת-חלב סרט מצויר: "דאג" קורנפלקס: ספיישל K מסטיק: Must הירוק צבע: כחול או ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: חמישי ג`לי: ? תכשיט: ענק חורף\\קיץ: קיץ בחדר: קיר עם דברים יפים שתליתי, כשאחזור אצלם לכם אולי חתימה בתפוז: ראה למטה ציטוט מסרט\ספר\סדרה: "I love it when a plan comes together" - חניבעל מ"צוות לעניין" דמות בסרט\ספר\סדרה: דאג מ"דאג". האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: ידידיי הטובים צעק עליך: אימא שלי שלח לך אימייל: זה שלימד אותי מתמטיקה פעם יצאת לפניו מהארון: ידיד שלי, עומר אמר לך "אני אוהב אותך": לא זוכר, לא אומרים לי את זה הרבה האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לבני-משפחה הופעת בציבור בפיג`מה? המורה שלי לאנגלית באה אליי פעם הביתה ואני הייתי בפיג'מה, לא מקולח ולא מגולח. נחשב? בכית בסרט? כן היית על במה? כן, בטקסים וכאלה חשבת שאת\\ה הולך למות? לפעמים בטיולים שנתיים נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא אבל הציעו לי לא פעם רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מדיי אוכל אהוב: לזניה תוכנית אהובה: אין כרגע, האמת ספורט אהוב: שחייה תחביב: גרפיקה ממוחשבת ובניית אתרים זמר/זמרת/להקה אהובים: U2 עיתון אהוב: אם גם מגזינים נחשבים, אז Maxim ו-Mens Health טעם גלידה: ריבת-חלב או שוקולד-פקאן (וכל העולם אומר לי שהטעם השני מגעיל) חדר בצ'ט: אני לא מצ'וטט ניק של מישהו אחר: אנקנואון ניק שלך: Zenith וסתם: מה השעה עכשיו? לפי שעון מקומי - 13:25 בערך תפוח או בננה? תפוח (כל עוד הוא לא ירוק, ואז באמת עדיף בננה) כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב! מסנג`ר או אייסיקיו? משנזר מה את\ה עושה עכשיו? עונה לשאלון ארוך בטירוף כשאני באמת אמור להתקלח או לעשות משהו מועיל מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להתקלח או לעשות משהו מועיל איזה ארוחה אחרונה אכלת? קערה של ספיישל K עם חלב סויה, וליד, לחם קימל שחור עם איזשהו ממרח שמתיימר להיות cream cheese ללא שומן תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, בגלל חיי החברה שיכולים לנבוע מהריחוק מההורים (אינשאללה טפו טפו טפו) אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? זמזום מזגן ריח האחרון שהרחת? לא זוכר דעתך על חצילים: סובלני אך יש להיזהר עם נטייתיהם האימפריאליסטיות של כמה מחצילי הבר דעתך על מירי לוחסה: שמישהו יסביר לי - איך בדיוק היא קיבלה תוכנית הרזיה בטלויזיה אם היא שמנמוּדה בעצמה?! דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: נשמע מרתק. אני חייב לנסות פעם. דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: ריקודים בעירום יכול להיות נחמד, אבל כולי תקווה שהקורבן מועלה באופן מטפורי-סמלי בלבד. אחרת אני לא רוצה להיות זה שמנקה אח"כ את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? מקווה. אולי. טוב, על מי אני עובד - לא נראה לי מה דעתך על כרוב כבוש: בגרמנית זה sauerkraut. איך היה השאלון? ארוך אך משעשע סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: אני כותב אליכם מבירת העולם החופשי, וושינגטון די.סי. תנו כבוד!

Blackice

New member
הו, נו, אם יש זמן...

חזרתי לי הביתה לרגילה רגילה רגילה וטוב ואדיר ולי באה לפה מחר בבוקר ואני לא משחרר אותה עד סוף הרגילה אז כיף
ובמחווה אדירה של סבלנות אני עכשיו אשב ואענה, כי מזמן לא הייתי בפורום הזה (הל, לא יצאתי מהצבא כבר 3 שבועות, לא רק בפורום לא ביקרתי..) וסתם בא לי... קצת בכללי שם: ארז פרסינג: בהחלט לא! קעקועים: כנ"ל. גובה: המ.. בסביבות 185 , לא יודע בדיוק מידת נעליים: בין 44 ל-46, תלוי בנעל. צבע שיער: חום, עד חום בהיר-שטני. לא שעכשיו זה אומר משהו כי הוא גזוז קצר |בוכה| צבא ארור אחים/אחיות: אחות קטנה בת כמה את נראית:
משקפיים? טפו טפו טפו גשר? פלטה. אבל אני מקווה ששבוע הבא יאמרו לי שאני אצטרך אותה רק בלילה... |מקווה| עבר פלילי: לא במיוחד. רצח המוני פה, השחטת בקר שם, אתם יודעים.. שפות: עברית, אנגלית, לומד כיום ספרדית. ויודע טיפונת סינדארין. (שפת האלפים האפורים, הסינדאר, בארץ התיכונה בעידן השלישי.) אייסיקיו: 129443193 מסנג'ר: לא תודה הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "הסכין המעודן", ספר ההמשך למצפן הזהוב. סרט מושכר שראית: וואו, זה היה מזמן... לפני כמה חודשים.. לא בטוח. אולי.. פאקינג אמאל? סרט בקולנוע: שרק 2 שיר ששמעת: סתם משהו דפוק שהיה ברדיו בזקיפות לילה אתמול. לא ממש הקשבתי. השיר שנתקע לך בראש: singing in the rain למרות שאני לא מכיר אותו. כמו כולם. הדיסק שקנית: לא קונה דיסקים שאינם ריקים לצריבה.. הדיסק ששמעת: אה... אין לי מושג. האיש שהתקשרת אליו: אבא שלי האיש שהתקשר אליך: נגד המחלקה שלי מהספינה תוכנית טלוויזיה שראית: משהו בנשיונל ג'אוגרפיק על מבנים איש שחשבת עליו: לי
הפורום האחרון שהיית בו: |מצביע| האם את/ה דלוקה על מישהו\י: "דלוק" לא ממש מכסה את זה. נגיד שכן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אה.. בטירה בגליל. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: שהיא קיימת? כן. לא שהיא משתווה לאהבה אמיתית. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא תודה. אני אוהב את הגוף שלי לא פגום, בבקשה. את/ה אוהבת רכבות הרים: אכן כן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הווא... לונדון, סיני (עשרות פעמים), קניה, תאילנד, יוון, צרפת, איטליה, שוויץ, בולגריה, אוסטריה, ליכטנשטיין, טורקיה. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד!!!! בעד, אנשים!! אין בעיה. ממילא אני חוזר מהצבא לעיתים רחוקות, והעיקר בטלפון. ויש רשיון, ואפשר לגנוב אוטו או לנסוע חינם עם מדים, ואין שום דבר שעומד בפני אהבה. ואני מוכן להתייצב לדו-קרב בשחר נגד כל מי שיטען אחרת. *מבטים חשדניים סביב* להרוג אנשים: למה לא
בייחוד עם חרבות ספוג. עישון אצל בני עשרה: פיכסה עישון נסיעה במכונית אחרי ששתית: פיכסה אלכוהול מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? מה רע? האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: היהי.. |מלאך| אי פעם נעצרת:
כמה פעמים.. היית מאוהבת: *מושך בכתפיים* נשבר לך הלב: המ.. פעם, פעמיים שברת לבבות: לצערי, יותר מפעם פעמיים
השם שלך הופיע בעיתון: חח.. אם זה כולל עיתון ללימוד אנגלית שחבר של המשפחה שלנו עורך.. אז אני ממש לא יודע כמה פעמים
התחרטת על דברים שעשית: אני לא מתחרט ברמה של לרצות כיוון אחר. כל מה שעברתע הוביא אותי לכאן, וטוב לי עם דברים כאן שלא הייתי רוצה לאבד אותם. אבל.. אולי חושב בצורה ביקורתית על דברים שהייתי יכול לעשות יותר טוב. צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: אינספור? |מעריץ את maya ואת הפיקים שלה| דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שינה ממתק: חלווה
סרט מצויר: מלך האריות\מחפשים את נמו קורנפלקס: כולם!! בכמויות!!! והעיקר חלב. הרבה הרבה חלב. |אובססיה לחלב| בצבא אין חלב, ואני אוכל קילו-קילו וחצי גבינה ביום לפצות... זוועות... מסטיק: פלטה. אי אפשר. צבע: הכחול הכהה של השמיים לפני ששמים לב שיש זריחה. שנראה שחור אבל אם מביטים מתוך חלון במבנה חשוך זה נראה כחול. יום בשבוע: איזשהו יום שאני לא בצבא
היום הכי לא מועדף: אה... יום רביעי אחרי שאני טוחן צד-תורך כל השבוע? ג`לי: בלע. תכשיט: שריון שרשראות!! ^_^ חורף\\קיץ: חורף בחדר: חבר\חברה
חתימה בתפוז: פויה, נגד חתימות. ציטוט מסרט\ספר\סדרה: יש טריליונים. אני מתלהב וזוכר משפטים מכל המקומות. אם לקחת אחד באקראי, אז ניקח אחד של דראקו מאלפוי. nonsense, a good fight helps men clear out the atmosphere tremendously. and we are men. manly man. can you pass me my hairbrush please? דמות בסרט\ספר\סדרה: יודה. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: שהוא לא אני? לי.
ראה אותך בוכה: המ. וואו. אין לי מושג. הלכת איתו לסרט: החבורה שלי. צעק עליך: מישו מטומטם שהיה אחראי עלי באבט"ש שהיה לי עכשיו בראש הנקרה. שלח לך אימייל: לי, מן הסתם. יצאת לפניו מהארון: אווה, גם זה היה מזמן... ואני ממש לא זוכר. אמר לך "אני אוהב אותך": נחשו
האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמובן הופעת בציבור בפיג`מה? בטח
אין לי שום בעיות להסיע את אחותי כשאני בפיג'מה, ואז להסתובב קצת (לבושתה הרבה ^_^ ) בכית בסרט? אני בוכה המון בסרטים.. אין כמו מוזיקה מתאימה ברקע לדמויות שקושרים אותי אליהם, ע"מ לסחוט את בלוטות הדמע שלי..
היית על במה? שתי הופעות של הפלאנטיר, ו..שלוש הופעות של רוקי אני חושב. חשבת שאת\\ה הולך למות? *מושך בכתפיים* נכשלת במקצוע?: כן, בקורסים באוניברסיטה. הורידו אותך כיתה? נופ. הקפיצו אותך כיתה? כנ"ל. רצית להיות המין השני? כמובן. אני עדיין מתכנן להיות לסבית בגלגול הבא. דברים אהובים: שיר אהוב: ? אוכל אהוב: לזניה! תוכנית אהובה: לאיודע. ספורט אהוב: נשקים מרופדים של לארפים
תחביב: pick one. זמר/זמרת/להקה אהובים: wierd al עיתון אהוב: "גרגויל" או "ירח שחור" טעם גלידה: פסיפלורה\מנגו חדר בצ'ט: ? ניק של מישהו אחר: ? ניק שלך: אותו הניק, בכל מקום. וסתם: מה השעה עכשיו? שמונה וחצי. התחלתי לענות לפני איזה 4 שעות והפסקתי באמצע, אז.. לא יודע מה התשובה שמחפשים. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מסנג`ר או אייסיקיו? אייסי מה את\ה עושה עכשיו? עונה על שאלון ארוך. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אדבר בטלפון, אראה את "אחוות הזאבים" ואלך לישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב. תיכון או אוניברסיטה? שאלה קשה. אני אענה תיכון, אבל יכול להיות שזה קשור לזה שהייתי בתיכון 3 שנים ובאונ' רק 2. אתה משועמם/ת? לא במיוחד. רעש אחרון ששמעת? מתי? רעש? אני לא יודע על מה אתה מדבר. ריח האחרון שהרחת? אבק דעתך על חצילים: פרי של מבוגרים. אין מבוגר אחד שלא אוהב אותם, ואין ילד אחד שאוהב אותם. אני בינתיים שונא אותם, וגאה בזה
דעתך על מירי לוחסה: אין לי מוששששג מיזו. דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: עדיף "לופ" שמוט אוזניים. דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: אני לא יודע מי זו, אבל זה תמיד טוב. עשיתי את זה בקומזיץ הקודם, הפחדנו את הילדים במדורה ליד
את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? סבירות קטנה. זה ממוצע של כמה אנשים יקראו קצת, בסבירות סבירה, לאדם בודד שיקרא הכל, בסבירות אפסית. מה דעתך על כרוב כבוש: די לאמונסיפציה! איך היה השאלון? אני נותן לו שלושה מזלגות. סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: -אכן, מרתק. סופ"ש נהדר לכולם
ארז

מה? גם לי מותר!

חח, הצלחתי לעלות לפורום שלם על הצבעים, אני מריעה ושמחה! קצת בכללי שם: הילה פירסינג: נייט קעקועים: נופ גובה: אה... 1.65 נראה לי מידת נעליים: 39? צבע שיער: חום כהה + שטני אחים/אחיות: אחד, גדול, לא באמת קיים, אני מכחישה אותו. בת כמה את נראית: בלע... במצעד האמריקאיות טענו שאני נראת בת שמונה עשרה פלוס... משקפיים? נייט גשר? נופ עבר פלילי: פעם גנבתי סוכריית תרנגול מכולבו קטן כזה, אבל אני נשמה טובה ויום למחרת שילמתי על זה (כן רבותי, אני סיסי) שפות: ערבית, אנגלית, וקצת אלפית וקלינגונית (סיסי וחננה) אייסיקיו: 205133070 מסנג'ר: [email protected] הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: המשחק של אנדר (מומלץ ביותר!) סרט מושכר שראית: בלע... לא משכירה סרטים סרט בקולנוע: קיל ביל 1+2 שיר ששמעת: הלילות הקסומים של המכשפות השיר שנתקע לך בראש: השריקה ההיא מקיל ביל הדיסק שקנית: מי קונה דיסקים?! הדיסק ששמעת: הפס קול של שיער... האיש שהתקשרת אליו: צרויה האחת והיחידה! האיש שהתקשר אליך: אח שלי תוכנית טלוויזיה שראית: ראיתי פיירפליי בדיוידי איש שחשבת עליו: צרוי הפורום האחרון שהיית בו: גאווה צעידה לנצחיישן! האם את/ה דלוקה על מישהו\י: בטח את/ה רוצה לגור במקום אחר: אנגליה אהובתי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מאמינה בכל סוג של אהבה את/ה רוצה עוד פירסינג: רגע, יש לי פירסינג ולא תרחו לספר לי? את/ה אוהבת רכבות הרים: חולה עליהםםם את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לונדוןןןןןןןן בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא בעד ולא נגד להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: נגד עישון.. פיכס... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! אם שותים לא נוהגים! גם לא בקורקינט! מנסיון... מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? אם זה מה שהולך בשבילם, שיהנו (בלעעע) האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: בטח, וזה תמיד התדרדר ויצא לא טוב אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים.. היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: אפס למזלי שברת לבבות: עדיין לא השם שלך הופיע בעיתון: חח... עיתון בצפר נחשב? התחרטת על דברים שעשית: קורה לפעמים, לא הרבה צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: הרבההההה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: באפי (חולת טלוויזיה שכמותי) ממתק: קינדר ברנו סרט מצויר: סוס פרא! קורנפלקס: כריות... יאמי! מסטיק: מנטה-אקליפטוס צבע: אדום כהה וכחול כהה יום בשבוע: רביעי, סתם היום הכי לא מועדף: ראשון, בלעעע ג`לי: יאכס תכשיט: הפירסינג בלשון של הכוסיה מכיתה י' (חחח) חורף\\קיץ: חורףףףףף בחדר: המדף פיצ'פקס שלי חתימה בתפוז: "בלעע זאת לא סתם מילה, בלעע זאת דרך חיים" ציטוט מסרט\ספר\סדרה: "שלום, אני אניגו מונטויה, הרגת את אבי, תתכונן למות" בתרגום חופשי דמות בסרט\ספר\סדרה: ווילוווווווווווווווווווווו (מבאפי כמובן) האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אח שלי, כשאני הייתי בתל אביב והיו שיפוצים בחדר שלו ראה אותך בוכה: הפסיכי שלי הלכת איתו לסרט: חברה טובה צעק עליך: אמא... בלחחחחחח שלח לך אימייל: כבר שנים לא שלחו לי אימייל יצאת לפניו מהארון: נתיא, אוהבת אותך בנאדם! אמר לך "אני אוהב אותך": ליהי יקירתי האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח, מלא פעמים, אבל לא במובן הרומנטי הופעת בציבור בפיג`מה? חח, השנה, בפורים בכית בסרט? כה, במלך האריות *נבוכה* היית על במה? כההה מלא פעמים חשבת שאת\\ה הולך למות? יפס, אני עושה סנפלינג בפעם הראשונה, ופתאום אני שומעת קול של קריעה, המדריך הגאון שלי מצא לעצמו זמן לקרוא את השרוולים של החולצה שלו... נכשלת במקצוע?: חחח, קיבלתי אפס בגלל שהגעתי לחשמ יעורים כל השנה בהבעה הורידו אותך כיתה? נופ הקפיצו אותך כיתה? נופ רצית להיות המין השני? חס וחליל, חס וגראס דברים אהובים: שיר אהוב: יש מלאאא אוכל אהוב: תותים עם קצפת
תוכנית אהובה: באפי קוטלת הערפדים וקרניבל ספורט אהוב: "מי מסיים ראשון את המילקשייק" תחביב: רכיבה על סוסים זמר/זמרת/להקה אהובים: אממ... אני חושבת שאני אגיד המכשפות עיתון אהוב: בלעעע אין טעם גלידה: ווניל עוגיות חדר בצ'ט: חדר פיפוש, אבל זה לא בצ'ט של תפוז ניק של מישהו אחר: "אוגרת עם בעיות מיניות" חח... חולה עלייך נטע ניק שלך: "ילדת ירח" וסתם: מה השעה עכשיו? אין לי שעון תפוח או בננה? דובדבן *פחחח* כחול או אדום? כחול, תמיד סתיו או אביב? סתיווו מסנג`ר או אייסיקיו? ג'רי לנצח! מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אלך להטריד מישהו ברשת איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה? חטיבה *מרגישה קטנה* אתה משועמם/ת? יפס רעש אחרון ששמעת? הכלבה של רודפת אחרי בקבוק ספרייט ריח האחרון שהרחת? עשן של סיגריה... יאכס דעתך על חצילים: מוות לחצילים! דעתך על מירי לוחסה: מירי לא חסה לנצח! דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: פיקה צביק תעשה לי כלב! דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: אני אהיה הראשונה שתתפשט את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? לא ממש אכפת לי מה דעתך על כרוב כבוש: דיי לכיבוש! לצאת מקופסאות השימורים! איך היה השאלון? ידידותי סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: אני לא צימחונית בגלל שאני לא אוהבת בשר, אני צמחונית בגלל שאני שונאת צמחים.

featherhead

New member
אני באמת הולך לעשות את זה?../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

אני לא מאמין על עצמי. *אנחה* נו, יאללה! שם: אסף פירסינג: "פירסינג"? איזו מין שאלה מס. 2 זאת?! (לא) קעקועים: גם, לא. אני ילד טוב. גובה: הרבה. מידת נעליים: הרבה. צבע שיער: שחור משחור. אחים/אחיות: אח אחד, בן 20 בת כמה את נראית: אווו! למה השאלה השניה היא לא בני כמה אנחנו?! (אני נראה בן 18, 19...) (אני בן 18) משקפיים? לא. אבל אני מאוד אוהב משקפיים אצל אנשים אחרים. גשר? מזמןןןן:) עבר פלילי: הממ, פעם ירקתי על מישהו שאני לא מכיר בדיזינגוף סנטר, ואז השומרים העיפו אותי החוצה:) שפות: עברית ואנגלית. צולעת. אייסיקיו: 'בקשה! 127439766 מסנג'ר: דווקא אין הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "האמן ומרגריטה" של מיכאיל בולגקוב. מומלץ! סרט מושכר שראית: "שיקגו".. ממזמן... סרט בקולנוע: שרק 2! סרט משעשע! שיר ששמעת: James - Destiny Calling השיר שנתקע לך בראש: מזי כהן - חופשת מולדת ("אדמהההההההההההההההההההההההה") הדיסק שקנית: pj harvey - uh huh her הדיסק ששמעת: tori amos - boys for pele האיש שהתקשרת אליו: בן! האיש שהתקשר אליך: בן!:) תוכנית טלוויזיה שראית: "השיר שלנו" (חנה לסלאו שולטתתתתת!) איש שחשבת עליו: המ. בן?:) הפורום האחרון שהיית בו: "מוזיקה אלטרנטיבית" האם את/ה דלוקה על מישהו\י: אפשר לקרוא לזה ככה...
את/ה רוצה לגור במקום אחר: בלה. סיפור ארוך. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן כן את/ה רוצה עוד פירסינג: דווקא לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מזמן לא יצא לי לנסות, אבל זה נשמע די מלהיב את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא:( מאוד רוצה לבקר בלונדון בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן. אני מאמין שאם השניים אוהבים, המרחק לא משנה יותר מדי. להרוג אנשים: רק בראש. עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכלליות.. לא רק אצל בני נוער נסיעה במכונית אחרי ששתית: נו, מה? מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? ?! האם את\\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: .. כן. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים.. היית מאוהבת: אני מאמין שפעמיים.. נשבר לך הלב: הוא לא ממש נשבר בפעם הראשונה..:) שברת לבבות: פחחח. השם שלך הופיע בעיתון: כמה פעמים, כי כתבתי ביקורת מוזיקה לאיזה עיתון נידח:) התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: המווווווון! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: "חמור!" ממתק: אוריאו'ז. וצ'יטוס. סרט מצויר: ספונג'בוב סקוורפנטס! (וגם פאוור פאף גירלז) (אחותכם אומאית) קורנפלקס: וואו. קשה לבחור. מסטיק: אורביט הירוק\מאסט בטעם מנטה עדין צבע: אפור יום בשבוע: אין היום הכי לא מועדף: אין ג`לי: מה? תכשיט: הא? חורף\\קיץ: חורררררררררררררררררררררררררררף, איפה אתה?!:( בחדר: מ-ה?!? חתימה בתפוז: נו, תסתכלו למטה ציטוט מסרט\ספר\סדרה: או! זה מצחיק- -"באני נראה כאילו הוא החביא גופה מבותרת של נער צופים מתחת למרפסת הקדמית שלו" -"לכולנו יש גופות מבותרות של צופים מוחבאות מתחת למרפסות הקדמיות שלנו, חבוב" דמות בסרט\ספר\סדרה: אני מניח שג'ינגיס כהן.. ("ריקודו של ג'ינגיס כהן" של רומן גארי) (אפילו שעוד לא סיימתי. הוא פשוט כל כך משעשע) האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: בן..? ראה אותך בוכה: וואו. אני מניח שידידה שלי, אחרי שנכשלתי בטסט השלישי שלי והרגשתי חרא.. הלכת איתו לסרט: דור! צעק עליך: אמא שלי:) שלח לך אימייל: לא זוכר..:) יצאת לפניו מהארון: אין לי מושג אמר לך "אני אוהב אותך": בן...:) האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אכן הופעת בציבור בפיג`מה? אכן אכן בכית בסרט? ודאי! ("הסיפור שאינו נגמר", כאילו?! כשאטריו הסוס טובע?) היית על במה? בבגרות בתיאטרון, ובקונצרט של בית המוזיקה, לפני שבוע חשבת שאת\\ה הולך למות? אתמול בלילה. המ. נכשלת במקצוע?: ר-ק במתמטיקה (ובתנ''ך, אבל כי העתקתי:) הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לאלא רצית להיות המין השני? לאלאלאלאלאלאלא דברים אהובים: שיר אהוב: pj harvey - big exit אוכל אהוב: כל מה שיש בו בצק תוכנית אהובה: אני מאוד אוהב את "השיר שלנו"...:) ספורט אהוב: שינה תחביב: נגינה זמר/זמרת/להקה אהובים: פיג'יי הארווי, סקאנק אנאנסי, טורי איימוס, שרה סלין, רופוס וויינרייט ועוד ועוד ועוד עיתון אהוב: רייטינג, אי גס טעם גלידה: מוקה, ריבת חלב.. חדר בצ'ט: לא ניק של מישהו אחר: מישהו יקר לליבי שהניק שלו הוא nobody's wife:) ניק שלך: באייסיקיו אני black bearded egg וסתם: מה השעה עכשיו? רבע לאחת עשרה תפוח או בננה? אני שונא פירות כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה את\ה עושה עכשיו? מקליד מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להתייחס לאנשיו באייסיקיו:) איזה ארוחה אחרונה אכלת? קינמונים עם חלבבבב תיכון או אוניברסיטה? אין לי מושג אתה משועמם/ת? פה ושם, אתם יודעים רעש אחרון ששמעת? כוכב נולד, כאילו? ריח האחרון שהרחת? קינמונים....יאמ דעתך על חצילים: אני חי את חיי והם חיים את חייהם! דעתך על מירי לוחסה: לא 'כפת לי ממנה דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: כן, אבל איך אומרים "זברה" באספניולית? דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: אגוזי קוקוס. את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? המ. מה דעתך על כרוב כבוש: יאמ! איך היה השאלון? חביב סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: אנד ג'אסטיס פור אול! ושלום על ישראל

אני אני אני אני [משעמםםםם]

קצת בכללי שם: מורן פירסינג: לא אבל מתה לעשות קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: עזבו חחח צבע שיער: חום אחים/אחיות: המון בת כמה את נראית: אומרים 16 ואמרו 20.. למי נאמין משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: עוד לא :-O שפות: אנגלית קצת ספרדית אייסיקיו: 327523592 חופשי בואו חח מסנג'ר: תבקשו במסרים.. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: מאיפה לי זה היה בכוח מהביצפר חח סרט מושכר שראית: וואלה לא זוכרת.. סרט בקולנוע: טרויה שיר ששמעת: האחרון? אוונסנס- מי ימורטל השיר שנתקע לך בראש: כרגע? חחחחחחח מותק שלייייי של גלעד שגב הדיסק שקנית: מתי קניתי דיסק?.. חחח סתם.. גלעד שגב- עכשיו טוב [לא קניתי אבל חפיף] הדיסק ששמעת: של היהודים האיש שהתקשרת אליו: אממ.. ידיד הכי טוב שלי האיש שהתקשר אליך: מי לאב הרחוקה תוכנית טלוויזיה שראית: השיר שלנו חח.. התמכרות איש שחשבת עליו: עליה.. הרבה הפורום האחרון שהיית בו: אוונסנס האם את/ה דלוקה על מישהו\י: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר: ככככככככןןןןןןןןןן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:יאפ את/ה רוצה עוד פירסינג: כככככככככןןןןןןן!!!!!!!!
את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש לא.. זה עושה בחילה חחחחחח את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: עוד לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: היה לי.. אני בעד.. למרות שזה דיי חרא להרוג אנשים: בעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד עישון אצל בני עשרה: חיים שלהם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מן הסתם? מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? בעד .. חח האם את\\ה אי פעם בכית על בת: אוי כן אי פעם בכית על בן: אוי כן אי פעם שיקרת: מה פתום חח אי פעם נעצרת: ממ כן אבל לא בדיוק כמה פעמים.. היית מאוהבת: מי סופר? נשבר לך הלב: 3 עפמים שברת לבבות: לא יודעת כמה.. אבל שברתי
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת.. נראה לי התחרטת על דברים שעשית: הרבה צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: חחחחחחחחחחח הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בנות? חח ממתק: שוקולדדדדד ובמבה סרט מצויר: מלך האריות! קורנפלקס: שוגי חח מסטיק: בננה.. יש לי התמכרות לזה צבע: שחור אדום אנערף יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: שבת ג`לי: אע? תכשיט: צמידיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חורף\\קיץ: קיץ כמובן בחדר: אממ מוזיקה? חתימה בתפוז: לא יודעת ציטוט מסרט\ספר\סדרה: לא זוכרת דמות בסרט\ספר\סדרה: בשנות ה70.. אשטון הכוסון האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: חברה שלי. הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: חחחחחחח אחותי הפוסטמה שלח לך אימייל: שונאת אי מיילים יצאת לפניו מהארון: חברה שלי אמר לך "אני אוהב אותך": אתמול.. מישהי מאודדדדדד מקסימה
האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג`מה? חחחחחחחח כן אני והשטויות שלי בכית בסרט? כן היית על במה? בכוח כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: ברור הורידו אותך כיתה? עוד לא חחח הקפיצו אותך כיתה? כן אה רק אותי רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: זה שיר ישן ודי תחתי.. אבל תמיד יהיה יפה avril lavigne- i with you ויש את גלעד שגב עם השיר מותק שלי שהוא פשוט.. מעולה אוכל אהוב: הכל אהובבבבבבבבבבבב
תוכנית אהובה: 406? זה מה שאני רואה.. ספורט אהוב: כדורסל או כדורגל.. תחביב: אמ.. לישון זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס אבריל לאבין לינקין פארק ועוד .. עיתון אהוב: עיתון? הרבה זמן לא קראתי חח טעם גלידה: שוקולד.. חדר בצ'ט: לסביות.. או סתם בלובי להציק לאנשים מסכנים ניק של מישהו אחר: איזה שאלה חחחח ניק שלך: מוווווווווורנוש! סתם.. בע וסתם: מה השעה עכשיו? 5 ורבע בבוקר תפוח או בננה? ממ תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג`ר או אייסיקיו? איסי אוף קורסססס מה את\ה עושה עכשיו? מנסה לגרום לידיד שלי לא לקפוץ מהחלון.. וסתם עונה על זה :\ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לאכול ולישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ציפס תיכון או אוניברסיטה? תיכון וזהו אתה משועמם/ת? אוי כן רעש אחרון ששמעת? ת'דלת של הבית נטרקת.. אן לי מושג מי פתח אותה בכלל.. התקף לב? ריח האחרון שהרחת? סבון חח אנערף דעתך על חצילים: איכס דעתך על מירי לוחסה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזכיר לי המון.. עזבו דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: חח פצצה דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: משו קטלני.. את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? רק אם יהיה לו משעמם כל כך מה דעתך על כרוב כבוש: אממ.. אין תגובה
איך היה השאלון? דיי נחמד.. לפחות העביר לי 10 דקות סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: ביי?

PinkyRaSta

New member
וואי. הנה

שם: :) פירסינג: 3. אף, גבה וטראגוס <בצ'ופצ'יק שבאוזן באמצע.. נו> קעקועים: יאפ. 1 גובה: 1.66 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 1. קטן בת כמה את נראית: לאדעת... כבר אמרו לי 18.. אבל ווואאההה לא רוצה :( משקפיים? שמש גשר? נה עבר פלילי: גניבה מחנויות, חצרות שלבתים פה ושם.. אממ לא משו רציני :) העתקות במבחנים, בגרויות מתכונות.. וקצת ירוק :O שפות: עברית, אנגלית, ערבית <לא> ורוסית מבינה פה ושם אייסיקיו: מסרים תודה שלום מסנג'ר: אין ותודה לאל הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אממ לא זוכרת. נראה לי הנסיך הקטן סרט מושכר שראית: ברוס הגדול מכולם סרט בקולנוע: אממ ממש לא זוכרת. אבל היום יהיה ספיידרמן 2 שיר ששמעת: אנה ג'ונסון - we are השיר שנתקע לך בראש: שוט מי אבל אבריל - my happy ending הדיסק שקנית: אמממ הדיסק ששמעת: פינק האיש שהתקשרת אליו: חברה ש'לי האיש שהתקשר אליך: אותה 1 מלמעלה תוכנית טלוויזיה שראית: ג'ואן מארקדיה... בהקלטה איש שחשבת עליו: אמא הפורום האחרון שהיית בו: לסביות גאווה נשית האם את/ה דלוקה על מישהו\י: אוהבת.. דלוקה אותו חרא את/ה רוצה לגור במקום אחר: על אי בודד אולי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא קטע של להאמין. אני מאמינה באהבה... ולומשנה באיזה דרך. זה כמו מים שיפלסו להם תדרך בכל מקום... ככה גם אהבה. את/ה רוצה עוד פירסינג: יאפ את/ה אוהבת רכבות הרים: שורדו! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה לא שאלה של בעד ונגד... תלוי מיזה ובאיזותדירות נפגשים וזה... בעיקרון זה קשה אבל אפשרי... אם באמת אוהבים להרוג אנשים: תלוי איזה אנשים... אבלבעצם יש אנשים שלא ראויים שיקראו להם אנשיםבכלל... אז בכללי.. לא. עישון אצל בני עשרה: 99% זה בשביל פוזה... אם זה עושה להם טוב שיעשנו... מי אני בכלל. גם כן 1 שעישנה והפסיקה D: נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? מזה משנה?! אני בעד אהבה! האם את\\ה אי פעם בכית על בת: יא אי פעם בכית על בן: כה אבל בקטן... הרבה בקטן אי פעם שיקרת: הרבה פעם :) אי פעם נעצרת: אממ נופ נראה לי... בקטן פה ושם לא רציני כמה פעמים.. היית מאוהבת: 1 נראה לי. אולי פעמיים נשבר לך הלב: גם 1 נראה לי שברת לבבות: כה השם שלך הופיע בעיתון: כה התחרטת על דברים שעשית: פה ושם צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: חח מה אני אבא? לא חושבת... ממשושקארתי באייסיקיו אולי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חה אתם בטח מצפים שאני יגיד אהבה. אבל אממ לא! שנייה... אממ תנו לי לחזור אליכם. ממתק: סוכרייה על מקל, מסטיק סרט מצויר: סרט? אי אפשר סדרה? אממ המעבדה של דקסטר. קורנפלקס: שוגי... לאדעת זה משתנה. הקורנפלקסים האלה נמאסים עליי מהר מדי מסטיק: בזוקה... אבל בעיקרון אני תמיד עם איירוויס צבע: ירוק, ורוד, שחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג`לי: הא? תכשיט: טבעת נראה לי חורף\\קיץ: קיץ. אבל גם חורף חביב... לא יותר מדיי בחדר: הא? חתימה בתפוז: בלהה ציטוט מסרט\ספר\סדרה: "I don't want a relationship, I just wanna be with you all the time". זה מישנן בנות. ל וורד. דמות בסרט\ספר\סדרה: דידי. מהמעבדה של דקסטר האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: אף 1 נראה לי... הלכת איתו לסרט: חח חברה ש'לי... היום. צעק עליך: אמא? שלח לך אימייל: דואר זבל יצאת לפניו מהארון: אני לא יוצאת מהארון. זה מסריח. אבל אנשים פשוט יודעים.. אמר לך "אני אוהב אותך": אתמול חברה ש'לי... אבל זה לא אהבה אהבה.. סתם קוצי מוצי שלחברות האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה. יותר מדיי התכוונתי הופעת בציבור בפיג`מה? אממ אינלי פיג'ס בכית בסרט? כה היית על במה? כה.. אבל לא עשיתי יותר מדיי חשבת שאת\\ה הולך למות? וואי כה נכשלת במקצוע?: הרבה פעמים :\ הורידו אותך כיתה? חח עדיין לא הקפיצו אותך כיתה? נהה רצית להיות המין השני? כה דברים אהובים: שיר אהוב: יותר מדיי. אבל כמה של אוונסנס. אוכל אהוב: צ'יפס, גלידה.. תוכנית אהובה: מיכאלה, חברים, מכושפות.. ג'ואן מארקדיה ספורט אהוב: כדורגל תחביב: מוזיקה, סקייטבורד.. זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס עיתון אהוב: מעריב לנוער? כי זה היחיד שאני קוראת עוד איכשהו טעם גלידה: וניל צרפתי.. חדר בצ'ט: פוייה צ'ט ניק של מישהו אחר: אממ ניק שלך: קנוטי וסתם: מה השעה עכשיו? 12:23... היית צכה לשאול מה הייתה השאלה בתחילת השאלון ועכשו.. תפוח או בננה? ביחד... אבל אם אפשר אז תפוח ירוק חמוץ כזה יאמייי כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו? אייסי! מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון... ושומעת דה קולינג מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אני הולכת לסיים?! יא. אממ בטח לבדוק את הפלאפון ולשלוח הודעה למישו איזה ארוחה אחרונה אכלת? פרנץ' ונילה ובורקסים תיכון או אוניברסיטה? אמממ יאבבא אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? דה קולינג.. מיוזיק ריח האחרון שהרחת? אוויר?... הממ דעתך על חצילים: אהההההההההההה דעתך על מירי לוחסה: כשאני ידע מיזות נדבר דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: בלה זה לא שאלות בשבילי... אני לא קשורה דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: נו די :( את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? חח בדיוק באתי לרש/ום את זה... אבל לטאיטבי.. אף 1 לא יקרא במילא מה דעתך על כרוב כבוש: מגרוב. לפעמים איך היה השאלון? היה. ביי

resputin

New member
נו, יש לי זמן.

בכללי שם: רביב. פירסינג: שניים. קעקועים: בעוד כחודש. גובה: בסקאלת ה-1.60 ומשהו. מידת נעליים: 42. צבע שיער: חום כהה. אחים/אחיות: אחד. בן כמה אתה נראה: אנא עארף? כל הזמן משנים לי את זה. על סביבות ה-19-20. משקפיים? אין. עדיין. גשר? אין. עבר פלילי: *שורק*.. שפות: עברית, אנגלית, יפין ערבית, טיפין יידיש
. אייסיקיו: יש.
מסנג'ר: גם יש.
הדברים האחרונים שעשית: עניתי למסר וקיללתי את השוודי הקטן. ספר שקראת: בכללי? 'מלאך או שטן'. סרט מושכר שראית: ווי, לא זוכר. סרט בקולנוע: גם לא זוכר. שיר ששמעת: השיר הרומני המזעזע הזה. השיר שנתקע לך בראש: אין אחד. הדיסק שקנית: LOL. הדיסק ששמעת: מממ. נראה לי ש-Heaten. האיש שהתקשרת אליו: אבי. (שרימפי :p) האיש שהתקשר אליך: אבי. תוכנית טלוויזיה שראית: 'אפקט הפחד'. אני רוצה להתחתן עם מישהו משם
, טוב, להתחתן זה דרסטי, אולי סתם לעשות איתו הרבה ילדים. איש שחשבת עליו: נייט. הפורום האחרון שהיית בו: הזה
. האם אתה דלוק על מישהו: לא, סתם חרמנות עונתית. אתה רוצה לגור במקום אחר: Sure, Just name it. אתה מאמינ באהבה ווירטואלית: כן. אתה רוצה עוד פירסינג: כן, אבל לצערי הגיוס קצת מונע ממני.. אתה אוהב רכבות הרים: אין לי בעיה גדולה איתן. אתה היית בחו"ל: הודו ותאילנד. בעד\נגד מערכת יחסים ממרחקים: תלוי במרחק. להרוג אנשים: כה. עישון אצל בני עשרה: כה. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נע. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? כה+כה. האם את\ה אי פעם בכית על בת: כה. אי פעם בכית על בן: כה. אי פעם שיקרת: כה. אי פעם נעצרת: *שורק* כמה פעמים היית מאוהב: מספיק. נשבר לך הלב: מספיק מינוס 2. שברת לבבות: אינלישמץ. השם שלך הופיע בעיתון: נראה לי שפעם אחת. אבל זה לא ממש עיתון
. התחרטת על דברים שעשית: מספיק. צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: מספיק.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שמוק. ממתק: ? :) סרט מצויר: אין. קורנפלקס: כריות. מסטיק: Airways. צבע: כחול. יום בשבוע: חמישי. היום הכי לא מועדף: שלישי. ג`לי: בע. תכשיט: טבעת. חורף\קיץ: קיץ. בחדר: שו? חתימה בתפוז: 'סתכלו למטה. ציטוט מסרט\ספר\סדרה: מהציטוטים שמ"אליס בארץ הפלאות". דמות בסרט\ספר\סדרה: לאחרונה? סינדי בריסטו. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: לא זוכר מי באמת "ישן" בה.
. מממ, אולי מיכאל? או שלי? מישהו. ראה אותך בוכה: אינלישמץ. הלכת איתו לסרט: אינלישמץ. צעק עליך: אינלישמץ. שלח לך אימייל: אינלישמץ, התיבות שלי מתו. יצאת לפניו מהארון: LOL. מניח שאחי הגדול (לפני שנה?) אמר לך "אני אוהב אותך": חסוי. האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה. הופעת בציבור בפיג`מה? כה. בכית בסרט? כה. היית על במה? כה. חשבת שאתה הולך למות? כה(!!!). וזה גם נכתב בתפוז. נכשלת במקצוע? לא נראה לי. אולי כימיה. הורידו אותך כיתה? נע. הקפיצו אותך כיתה? נע. רצית להיות המין השני? נע. דברים אהובים שיר אהוב: Something in the Air. אוכל אהוב: סיני. תוכנית אהובה: BTVS. ספורט אהוב: טניס.(?) תחביב: היפראקטיביות. לא, סתם. לא יודע. זמר/זמרת/להקה אהובים: David Bowie. עיתון אהוב: מעריב(?) טעם גלידה: שוקולד עם חתיכות שוקולד ורום. חדר בצ'ט(בלוגטיוי): החדר של רום, או של מישהו מהפורום הזה
. ניק של מישהו אחר: Sillicon Messiah ניק שלך: ממ, יש כ"כ הרבה. :) וסתם: ל'יודע. מה השעה עכשיו? 12:39 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? קשה, אדום. סתיו או אביב? סתיו. מסנג`ר או אייסיקיו? מסנג'ר. מה אתה עושה עכשיו? מצטער על זה שאני עונה על השאלון ומדבר עם בחור חמוד. מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה תסיים את זה? אבדוק מסרים ועוד איזה פורום או שניים, ואז אתכנן איך אני רוצח את השוודי הקטן. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אומלט בצל ופטריות לא. ערב תיכון או אוניברסיטה? אוני'. אתה משועמם? כה. רעש אחרון ששמעת? השכנים מזיזים את הספה. ריח האחרון שהרחת? סיגריה. דעתך על חצילים: נעעעעעעעע. דעתך על מירי לוחסה: שתמות. תמות תמות תמות. דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: :S דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: :S את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? Maybe, Im the admin
... מה דעתך על כרוב כבוש: בעעעע. איך היה השאלון? ארוך ומיותר. זהו זה, רישמית אני מפסיק לענות עליו!
. רות סוף.

Mr Invisibilety

New member
אנשים! המסטיק שלכם!

תקראו מה כתוב! AirWaves!!!! (אני מקווה... שאני לא עושה מעצמי צחוק...)

שרימפי

New member
התשובות

שם:אבי פירסינג:אין. קעקועים:לא אוהב גובה:1.71 מידת נעליים:43 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:2 אחים בן כמה אתה נראה:סיגל טוענת ש28(מעליב
), מספיק אנשים חושבים ש19(
you go girl's
) והרוב חושבים 22(טוף...). משקפיים?אין גשר?לא היה ולא יהיה ואין כמו במבה
עבר פלילי:זרקתי ביצה על שוטר שפות:עברית, אנגלית, מעט הונגרית אייסיקיו:160674835 מסנג'ר:בקרוב... הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:עדיין קורא- שרי, שכתבה קולט. סרט מושכר שראית:לא רק בלונדינית 2 סרט בקולנוע:הדרך הארוכה לגן עדן שיר ששמעת:noa- babel השיר שנתקע לך בראש:noa- we הדיסק שקנית:אלאניס מוריסט- So Called Chaos(לא מומלץ בניגוד לקודמים שלה) הדיסק ששמעת: דיסק מיקס שהכנתי האיש שהתקשרת אליו:דר' ד. האיש שהתקשר אליך:אותו אחד תוכנית טלוויזיה שראית:מכושפות איש שחשבת עליו:פיץ. הפורום האחרון שהיית בו:עופרה חזה בskyhi.co.il האם את/ה דלוקה על מישהו\י:באסה שלא. את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן, יש לי חשק לאחרונה לנסוע למיניאפוליס, והפעם בשביל להשאר. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:מאמין באהבה, שיכולה לבוא בכל מקום. אהבה וירטואלית זה מושג מטופש, אהבה זה המושג הנכון והמלא. את/ה רוצה עוד פירסינג:אתה באמת מקשיב ממש גרוע. את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:ארה"ב(שיקגו,מינסוטה[מיניאפוליס,סנט פול],ויסקונסין[מילווקי]), טורקיה, קפריסין, הולנד, בלגיה, פולין, צ'כיה, ירדן. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בטח שבעד, אני חושב שזו שאלה של עד כמה בני הזוג רוצים ואוהבים. דברים אינם מסובכים באמת, רק אנחנו מסבכים אותם. להרוג אנשים:לרוב לא. עישון אצל בני עשרה:כמו עישון בכללי- נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:בכיף, גם ככה אין לי רשיון עדיין. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? אה
הממ...מערכת יחסים. האם את\\ה אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:יותר מפעם אחת. אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא האם אי פעם צחקת על גו'די ניר מוזס שלום באופן אישי
- i wish כמה פעמים.. היית מאוהבת:שלושת הגימלים(שלושת הבחורים ששמותיהם מתחילים בג') נשבר לך הלב:3 שברת לבבות:אולי פעם אחת וזה מתוך יציאה מהנחה שאותו אחד באמת היה מאוהב. השם שלך הופיע בעיתון:השם שרימפי משו כמו 10 לדעתי, השם המלא הופיע 4 פעמים במקומונים. התחרטת על דברים שעשית:כן, בואו נספור באמת 19 שנות חיים יום אחר יום חודש אחר חודש...yea right
צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת:מספיק פעמים, כמו בכתבה על שרק 2 שהורידו דיבוב עברי שאמר "אני אגרום לך להשמע כמו דוד ד'אור" או משו כזה
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אתם יודעים שיש לנו עוזרת בית שקוראים לה מילה? ממתק:באצ'יז. סרט מצויר:אין כזה מועדף קורנפלקס:קורנפלקס מסטיק:טיקטק תפוז צבע: כחול ואדום יום בשבוע:אין כזה. היום הכי לא מועדף:ימי הCheck In ג`לי:איכס תכשיט:הממ...אולי צמיד של סוכריות. חורף\\קיץ: חורף.
בחדר:מיטה חתימה בתפוז:אה
ציטוט מסרט\ספר\סדרה: אני
למה אני
- מתוך התכנית עם הבובות, ytv דמות בסרט\ספר\סדרה:ג'ון דו, מתוך ג'ון דו האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:לא זוכר הלכת איתו לסרט:רון, שיצאתי איתו. צעק עליך:בעבודה זה עניין שגרתי
שלח לך אימייל:איזה חברת ספאם. יצאת לפניו מהארון:מישו מטבריה. אמר לך "אני אוהב אותך":רון, שיצאתי איתו לפני מעל שנה. האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן
הופעת בציבור בפיג`מה?לא בכית בסרט?לא זוכר. היית על במה?בטח חשבת שאת\\ה הולך למות?אולי כשהייתי חולה בדלקת קרום המח. נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?אני לא יודע אם אפשר להתייחס לזה ככה, אבל אני כן קטן בשנה מכל השכבה שלי. דברים אהובים: תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? both! סתיו או אביב?חורף מסנג`ר או אייסיקיו? מסנג'ר. anytime מה את\ה עושה עכשיו? להפעיל מזגן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לשבת פה איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כרגע לא, מתוסכל רעש אחרון ששמעת? הפלאפון שלי מצלצל. אוח זה מציק ריח האחרון שהרחת? ריח הבצל מהארוחת צהריים דעתך על חצילים:איכס דעתך על מירי לוחסה:לא ראיתי דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק:איכס דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן:הסתה. את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? אני מקווה בשבילכם. מה דעתך על כרוב כבוש:איכס איך היה השאלון?ארוך ומתסכל כמעט כמו של לאקי מפורום מיץ תפוזים. סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף:

Xboy123

New member
שאלון?!?! אוקיי.. הנה החיבור שלי

קצת בכללי שם: חסוי פירסינג: לצערי אין.. אבל מתכנן קעקועים: אין גובה: לא זוכר מידת נעליים: 42 משהו כזה צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 3 אחיות בת כמה את נראית: 16 (וזה גם הגיל שלי באמת) משקפיים? יש גשר? היה עבר פלילי: אממ.. זרקתי פעם אבנים על חלון של שכן וכמעט נעצרתי.. זה נחשב?
שפות: ערבית עברית אנגלית.. קצת ספרדית... אייסיקיו: לא מחלק חופשי מסנג'ר: כנ"ל הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: האחרון לא זוכר מה... סרט מושכר שראית: לא זוכר.. אני בד"כ לא משכיר סרטים. סרט בקולנוע: היום שאחרי מחר שיר ששמעת: Atom Heart Model של פינק פלויד השיר שנתקע לך בראש: Atom heart model חחח הדיסק שקנית: לא זוכר.. אני בד"כ לא קונה אלא צורב
הדיסק ששמעת: Aerosmith - Nine Lives (צרוב...) האיש שהתקשרת אליו: אבי אחד.. האיש שהתקשר אליך: אימא שלי. תוכנית טלוויזיה שראית: עניין של זמן(זאת סידרה אבל אני לא רואה תוכניות ממש) איש שחשבת עליו: אחח.. לילך... (מישהי, אתם לא מכירים אז למה אתם שואלים?) הפורום האחרון שהיית בו: גאווה צעירה(כאילו דההה הרי איפה אני ממלא את השאלון?) האם את/ה דלוקה על מישהו\י: כן.. על מישהי מישהו ... לא רק אחד ואחת. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כל מקום שהוא לא יפו יתקבל בברכה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן.. זה קרה לי ... את/ה רוצה עוד פירסינג: כשיהיה לי כבר אחד אז אני אחשוב על זה. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאודדד....!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אוו בהמון.. הונגריה.. ספרד.. טורקיה.. יוון.. מצרים... טאבה..(אם זה נחשב לחו"ל) ועוד שאני לא זוכר פשוט... בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי.. להרוג אנשים: אם מדובר בעונש מוות לאנסים/רוצחים אז בעד עישון אצל בני עשרה: נגדדדדדד(לא נוגע בשיט הזה) נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעד.. חחח נראה לכם!? מערכת יחסים של סטרייטים: שיהיה להם לבריאות... כל אחד ובן זוגו... האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן.. ולא פעם... אי פעם בכית על בן: כן.. ולא פעם... אי פעם שיקרת: כן.. יש מישהו שלא? אי פעם נעצרת: כמעט... כמה פעמים.. היית מאוהבת: המון נשבר לך הלב: המוןןןןן שברת לבבות: אף פעם(או שכן ולא אמרו לי...) השם שלך הופיע בעיתון: כן.. פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: המווון צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: המווווווווווווווווווווווווווווון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: הומו ממתק: עוגה(אם זה נחשב לממתק...) סרט מצויר: כל פעם אוהב משהו אחר.. סימפסונים זה נחמד.. פופאי.. טום וג'רי(חח.. אל תצחקו עליי..) אבל לאחרונה אני אוהב מ.ק. 22 קורנפלקס: הסטנדרטי.. עם התרנגולת החמודה (או שזה תרנגול? עזבו.. אל תתייחסו) מסטיק: בזוקה(אבל לא לועס לאחרונה) צבע: כחול/שחור יום בשבוע: יום ראשון היום הכי לא מועדף: יום שישי(לפעמים גם שבת) ג`לי: פעם אהבתי עכשיו לא.. פויה תכשיט: זאת שאלה מתאימה בעיקר לבנות.. אבל אם כבר אז שעון. חורף\\קיץ: בחורף אני אוהב קיץ ובקיץ אני אוהב חורף בחדר: אה? להיות ספציפיים יעזור.. אבל המחשב הכי אהוב עליי בחדר. חתימה בתפוז: תרדו ממש למטה(לא זה לא מה שאתם חושבים..) ותראו. ציטוט מסרט\ספר\סדרה: שכחתי... דמות בסרט\ספר\סדרה: אין לי העדפות של דמויות. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: מקרה יוצא דופן שהמחנכת שלי ראתה אותי בוכה.. אבל מאז כשאני בוכה אף אחד לא רואה.. הלכת איתו לסרט:3 בני דודים וחברה של בת דודה. צעק עליך: אמא שלי. (איך לא...) שלח לך אימייל: אחח.. לילך... יצאת לפניו מהארון: ידידה בשם אור. (מכירים?) אמר לך "אני אוהב אותך": אם זאת אהבה של ממש אז אף פעם לא אמרו לי...
האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן.. אבל לא פעם... הופעת בציבור בפיג`מה? כן.. למה להזכיר דברים מביכים? בכית בסרט? לא.. אני חושב שבטיטאניק בכיתי... היית על במה? ברור.. טקסים.. חשבת שאת\\ה הולך למות? זה מה שאני חושב כל הזמן... נכשלת במקצוע?: לא.. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא.(אוף..) רצית להיות המין השני? כן.. אבל בערך. דברים אהובים: שיר אהוב: זה כל פעם משתנה... בינתיים זה I don't wanna miss a thing מארמגדון של אירו'. אוכל אהוב: אין דבר כזה... זה גם משתנה.. בינתיים זה קישואים ממולאים. תוכנית אהובה: אממממ מ.ק. 22 (אבל זאת לא ממש תוכנית..) ספורט אהוב: באולינג או ביליארד. תחביב: לחשוב על מוות. (חחח.. לא לפחד.. זה טבעי בגילי) זמר/זמרת/להקה אהובים: אירוסמית'.(אני חושב שמרוב שרשמתי אותם פה אז הבנתם את זה לבד) עיתון אהוב: ידיעות אחרונות.(אני הכי אוהב לקרוא מסוף העיתון להתחלה... טעם גלידה: וניל או תות חדר בצ'ט: אני לא בדיוקק בצ'אטים אני בבלוגים.. ואין דבר כזה מועדף אצלי. ניק של מישהו אחר: ג ו צ יי!!! ניק שלך: יש והיה לי ניק אחד אז הכי מועדף הוא הנוכחי... חח.. Xboy123 וסתם: מה השעה עכשיו? 18:43 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג`ר או אייסיקיו? גם וגם מה את\ה עושה עכשיו? ממלא את השאלון המזורגג מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לחשוב כמה משועמם אני כשמילאתי את השאלון הזה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? הארוחה האחרונה הייתה אתמול.. משהו בתנור. תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הגעתי לא לזה ולא לזה.. בעצם אני עולה לי' אז תיכון חח. אתה משועמם/ת? ברור! אחרת למה אני ממלא את השאלון הזה?! רעש אחרון ששמעת? אמממ.. רעש של כיסא שנפל (מעניין מי ולמה
) ריח האחרון שהרחת? דם. דעתך על חצילים: זה יאמיייייייי דעתך על מירי לוחסה: כשאני אכיר אותה אז אני אדע. דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: חחח זה הזוי וכמו שאמרתי.. אני לא בקטע הזה ממש... דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: איזה שיגעוןןןןן... רק הייתי מוותר על הקטע של להיות ערום. את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? אם משעמם לו בחיים אז כן. מה דעתך על כרוב כבוש: שזה מוייי טעים. איך היה השאלון? נחמד.. אני אוהב למלא שאלונים בלי שום קשר. ולסיום: תהיו בריאים!!!

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif|שימשי|

שם: ימיט פירסינג: סתם עגילים באוזניים >.> קעקועים: אין גובה: 152.6 מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: 2 חיים, אחת התאבדה. בת כמה את נראית: 12 וחצי משקפיים? לרחוק, לא מרכיבה אותם. גשר? לא. עבר פלילי: אלכוהול, והרבה.
. שפות: עיברית, קצת אנגלית. אני יודעת גם שלוש מילים ביפנית
. אייסיקיו: 328188666 מסנג'ר: [email protected] הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הממ, משהו של אגטה כריסטי. כ"כ מזמן. סרט מושכר שראית: שר הטבעות שיבת המלך. סרט בקולנוע: שרק 2. שיר ששמעת: התשמע קולי/ג'וזי כץ השיר שנתקע לך בראש: התשמע קולי/ ג'וזי כץ הדיסק שקנית: משינה 3 ורדיו בלה בלה (ביחד) וגם קנו לי את בייב, אבל עודלא קיבלתי אותו. הדיסק ששמעת: התשמע קולי/ ג'וזי כץ
האיש שהתקשרת אליו: אני חושבת שאופיר, אני זוכרת את הטלפון שלו בע"פ וזה. לפני הרבה יותר מדי ימים. האיש שהתקשר אליך: שני- החברה הכי טובה שלי מראשון. תוכנית טלוויזיה שראית: אפקט הפחד. איש שחשבת עליו: לין. וגם סגיל. וגם קטי. חשבתי עליהן ביחד. הפורום האחרון שהיית בו: המהמ, גאווה צעירה
. האם את/ה דלוקה על מישהו\י: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן. לונדון, הולנד, צרפת, שוויץ. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה כואב
להרוג אנשים: תלוי את מי. עישון אצל בני עשרה: שיהיה,. נסיעה במכונית אחרי ששתית: כשמי ששותה נוהג? ממש לא. ממש. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? אין לי שומדבר נגד. האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים.. היית מאוהבת: פעם אחת
נשבר לך הלב: בערך פעם אחת. שברת לבבות: אני מניחה שעשיתי את זה לאקס>.> השם שלך הופיע בעיתון: כמה פעמים וזהו. התחרטת על דברים שעשית: המון. צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: די הרבה ^^ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מוות. ממתק: כדורי שוקולד. סרט מצויר: הו, יש המון. קורנפלקס: רגיל. מסטיק: כל מסטיק. צבע: ירוק, כחול, סגול, שחור. יום בשבוע: שונאת ימים
היום הכי לא מועדף: כולם. ג`לי: מה איתו? תכשיט: צמידים, פעמון. חורף\\קיץ: חורף. בחדר: מערכת. חתימה בתפוז: עצלנים
היא ארוכה מדי. ציטוט מסרט\ספר\סדרה: "הלכתי להתאבד, תכף אשוב" זה מאיזה קטע בבמה. משהו מקסים. דמות בסרט\ספר\סדרה: כריסטיאנה פ, פוליאנה. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אורה ^^ ראה אותך בוכה: אורה? הלכת איתו לסרט: ההורים ואחותי
צעק עליך: ההורים ואחותי? שלח לך אימייל: אמא. יצאת לפניו מהארון: הממ, רן חבר של נדב, אני חושבת ^^ אמר לך "אני אוהב אותך": האקס מלפני חצי שנה
האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא זוכרת.. הופעת בציבור בפיג`מה? ברור! בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\\ה הולך למות? לא כ"כ, אבל ממש רציתי. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לפעמים. דברים אהובים: שיר אהוב: לא יכולה לבחור. אוכל אהוב: כדורי שוקולד. תוכנית אהובה: אין. ספורט אהוב: איכס, ספורט. תחביב: אני לא עושה כלום. אני רק מציירת מעט עכשיו. כברלא כותבת, ולא קוראת וזהו. זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה ^^ עיתון אהוב: שונאת עיתונים. טעם גלידה: גלידה זה לא טעים. חדר בצ'ט: צ'ט זה מעפן
ניק של מישהו אחר: הממ-- גיזמו15 הוא יפה, לדעתי.
ניק שלך: מה איתו? אני אוהבת את קמומיל וונאבי יותר
וסתם: מה השעה עכשיו? 20:22 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו. מסנג`ר או אייסיקיו? אס"ק. מה את\ה עושה עכשיו? כלום
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לנסות להגיע לסיגל. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אכלתי כדור שוקולד. ולפני זה המבורגר צמחוני. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? עצובה. רעש אחרון ששמעת? תינוק מיילל ומעצבן
ריח האחרון שהרחת? תינוקות. דעתך על חצילים: לא אצלי. דעתך על מירי לוחסה: מטומטמת? דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: >.> דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: אני חושבת שאם יש חתול צלוי , זה מתקבל על הדעת. את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? אני בטוחה ומשוכנעת שלא. מה דעתך על כרוב כבוש: לא ניסיתי, בטח מגעיל. לא מספיק שוקולדי. איך היה השאלון? חביב. סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: "כלום לא עצוב, הכל כרגיל"

הו בוי.. אני משועמם.

שם: חם ויפת. פירסינג: לא רעב ולא אוהב. קעקועים: לא תודה. גובה: 189 פלוס מינוס עשרה סנטימטרים מידת נעליים: 47 צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש. בת כמה את נראית: 24 משקפיים? אפשר, אבל לא חובה גשר? צר מאוד עבר פלילי: העבר כבר לא קיים, העתיד עוד לא הגיע והווה חולף לו ממש ברגעים אלה. שפות:
אייסיקיו: יש. מסנג'ר: גם יש. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: רד פרופט סרט מושכר שראית: דוגויל סרט בקולנוע: שרק 2 שיר ששמעת: צעיר לנצח (גרסת כוכב נולד) השיר שנתקע לך בראש: שיר הנושא של מיכאלה
הדיסק שקנית: הפסקול של קיל ביל 1 הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: אחותי תוכנית טלוויזיה שראית: וויל וגרייס איש שחשבת עליו: אלון הפורום האחרון שהיית בו: ג"צ האם את/ה דלוקה על מישהו\י: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן בבקשה. עוד! עוד! give it to me baby! את/ה אוהבת רכבות הרים: אולי. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: סין-סין, תאילנד-תאילנד, אירופה-אירופה והכל במחיר סופר סופר סופר אטרקטיבי
בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי. להרוג אנשים: בהחלט. עישון אצל בני עשרה: ע"ע פירסינג נסיעה במכונית אחרי ששתית: כן, אבל רק אם אתה מנסה להתאבד. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? מערכת יחסים? האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים.. היית מאוהבת:
נשבר לך הלב: כן. שברת לבבות: אולי. השם שלך הופיע בעיתון: לא. התחרטת על דברים שעשית: קורה. צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: כן
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא מכיר מילים כאלה ממתק: שוקולד מריר סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: קלוגס האוריגינל מסטיק: אורביט ווינטרפרש צבע: כתום יום בשבוע: שבת. היום הכי לא מועדף: שישי. ג`לי: לא ממש. תכשיט: כפארה עליך חורף\\קיץ: חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בחדר: Wouldn't you like to know
חתימה בתפוז: אני משאיר את חותמי על תפוז. ציטוט מסרט\ספר\סדרה: Frankly my dear, I don't give a damn. דמות בסרט\ספר\סדרה: בלה. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הו.. יש יותר מידי כאלה.
הלכת איתו לסרט: אחותי
צעק עליך: אנשים לא תועקים עלי אם הם יודעים מה טוב בשבילם.
שלח לך אימייל: ליאור יצאת לפניו מהארון: הפסיכי שלי. אמר לך "אני אוהב אותך":
האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג`מה? לא שזכור לי. בכית בסרט? כן. היית על במה? לא מאז טקס יום השואה בכתה ד'. חשבת שאת\\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: עדיין לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: שיר נבואה קוסמי עליז (בחתימה שלי) אוכל אהוב: לזניה
תוכנית אהובה: מסע בין כוכבים ספורט אהוב: הקלדה אולימפית תחביב: חריצת לשון בפומבי זמר/זמרת/להקה אהובים: אין. עיתון אהוב: הארץ. עיתון לאנשים (ש)חושבים את עצמם. טעם גלידה: שוקולד חדר בצ'ט: צ'טים? אני?? ניק של מישהו אחר: תפוז אנשים מודיע ניק שלך: הצב של חיים. וסתם: מה השעה עכשיו? שבע. תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? בננה. סתיו או אביב? סתיו. מסנג`ר או אייסיקיו? איסיקיו. מה את\ה עושה עכשיו? מקליד תוך שיחה עפ כמה אנשים באיסיקיו ומשחק זומה סוער מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אקליד משהו אחר תוך שיחה עפ כמה אנשים באיסיקיו ומשחק זומה סוער איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהוערב. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? כן. רעש אחרון ששמעת? המוזיקה שברקע. ריח האחרון שהרחת? את הכלבה. דעתך על חצילים: harmless, when prepared properly. דעתך על מירי לוחסה: בעסה להיות חסה. דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: |ביס| דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: וולגרי מידי. את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? אני מניח שיש כמה פסיכופתים בפורום, כן. מה דעתך על כרוב כבוש: נהדר. במיוחד עם בשר. איך היה השאלון? קצר מידי ולא ממש ממוקד. סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: מישהו רוצה פיקל?

למעלה