איך בחרתם את הניק שלכם?
ספר שבמקרה שכב לי על סמוך לשולחן העבודה של הסופר ג'ורג' הרינגטון. לאחר מספר נסיונות להירשם תחת ניק שרציתי שנכשלו (היו כבר במערכת וכדו'), התייאשתי וסתם בחרתי לפי השם ששכב לי מול העיניים באותו רגע.איך בחרתם את הניק שלכם?
ספר שבמקרה שכב לי על סמוך לשולחן העבודה של הסופר ג'ורג' הרינגטון. לאחר מספר נסיונות להירשם תחת ניק שרציתי שנכשלו (היו כבר במערכת וכדו'), התייאשתי וסתם בחרתי לפי השם ששכב לי מול העיניים באותו רגע.
ציור שצירתיספר שבמקרה שכב לי על סמוך לשולחן העבודה של הסופר ג'ורג' הרינגטון. לאחר מספר נסיונות להירשם תחת ניק שרציתי שנכשלו (היו כבר במערכת וכדו'), התייאשתי וסתם בחרתי לפי השם ששכב לי מול העיניים באותו רגע.
אהבתיציור שצירתי
תודהאהבתי
התבאסות בסגר לאחר ביטול חופשה לאיטליה וכל הבדיחות שרצו בווטסאפ על מה שהיה טרום הקורונה לעומת בזמן שנרשמתי לפרדס.איך בחרתם את הניק שלכם?
הבת הגדולה שלחה לי תמונה של הנכדה כשהיא מחופשת לכיפה אדומה.איך בחרתם את הניק שלכם?
אצלי זה היה ככהאיך בחרתם את הניק שלכם?
אצלי זה היה ככה
פעם , לפני הרבה שנים , בתפוס בפורמט הקודם שלו , היה לו צ'אט , ובלוג טיוי למבוגרים ששידרו רק בלילה
כשהתקבלתי להיות "שומר" בחדרים ובבלוג טי וי , היה לי ניק כלשהו , ואז פנה אלי מנהל הקהילות ואמר שיש מישהו מהמנהלים בתפוז עם ניק דומה לשלי , ותיק ממני בהרבה שנים וחשבו שהוא זה אני , אז בקשו ממני להחליף את הניק
מי שנתן לי את הניק הנוכחי , הוא מנהל הקהילות בזמנו , ועם זה נשארתי עד היום
לפני המון שנים נכנסתי לאחד הפורומים בתפוז הקודם. קראתי שם איזו הודעה שהרשימה אותי. בסיום ההודעה ההיא נכתב שילדינו משפרים אותנו. רציתי להשתתף בדיון וכיניתי את עצמי משתפרת.איך בחרתם את הניק שלכם?
מעניין.לפני המון שנים נכנסתי לאחד הפורומים בתפוז הקודם. קראתי שם איזו הודעה שהרשימה אותי. בסיום ההודעה ההיא נכתב שילדינו משפרים אותנו. רציתי להשתתף בדיון וכיניתי את עצמי משתפרת.
הפורום ההוא היה אחד מהפורומים שעוסקים בהורות. בוא נגיד שכישורי הנתינה, ההכלה, האמפטיה ועוד כמה מהסוג הזה בהחלט משתפרים עם ההורות.מעניין.
ילדים משפרים אותנו?
מגיע לנושא שירשור בפני עצמו.
ניסיתי ניקים אחרים ולא הצלחתי משום מה התייאשתי והחלטתי להירשם בשמי .איך בחרתם את הניק שלכם?
אז לשם מה המספר המייגע?ניסיתי ניקים אחרים ולא הצלחתי משום מה התייאשתי והחלטתי להירשם בשמי .
פשוט מאוד.... זאת אני וזה השם שלי..איך בחרתם את הניק שלכם?
זהו שמי הפרטי ושתי האותיות הראשונות של שם משפחתי, המספר הוא סתמי.איך בחרתם את הניק שלכם?
אפשר ששמלת כלה תהיה סגולה?
למה לא?אפשר ששמלת כלה תהיה סגולה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.