אני כנראה אולדפשן, אחד שרגיל לראות את הכלות עם הינומה בשמלה לבנה.למ
למה לא?
אני כנראה אולדפשן, אחד שרגיל לראות את הכלות עם הינומה בשמלה לבנה.למ
למה לא?
רק בפעם הראשונה.אני כנראה אולדפשן, אחד שרגיל לראות את הכלות עם הינומה בשמלה לבנה.![]()
תתפלאי אבל גם בפעם השנייה והשלישית הנשים שנישאתי להן לבשו שמלת כלה לבנה.רק בפעם הראשונה.
אם אני זוכרת נכון, פנינה רוזנבלום התחתנה בכחול (או בצהוב) בפעם השלישית שלה.תתפלאי אבל גם בפעם השנייה והשלישית הנשים שנישאתי להן לבשו שמלת כלה לבנה.
שמלת כלה היא אביזר שאני לא מוותר עליו.
אני בהחלט מבין את פנינה רוזנבלום, החיים הם כמו מכונית על הכביש.אם אני זוכרת נכון, פנינה רוזנבלום התחתנה בכחול (או בצהוב) בפעם השלישית שלה.
כשמשה חיים ראה לראשונה את פנינתו ללא כסות תחתונה, הוא התפלא.אני בהחלט מבין את פנינה רוזנבלום, החיים הם כמו מכונית על הכביש.
כשנישאים לאישה בפעם הראשונה אז השמלה היא לבנה.
בפעם השנייה צהובה.
ובשלישית אדומה.
כמו ברמזור.
דהיינו, בפעם השלישית עצור ומספיק לעשות שטויות.![]()
![]()
חחחח משה, יא שובב.כשמשה חיים ראה לראשונה את פנינתו ללא כסות תחתונה, הוא התפלא.
"מה? חשבתי שאת בלונדינית גם שם. מה זה השחור הזה"? תהה.
היא ביקשה שיניח את אגודלו על השיש, ואז הלמה באגודל בפטיש השניצלים שהמתין שם בסמוך.
"איייי". זעק משה, "ראי. הציפורן שלי השחירה!"
"נו? וזה קרה מיד אחרי הדפיקה הראשונה. אז מה לדעתך קורה אחרי כל הדפיקות שהיו אצלי"? השיבה.
צהובאם אני זוכרת נכון, פנינה רוזנבלום התחתנה בכחול (או בצהוב) בפעם השלישית שלה.
עבורך זו הייתה פעם שנייה או שלישית. עבורן? עבור כלה שנישאת לראשונה, מקובל שתבוא בלבן. אבל אם נישאת לאישה שנישאה בשנית? עבורה זה פחות משנה.תתפלאי אבל גם בפעם השנייה והשלישית הנשים שנישאתי להן לבשו שמלת כלה לבנה.
שמלת כלה היא אביזר שאני לא מוותר עליו.
אישתי השנייה הייתה גרושה בעברה וגם לי זו הייתה הפעם השנייה איתהעבורך זו הייתה פעם שנייה או שלישית. עבורן? עבור כלה שנישאת לראשונה, מקובל שתבוא בלבן. אבל אם נישאת לאישה שנישאה בשנית? עבורה זה פחות משנה.
בת השכנים התחתנה בשמלה ש- 2/3 ממנה היו מבד שחור ו- 1/3 מבד לבן. מודה שזה נראה לנו חריג.רק בפעם הראשונה.
רק אצלך במחשב תראי you. רעיה וכל שאר המשתתפים בפורום רואים stavanit.you זו אני סתונית , עושה לך לייק רעיה
נעים מאד.בעבר השתמשתי בניק אחר: "א ב י ב ן", על משקל "אבו יאיר" כזה...
כעת, "מ ש ה 53", שזה שמי האמיתי וזו שנת הלידה שלי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.