שירשור גנים

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifתשובה ללוליק../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

היי. קטעים, פעם ראשונה שנכנסתי לפה, ובדיוק ראיתי את השאלה שלך. אני גרה בהדר גנים. גן אתרוג ברח' הקרן הוא של הגננת ענת בן שלום (ככה בכולאופן לפי החוברת של העירייה) הוא חלק מהגנים התורניים שאליהם הולכים רוב הילדים הדתיים בשכונה. ענת נחשבת לאחת הגננות הכי טובות והכי מבוקשות בשכבת הגיל הזו (טרום טרום חובה) אני מאוד התרשמתי ממנה בביקור שערכתי בגן (בסוף כמובן לא קיבלנו את הגן הזה...) אם החוברת של העירייה מדוייקת וזו אכן ענת בן שלום- היא יכולה להיות מאוד רגועה! כיף לה.....

Snagit

New member
סופעונה..סופעונה..סופעונה

הי, הקטנה בת שנה ו 9 חודשים, לאורך מבצעי סוף העונה חשבתי לקנות לה עכשיו בגדים לקיץ הבא וכך לחסוך קצת בהוצאות. אבל אני לא בטוחה איזה מידה לקנות לה, עכשיו היא לובשת מידה של 24 חודש, או מידה 2. איזה מידה לקנות לה? 6? 4??

מידה 3

הבריון שלי בן 3.8 ויש עדיין בגדים שלובש מידה 3 (תלוי גם בחברה - המידות של סולוג קטנות, של פוקס גדולות, של סריגמיש באמצע) למרות שהוא יחסית גבוה לגילו

xxss1

New member
בין 3 ל 4

תסתכלי על הפריט כשהוא פתוח. מידה 6 זו מידה ענקית לילדה שתיהיה בת כמעט שנתיים וחצי.

בובסטר

New member
לחלוק מטפלת באזור שכונת עלית בר"ג

שלום, אני אם לתינוק בן 10 חודשים, המתגוררת בשכונת עלית בר"ג. אנחנו מעוניינים לחלוק במטפלת (המצוינת) שלנו עם תינוק נוסף. ההעסקה גמישה - משרה חלקית/ מלאה 3-5 ימים בשבוע. הטיפול יהיה אצלנו בדירה ו/או בדירה של התינוק הנוסף.

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo41.gifעולים לגן עירייה../images/Emo41.gif

מתי אמורים לקבל את השיבוץ לגן עירייה? כבר אוטוטו אוגוסט ולא קיבלנו שיבוץ. האם בכל הגנים הם עושים פגישת היכרות לפני תחילת שנה?

עד סוף יולי

(רשמת אותו בגן מול הבית?) הגנים לא חייבם לעשות פגישת היכרות ורובם גם לא עושים.

mAmA MiSiSiPi

New member
מול הבית זה "יום ארוך"

גם אם הייתי רוצה לא היו נותנים לי ,זה לאמהות עובדות בלבד. אבל זה חלומי גן כזה קרוב לבית.

חבל...

אבל,גם לי יש גן ממש מתחת לבית ולא רשמתי אליו. רשמתי לגן ברובע אחר,מקווה שיהיה בסדר.

fame06

New member
אצלנו קיבלנו את השיבוץ בתחילת יוני

והיה רשום במכתב על פגישת היכרות. אבל, לא נשלח לי מכתב נוסף על זה.

a y a l u l a

New member
אנחנו קיבלנו שיבוץ לפני חודש בערך

פגישת הכרות עושים בדר"כ בשבוע האחרון של אוגוסט מקבלים מכתב מהגננת באמצע אוגוסט שמודיע על המפגש

jojo04

New member
קבלנו שבוע שעבר (מפ"ת)

לא קבלנו הודעה על פגישת היכרות. הלוואי ויהיה. שנה ראשונה
- (גם בית חדש) מלחיץ

צוציק8

New member
איך אני מגיעה לסקר הגנים הגדול שהיה פה ......

אני יודעת שהיה שרשור על כל הגנים אבל לא מצליחה להגיע אליו מחפשת המלצות על גן פעמון בפתח תקווה תודה ענת

מטפלת ליהלי ../images/Emo99.gif

זו פעם ראשונה שלי בפורום, ורציתי לשאול אם מישהיא מכירה בחורה שרוצה לשמור על תינוק בן שנה מתוק אמיתי (אבל אני לא ממש אובייקטיבית
) כמה שעות משעה 12:00 עד 16:00 או 17:00 אני גמישה בענין השעות גם סטודנטיות התקבלו בברכה
אנחנו גרים בכפר סבא ניתן לפנות במסר

פ ט ל2

New member
גם אני מחפשת מטפלת ליהלי שלי../images/Emo6.gif ברעננה

ל3 פעמים בשבוע מ7:30 - 12:30 מישהי מכירה אחת כזו? ברעננה

למעלה