שירשור היכרות

Unflushable

New member
מוכר לי.. נעשה.. למרות שלא אכפת לכם

כן בעע עשיתי את זה כבר שם: דניאל פירסינג: בלי-באטן קעקועים: אין גובה: 1.92 מידת נעליים: 46 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: ביולוגית, חצי ועוד כמה חורגים בת כמה את נראית: 27 משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: גניבה מסופרמרקטים וקיום יחסי מין בשירותים ציבוריים שפות: אנגלית עברית וטטארית אייסיקיו: 105338979 מסנג'ר: [email protected], כמעט שלא נכנס הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אמממ... אני בזמןקריאת "המאבק המזרחי" סרט מושכר שראית: סקול אוף רוק נראה לי סרט בקולנוע: ספיידרמן 2 שיר ששמעת: טריביוט של טניישס די השיר שנתקע לך בראש: השיר מספיידרמן הדיסק שקנית: דיסק לייב של נירוונה הדיסק ששמעת: של טניישס די האיש שהתקשרת אליו: ג'יימי האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: אי. אר איש שחשבת עליו: אדריאן ברודי הפורום האחרון שהיית בו: wwwlinkinpark.co.il/Forums האם את/ה דלוקה על מישהו\י: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, לונדון את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בכל ליבי את/ה רוצה עוד פירסינג: אוליי את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: נולדתי בקנדה, ארה"ב, צרפת, בריטניה, רומא, בלגיה, הולנד בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: בעד לפעמים עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? נגד מוות לסטרייטים!!!!!!!!!!! האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים.. היית מאוהבת: אין ספור, פעם אחת אמיתית נשבר לך הלב: 26 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: מספר פעמים התחרטת על דברים שעשית: המון המון המון פעמים צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שובב ממתק: טוויקס סרט מצויר: צעצוע של סיפור קורנפלקס: כריות מסטיק: עגול צבע: שחור יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי ג`לי: דובדבנים תכשיט: גורמט חורף\\קיץ: חורף בחדר: טלוויזיה חתימה בתפוז: מה אכפת לי מתפוז... ציטוט מסרט\ספר\סדרה: Ich Been Painist ICH Were Pianist מהפסנתרן דמות בסרט\ספר\סדרה: בריאן קיני האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: איתי? אף אחד ראה אותך בוכה: ..מיכל? הלכת איתו לסרט: תומר צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: ג'אנק מייל יצאת לפניו מהארון: חחח מי לא? אמר לך "אני אוהב אותך": חן האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא בטוח הופעת בציבור בפיג`מה? לא יצא לי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: מתמטיקה 55 הורידו אותך כיתה? בערך.. זה מסבוך הקפיצו אותך כיתה? כן, מה' לז' רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: Slaughter Of JOY מהדיסק שלי, דם של רכבת אוכל אהוב: פירות ים תוכנית אהובה: הכי גאים שיש ספורט אהוב: הוקי קרח תחביב: כתיבה זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'ק בלאק/איימי לי/טניישס די עיתון אהוב: פלייבוי טעם גלידה: מנגו חדר בצ'ט: של הפורום שלי ניק של מישהו אחר: Sweetpoison7 ניק שלך:MC Nasser, מזכיר לי את מלחמת ששת הימים וסתם: מה השעה עכשיו? 11:51 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה את\ה עושה עכשיו? מזיע מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? למצא אוכל איזה ארוחה אחרונה אכלת? הלכתי לבית קפה עם אבא שלי תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? הקלדה ריח האחרון שהרחת? ריח גוף שלי, אני לא מתקלח מספיק דעתך על חצילים: מאוד אוהב דעתך על מירי לוחסה: יאק שתמות שואה (מי זאת)? דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: סיביר מזכירה לי את סופי.... דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: רעיון נפלא לפורפליי את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? איו סיכוי שבעןלם מה דעתך על כרוב כבוש: די לכיבוש!! לחזור לגבולות 67 איך היה השאלון? ארוך סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: לאף לא אכפת ממני אז לא תקראו את זה, אבל מה לעשות, העיקר שיש לי את איתן, הכנר הכוסון, שאני "מנחם" אותו על פרידתו

As I Am

New member
איק. ../images/Emo103.gif

אני לא חלק מהפורום. אני סתם צל שעוקב אחריו מידי פעם. היי. :) קצת בכללי שם: לין. פירסינג: רק שני עגילים באוזן שמאל. קעקועים: לא. גובה: 1.63. מידת נעליים: 38. צבע שיער: חום כהה למעלה, שחור למטה. אחים/אחיות: קיימים. בת כמה את נראית: בת כמה שאני. משקפיים? מידי פעם [+עדשות]. גשר? לא. עבר פלילי: אלכוהול? ואל תצחקו, מסתבר שהגישו עליי תלונה במשטרה בעניין. P: שפות: עברית-אנגלית. קצת צרפתית-קצת יפנית. אייסיקיו: כרטיסישי. *עצלנית* מסנג'ר: מת. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הבטחתי לספר לך הכל / ורד מוסינזון.
סרט מושכר שראית: שיקגו. סרט בקולנוע: Mean Girls. שיר ששמעת: She Hates Me / Puddle of Mudd. השיר שנתקע לך בראש: הכל שם ריק כרגע. הדיסק שקנית: עשר שניות / רונה קינן. הדיסק ששמעת: Little Earthquakes / Tori Amos. האיש שהתקשרת אליו: מיכל. האיש שהתקשר אליך: ימיט. תוכנית טלוויזיה שראית: לאזוכרת. איש שחשבת עליו: לירון. הפורום האחרון שהיית בו: גאווה צעירה? האם את/ה דלוקה על מישהו\י: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, אבל אני רוצה לגור עם אנשים אחרים. לעבור דירה בתוך כפר-סבא נשמע כמו רעיון טוב. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: אחרי שמכריחים אותי באלימות לעלות עליהן פעם או פעמיים... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, ארצות-הברית, סין. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: :| להרוג אנשים: בעד. עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכלליות, אבל גם נגד הבדלת בני נוער מכל שאר המקרים. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? שאלה הזויה-משו. בעד. האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים.. היית מאוהבת: 2. נשבר לך הלב: 1. שברת לבבות: 2. לפחות אלו שטרחו לספר לי עליהן. השם שלך הופיע בעיתון: לא הופיע. נראה לי. התחרטת על דברים שעשית: מי סופר? צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: מי-סופר?-2. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מוות. ולא, אני לא בעלת נטיות אובדניות, זו סתם מילה שאני נוטה להשתמש בה הרבה. ממתק: בראוניז. סרט מצויר: בת הים הקטנה של דיסני. קורנפלקס: כריות. מסטיק: מאסט - מנטה עדין. צבע: סגול/שחור. יום בשבוע: חמישי. היום הכי לא מועדף: בחופש אינלי כאלו. בזמן הלימודים זה תלוי במערכת השעות שלי. וסתם ככה, יום ראשון. ג`לי: שומדבר שקשור בג'לי לא יהיה מועדף עלי, תודה. תכשיט: התליון המסורתי שלי. יש לנו קשר קרוב. חורף\\קיץ: חורף. בחדר: הקירות שלי. חתימה בתפוז: הא? ציטוט מסרט\ספר\סדרה: יותרמידי. בטח משו של ווילו, נו. דמות בסרט\ספר\סדרה: ווילו רוזנברג [באפי], שיין [The L Word], לסטאט [ראיון עם הערפד]. האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני? לפני המון זמן, אני חייבת לציין. ראה אותך בוכה: לירון. הלכת איתו לסרט: לירון. צעק עליך: אמא. שלח לך אימייל: רינת. יצאת לפניו מהארון: דימה. אמר לך "אני אוהב אותך": אבא. P: האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג`מה? כן. בכית בסרט? הממ, לא ממש בכיתי. דמעתי קצת במלך-האריות כשהייתי קטנה, נחשב? היית על במה? כן. איכס. חשבת שאת\\ה הולך למות? כן... על טיסה בדרך חזרה מסין. טראומתי-משו. נכשלת במקצוע?: יורתמידי פעמים. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? כן. דברים אהובים: שיר אהוב: אין. אוכל אהוב: אוכלסיני. תוכנית אהובה: באפי. ספורט אהוב: שחייה. תחביב: שירה. זמר/זמרת/להקה אהובים: אלאניס מוריסט.
עיתון אהוב: אין. טעם גלידה: שוקולד לבן. חדר בצ'ט: אין. ניק של מישהו אחר: `. ניק שלך: הניק באייסיקיו - The L Word, או במירק - Mangolinna. :) וסתם: מה השעה עכשיו? 14:18 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? סתיו. מסנג`ר או אייסיקיו? אייסיקיו. מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון, גאונים שלי. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לישון, או לעדכן את הבלוג. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת טבעול, אתמול בערב. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? המאוורר שלי. ריח האחרון שהרחת? לא הרחתי כלום כבר מיום שני, לא זוכרת מה היה האחרון. דעתך על חצילים: כשהם פרוסים-דק ומטוגנים, הם דווקא בסדר. דעתך על מירי לוחסה: מיזאת? דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: תפסיקו. דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: בכיף. את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? יש סיכוי לא רע שלפחות מישהו אחד יפתח באקראיות את ההודעה. מה, לא? מה דעתך על כרוב כבוש: עוד לא גיבשתי דעה סופית, אחזור אליכם עם זה מאוחר יותר. איך היה השאלון? נדוש-אך-נחמד. סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: :|

צל? יש לנו צל?

יש לנו צל ואף אחד לא סיפר לי?! חוצפה... בכל אופן רק רציתי להעיר שיש לך אחלה טעם בדמויות ובסדרות
את באה למסיבאפי? ועוד דבר קטן, ווילו וטארה ונצח!!! מוות לקנדי הארורה!!!

As I Am

New member
מסתבר שכן, ../images/Emo103.gif

צל פרטי משלכם. P: אר, בעצם גם של עוד כמה פורומים, אבל לאחשוב. טיהי, תודה. :) אני מגיעה למסיבאפי, כמובן. ^^ וקנדי... אר, קנדי זו הנקודה העצובה בחייה של ווילו, ללא ספק. :< היא הרבה פחות שווה בעונה השביעית, בכלל. :/ אבל ווילו זו ווילו, נו.
ובכלל, הכל בגלל האמבר בנסון הזאתי. לא מסכימה לחזור לשחק את טארה בעונה השביעית... לג'וס היו תוכניות גדולות בשבילה, אבל לא... היא תהיה סנובית. בסדר. :( הא. כן. הייתי צריכה להוציא את זה איפשהו. :>

אכן

יאי! צל! הריעו! תרגישי חופשי להוציא כאן, הרי אנוכי אקסטרה פליימרית בלב ובנשמה. הניק הנוכחי שלי במסנג'ר זה "ווילו וטארה לנצח - כי גם המוות לא יפריד ביניהן" ויש לי תמונה חמודה שלהן מתנשקות *מאושרת* אי.. שמתי לב שיש לא מעט באפיונרים ובאפסטרים בפורום, מי בעד מיני מפגש (או מפגש מיני, לבחירתכם) במסיבאפי?

As I Am

New member
יש עוד זמן. ../images/Emo103.gif

בטח עוד יפתחו על זה הודעה כמה ימים לפניכן. דברי איתי במסרים אם יבוא לך להפגש שם. ^^

SarcaSeriouS

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענקי על המשחק מילים...

ברגעים אלו אני ממש אוהב אותך...

יאאאאא

באפיייייייי חולה עליה סדרה מדהימה לאנשים עוד יותר מדהימים
אני בעד... ומתי יש שוב מסיבאפי?

הנה הלינק

האתר של המסיבאפי! אני כנראה באה עם ניבים וג'קט דמוי עור שחור ארוך (סטייל המטריקס). הולך להיות מגניב בעיקר התחרות כפילות ווילו! ווילו לנצח!!! בלע... נחשו מי הדמות האהובה עלי?
ווילו וטארה לנצח - כי גם המוות לא יפריד ביניהם ספויילר לפרק האחרון של עונה שביעית: באפי ואנג'ל לנצח - כי בין באפי וספייק המוות כבר הפריד

Funk Punk Girl

New member
דגחלכילעירלךעחי

קצת בכללי שם:
אדר פירסינג:
בלשון ובאף קעקועים:
עוד לא גובה:
160 ומשו אין לי מושג מידת נעליים:
39 צבע שיער:
שחור סיני חח אחים/אחיות:
2 בת כמה את נראית:
קטןןןןןן
משקפיים?
יש גשר?
לאאא עבר פלילי:
ממממממ שפות:
עברית אנגלית סינית חח סתם אייסיקיו:
יש מסנג'ר:
לא הדברים האחרונים שעשית
עישנתי סיגריה ספר שקראת:
לא קוראת סרט מושכר שראית:
התפוז המכני סרט בקולנוע:
אפקט הפרפר שיר ששמעת:
בוב מארלי בגלגלץ השיר שנתקע לך בראש:
החדש של בריטני הדיסק שקנית:
אני מהצורבים הדיסק ששמעת:
עברי לידר-מלטף ומשקר האיש שהתקשרת אליו:
הילה האיש שהתקשר אליך:
הילה תוכנית טלוויזיה שראית:
מיכאלה אתמול חחח איש שחשבת עליו:
ד'זי אתמול כשיצאתי הפורום האחרון שהיית בו:
נשים בלבד האם את/ה דלוקה על מישהו\י:
לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:
לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
ממממ את/ה רוצה עוד פירסינג:
בגבה ובסנטר את/ה אוהבת רכבות הרים:
לאאאאאאאאא!!!!!!!
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
אנגליה בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
נגד להרוג אנשים:
נאצים ומחבלים עישון אצל בני עשרה:
סבבה נסיעה במכונית אחרי ששתית:
לנהוג לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים?
סבבה להם האם את\\ה אי פעם בכית על בת:
ברור אי פעם בכית על בן:
לא צריך להסחף
אי פעם שיקרת:
כן אי פעם נעצרת:
לא כמה פעמים.. היית מאוהבת:
2 נשבר לך הלב:
2 שברת לבבות:
חיחיחיחיחיחי השם שלך הופיע בעיתון:
כה התחרטת על דברים שעשית:
כן צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת:
כן חחחחחחח דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:
חופש , אהבה ממתק:
עוגיות אוראאאאו סרט מצויר:
לא יודעת קורנפלקס:
של תלמה הרגיל!! מסטיק:
תפוח ובננה ובזוקה אה ואבטיח!! צבע:
כחול ושחור יום בשבוע:
חמישי היום הכי לא מועדף:
ראשון ג`לי:
פטל תכשיט:
טבעות צמידים שרשראות חורף\\קיץ:
סתיו בחדר:
תמיטה חיחיחיחיחיחי חתימה בתפוז:
אנערף ציטוט מסרט\ספר\סדרה:
וואי אני עייפה מדי בשביל לחשוב דמות בסרט\ספר\סדרה:
כנל האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך:
היפיוף שלי ראה אותך בוכה:
כנל הלכת איתו לסרט:
עם חברים צעק עליך:
ד'זי חחחחח שלח לך אימייל:
לא מתעסקת בזה יצאת לפניו מהארון:
המפקדת שלי חחחחחחחחחחחחח אמר לך "אני אוהב אותך":
ד'זי האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
תמיד התכוונתי הופעת בציבור בפיג`מה?
היום בסופר חחחח בכית בסרט?
אבודות והוזות לפני שבוע למרות שראיתי את זה מאה פעם היית על במה?
חס וחלילה חחח חשבת שאת\\ה הולך למות?
חחח נכשלת במקצוע?:
אני בצבא הורידו אותך כיתה?
מה פתאום הקפיצו אותך כיתה?
כנל חחחח רצית להיות המין השני?
כשאני מתה להשתין ואין איפה הייתי רוצה להיות גבר זה הכי פשוט חחחחח דברים אהובים: שיר אהוב:
אקווריאוס-שיער אוכל אהוב:
קובה סלק!!!!
תוכנית אהובה:
אפקט הפחד והכי גאים וחברים ואהבה מעבר ספורט אהוב:
סקס
תחביב:
כנל חח זמר/זמרת/להקה אהובים:
ענבל פרלמוטר היהודים נירוונה כל מני עיתון אהוב:
ידיעות טעם גלידה:
וניל עוגיות!! חדר בצ'ט:
"בן שישים מחפש אהבה" חח סתם! בת מחפשת בת ניק של מישהו אחר:
סטלניתתתתתת כפרע על היפיוף שלי!!!!!!!! ניק שלך:
funk punk girl וסתם: מה השעה עכשיו?
16:00 תפוח או בננה?
בננהההההההה
כחול או אדום?
כחולל סתיו או אביב?
סתיו מסנג`ר או אייסיקיו?
אייסי מה את\ה עושה עכשיו?
תסקר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?
לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?
ארוחת צהריים עם המשפוחה תיכון או אוניברסיטה?
צבא אתה משועמם/ת?
לא רעש אחרון ששמעת?
את ד'זי צוחק עם קול מפחיד חחחחחחחחח! ריח האחרון שהרחת?
ד'זי איכסססס לך להתקלח ימסריח!! חיחיחיחיחי דעתך על חצילים:
אחלהההההה דעתך על מירי לוחסה:
דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק:
דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדו

משעמם לי רצח

קצת בכללי שם: יוני פירסינג: אין ולא יהיה קעקועים: יכול להיות בקרוב, אבל לבנתיים אין גובה: 177 מידת נעליים: 44 צבע שיער: משתנה בין חום שחור ולבן(ולא מרצון) אחים/אחיות: יותר מידי בת כמה את נראית: כמו שSSS אמר אני לא נראה כמו בת משקפיים? אין(למרות שצריך) גשר? היה בעבר, עכשיו יש לי חיוך מושלם
עבר פלילי: חחחח לא שפות: עברי ואנגלית וקצת ערבית ורוסית(אבל בעיקר קללות) אייסיקיו: 346601454 מסנג'ר: אין הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: כבת הגנה על מדינת ישראל (ממליץ בחום) סרט מושכר שראית: שרק 1 סרט בקולנוע: היום שאחרי מחר שיר ששמעת: ימים של שקט השיר שנתקע לך בראש: השיר פתיחה של השיר שלנו הדיסק שקנית: לא זוכר הדיסק ששמעת: GREE DAY האיש שהתקשרת אליו: ידידה האיש שהתקשר אליך: בת דודה תוכנית טלוויזיה שראית: טום וג'רי איש שחשבת עליו: משהוא מדהים הפורום האחרון שהיית בו: בנים בלבד(או גאווה צעירה) האם את/ה דלוקה על מישהו\י: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אהההההההה מה זה? את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: תלי מה מצב הרוח את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: היתי בלונדון הולנד וצרפת אבל זה היה ממזמן בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: דיי נגד, למרות שיכול להיות מצב אם אני ממש יתאהב בבן אדם להרוג אנשים: חחח תלוי איזה היתי הורג כמה שממש עולים לי על העצבים(אני צוחק) עישון אצל בני עשרה: נגד!!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!! אני תמיד מתנדב להיות זה שלא ישתה מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? חחחח לא הבנתי את השאלה... אבל אני לא נגד חחחח האם את\\ה אי פעם בכית על בת: אההה בערך אי פעם בכית על בן: כן... המון אי פעם שיקרת: שקרים לבנים בעיקר... אבל לא שקרים שפוגעים באנשים! אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים.. היית מאוהבת: 3
נשבר לך הלב:3
שברת לבבות: לא
השם שלך הופיע בעיתון: כן... חחחח התחרטת על דברים שעשית: כן המון לצערי צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: כן... יש אנשים פשוט קרועים מכל הצדדים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: פקצע(למרות שזה פקצ... אבל עדיין חולה על המילה הזו) ממתק: שוקולד מריר סרט מצויר: שרק 1,2 קורנפלקס: אהההה ברפלקס מסטיק: לא ממש לועס מסתיקים צבע: ירוק זית יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: שישי ג`לי: מה? תכשיט: לא! חורף\\קיץ: חורף אני אוהב קור אבל בקיץ רואים מי כוסון ומי לא בחדר: לבד עם מוזיקה שקטה חתימה בתפוז: תקראו לבד!!! ציטוט מסרט\ספר\סדרה: זה עוד רחוק דרדסבא? דמות בסרט\ספר\סדרה: אהההה... BENDER האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: אף אחד! הלכת איתו לסרט: בת דודה שלי וידיד כוסן (דתי) שלה צעק עליך: אבא!!! שלח לך אימייל: חבר קרוב יצאת לפניו מהארון: אף אחד... עמוק בתוכו אמר לך "אני אוהב אותך": בת דודה שלי... אבל היא בת שמונה(ולא איתה הלכתי לסרט
) האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, הוא לא האמין הופעת בציבור בפיג`מה? כן... טיול שנתי חחחח בכית בסרט? ים של חברים(לא זוכר איך קוראים לו באנגלית) הוא גם סרט ממש אבל ממש יפה. היית על במה? לא זוכר חשבת שאת\\ה הולך למות? אהההה... פעם אחרונה שהיתי בתל אביב נכשלת במקצוע?: מתמטיקה! בבגרות! הורידו אותך כיתה? חחחחח לא! הקפיצו אותך כיתה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא! רצית להיות המין השני? אהההההההה תלוי כל פעם שאני רואה משהוא כוסון ושוא סטריט אני תמיד אומר לעצמי אם היתי בת היתי מתנפל עליו בלי בושה דברים אהובים: שיר אהוב: אותך -אילנית (זה משתנה בקצב) אוכל אהוב: סושי! תוכנית אהובה: כוכב נולד... אההההההה חוץ מזה לא רואה ממש טלוויזיה חחחח אבל מעוד אוהב את באפי וספסונים ואת אנג'ל ספורט אהוב: ריצה, חולה על הספורט הזה. תחביב: לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים: הרשימה ארוכה אין לי כוח לרשום עיתון אהוב: אין ממש טעם גלידה: שוקולד פצפוצים חדר בצ'ט: אין ניק של מישהו אחר: שו? ניק שלך: מה? וסתם: מה השעה עכשיו? אין לי שעון
תפוח או בננה? אההה שניהם לא יכול להחליט בחירה קשה מידי כחול או אדום? כחול... כזה ברור!!! סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו? אני מחפש אותך מה את\ה עושה עכשיו? אהההה מתקלח מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לחרבן, הבן שלי מזה לוחצת איזה ארוחה אחרונה אכלת? צוהוריים תיכון או אוניברסיטה? מה? מכללה... אתה משועמם/ת?כן דיי רעש אחרון ששמעת? חתול מעצבן ריח האחרון שהרחת? הנוד של אחותי דעתך על חצילים: חולה על חצילים הלווי שהם לא היו כאילה משמינים דעתך על מירי לוחסה: בשתדל לא לחשוב... ומתי שיוצא לחשוב עליה מהר מעביר את המחשבות לרפי גינה ואל איך הוא התפשט בתוכנית הראשונה שלו.
דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: OMG!!! דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: למה אותה דווכא? אי אפשר לעלות קורבן את האחיות פיק? את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? אההה לא נראה לי...
מה דעתך על כרוב כבוש: אההה איך שאני זוכר זה לא ממש תעים(טעים, תחליטו אתם) איך היה השאלון? עניתי כבר על יותר טובים! סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: כשיש אהבה מי צריך מלחמות

פיה שלו

New member
גמני גמני גמני רוצה לענות!!!!!!!!

שם: לירי פירסינג: כבר לא לצערי, בקרוב בפיטמה. קעקועים:שוב, אין לצערי, גם בקרוב. גובה: טוב אז אל תיכנסו לי לשוק אבל : 1.86 מידת נעליים: אותו הדבר מלמעלה... 45 אבל אבל סנדלים אני 43!!! צבע שיער: שחור פחם. אחים/אחיות:אחות חורגת בת 26 אח בן 13 ועוד אח בן 7 בת כמה את נראית: 22 משקפיים? לא נראה לי! גשר? אז זהו שלא! עבר פלילי: בוודאי ישבתי עם ואנונו שותפים לתא היינו:) שפות: אנגלית, עברית, קצת צרפתית גרמנית וערבית. אייסיקיו: 155861808 מסנג'ר: [email protected] הדברים האחרונים שעשית:עזרתי לחבר שלי לסדר תמרתף, וסקס איתו? :) ספר שקראת: "יש אלוהים" של קארין ארד סרט מושכר שראית: מכסחי השדים סרט בקולנוע: פיטר פן שיר ששמעת: everytime של בריטני - שיר מדהים. השיר שנתקע לך בראש: this love. הדיסק שקנית: של אוונסנס. הדיסק ששמעת: רמי וריטה בהופעה חיה האיש שהתקשרת אליו: חבר שלי האיש שהתקשר אליך: חופית חברה שנפלה מהקורס. תוכנית טלוויזיה שראית: תחרות הטופ מודל של אמריקה. איש שחשבת עליו: חבר שלי, חבר שלי, וחבר שלי :) יענטו: אדם אדם אדםםםם:) הפורום האחרון שהיית בו: חוץ מזה? האם: בהחלט! את/ה דלוקה על מישהו\י: כן, על אדם. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, בחו"ל. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, צרפת,איטליה,בלגיה,הולנד,אנגליה,גרמניה,אוסטריה,שוויץ. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: יכול להחזיק לתקופה מסויימת, אך עדיף שלא. להרוג אנשים: תלוי מי. עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? של סטרייטים? חחח אני בעד מערכת יחסים של מי שאתם רוצים להיות איתו. כל עוד גם לו יש דעה בנושא והוא בוחר להיות איתכם גם. [כלב למשל...:\ ] האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. [אני רק בוכה אני.] אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים.. היית מאוהבת: נראה לי שפעמיים. נשבר לך הלב: הרבה מידי. שברת לבבות: לא נראה לי. השם שלך הופיע בעיתון: כן. אממ 4-5 התחרטת על דברים שעשית: הרבה. צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: הרבה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה. ממתק: שוקולד. [אדם יא חרא אחד :\] סרט מצויר: פיטר פן, בת הים הקטנה. קורנפלקס: כריות שוקולד. מסטיק: בזוקה. צבע: סגול. יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג`לי: לא. תכשיט: כסף, - טבעת נישואין :) חורף\\קיץ: חורף. בחדר: את אדם. חתימה בתפוז: תמנון שולט! ציטוט מסרט\ספר\סדרה: דמות בסרט\ספר\סדרה: האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אדם. ראה אותך בוכה:אדם. הלכת איתו לסרט:אדם. צעק עליך:אמא שלי. שלח לך אימייל: שני לוליפופ. יצאת לפניו מהארון: אמא שלי? אמר לך "אני אוהב אותך": אדמי שלי:) האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, לאדם. הופעת בציבור בפיג`מה? כן, הלכתי לקחת את אח שלי מהבית ספר. בכית בסרט? אבודות והוזות. היית על במה? מופיעה מגיל קטן. חשבת שאת\\ה הולך למות? אתמול. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה?לא. הקפיצו אותך כיתה?לא. רצית להיות המין השני?לא. דברים אהובים:אדם, מוזיקה, אוכל, מחשב וכתיבה, אומנויות. שיר אהוב: everytime אוכל אהוב:שניצל עם פירה קטשופ ומיונז אמיתי. טוב נו גם פיצה . תוכנית אהובה: לא ממש יוצא לראות, בנות גילמור. ספורט אהוב: שחייה. תחביב: אדם. זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס, ג'סטין טימברלייק, יש הרבה. עיתון אהוב: טעם גלידה: אוכמניות , פררו רושר. חדר בצ'ט:אין ולא יהיה. ניק של מישהו אחר: adamsplit ניק שלך:liri-an_f וסתם: מה השעה עכשיו? 14:51 תפוח או בננה? בננה כמובן. כחול או אדום? כחול כאילו דה. סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו?אייסיקיו. מה את\ה עושה עכשיו? כותב כאןןןן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לאכול. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחה של אמא, שניצל עם פירה קטשופ ומיונז אמיתי:) תיכון או אוניברסיטה? שניהם אתה משועמם/ת? לפעמים. כשיש זמן לזה. רעש אחרון ששמעת? בוני הכלב של אדם הפליץ. ריח האחרון שהרחת? את המקרר הנוראי למטה שיש בו מיונז מלפני 8 שנים. דעתך על חצילים: גועל נפש. דעתך על מירי לוחסה: מפגרת. מה זה הקול הזה אלוהים ישמור?! דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: איכססססססס דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: אמממ.... :) את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? לא ממש אכפת לי זה כיף לענות :) מה דעתך על כרוב כבוש: תלוי מתי. איך היה השאלון? חמוד הייתי מוסיפה עוד כמה שאלות חטטניות. סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף: אני אוהבת אותך אדם. :)

flaha la

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שם: ירדן פירסינג: בגבה קעקועים: בגב גובה: 1.62 מידת נעליים: 40 צבע שיער: טבעי- חום. בד"כ- אדום אחים/אחיות: אחת קטנה אחד גדול בת כמה את נראית: 18+ משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא רשמי שפות: עברית, אנגלית, יידיש אייסיקיו: לא בשימוש מסנג'ר: אין הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "קדחת המגרש" סרט מושכר שראית: kill bill 1 סרט בקולנוע: סוף העולם שמאלה שיר ששמעת: לא זוכרת השיר שנתקע לך בראש: "סוד" של רוני הדיסק שקנית: "פירות אסורים" של קורין הדיסק ששמעת: janis joplin in concert האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: כנ"ל תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת, משהו בערוץ 2 איש שחשבת עליו: אני הפורום האחרון שהיית בו: לסביות האם את/ה דלוקה על מישהו\י: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: בלונדון את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לפעמים את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ספרד,
אנגליה
, ארגנטינה, פולין, האיים הקנאריים, שוויץ. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: עדיף שלא, אבל אם אין ברירה אז כן. אני באחת כזאת עכשיו. להרוג אנשים: רק פוליטיקאים וילדים קטנים עישון אצל בני עשרה: למה לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: הכי כיף מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים (זוהי השאלה המקורית, והיא עיצבנה אותי, אז הנה לכם שאלה חדשה:) מערכת יחסים של סטרייטים? כל עוד הם לא מתחרמנים לי מול הפנים, ואני לא מעוניינת בחלק הנשי של הזוג, לא אכפת לי. האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כל כך הרבה אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים.. היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 100000000000000000000000 צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: לא זוכרת דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: fuck ממתק: פטמה על מקל סרט מצויר: המסע המופלא קורנפלקס: כריות מסטיק: must צבע: סגול יום בשבוע: חמישי/שבת היום הכי לא מועדף: שישי ג`לי: איכס תכשיט: עגילים חורף\\קיץ: חורף בחדר: מה? חתימה בתפוז: ... ציטוט מסרט\ספר\סדרה: all women are straight, untill they're not דמות בסרט\ספר\סדרה: the bride (אומה ת'ורמן ב- kill bill), דריה, שיין(l word) האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: חברה שלי וחברה שלה צעק עליך: אבא שלי שלח לך אימייל: לא זוכרת יצאת לפניו מהארון: אחת שאני עובדת איתה אמר לך "אני אוהב אותך": חברה שלי האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג`מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן, אבל רק בגלל שהבגדים שלהם יותר יפים דברים אהובים: שיר אהוב: יש כל כך הרבה... כרגע זה- sin של ניין אינץ' ניילס אוכל אהוב:
תוכנית אהובה: סאטרדיי נייט לייב, שנות השבעים ספורט אהוב: בעעע תחביב: לצייר פנטגרמים על היד זמר/זמרת/להקה אהובים: המכשפות, ענבל, קורין, אלונה דניאל, טאטו, ג'ניס ג'ופלין, ניק קייב, קיי'ס צ'ויס, פלסיבו, טרייסי צ'פמן, NIN, גואנו אייפס עיתון אהוב: הקורמורן טעם גלידה: וניל עוגיות חדר בצ'ט: לא נכנסת לצ'טים ניק של מישהו אחר: לא יודעת ניק שלך: מה? וסתם: מה השעה עכשיו? 21:32 תפוח או בננה? אף אחד כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה את\ה עושה עכשיו? כלום מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון? אתה משועמם/ת?? תמיד רעש אחרון ששמעת? הטלויזיה ריח האחרון שהרחת? דעתך על חצילים: בסדר דעתך על מירי לוחסה: מי? דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: אני מעדיפה לעשות רק את צביקה דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: רק עם גם היא ערומה את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? לא, אבל למה לא להנות מהספק? מה דעתך על כרוב כבוש: לא נראה לי שאכלתי את זה אי פעם איך היה השאלון? נפלא סתם משהו שרציתי לכתוב בסוף

איי אמ

New member
תשובות. חדש פה אגב :)

קצת בכללי שם: לא מגלה. תחשבו איי אמ (as in a m) פירסינג: נעע קעקועים: קצת מגניב אבל לא בשלב זה גובה: 1.78, פלוס מידת נעליים: אממ 41? אולי 42 טופ, אולי אולי אולי 43 בנעליים מסוימות צבע שיער: דאמט, חום אדמדם (אבל זה די בלתי נראה) אחים/אחיות: כן, אלוהים, שניים קטנים בת כמה את נראית: יש הטוענים שמעט בוגר יותר מגילי, לצערי (אבל זה לא נכון! לא! 16 :)) משקפיים? בחיים לא, ראייה זה החוש הטוב היחידי שלי גשר? לא! הרופאה אמרה שהשיניים שלי משולמות עבר פלילי: פעם זרקתי ביצים בכיתה אחה"צ, זה נחשב? שפות: עברית (בעע), אנגלית (כמה בנאלי), ובתהליכי לימוד יידיש אייסיקיו: יש (לכותבת השאלון - פני אליי, את נשמעת מגניבה משו :)) מסנג'ר: שונא הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: המקרה המוזר של הכלב באמצע הלילה סרט מושכר שראית: לא שוכר סרטים, לפחות לא בשנה האחרונה סרט בקולנוע: 'תאומות', 'סוף העולם שמאלה' שיר ששמעת: K's choice - my head השיר שנתקע לך בראש: Oasis - stand by me (יאק אואזיס, אבל זה פשוט קרה) הדיסק שקנית: Blond redhead - Misery Is A Butterfly הדיסק ששמעת: K's choice - Almost happy האיש שהתקשרת אליו: שונא להתקשר :) האיש שהתקשר אליך: לא זוכר :) תוכנית טלוויזיה שראית: 'מיכאלה' (כן כן, זה כל כך מצחיק!) איש שחשבת עליו: מישו, לא מגלה. הפורום האחרון שהיית בו: קומונת ק'ס צ'ויס, פורום עיצוב את/ה דלוקה על מישהו\י: לא כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, כן כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא, רק בכאב ווירטואלי את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אחד, אבל זה יכול להיות מגניב את/ה אוהבת רכבות הרים: רק במידה וכל שונאיי מקבלים נסיעה חינם את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי, אבל עוד אהיה בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נעע להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה: מצד אחד הפוזה חצי מגניבה, מצד שני - בעקבות רובם אני נוטה לשנות את דעתי לגבי השאלה הקודמת נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא, יש גבול לפוזה מערכת יחסים של סטרייטים? איכשהו תמיד מתה בסוף, אבל אצל גייז יותר גרוע, אני חושב האם את\\ה אי פעם בכית על בת: אולי, כשהייתי נורא קטן אי פעם בכית על בן: לא חושב אי פעם שיקרת: כמובן אי פעם נעצרת: עוד לא :) כמה פעמים.. היית מאוהבת: אולי אחת, או שתיים. אני לא ממש מאמין בהתאהבות נשבר לך הלב: לא שברון רציני, אבל כל הזמן. כל הזמן שברת לבבות: לא, לא הייתה לי הזדמנות. אבל אולי, לכו תדעו... השם שלך הופיע בעיתון: פעם ספתא פירסמה מודעה לכבוד הבר מצווה :) התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים, אבל לא בזמן האחרון צחקת בקול ממשהו שקראת ברשת: אם מחשיבים שיחות אייסיקיו - ממש לפני כמה דקות דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא'דע ממתק: כל מיני שוקולדים חמודים מ'קנדילנד' סרט מצויר: 'בת הים הקטנה', או אולי 'היפה והחיה' קורנפלקס: צ'יריוס בטעם קינמון. יאמי מסטיק: אין פייבוריט, כולם מגעילים באותה המידה צבע: לבן, אני חושב יום בשבוע: מממ... ראשון היום הכי לא מועדף: שישי ג`לי: תלוי, תלוי באיזה צבע אני רוצה את הקיא שלי תכשיט: טבעת זה מגניב חורף\\קיץ: חורף, דפנטלי חורף בחדר: מוזיקה, עיצוב במחשב ושיחות עם מישו באייסיקיו חתימה בתפוז: לא חשבתי על זה וגם לא אחשוב ציטוט מסרט\ספר\סדרה: "נשרוף את הגשר כשנגיע אליו" (רובין וויליאמס, 'יעקב השקרן') דמות בסרט\ספר\סדרה: פורסט גאמפ, היחיד שגרם לי לבכות האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא, ברגע של חולשה הלכת איתו לסרט: מישו קצת מוזר, לא יודע איך להגדיר צעק עליך: אממ אבא שלי? נראה מישו אחר שיעיז לצעוק עליי שלח לך אימייל: סוטה בשם אלי שטען שהוא ראה את השכנה של חבר שלי בסרט כחול יצאת לפניו מהארון: שונא הגדרות, ומשום כך גם "יציאות" אמר לך "אני אוהב אותך": סבתא שלי, והיא חשובה לי מספיק מכל אחד אחר שיכול היה לאמר לי את זה האם אי פעם.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, אני חושב שכן. קצת קשה לי עם המשפט הופעת בציבור בפיג`מה? בכיתה ב' לבשתי בטעות את הבגדים על הפיג'מה בכית בסרט? ב'פסיון של ישו' עלתה לי דמעה (לא, אני לא אנטישמי) וממש ממש בכיתי ב'פורסט גאמפ', פעמיים היית על במה? בפורים, עזרתי להקרין סרטונים של חבר בבצפר חשבת שאת\\ה הולך למות? לא מזמן חשדתי שיש לי מחלה סופנית :) נכשלת במקצוע?: או, לא מזמן. 5 נכשלים הורידו אותך כיתה? נעע, לא יקרה הקפיצו אותך כיתה? יאק רצית להיות המין השני? לא בצורה רצינית, אולי סתם חשבתי פעם שיהיה מגניב להיות אישה ל24 שעות, כמו בקומדיה אמריקאית גרועה, לראות איך זה ולחזור ישר לעצמי :) דברים אהובים: שיר אהוב: K's choice - my head אוכל אהוב: סיני תוכנית אהובה: 'מכושפות', 'אי.אר' ספורט אהוב: שונא ספורט. שונא. מקסימום שחייה תחביב: עיצוב, אמנות זמר/זמרת/להקה אהובים: K's choice עיתון אהוב: 'עכבר העיר' נחשב? :) טעם גלידה: רימון. זה אלוהי! חדר בצ'ט: שונא צ'אטים ניק של מישהו אחר: לא מגלה ניק שלך: איי אמ וסתם: מה השעה עכשיו? 2:14 בלילה תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג`ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון, חה חה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לעצב משו ולישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? קפה רותח (וכמובן גם כוויה) וקרואסון חמאה תיכון או אוניברסיטה? תיכון, דפנטלי אתה משועמם/ת? תמיד רעש אחרון ששמעת? 'היהודים' ריח האחרון שהרחת? בושם דוחה של חבר דעתך על חצילים: טעימים בתור סלט אדום ומתוק שאמא מכינה לפעמים דעתך על מירי לוחסה: כלבה שקרנית דעתך על עשיית אוגרים סיבירים עם צביקה פיק: הכוונה היא עשייה ביחסי מין? וממי יצאו האוגרים בדיוק? מעדיף את דניאלה :) דעתך על ריקודים בעירום מסביב למדורה כאשר שרל'ה שרון מועלת כקורבן: לא רק שאשמח, גם אארגן עוד ערב עם דודו זר כקורבן את חושבת שמישהו יקרא את התשובות שלך? כן, אני בטוח שכן מה דעתך על כרוב כבוש: השאלה היא מה דעתה של הקיבה שלי על כרוב כבוש, והתשובה לא נעימה במיוחד איך היה השאלון? מייגע, אני מתחרט שמילאתי אותו

SarcaSeriouS

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif, אגב.

אז, ספר משהו על עצמך......
.

למעלה