שירשור גנים

לוליLuli

New member
../images/Emo140.gifממליצה בחום על מטפלת מדהימה!../images/Emo41.gif

אשה עם לב של זהב אהבה ונתינה ומסירות נדירים לילדודס אחראית ועם ניסיון של שנים,והמלצות חמות מכל המשפחות הקודמות בכתב ובעל פה! מטפלת בבית הילד,משרה מלאה אפשר בהוד השרון/כפ"ס/רעננה או ת"א/ר"ג (גמישה גאוגרפית) באמת שאין כמוה!מטפלת שהגיעה לכך לפני שנים מתוך אהבה עצומה לילדים ולא כך סתם. אתן את הטלפון שלה במסר בשמחה גדולה.

king luli

New member
../images/Emo41.gif מה הייתן מעדיפות? שאלת גנים ../images/Emo41.gif

יש לי דילמה ובנתיים קיבלתי תשובות שונות מהסובבים אותי - מכוון שאני מאוד מעריכה את דעות הבנות (ובני) הפורום - אשמח לדעת אותן: נניח ויכולתן לבחור בן שני גנים לילד שיהיה בן 4 באוקטובר הקרוב (כלומר - טרום חובה - אבל מה"קטנים" יחסית) - מה הייתן מעדיפות? שני הגנים הם גני עיריה. המיקום של שניהם לא רלוונטי וכמות הילדים זהה. את הצוות אני לא מכירה כך שזה לא שיקול. גן 1: מורכב מילידי ספטמבר עד דצמבר 2005 (כלומר - הקטנים של טרום חובה + כמה על הגבול) פלוס 4-5 ילידי 2006 (הגדולים של טרום טרום חובה). הגן מוגדר כטרום חובה מה שאומר שלא ברור מה יהיה בשנה הבאה ויכול להיות שיצטרך לעבור שוב גן. גן 2: חצי מהגן הם ילדי חובה והחצי השני הם ילדי טרום חובה הגדולים יותר (ילידי 2005 עד ספטמבר) - ילידי הטרום חובה יהיו בגן זה במשך שנתיים עד כיתה א (כשבשנה הבאה יכנסו כנראה ילדי טרום חובה חדשים) ההתלבטויות שלי הן: גן 1 מרגיש לי כמו "שאריות" כאילו לקחו קצת מפה וקצת משם - לא ממש ברור מה ההגדרה שלו ואני גם לא אוהבת שלא ברור מה יהיה בשנה הבאה. מצד שני זאת קבוצת ילדים בגילאים דומים כשהבן שלי יהיה שם דווקא בן הגדולים (יליד תחילת אוקטובר) - אז אולי זה יהיה טוב לו - מעבר רך יותר לגן עיריה? מצד שני זה לא יהיה ילדותי מידי? הם כאילו מתוייגים "הקטנים" אז יתיחסו אליהם כקטנים - הם צריכים לקבל תכנים ויחס כמו של כל טרום חובה .. גן 2 לעומת זאת מכיל ילדים שבפוטנציה גדולים ממנו בכמעט שנתיים (ילדי החובה הגדולים) - לא הרבה מידי? מצד שני בסופו של דבר הוא יהיה בן הקטנים בכיתה שלו ובשכבת גיל שלו אז הוא לא צריך להתמודד עם זה? אני גם חושבת שזה טוב שיש לידו גדולים ממנו אבל מפחדת שזה יותר מידי גדולים ולא יודעת איך הדינמיקה בן הילדים (הקטנים והגדולים). אני יודעת שזה הרבה תלוי בילד - הוא מאוד חברותי ולא נראה לי שתהיה לו בעיה עם גדולים - דווקא מאוד נהנה לשחק עם גדולים (אבל שוב - אני לא יודעת איך זה מבחינתם). מבחינת ילדותיות - נראה לי שהוא מתאים לגילו - בטח שלא ילד ילדותי אבל גם לא איזה ילד בוגר בצורה קיצונית. יש לנו חברים שהבת שלהם גדולה ממנו בחצי שנה ואני מרגישה לפעמים את ההבדל בינהם מבחינת הבנה ובגרות (לא הרבה אבל מידי פעם) .. לא יודעת אם רלוונטי אבל גן 2 הוא גן חדש - מבנה חדש וצוות חדש (לטוב ולרע) וגן 1 הוא גן שעובד כבר 4 שנים (מבנים זהים וצוות שכבר עבר ביחד) מה עדיף לדעתכן?? אני ממש מבולבלת .. תודה

למעלה