שירשור היכרות

Harrington

Well-known member
מנהל
איך בחרתם את הניק שלכם?
ספר שבמקרה שכב לי על סמוך לשולחן העבודה של הסופר ג'ורג' הרינגטון. לאחר מספר נסיונות להירשם תחת ניק שרציתי שנכשלו (היו כבר במערכת וכדו'), התייאשתי וסתם בחרתי לפי השם ששכב לי מול העיניים באותו רגע.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ספר שבמקרה שכב לי על סמוך לשולחן העבודה של הסופר ג'ורג' הרינגטון. לאחר מספר נסיונות להירשם תחת ניק שרציתי שנכשלו (היו כבר במערכת וכדו'), התייאשתי וסתם בחרתי לפי השם ששכב לי מול העיניים באותו רגע.
|כן|

stavanit

Well-known member
ציור שצירתי

GoldenEyes

Well-known member
איך בחרתם את הניק שלכם?
אצלי זה היה ככה
פעם , לפני הרבה שנים , בתפוס בפורמט הקודם שלו , היה לו צ'אט , ובלוג טיוי למבוגרים ששידרו רק בלילה
כשהתקבלתי להיות "שומר" בחדרים ובבלוג טי וי , היה לי ניק כלשהו , ואז פנה אלי מנהל הקהילות ואמר שיש מישהו מהמנהלים בתפוז עם ניק דומה לשלי , ותיק ממני בהרבה שנים וחשבו שהוא זה אני , אז בקשו ממני להחליף את הניק
מי שנתן לי את הניק הנוכחי , הוא מנהל הקהילות בזמנו , ועם זה נשארתי עד היום

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אצלי זה היה ככה
פעם , לפני הרבה שנים , בתפוס בפורמט הקודם שלו , היה לו צ'אט , ובלוג טיוי למבוגרים ששידרו רק בלילה
כשהתקבלתי להיות "שומר" בחדרים ובבלוג טי וי , היה לי ניק כלשהו , ואז פנה אלי מנהל הקהילות ואמר שיש מישהו מהמנהלים בתפוז עם ניק דומה לשלי , ותיק ממני בהרבה שנים וחשבו שהוא זה אני , אז בקשו ממני להחליף את הניק
מי שנתן לי את הניק הנוכחי , הוא מנהל הקהילות בזמנו , ועם זה נשארתי עד היום
|כן|

מקסים 45

Well-known member
לפני המון שנים נכנסתי לאחד הפורומים בתפוז הקודם. קראתי שם איזו הודעה שהרשימה אותי. בסיום ההודעה ההיא נכתב שילדינו משפרים אותנו. רציתי להשתתף בדיון וכיניתי את עצמי משתפרת.
מעניין.
ילדים משפרים אותנו?
מגיע לנושא שירשור בפני עצמו.

משתפרת1

Well-known member
מעניין.
ילדים משפרים אותנו?
מגיע לנושא שירשור בפני עצמו.
הפורום ההוא היה אחד מהפורומים שעוסקים בהורות. בוא נגיד שכישורי הנתינה, ההכלה, האמפטיה ועוד כמה מהסוג הזה בהחלט משתפרים עם ההורות.

למעלה