שירשור היכרות

שירשור היכרות

הריעו ושמחו! הבטחתי, אז שאני לא אקיים? באמת, ככה אתם מכירים אותי? עכשיו, תתפשטו. השאלון נכתב לפעמים בלשון זכר ולפעמים בלשון נקווה, באמת שאני לא יודעת למה. קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: אייסיקיו: מסנג'ר: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: הפורום האחרון שהיית בו: האם את/ה דלוקה על מישהו\י: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? האם את\\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים.. היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג`לי: תכשיט: חורף\\קיץ: בחדר: חתימה בתפוז: ציטוט מסרט\ספר\סדרה: דמות בסרט\ספר\סדרה: האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: יצאת לפניו מהארון: אמר לך "אני אוהב אותך": האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג`מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: טעם גלידה: חדר בצ'ט: ניק של מישהו אחר: ניק שלך: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג`ר או אייסיקיו? מה את\ה עושה עכשיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? דעתך על חצילים: דעתך על מירי לוחסה: דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? מה דעתך על כרוב כבוש: איך היה השאלון? סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף:

SarcaSeriouS

New member
במלים אחרות: שירשור למוות ../images/Emo129.gif

וואי! שרשור הכירות! את זה לא עשינו מזמן..................NOT רק לפני שאני עונה תני לי להחליף למשהו יותר נוח <מתפשט>. אוקי, רגליים מתוחות, קליקים בידיים, סיבוב צוואר ויוצאים לקרב. כללי...
שם: SSS כמובן... פירסינג: שום פנים ואופן (או שום בטן\אוזן ואופן...) קעקועים: כנע"ל. גובה: מטר שבעים ושלוש כנראה. מידת נעליים: 44. ממש כמו מידת ה....שלי....
צבע שיער: חום. אחים\חיות:
ו
. בת כמה אני נראה: לא נראה כמו בת. משקפיים: רק לסובבים אותי. אני מוקף בעדשות. בלי עין הרע. גשר: לונדון נופל. היה ואיננו. מה לעשות...נזקקתי לו... שפות: בסלון (עם שגיאת כתיב חמורה!). עברית אנגלית ופעם ידעתי גם ערבית אבל הכל תם ושנשכח... אייסיקיו: או בעברית "אני תר אותך"- 293647731 . למטרידים שבינכם, נא לא לפנות אלי.
. דברים אחרונים שעשיתי
: מזמן התחלתי לקרוא את הספר "בא לך להיות אלוהים?" אבל לא סיימתי (can someone give me a hand here?) סרט בקולנוע: שרק 1\2. בהחלט מסוג הסרטים החביבים עלי. הומור קורע עד דמעות. שיר ששמעתי ונתקע לי בראש: i'm here without you של doors down 3. דיסק של הדג נחש: החדש. שמעתי חלק ממנו. בהחלט שווה עוגיה! תכנית טלוויזיה: נשואים פלוס. ה-תכנית הכי מצחיקה\קורעת\מטומטמת (לחיוב) החל בכל הקונספט שלה. עם תוספת
בשבילי. האיש שהתקשר אלי\התקשרתי אליו\חשבתי עליו\דלוק עליו: יודע את זה כבר. פורום אחרון: גאוויישן צעיריישן כמובניישן!. האם?
רוצה לגור במקום אחר: אין על ארה"ב. ולא שהייתי שם פעם...מי מזמין אותי? אהבה וירטואלית: לא לא ו......אממ...לא!. לא הגיוני לקיים קשר רומנטי עם מישהו דרך מחשב בלבד. ברגע שרוב הקשר מתרחש כאן אין לו חשיבות של ממש. אבל לא אכנס (עם עצמי) לויכוח. אני כן צודק!
. רכבות הרים:the city a'int big enought for the both of us. זה או אני או הן! תחליטו עכשיו <מתחיל לארוז...> בעד\נגד
מערכת יחסים ממורחקת
: העניין שנוי במחלוקת. בתכל'ס עדיף שלא. להרוג אנשים: רק כשצריך ! למשל, חניבעל עשה את זה מתוך צורך ההישרדות.
עישון בכלל: ג-ו-ע-ל נ-פ-ש. אנשים מעשנים דוחים אותי. אני לא מבין איך אנשים אשכרה משלמים כסף למה שיהרוג אותם בסופו של דבר. עוד הגיון (לא) בריא של הישראלים...
נהיגה במצב שכרות\עיפות:נגד! אתמול התעפצתי כמה פעמים על הכביש ובמזל לא עשיתי תאונה. אם אתם עייפים-עצרו בצד להתערעננות! אוף, אני מרגיש כמו חיים הכט... מערכת יחסים של הו\דו\לס וסטרייטים:
. למה לא בעצם? בכיתי על בן, בת: לא בוכה. ובלי קשר לזה שאני 'חייל גיבור'. האם שיקרתי: ברור. כמו כולם. אבל רק במקרי חירום <האף מתחיל לגדול לי...או בעצם זה הפין?>. כמה פעמים...
התאהבות: לא יצא לי עדיין. השם הופיע בעיתון המקומי בתיכון ובחטיבה כאשר העלינו הצגות. התחרטתי על דברים שעשיתי: כן, הרבה דברים עשיתי סתם. הם שמורים במערכת. צחקתי בקול: לא ממשהו ברשת אלא בחיים שלי. מכירים את התקפות הצחוק האלו שאתה לא יכול להפסיק וממש כואב לך בחזה מרוב צחוק? אני מכיר! דברים מועדפים
מילה 4 אותיות: צחוק. ממתק: שוקולד קינדר. אחד הטובים ביותר. סרט מצויר: אנימאניאקס. דגנים: מיקספלקס מסטיק: חייב משהו בפה. תרגעו, ראשים כחולים... צבע: שחור מועדף. אבל גם כחול וירוק הולך. יום בשבוע: שישי כי אז יש יציאה הביתה (למרות שרק בפעם בשבועיים) יום שנוא: ראשון. למה? שביזות יום א'. ג'לי: לא מת על זה. רק במקרים חריגים. חורף\קיץ: פעם אהבתי את הקיץ עכשיו אני מתגעגע לחורף. עוד כמה חודשים זה עלול להשתנות שוב... מועדף בחדר: האווירה הרגועה הזו. עץ ממש עושה לי את זה. חתימה בתפוז: תראו בסוף ההודעה . האיש האחרון ש...
הלכתי איתו לסרט: מישהו מהפורום שאת שמו לא אחשוף. אמר "אני אוהב אותך"
: פשוט כי לא. האם אי פעם...
הופעתי בציבור בפיג'מה: אז זהו ,שאני לא בטוח. בכתה א',נראה לי, הלכתי יום אחד עם פיג'מה לבית ספר. הקטע הוא שאני לא סגור על זה אם זה באמת קרה או היה חלום. בכיתי בסרט: טיטאניק. פשוט מרגש! הייתי על במה: כמה פעמים מהלך התיכון. חשבתי שאני הולך למות: נראה לי שכאשר נודע לי על עצמי. נכשלתי במקצוע? האם אי פעם? את עושה צחוק? ? הא? השאלה צריכה להיות הפוכה: האם אי פעם הצלחתי במקצוע... דברים אהובים
שיר: וואו..יש יותר מדיי... אוכל: דגים. תכנית: הנסיך המדליק, נשואים פלוס, מיסטר בין ועוד המווווון. ספורט: לא אוהב. חייב לעשות בצבא. תחביב: ציני ברמות שלא נראו בעולם הזה. להקה שווה: אוונסנס. טעם גלידה: אני מאוד בררני. הכל הולך. ניק אחר: .......... סתם...(כאילו שעד עכשיו משהו היה רציני בשאלון הזה...
).
שעה: 11:16. מצטער על חוסר הדיוק...יש לי מחוגים... תפוח\בננה- שניהם ביחד. כחול ואדום הולכים טוב. סתיו\אביב: גפן. איי סי קיו כבר מסרתי, נו טוב, שוב: 293647731. מה עושה עכשיו: מתחרט על השתחלתי לענות על כל השאלות האלה ומת כבר לסיים את זה.........כמו בפסיכוטכני. מה עושה אח"כ: מברר את הכתובת שלך
תיכון או אוניבסיטה: מה קרה לצבא? אז בגלל שאוכלוסיה גדולה לא עושה צבא לא צריך להזכיר אותו בשאלון שלך שמתפרש על אלף שאלות?
משועמם? מאוד. אחרת לא הייתי עונה על השאלון מלכתחילה. רעש אחרון: של המקלדת. ריח: אף סתום. חצילים: מת עליהם. מירי\צביקה: יש לי את המקורי. פולחן שרל'ה שרון: אני אחד המארגנים שלו, כאילו... אם מישהו יקרא את התשובות שלי ? איך היה השאלון? ? ? לא לא לא לא אל לא לא לא לא לא ו...לא!. למה? כי לאנשים יש חיים!!! לא כמוני, אבל לא משנה... אני יושב איזה חצי שעה על השאלון ה#%## ^$^@#%^% ^&&^&%$# )&& &)&* ^*$@@$@ הזה. ממש כמו התכנית "מי רוצה להיות מטומטם?" עם יורם אהבל (כן, זה בכוונה ככה...). כבר סחטת את כל התשובות המתוחכמות שלי, עכשיו מה שאני לא אכתוב לא יהיה מקורי....אהההההההההה ההההההאהההההההההההההההההאההההההההההההההההאההההההההההההההאהההההההההההה somebody shut me!

אוי אני אוהב שאלונים

קצת בכללי שם: תומר פירסינג: לעולם לא קעקועים: כנ"ל גובה: 1.83 מטרים מידת נעליים: 45 (איש גדול מה לעשות) צבע שיער: שחור עם נקודות לבנות- הממ דלמטי
אחים/אחיות: לצערי בת כמה את נראית:
משקפיים? נטול משקפיים גשר? גם לא עבר פלילי:
שפות: שפות של בני אדם : עברית אנגלית שפות של מחשבים: C C++ JAVA HTML PASCAL SCHEME ועוד ועוד
אייסיקיו: נורא קל למצוא את האיסיקיו שלו (הוא בכרטיס האישי שלי) אבל נקל עליכם 138110874 מסנג'ר: מסנג'ר מקבלים רק אנשים מיוחדים.....
הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: לדאבוני התשובה היא "יסודות מערכות מידע הכלה למעשה" ספר משעמם שנאלצתי לקרוא לאיזה קורס באוניברסיטה
סרט מושכר שראית: מלך האריות 3
סרט בקולנוע: וואי כמה זמן לא הייתי בקולנוע... הממממממ אני חושב שהדבר האחרון שראיתי בקולנוע היה שר הטבעות 3
שיר ששמעת: כרגע מתנגן בווינאמפ שושנים עצובות של עידן רייכל
השיר שנתקע לך בראש: מותק שלי של גלעד שגב
הדיסק שקנית: לא זוכר |סנילי|
הדיסק ששמעת: שאני הכנתי האיש שהתקשרת אליו: |בודק| השותף שלי לפרוייקט לדווח על תוצאות האיש שהתקשר אליך: |בודק שוב| השותף שלי לפרוייקט גם הוא רצה לדווח תוכנית טלוויזיה שראית: וויל וגרייס - קורע מצחוק
איש שחשבת עליו: |חסוי|
הפורום האחרון שהיית בו: לפני שנכנסתי לג"צ הייתי בפורום החדש שלי - פורום גלעד שגב אתם מוזמנים לבקר (פרסומת לא כל כך סמויה) האם את/ה דלוקה על מישהו\י: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: מאוד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: מה עוד? לא רוצה פירסינגים בעע
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן ביחוד את אלו שאסור לי לעלות עליהן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן - הרשימה ארוכה אני אזכיר רק את אנגליה
(אני אנגלי וואנאבי
Cup of tea anybody?
) בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: תלוי אם הם מעצבנים אותי או לא
עישון אצל בני עשרה:
אני נגד מקלות הסרטן באופן כללי - פיכס נסיעה במכונית אחרי ששתית: אין נהג תורן אין אוטו
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? אני אופן מיינדד כל אדם יעשה כטוב בעיניו
האם את\\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: המממ |מלאך| אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים.. היית מאוהבת: יותר מידי נשבר לך הלב: הרבה יותר מידי שברת לבבות:
3 או 4 פעמים השם שלך הופיע בעיתון: שמי הופיע בעיתון פעם אחת בדיוק למיטב ידיעתי התחרטת על דברים שעשית: אני לא מתחרט על המעשים שלי (אולי מלבד אחד ומי שיודע יודע) צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: המון פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שינה ממתק: כל דבר שיש בו שוקולד סרט מצויר: מלך האריות
קורנפלקס: דליפקאן מסטיק: אין צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי |איכס| ג`לי: הא? תכשיט: כבר אין, האחרון שהיה לי הורד בגלל/בזכות רביב חורף\\קיץ: חורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אני שונא את הקיץ
) בחדר: מחשב
האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: ידידה שלי לפני יותר משנתיים הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: לא יודע שלח לך אימייל: תפוז- הודיעו לי על תגובה לאחת ההודעות שלי
יצאת לפניו מהארון:
אני אמור לצאת מהארון
לא אמרו לי שחובה שיהיה לי ארון בפורום הזה - יש לי ארונית אני לא יכול להכנס אליה היא קטנה מידי אמר לך "אני אוהב אותך": |חסוי|
האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג`מה? כן בגן או משהו בכית בסרט? לא היית על במה? כל פעם שהייתי על במה היתה פעם יותר מידי חשבת שאת\\ה הולך למות? כן, לא רק חשבתי.....
נכשלת במקצוע?:פעם אחרונה שנכשלתי במקצוע היתה בתחילת כיתה ח' (1996) הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? הל נו דברים אהובים: שיר אהוב: מותק שלי גלעד שגב אוכל אהוב: שוקולד |מגמר| תוכנית אהובה: וויל וגרייס ספורט אהוב: שינה תחרותית תחביב: מחשב |מכור| זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר
עיתון אהוב: תזה עיתון הסטודנטים של אוניברסיטת ת"א טעם גלידה: ריבת חלב חדר בצ'ט: עברי לידר רולָז וסתם: מה השעה עכשיו? 12:03 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו (כי אחריו בא החורף) מסנג`ר או אייסיקיו? מסנג'ר! מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אני הולך להתגלח אני נראה כמו ערבי איזה ארוחה אחרונה אכלת? 4 ופלים לארוחת בוקר (מי אמר אנורקס?) תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה
- אוניברסיטה זה כיף
חוץ מזה כשיש לך תואר שניהם זה בזמן עבר
אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? אחי הקטן, הוא תמיד עושה רעשים מוזרים ריח האחרון שהרחת? הכלבה שלי, ביץ'! דעתך על חצילים:
דעתך על מירי לוחסה: מי? |מרים גבה| דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: |מקיא את הנשמה| דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: אני בפורום הנכון? מה זה השאלות האלו?? את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? לא יודע מה דעתך על כרוב כבוש: עדיין איכס איך היה השאלון? ארוך כתמיד , אני אוהב אותם ארוכים
(את השאלונים את השאלונים תרגיעו את הראש הכחול שלכם
) סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף:
חם לי
למי צריך לרדת כדי שהחורף יחזור?!?

resputin

New member
אני זוכר שדרשתי, לא זוכר שצייתת מיד

נחמד לדעת. עשתה לך עוול.

וואי זה היה מעייף...

חסר לכם אם אתם לא קוראים! שם: בר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: מטר 80 ומשהוא... מידת נעליים: נראה לי ש44 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח ואחות קטנים בן כמה אני נראה: 17, לפחות זה מה שאומרים לי משקפיים: אין גשר: היה, ולמזלי אין כבר. עבר פלילי: הייתי גונב קלפים של פוקמונים מהחנויות, אף פעם לא תפשו אותי... שפות: עברית, צרפתית, ואנגלית (אנגלית של ישראלים
) מסנג'ר: אין ספר שקראתי: אבק כוכבים של ניל גיימן סרט מושכר שראיתי: ממבו איטליאנו סרט בקולנוע: סיפורי דגים שיר ששמעתי: יש עכשיו ברדיו איזה שיר לא מוכר ב88 השיר שנתקע לך בראש: Some day my prince will come... משלגיה של דיסני תקוע לי כבר חצי שנה ולא יוצא!! הדיסק שקניתי: הדיסק הראשון של ביורק הדיסק ששמעתי: רואה לך בעיניים של אתי אנקרי האיש שהתקשרתי אליו: ידידה שלי רווית האיש שהתקשר אלי: רווית, היא התקשרה אלי בחזרה אחרי חמש דקות תוכנית טלויזיה שראיתי: מכושפות איש שחשבתי עליו: גל הפורום האחרון שהייתי בו: פורום טנטרה כרגע אני לא דלוק על אף אחד אני רוצה לגור יום אחד בצרפת אני מאמין באהבה ווירטואלית אני לא רוצה בכלל פירסינג, נראה לי כואב מדי
אני אוהב רכבות הרים הייתי בצרפת, אבל מזמן אני לא נגד מערכת יחסים מרחוק אבל לא ממליץ על זה אני ממש ממש ממש נגד להרוג אנשים!!!!
אין לי בעיה שאנשים יעשנו, אני אישית לא מעשן אין לי רישיון אז אין לי דעה לגבי לנהוג בהשפעת אלכוהול, אבל זה לא נראה לי משהוא טוב... אני בעד כל מערכת יחסים שהיא אוהבת ותומכת
בכיתי על בת וכמובן שבכיתי על בן (ועוד כמה בכיתי...) כן, אני מודה, שיקרתי! (אנחנו אוהבים אותך בר!) אבל אני כמה שפחות אף פעם לא נעצרתי, למרות שאני מת לנסות, זה נראה מזה כיף! ( תשים את היידים מאחורי הגב, יש לך זכות לשמור על שתיקה...) אף פעם לא הייתי מאוהב עדיין, אבל זה יבוא...
נשבר לי פעם או פעמיים הלב, אבל התגברתי! השם שלי הופיע מלא פעמים בעיתון! אבל לא בהקשר אליי
אני לא מתחרט על דברים שעשיתי, כל דבר שאני עושה הוא בחירה שלי ולכן אין לי מה להתחרט. כן קרא לי שקראתי משהוא ברשת ונפלתי על הרצפה מצחוק, אני רק לא זוכר ממה.. מילה מועדפת 4 אותיות: חח אהבה כמובן! ממתק: את הדבר הארוך האדום הזה עם הלבן בפנים, אוי זה לא נשמע טוב, אבל יש ממתק כזה!! סרט מצויר: היפיפיה הנרדמת, ובכלל כל הסרטים של דיסני!! קונפלקס: הבריא הזה עם הפירות והסיבים התזונתיים (אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק סיבים תזונתיים..) מסטיק: הזה בטעם אפרסק צבע: ורוד!!!!! וכל הצבעים הפסטלים! יום בשבוע: ראשון, כי יש הרגשה של התחלה חדשה היום הלא מועדף: חמישי, לא יודע למה, הוא נראה הכי תקוע. ג'לי: הא? תכשיט: יש לי שרשרת של סיטרין (אבן) שאני בדרך כלל עונד חורף/קיץ: חורף!!!!!!! בחדר: לא הבנתי... חתימה בתפוז: אף פעם לא חשבתי לעשות, אולי הגיע הזמן. ציטוט מספר: "זהלא קשה להיות בעלים של משהוא, רק צריך לדעת שזה שלך ולהיות מוכן לשחרר אותו." מתוך אבק כוכבים של ניל גיימן. דמות בסרט: שלומי מהכוכבים של שלומי, הוא היה כזה חמוד!! והוא גם יודע לבשל ולנקות! האיש האחרון ש ישן במיטה שלי: אני ראה אותי בוכה: ידידה שלי ליאורה, יום אחרי שיצאתי מהארון, זה היה לפני שנה וחצי... הלכתי איתו לסרט: ליאורה עוד פעם, לסיפורי דגים צעק עלי: אמא שלי, אבל היא הייתה עייפה ומעוצבנת אז נסלח לה. שלח לי אימייל: בועז, המורה שלי לטנטרה. יצאתי מהארון לפניו: אמממ...זה קשה כי אני כבר לא ממש יוצא מהארון, אני כבר בחוץ, אני חושב שהברמנית בעבודה שלי, עידית. אמר לי אני אוהב אותך
: שלומית, ידידה שלי אני תמיד אומר לפחות פעם אחת ביום אני אוהב אותך, ומתכוון לזה!! יצא כמה פעמים שיצאתי עם הפיג'מה החוצה, אני לא חושב ששמו לב. אני כמעט בכל סרט בוכה, אבל רק שאני לבד, לא יודע למה. הופעתי כמה פעמים על הבמה, לא משהוא מיוחד, הייתי פעם באוטובוס ועלה איזה אחד והייתי בטוח שעוד שניה אני הולך להתפוצץ! עוד לא נכשלתי במקצוע, אבל הייתי קרוב. לא הורידו אותי כיתה, וגם לא העלו. לפעמים אני רוצנ להיות בחורה, כשאני רואה את כל השמלות עם הנקודות שעכשיו יש בקסטרו!! (הם כל כך חמודות!!!) שיר אהוב: עד העונג הבא של המכשפות אוכל אהוב: מילקשייק, זה נחשב? תוכנית אהובה: סקס והעיר, שרלוט שולטת!!!! ספורט אהוב: מחניים, לא יודע למה, תמיד אהבתי! תחביב: לישון זמרת: אתי אנקרי עיתון אהוב: הזמן הוורוד טעם גלידה: מוקה חדר בצ'ט: אין אחד ספציפי ניק של מישהוא אחר: venus השעה: 1 וארבע דקות תפוח או בננה: בננה כחול או אדום: אדום סתיו או אביב: אביב מסנג'ר או איי סיי: איי סיי מה אני עושה עכשיו: כותב מה אני הולך לעשות שאני יסיים את זה: לאכול משהוא איזה ארוחה אחרונה אכלתי?: קונפלקס תיכון או אוניברסיטה: תיכון האם אני משועממם?: כן, קצת רעש אחרו ששמעתי: מקדחות, בונים מעלינו ריח אחרון שהרחתי: קפה דעתי על חצילים: אני מואד אוהב חצילים, ירק מאד סקסי לדעתי... דעתי על מירי לוחסה: מי זאת? דעתי על עשיית אוגרים סיביריים עם צביקה פיק: למי שזה הקטע שלו.. דעתי על ריקודים בעירום מסביב למדורה כשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: נשמע סבבה! האם אני חושב שמישהוא יקרא את התשובות שלי?: כן, אבל אם לא, אז לא ממש אכפת לי. דעתי על כרוב כבוש: לא יודע אף פעם לא ניסיתי. איך היה השאלון?: העביר לי אני חושב איזה חצי שעה של לעשות משהוא משהוא שרציתי להוסיף: אני אוהב אותכם, ומתכוון לזה!!

אהה ושכחתי!

מספר אייסי קיו: 326663194 חחח וגם שאף פעם לא שברתי לאף אחד את הלב, לפחות לא באופן קשה!

ranushh

New member
הנה שלי../images/Emo22.gif..פוו..איזו הקלה:))

עבדתי קשות,נא להתייחס בהתאם
שם:רן:) פירסינג:לא,מקווה בעתיד קעקועים:חס ושלום גובה: 1.61:((( מידת נעליים:39\40 צבע שיער:שחורררר אחים/אחיות:אח אחד 2 אחיות בן כמה את נראה:19 אומרים ככה בגלל הזקנקן:)))אבל יותר צעיר:) משקפיים? לא!!! גשר? לאאאאאאאא עבר פלילי: לאאאאאאאאאאאאאאא שפות:עברית..אנגלית עקומה אייסיקיו:349960713 מסנג'ר:[email protected] הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:מישהו לרוץ איתו,מטעמי ביצפר סרט מושכר שראית:ממ.....זוכר לא:( סרט בקולנוע:טרויה:))[אורלנדו החתיך] שיר ששמעת:השיר הרומני עם השלושה חתיכים. השיר שנתקע לך בראש:השיר הרומני..חח...ורגבבב "אם" הדיסק שקנית:אווריל לוין החדש.
הדיסק ששמעת:אווריל לוין.מארון 5 האיש שהתקשרת אליו:אמא:( האיש שהתקשר אליך:אמא:) תוכנית טלוויזיה שראית:הכי גאים
איש שחשבת עליו:חבר ראשון:((((
הפורום האחרון שהיית בו:גאווה צעירה
האם את/ה דלוקה על מישהו\י:לצעררי.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: תל אביב:)) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:בטח! את/ה רוצה עוד פירסינג:ממ לא חושב:\ את/ה אוהבת רכבות הרים:כן וויפיייי
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לא הייתי דמת!הבן היחיד עלי אדמות! בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד..אני חושב:\ להרוג אנשים: חס ושלום[מה זה כאן?מאפיה?] עישון אצל בני עשרה: זוועה נסיעה במכונית אחרי ששתית: שוב,מה זה פה מוסד עבריינות?
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים?נו באמת... האם את\\ה אי פעם בכית על בת:ממ..כיתה ד' אולי אי פעם בכית על בן:דמת!כן! אי פעם שיקרת: שהייתי חייב..
אי פעם נעצרת: חלילה וחס כמה פעמים.. היית מאוהבת: 3 פעמים. נשבר לך הלב::(((כן:(((אוףף אמאאאאאאאא שברת לבבות:פעם אחת
השם שלך הופיע בעיתון:כן!מעלה אדומים! התחרטת על דברים שעשית:אוווו כמה פעמים... צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת:חחחחח...כן!!!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אהבה :\[כזה בנאלי שכמותי] ממתק:ממ...הכללללללל סרט מצויר:פיוצ'רמה[נראה לי ככה קוראים לזה..]..ארתור!המומינים
סתם.. קורנפלקס:הכללללללללללל מסטיק:אוו...יהה שכחתי איך קוראים לו..נו החדש.. צבע:שחור.אדם. יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:שבת בעעע ג`לי:?????
תכשיט:צמידד חורף\\קיץ:קיץץץ בחדר:
חתימה בתפוז:ranush ציטוט מסרט\ספר\סדרה:לא זוכר..נשמה.. דמות בסרט\ספר\סדרה:לא זוכר.....:( האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך:אני! ראה אותך בוכה:ידידה הלכת איתו לסרט:ידידות
צעק עליך:אמא חחחח שלח לך אימייל:דור. יצאת לפניו מהארון:היו כמה..ידידות גם כן!
אמר לך "אני אוהב אותך":ידידה..במובן הידידותי[יוו כמה ידידות] האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?אמרתי לעצמי תאמת. הופעת בציבור בפיג`מה?חח..נראה לכם? בכית בסרט?נראה לי שכן... היית על במה?בטח!!!!!!!!!!!!!הכי כיף בעולם!לשיר ונגן מול כולם! חשבת שאת\\ה הולך למות?חחח....ממ...ממ נכשלת במקצוע?:כיתה ז' נחשב? הורידו אותך כיתה?חס וחלילה .חזרנו לעבריינות?
הקפיצו אותך כיתה?לא:( רצית להיות המין השני?לאאאאאאאאאאאאאאאא דברים אהובים: שיר אהוב:My immortalשל אוונסנס אוכל אהוב:הכלל מותק תוכנית אהובה:הכי גאים,כוכב נולדד[מכור..כן כן]..מה שמצחיק!mtv ספורט אהוב:לרוץ..נראה לי שחייה...אבל שנים שלא הייתי בה:) תחביב:לעמוד באמצע מטע ענבים ולצעוק שירי ארץ ישראל. זמר/זמרת/להקה אהובים:אוונסנס בריטני טאטו..היהודים אווריל לווין עיתון אהוב:ממ...מה שבא ליד
טעם גלידה:מוקהההה
חדר בצ'ט:הומואים צעירים חחח ניק של מישהו אחר:ממ....יש המון.. ניק שלך:joker face וסתם: מה השעה עכשיו?1 וארבעים אני חושב.. תפוח או בננה?מה זה אמור להיות?
כחול או אדום?כחוללללל
סתיו או אביב? בארץ זה אותו דבר:)) מסנג`ר או אייסיקיו?שניהם מה את\ה עושה עכשיו?מה נראה לכם?!!?!?! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?פיפי ולישון
איזה ארוחה אחרונה אכלת?טקילה?..לא סתם...ארוחת בוקר תיכון או אוניברסיטה?אף אחד
אתה משועמם/ת?אכן. רעש אחרון ששמעת?שהמחשב שלי נדפק שוב..ועשה קולות הצילו לכבות אותו ריח האחרון שהרחת? אוי באמת דעתך על חצילים:נחמד:)) דעתך על מירי לוחסה:ממ שיהיה דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק:חחחחחחחחח מצחיקק דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן:הכי כיף בעולם! את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך?חחח...חסר ולא מה דעתך על כרוב כבוש:אני הכל הכללל[אבל רזה:)] איך היה השאלון?מעייף תחת
סתם...נחמד

זה ארוך מוות

שם: איריס פירסינג: חור אחד באוזן קעקועים: יש לי אחד חמוד של סוסון ים שקוראים לו נורי גובה: 162 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחד ואח שנפטר בת כמה את נראית: 14 משקפיים? רק שמש גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וקצת צרפתית אייסיקיו: 284-764-931 מסנג'ר:אין הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: האיש שהפך לעצמו סרט מושכר שראית: רוק בבית ספר סרט בקולנוע: פיטר פן שיר ששמעת:Too bad השיר שנתקע לך בראש: אין הדיסק שקנית: מי קונה? הדיסק ששמעת: פחד מוות האיש שהתקשרת אליו: ידידה האיש שהתקשר אליך: ידיד תוכנית טלוויזיה שראית:מלאך שחור איש שחשבת עליו: אחותי הפורום האחרון שהיית בו: השומר הצעיר האם את/ה דלוקה על מישהו\י: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, צרפת את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:צרפת, בלגיה, הולנד, אנגליה, יון, טורקיה,איטליה, שוויץ,ארה"ב, קנדה, אוסטרליה, ניו-זילנד, תאילנד ופיליפין (ההורים שלי תכונים) בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא? במיוחד כשיש נסיעות חינם להרוג אנשים: אם את ההורים שלי, למה לא? עישון אצל בני עשרה: עישון זה מגעיל (מדליקה עוד סיגריה) נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אני לא נוהגת, למה לא? מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? מה?! האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים.. היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: לצערי כן שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:כן צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:בבל"ת (בלבולי ביצים ללא תכלית) ממתק: במבה סרט מצויר: מוצאים את נמו קורנפלקס: נו..זה עם התרנגול מסטיק: לא סובלת צבע: כחול יום בשבוע: חמישי- חוזרים הביתה מהטכני היום הכי לא מועדף:ראשון-חוזרים לטכני ג`לי: ??? תכשיט: השרשרת שלי-אסימון חורף\\קיץ: לא זה ןלא זה- אביב בחדר: המזגן חתימה בתפוז: לא יודעת ציטוט מסרט\ספר\סדרה: "כשהחיים חרא הם ישארו חרא אלא אם תשנה את זה" דמות בסרט\ספר\סדרה: אין לי שמץ האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: יעל-לפיטר פן צעק עליך: אבא שלי שלח לך אימייל: ידיד מאיטליה יצאת לפניו מהארון:מור אמר לך "אני אוהב אותך":אבא האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג`מה? אולי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? 7 במתמטיקה נחשב להכשל? הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: פעמון מלחמה אוכל אהוב: כול דבר שלא הוכן בטכני תוכנית אהובה: שנות השבעים ספורט אהוב: ריצה למרחקים תחביב: לעצבן אנשים זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים עיתון אהוב: מי קרוא עיתון? טעם גלידה: שוקולד חדר בצ'ט: מי נכנס לצ'ט? ניק של מישהו אחר: ??? ניק שלך:??? וסתם: מה השעה עכשיו? 1:52 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג`ר או אייסיקיו? איציק מה את\ה עושה עכשיו? כותבת את השובות לדבר המעצבן הזה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? אוחות לילה תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? המוזיקה שהורים שלי שומעים ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת דעתך על חצילים: מגעילים את התחת דעתך על מירי לוחסה: צריך לשים אותה על הירח ולהפגיז אותו דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: מה?! דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: רעיון מעולה את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? לא מה דעתך על כרוב כבוש: בסדר איך היה השאלון? ארוך ומייגע סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: צריך להרוג את מי שכתב את זה

Mr Invisibilety

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

קצת בכללי שם: ניר פירסינג: גבה - בקרוב - קעקועים:לא. אפפעם גובה: 1.79+- מידת נעליים:44-45 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח(19) אח(7) בת כמה את נראית: 16-17 משקפיים? משקפופר ג-א-ה
גשר? לא. ולא היה. אבל טיפול שיניים אצל השיננית לפני כמה ימים היה. וטוב שהיה. היה מצויין
עבר פלילי: פתחתי דף חדש מאז. בואו לא ניזכר. שפות: עברית אנגלית ספרדית קצת ערבית קצת. HTML C CSS המממ וזהו אייסיקיו:166787434 מסנג'ר:[email protected] הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: על העיוורון \ ז'וזה סאראמאגו. סרט מושכר שראית: המממ... לא רק בלונדינית 2 -האכזבה- סרט בקולנוע: הממ אפקט הפרפר. (וזה היה מזמן.. תאמינו לי..) שיר ששמעת: הממ נטלי מרצ'נט - מי סקין השיר שנתקע לך בראש: משהו של בריטני איכס עם הליווי היפה של הפסנתר.. חח הדיסק שקנית: חחחח אני? דיסק? לקנות? לא חבל על הכסף... אבל קניתי אחד באילת לפני חמש שנים ככה... ספרי דואו.. אפיסוד 2 דיסק חביב. אבל מיותר הדיסק ששמעת: נטלי מרצ'נט טייגר לילי. אוסף האמביינט של איפקס טווין 82-95 האיש שהתקשרת אליו: אחי הקרציה האיש שהתקשר אליך: מישהו ממספר חסוי שמטריד אותי כל הזמן. ואחריו אלונוש. תוכנית טלוויזיה שראית: אתמול בלילה ראיתי הממ הרווקה. ואז נירדמתי כי היה משעמם והם לא כאלה חתיכים! אבל לפני זה ראיתי הברבור. ולפני זה השיר שלנו. ואיאר. איש שחשבת עליו: אלונוש הפורום האחרון שהיית בו: בנים בלבד. האם את/ה דלוקה על מישהו\י: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. זו האהבה הכי אמיתית. בה בנאדם אחד מתאהב בנפש ובאישיות של הבנאדם השני ולא 'נדלק' על המראה החיצוני. את/ה רוצה עוד פירסינג: אני רוצה את האחד שלי. בגבה. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] פעם בטורקיה בגיל שנתיים: בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. אבל חיים עם זה. להרוג אנשים: אם הם אחים בני 7 שקופצים עלייך ב9 בבוקר אחרי שהלכתי לישון ב5 וחצי אז כן! עישון אצל בני עשרה: ממש ממש לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נו באמת? למה לשתות ולנהוג שאפשר להסניף ולעוף? מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? אני נגד מערכות יחסים. מה זאת השאלה הזאת?! האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן. ידידה טובה. אי פעם בכית על בן: בארור! אי פעם שיקרת: חחח נו באמת.. ניראה לכם שלא? אי פעם נעצרת: כן. הטרדתי מישהו באינטרקום.. .ובא שוטר לקח אותי הבייתה. לא מ-צ-ח-י-ק. כמה פעמים.. היית מאוהבת: פעם אחת. בספק נשבר לך הלב: פעמיים לפחות שברת לבבות: 3-4 לא יותר חחח השם שלך הופיע בעיתון:כן.. כשנולדתי. כשעשו לי ברית. כשהייתה לי בר מצווה. ועוד פעם אחת לא זוכר למה.. חחח אבא עובד בידיעות אחרונות (פרסומת סמוייה...) התחרטת על דברים שעשית חח מיותר לשאול. ועוד אותי. צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: חחחחחחחחחחחחחחח כ-ן
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שנאה ממתק: אסור סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: הצהוב. בלי הרבה קלוריות וסוכר. מסטיק: קוקטייל פינה קולדה של מאסט צבע: ירוק בהיר יום בשבוע: שלישי.. וחמישי היום הכי לא מועדף: שישישבת - יש לי אלרגיה פסיכוסומטית לשישיבת ג`לי: יאמיי בצבע אדום. ילדות.. אחח תכשיט: סופג זעה? שעון של סווטצ' מהמם שאמא קנתה לבר מצווה (לפני שנתיים חח) והוא עדיין ניראה חדש וכל יום מישהו יגיד לי תתחדש יש לך שעון יפה. חח חורף\\קיץ: חורףףףףףף נולדתי בחורף! בשיא החורף! בחדר: מיטההההה+טלויזיה+ומזגן דולק חתימה בתפוז:אם אין אנאלי מה לי? ציטוט מסרט\ספר\סדרה:הלוואי והייתי יכולה לעזור לך אבל אני לא רוצה. דמות בסרט\ספר\סדרה: מה?! האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך:גלעד
(קודם כל זה שם יפה. דבר שני הוא בן דוד שלי. והוא לא ישן איתי אלא במיטה שלי והוא בן 9) ראה אותך בוכה:דניתוש ידידה שלי הלכת איתו לסרט:אורית צעק עליך:אמא דההה? שלח לך אימייל:יובל יצאת לפניו מהארון:מה?! מאיפה אני זוכר?! חחח.... ספיר ידידה שלי ניראה לי אמר לך "אני אוהב אותך": אלון האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג`מה? כן בפורים ובצופים ובטיול שנתי בכית בסרט? תמיד היית על במה?כן הרבה חשבת שאת\\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: לשון. וגהנומטריה הורידו אותך כיתה? חס וחסה הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן היו מקרים דברים אהובים: שיר אהוב: דרך ארוכה גלי עטרי אוכל אהוב:רביולי בטטה תוכנית אהובה:השיר שלנו +אי אר ספורט אהוב:אין?! אבל מכון כושר.. וספינינג
תחביב:לנגן ולשיר בלי שאף אחד ישמע! זמר/זמרת/להקה אהובים: גלי עטרי\נטלי מרצ'נט\זמר?! אין... חח להקה רדיוהד? זמרת דידו... עם לא יודע מה עוד? עיתון אהוב:חח ידיעות אחרונות חח סתם אני לא ממש קורא עיתונים טעם גלידה: אני אוהב פרוזן יוגורט חדר בצ'ט: הומואים\טריויה ניק של מישהו אחר:toxic ניק שלך:iNIRu וסתם: מה השעה עכשיו?13.57 תפוח או בננה? בננה חיחי כחול או אדום? תכלת סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו? אייסי!!!!!!!!! מה את\ה עושה עכשיו?שומע מוסיקה ונהיה רעב מאוד מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לצחצח שיניים חח הרגע קמתי איזה ארוחה אחרונה אכלת? 'ארוחה' אכלתי יופלה דיאט בטעם פירות יער (51 קלוריות) אתמול ב22 בערך. ועכשיו אני רעעעעעעעעעב תיכון או אוניברסיטה? הנדסאים. שילוב של שניהם אתה משועמם/ת? מאוד. אבל כרגע אני יותר רעב רעש אחרון ששמעת? הבטן שלי ריח האחרון שהרחת? הבטן של אחי הקטן. חחח סתם... הממ מה רחתי? אוו עכשיו בדיוק אני מריח מרכך כביסה דעתך על חצילים: כשזה מטוגן זה עושה צרבת אבל נחמד כשזה סלט בלי כלום זה איכ. כשזה סלט עם מיונז של אמא או סבתא זה ממש ממש טעים! דעתך על מירי לוחסה: איכככככ שמנה פוסטמה! דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: בכיף דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: חחח אז מי יהיה על הפסנתר? או ששורפים אותה עם הפסנתר הלבן שלה? שונא פסנתרים לבנים בעע את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? הממ אם את\ה קורא את זה עכשיו רק שתדע לך ש............... אין לי מה הלגיד מה דעתך על כרוב כבוש: נחמד. אבל זה מסריח! וזה יוצא מקופסאות שימורים! איך היה השאלון? נעל סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: חם לי. וכואב לי התחת לשבת על הכיסא ואני רעבבבבבבבבבבבבבבבבב קריאה מהנה :) ניר.

featherhead

New member
נטלי מרצ'נט! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מיי סקין שיר יפהפה בכלל, היא מותק!

Mr Invisibilety

New member
OMG OMG OMG OMG

מישהו ביקום הזה מכיר את נטלי מרצ'נט הזמרת הכי זמרת הכי מרגשת סוחפת אמיתית ושרה מדהים??? יש לי את כל הדיסקים שלה!!! ניראה לי שאת כולם חחחח את באמת מכיר אותה?! דיי מגניב!!!!!!!!!!!!

איך בא לי גם :)

הריעו ושמחו! הבטחתי, אז שאני לא אקיים? באמת, ככה אתם מכירים אותי? עכשיו, תתפשטו. השאלון נכתב לפעמים בלשון זכר ולפעמים בלשון נקווה, באמת שאני לא יודעת למה. קצת בכללי שם: שלי פירסינג: לא קעקועים: גם לא גובה: 171 מידת נעליים: 40 צבע שיער: שחור-כחול אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: בת כמה שאני :) משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית עברית וספרדית אייסיקיו: 151794564 מסנג'ר: אין.. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: כשניטשה בכה סרט מושכר שראית: "האסונות של נינה"- מומלץ :) סרט בקולנוע: שרק 2 שיר ששמעת: רונה קינן השיר שנתקע לך בראש: רונה קינן (היא ברקע...) הדיסק שקנית: אבריל החדש (לאדעת למה) הדיסק ששמעת: לא על המחשב כאילו? המממ המכשפות האיש שהתקשרת אליו: וואי כבר עברו כמה ימים בלי הפעולה הזאת האיש שהתקשר אליך: מורי תוכנית טלוויזיה שראית: אלי מקביל של הבוקר..פחח איש שחשבת עליו: קרן הפורום האחרון שהיית בו: נשים בלבד האם את/ה דלוקה על מישהו\י: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, פולין בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מה זה בעד? אני לא נגד. להרוג אנשים: למי שמגיע :) עישון אצל בני עשרה: לאכפת לי נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? חחח שכולם יזדיינו עם מי שבא להם. האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא חושבת אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים.. היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 4 שברת לבבות: אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון: לא הרבה התחרטת על דברים שעשית: וואו מלא צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: חח לא זוכרת... אבל "מאיה היא" האחרון :) דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל? ממתק: טימטם סרט מצויר: שרק קורנפלקס: שוגי מסטיק: מאסט צבע: שחור יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שלישי מעצבן אותי ג`לי: הא? תכשיט: לא עליי...אולי שרשרת חורף\\קיץ: חורף בחדר: המיטה שלי חתימה בתפוז: "הפרעת אישיות..." בלה בלה בלה ציטוט מסרט\ספר\סדרה: דמות בסרט\ספר\סדרה: האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אחותי? ראה אותך בוכה: וואי אנלא זוכרת מתי בכיתי ליד מישהו הלכת איתו לסרט: 2 חברות צעק עליך: בטח אבא שלח לך אימייל: חח שידייט יצאת לפניו מהארון: חברה אמר לך "אני אוהב אותך": מור האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג`מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? חח כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? ושוב, לא. דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה כאלה נווו אוכל אהוב: הכל תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: הליכה תחביב: לעשות כלום זמר/זמרת/להקה אהובים: אין לי כוח עיתון אהוב: ידיעות טעם גלידה: זה עם החלקיקי עוגיות בפנים חדר בצ'ט: בת מחפשת בת ניק של מישהו אחר: הממ ניק שלך: הממ שוב וסתם: מה השעה עכשיו? 2 ועשרה תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו? אייסי מה את\ה עושה עכשיו? עונה על הסקר ומתכתבת באייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? רק להתכתב באייסי :) איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחמנייה עם נקניקיות וקטשופ תיכון או אוניברסיטה? הא? אתה משועמם/ת? אוהו כן רעש אחרון ששמעת? התקתוקים המעצבנים של האייסי אחרי שהמוזיקה נגמרת ריח האחרון שהרחת? של האוכל שהכנתי? דעתך על חצילים: שיבושם להם דעתך על מירי לוחסה: שיבושם לה גם דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: הממ שיבושם לו דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: היידה את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? לא מה דעתך על כרוב כבוש: בעע איך היה השאלון? חמוד פלוס סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: יומקסים :)

Simbbam

New member
אוקי..... ../images/Emo13.gif

שם: פירסינג: לא, וגם לא נראה לי שאני אעשה קעקועים:כנ"ל גובה: 1.73 מידת נעליים: 42-43 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 3 אחיות בת כמה אתה נראה: בערך 17 משקפיים? guilty
גשר? לא, למרות שלכל האחיות היה.... חה חה! עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית, קצת ספרדית וקצת רוסית... אייסיקיו:284656920 מסנג'ר:[email protected] הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: יומנה של ברידג'ט ג'ונס סרט מושכר שראית: אחי איפה האוטו שלי (לא משהו) סרט בקולנוע: לא זוכר את הסרט האחרון שראיתי בקולנוע... נראה לי ללכת על המים אבל לא בטוח.... שיר ששמעת: system of a down- psycho השיר שנתקע לך בראש: our lady peace- innocent הדיסק שקנית: evanescence- fallen הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: לילך האיש שהתקשר אליך: אליק תוכנית טלוויזיה שראית: אממ... אין לי מושג איש שחשבת עליו: בן הפורום האחרון שהיית בו: בנים בלבד... האם את/ה דלוקה על מישהו\י: לא בדיוק את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ..... לא ממש. היא לא מלאה. את/ה רוצה עוד פירסינג: לאאאא מה הקטע הזה עם הפירסינג? את/ה אוהבת רכבות הרים: לא יודע.... החוויה היחידה שהייתה לי לא היתה ממש טובה. אבל נראה לי שעשיתי את זה לא נכון.... בלע... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: קניה, צרפתף קפריסין, ארה"ב, קנדה, אלסקה, הולנד ו.... לא זוכר עוד. נראה לי שזהו. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: די נגד, תלוי כמה רחוק להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? בעד כמובן
האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים.. היית מאוהב: 3-4 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מונץ ממתק: צ'יטוס קרנצ'י בטעם גבינה.... גרררררררר סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: תלמה מסטיק: לא משנה צבע: כחול, עדיף תכלת יום בשבוע: שני או שלישי היום הכי לא מועדף: שבת...איכס... ג`לי: ?!?! תכשיט: אממ.... יהלומים. לא בשבילי אבל נגיד חורף\\קיץ: חורף בחדר: רק נרות כמובן חתימה בתפוז: תראו לבד ציטוט מסרט\ספר\סדרה: הו אלוהים. דמות בסרט\ספר\סדרה: ג'וזי גלר מ- אף פעם לא התנשקה, וברידג'ט ג'ונס מ... טוב זה די ברור. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: האמת היא שאף פעם לא יצא לי שיישנו במיטה שלי. האיש האחרון שישן איתי במיטה זוגית היה בחר טוב בשם ניב כשישן אצלי. ראה אותך בוכה: מירי הלכת איתו לסרט: נועה אחותי צעק עליך: בטח אמא שלי.. שלח לך אימייל: בן יצאת לפניו מהארון: אמ...המ.. קשה.. לא יודע, הרבה זמן לא יצאתי בפני מישהו, בעיקרון כולם יודעים עלי. אמר לך "אני אוהב אותך": לילך יפה שלייייי
האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יותר מפעם... הופעת בציבור בפיג`מה? לא זוכר, אבל יש מצב, מתאים לי.. בכית בסרט? ברורררר, כמעט בכל סרט אני בוכה היית על במה?
הו כן. הרבה פעמים. חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? אממ..... השאירו אותי שנה בגן, זה נחשב? הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: קשה לבחור... יש המון. אתי אנקרי- 'שיר' יהיה הכי מתאים ומיתולוגי אני מניח. אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: כל מיני דברים בערוץ 8, וריקי לייק! ספורט אהוב: ספינינג!!! תחביב: משחק (דרמה). ספיניג. איסוף נרות זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים עיתון אהוב: לאישה (אל תצחקו זה נורא מעניין
) טעם גלידה: פסיפלורה חדר בצ'ט: לא אוהב צ'אטים ניק של מישהו אחר: venom ניק שלך: simbbam, מיתולוגי וסתם: חלום ליל קיץ! מה השעה עכשיו? 14:52 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו? אייסי מה את\ה עושה עכשיו? כותב את ההודעה מן הסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לשמוע מוסיקה איזה ארוחה אחרונה אכלת? קורנפלקס תיכון או אוניברסיטה? בינתיים לא הייתי באף אחד מהם. אני מניח שאוניברסיטה תהיה יותר נחמדה אתה משועמם/ת? לא מאוד רעש אחרון ששמעת? רעש של משאית שעושה רוורס ריח האחרון שהרחת? הריח של האוויר בבית
דעתך על חצילים: י-א-מ-י! דעתך על מירי לוחסה: מי???? דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: אה????? דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: נחמד ביותר את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? נראה לי שלא ממש מה דעתך על כרוב כבוש: סביר איך היה השאלון? חמוד, עברו עלי דברים יותר קשים מזה
סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: כוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווס!

James Hammerton

New member
פעם ראשונה...

נו טוב. שם: ירון פירסינג: לא (יש לי תדמית לשמור
, וזה גם נראה כואב) קעקועים: כנ"ל גובה: לא יודע בדיוק, 1.67 בערך מידת נעליים: 41-42 צבע שיער: בלונד (נניח...) אחים: אחד בן כמה נראה: אממממ שנה שעברה זה היה 16, אולי השנה זה 17? משקפיים: לא, אבל יש לי חולשה אליהם
גשר: בעבר הדי רחוק. האמת היא שיש לי פס ברזל מאחורי השניים התחתונות. עבר פלילי: בחיים לא שפות: עברית, אנגלית בעיקרון. אייסיקיו: יש מסנג'ר: בכרטיס האישי ספר: מקרה ידוע מראש סרט מושכר: ------- סרט בקולנוע: אני לא רואה סרטים ממש בקולנוע, מתבייש להגיד מה היה האחרון
שיר: אממממממ Want to Get Beside You דיסק שקניתי: -------- דיסק ששמעתי: -------- איש שהתקשרתי אליו: אמא נראה לי איש שהתקשר אלי: טעות במספר
תוכנית טלוויזיה אחרונה: GUESS WHOS COMING TO DINNER, אין לי מושג למה... איש שחשבתי עליו: חבר פורום אחרון: גאווה וזוגיות גאה דלוק על מישהו: כרגע לא... לגור במקום אחר: כעיקרון לא, אבל אם כבר אז אנגליה אהבה וירטואלית: כן, בתנאי שהיא הופכת למציאותית אחרי תקופה מסוימת רכבות הרים: לא חו"ל: כן, אין לי כוח לפרט מערכת יחסים ממרחקים: נגד (תלוי כמובן מה זה מרחקים) להרוג אנשים: נגד, אלא אם כן זה או אני או הוא עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתיתי: אני לא שותה אז אין בעיה
מערכת יחסים: בעד בכיתי על בת: לא בכיתי על בן: הו כן שיקרתי: כן, אבל השתדלתי לא להפריז בשקר נעצרתי: לא הייתי מאוהב: אממממ אני מניח שפעם אחת בצורה שבאמת אפשר לקרוא לזה "אהבה". נשבר לי הלב: פעם אחת... שברתי לבבות: אולי פעם אחת, גם זה די בספק
השם הופיע בעיתון: כן התחרטתי על דברים: אמממממממ כן צחקתי בקול רם ממשהו מהרשת: בטח מילה בת 4 אותיות: שלום ממתק: שוקולד מריר סרט מצויר: באמת לא יודע... קורנפלקס: קלוגס הרגיל עם התרנגול מסטיק: לא אוהב צבע: אדום-לבן-כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג`לי: לא תכשיט: ממש לא חורף\\קיץ: חורף בחדר: מחשב חתימה בתפוז: התחימה של xanadu מגאווה וזוגיות: אני לא גרטה גרבו, זוהי לא הוליווד. אני לא משחק פה, אני הולך, זה אבוד. ציטוט מסרט\ספר\סדרה: Negative,master (אבל בטח יש עוד המון דברים אחרים) דמות בסרט\ספר\סדרה: וולינגטון איש שישן במיטה שלי: אף אחד חוץ ממני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: סבתא שלי למען האמת יצאת לפניו מהארון: ידידה אמר לך "אני אוהב אותך": למעשה, אני לא זוכר אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג`מה? כן, כדי לעזור להעלות דברים לא משהו קריטי בכית בסרט? לא היית על במה? כן ביסודי חשבת שאתה הולך למות? אני מניח שלא נכשלת במקצוע?: כן, בכיתה ח' נראה לי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? מעולם לא דברים אהובים: ידע. תוכניות טלוויזיה מסוימות. לא יודע, כל מיני... שיר אהוב: לא נראה לי שיש ממש משהו מסוים אוכל אהוב: בשר תוכנית אהובה: מישהו מטפל בך ספורט אהוב: חדר כושר תחביב:
חדשות הגאווה
זמר/זמרת/להקה אהובים: לא נראה לי שיש עיתון אהוב: מעריב טעם גלידה: שוקולד חדר בצ'ט: גאווה וזוגיות גאה ניק של מישהו אחר: InnerKid אבל הוא החליף אותו
ניק שלך: ג'יימסי מה השעה עכשיו? תתקשרו 155 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? שניהם סתיו או אביב? סתיו, באביב יש אלרגיות מסנג`ר או אייסיקיו? טריליאן מה את\ה עושה עכשיו? עונה לסקר הזה מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה תסיים את זה? לראות פרק של משהו איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון עדיף
אתה משועמם/ת? מין הסתם רעש אחרון ששמעת? מטוס ריח האחרון שהרחת? שבבי עץ דעתך על חצילים: זה פיכס
דעתך על מירי לוחסה: מי???? דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: על עשיית מה???? דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: אני נגד הריגת אנשים, זוכרים? את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? מין הסתם מה דעתך על כרוב כבוש: זה פיכס
איך היה השאלון? מרתק סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: עד שסיימתי לענות על כל זה נראה לכם שאני עוד אכתוב משהו???

r e m i x

New member
התשובות שהייתי מת למצוא פה...

שם: לא חשוב פירסינג: בגבה (כל כך סקסי) קעקוע: צמיד בזרוע (עוד יותר סקסי) גובה: 175 (לא גבוה מידי) מידת נעליים: 43 (שנוכל להחליף נעליים) צבע שיער: שחור סיני (דרמטי) אחים אחיות: לא משנה. בן כמה נראה: 25 משקפיים: יש, רק בשביל הפוזה גשר: אין(להתנשק עם מתכת- לא נעים) עבר פלילי: אין תיקים ("ילד טוב") שפות: עברית (תקנית או שחבל על הזמן), אנגלית (שיוכל להבין שירים שאני אצטט) וצרפתית (בשביל שיוכל להרעיף עלי מילים יפות)... אייסיקיו: יש (*********) מסנגר: יש (loveyou@cant_live.without.you) ספר: התפסן בשדה בשיפון (רולזזזזזזז) סרט מושכר: מולין רוז' (חובהההההה) סרט בקולנוע: סיפור סינדרלה (מי לא מאמין שסינדרלה קיימת אני ארביץ לו) שיר: כל שירי האהבה שקיימים. שיר שנתקע בראש: "לך איתו" (בעיקרון לשיר קוראים לך איתה ששירלי לילו שרה אבל אני דבוק לגרסה ההומואית שלו) דיסק שקנית: מי קונה דיסקים???? קאזההההה דיסק ששמעת: מי שומע דיסקים???? קאזההההה האיש שהתקשרת אליו: רמיקס מפורום גאווה צעירה האיש שהתקשר אליך: כנ"ל תוכנית טלויזיה: גואן מארקדיה (בשביל הפן האנושי) איש שחשבת עליו: אני חושב אך ורק על "רמיקס" פורום אחרון: גאווה צעירה דלוק על מישהו: על "רמיקס" ורק עליו רוצה לגור במקום אחר: לא, אני גר בדירה לבד. (מושלם לא?) מאמין באהבה וירטואלית: מאמין באהבה. נקודה. רוצה פירסינג: לא עוד אחד... אוהב רכבות הרים: לא, בכלל לא. חו"ל: פריז- שדרות האליזה, ניו יורק- שופינג בלתי פוסק. מערכות יחסים ממרחקים: תלוי. להרוג אנשים: תלוי. עישון: איכסהההההההההההה לא בא בחשבון (התנשקתם פעם עם מעשן? איכסה) נסיעה במכונית אחרי ששתית: ובכן, תלוי מה שתית... (חוש הומור) מערכת יחסים חד מיניים: מבורכת כמו כל מערכת יחסים אחרת. מערכת יחסים של סטרייטים: כנ"ל. בכיתי על בת: אף פעם. בכיתי על בן: מספר פעמים. שקר: בטח ששיקרתי... (כנות) נעצרתי: עוד לא...חחח (ציניות) הייתי מאוהב: פעם אחת. (לא מנוסה מידי ולא שחוק מידי) נשבר הלב: פעם אחת. (כנ"ל) שברת לבבות: אף פעם. (איש טוב) שם בעיתון: אף פעם וחבל... התחרטת על דברים שעשית: לעולם לא. צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: כן מילה בת 4 אותיות: השם האמיתי של "רמיקס"... (חנפן...חחח) ממתק: במבה (כמוני) סרט מצויר: דמבו הפיל המועפף (אהבת השונה אני יודע...) קורנפלקס: עוגי (יש מה להסביר בכלל???) מסטיק: מאסט מנטה עדין צבע: אדום יום בשבוע: ראשון יום לא מועדף: ראשון... (הפכפך) ג'לי: משמש תכשיט: שרשרת עם שן כריש. עונה: חורף בחדר: של רמיקס חתימה בתפוז: אוהב את רמיקס ציטוט: freedom beauty truth & love דמות: טיגר מפו הדב ישן במיטה שלי: אף אחד. ראה אותך בוכה: גברים לא בוכים... הלכת איתו לסרט: אף אחד. צעק עליך: רמיקס- הוא אוהב לצעוק. שלח לך אימייל: רמיקס- תמיד יש לו מה להגיד. יצאת לפניו מהארון: אני בארון! אמר לך "אני אוהב אותך": רמיקס. אמרתי "אני אוהב אותך" והתכוונתי: בהחלט. הופעת בציבור בפיג'מה: לא בכית בסרט: גברים לא בוכים... היית על במה: בטח! חשבת שאת הולך למות: כן.. נכשלת במקצוע: אף פעם. הורידו/ הקפיצו כיתה: לא. רצית להיות המין השני: פעם פעם פעם. שיר אהוב: תלוי ביום. אוכל אהוב: סיני. תוכנית אהובה: גואן מארקדיה ספורט אהוב: לא אוהב ספורט. תחביב: לרקוד ולעשות אהבה. זמר/ זמרת/ להקה: תלוי ביום. עיתון אהוב: לא קורא עיתונים. טעם גלידה: וניל עוגיות חדר בצ'ט: לא נמצא בצ'טים. ניק של מישהו אחר: רמיקס (שוב חנפן) ניק שלך: רמיקס'ס אביר. השעה: 17:16 תפוח אדום סתיו אייסיקיו כותב הודעה לפורום גאווה צעירה אני הולך להשתעמם שוב אכלתי ארטיק אננס אוניברסיטה אם לא הייתי משועמם הייתי כותב את ההודעה הזו? אליקופטר מעל הבית סבון חדש שקניתי חצילים: תלוי מי עושה מירי לא חסה: שונא דיאטות. זה יעשה רק טוב לצביקוש עירום אני תמיד בעד אין מצב שמישהו קורא את זה כרוב כבוש די טעים השאלון היה מעצבן טיכו. משהו שרציתי לכתוב בסוף: אני אוהב אותך "רמיקס" אם מישהו מזדהה- תשלח הודעה- מחכה לך!

אףחד לא יקרא את זה...

אני פשוט אחתוך את השאלות שאין לי דברים מעניינים/חשובים לענות עליהן. שם: סיגל גובה: 160 בערך. אולי פחות צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: 3 אחיות בת כמה את נראית: 18? תלוי בת כמה אני מרגישה. אייסיקיו: 109364549 הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה / מארק האדון. אחלה ספר האיש שהתקשרת אליו: צחי האיש שהתקשר אליך: צחי תוכנית טלוויזיה שראית: דרו קארי איש שחשבת עליו: דרו קארי
הפורום האחרון שהיית בו: מקובלים ולא מקובלים :X נו, אני משועממת >_< מסתובבת מסביב, מחפשת משהו מעניין... האם את/ה דלוקה על מישהו\י: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: נחמד בתור "משהו שעוד לא ניסיתי" את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הולנד, גרמניה, ארגנטינה, תורכיה. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני לא נגד זה עישון אצל בני עשרה: נגד, ולא רק בני עשרה נסיעה במכונית אחרי ששתית: יהיה הרבה יותר חכם לא לעשות את זה. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים?
אין לי כלום נגד אף אחת מאלה. כמה פעמים.. היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: נמ. צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: הרבה
כי היו הרבה דברים מצחיקים, לא כי אני צוחקת בקלות. דברים מועדפים ממתק: שוקולד סרט מצויר: הסרט של סאות'פארק, כנראה צבע: ירוק יום בשבוע: חמישי? היום הכי לא מועדף: שבת (אין אוטובוסים) תכשיט: אממ יש לי שני צמידים מפלסטיק. לא יודעת איך הם הגיעו הנה, אבל אין לי כוח להוריד אותם. בחדר: פוסטר שהכנתי על הדלת, על הקירות פוסטרים של "תפוז מכאני", קולאז' אחד שהכנתי, בובת ראווה לבושה בדברים שבחיים לא יעלו עליי (כולל הפיאה), מיטה, מחשב, ספרים, ניירת (הרבה) מנורת לבה וכמה בובות פרווה. דמות בסרט\ספר\סדרה: כריסטופר, הגיבור מהספר האחרון שקראתי (ראו למעלה ^ ) האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: קטי צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: בן יצאת לפניו מהארון: oO אמ. אני בחוץ. זה יותר, "אה וואלה? לא ידעתי שאת בי" ואני לא טורחת לזכור את כל האנשים שאומרים לי את זה. האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג`מה? לא בכית בסרט? קצת היית על במה? בבי"ס יסודי חשבת שאת\ה הולך למות? לא ברצינות נכשלת במקצוע?: לא. אה רגע, .. אה בסוף לא. רצית להיות המין השני? לא ברצינות דברים אהובים: שיר אהוב: Oasis - Whatever אוכל אהוב: דברים עם פטריות, ובעיקר דברים עם בשר. תחביב: ספריםספריםספרים. אני עמוק בתקופה של ספרים כרגע. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין כרגע. בעצם, אולי ה-Vines וסתם: סתיו/אביב מסנג`ר/אייסיקיו מה את/ה עושה עכשיו? בדיוק סיימתי לשתות לימונדה, ואני בחדר של אחותי. מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שתסיים/י את זה? לבדוק מי אונליין באס"ק ולקרוא את E=mc^2 / דיויד בודאניס. אתה משועמם/ת? מהשאלון, קצת רעש אחרון ששמעת? ציפור ארורה
ריח האחרון שהרחת? אבא שבא לבדוק משהו במחשב
דעתך על חצילים: אם מכינים אותם כמו שצריך זה בסדר
ואם לא אז פשוט מערימים עליהם הרבה הרבה קטשופ
דעתך על מירי לוחסה:!? דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: oO you're getting weird... דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: O___O WTF~?!?! את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? לא
מה דעתך על כרוב כבוש: נחמד איך היה השאלון? ארוך
סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: אה...פורום 666 שולת!!1 ואמ, בואו לבקר אותי
אני בודדה...

למעלה