שירשור בחירות

זאת בדיוק הנק' - השימוש במפלגת קדימה הוא לא

מקרי. הרי זה לא משנה אם יש או אין תמיכה של מפלגה - זה בדיוק כמו בבחירות המוניציפליות - ראשי עירייה יהיו תלויים בעצמם - לא באולמרט, ביבי או ברק. אותו דבר בבר אילן - בייחוד כשלמעשה אסור פעילות פוליטית בקמפוס. השימוש בקדימה הוא שימוש ציני כדי לגרום לאנשים לחשוב שתא אופק הוא התא המושחת בעוד רבים מאנשי תא עתיד מכהנים באגודה הנוכחית התנהלו בצורה שרחוקה לחלוטין ממנהל תקין וטוהר המידות כמו שמתבקש מנציגים ודמויות ציבוריות.

תא אופק

New member
אז ככה ..

לגבי המימון זה מופיע מאחורי החולצות. משקה האנרגיה XL ופאב "כנען". הם תרמו לנו כסף ומול הסכם מולם הוצאו חולצות עם כיתוב שלהם ובלי כיתוב שלהם. תאמינו לי, זה באמת כסף קטן בשבילם. לגבי המימון האישי אני מסכים לחלוטין. אם אני הייתי אומר זאת היו מעירים לי .. אז אני מביע תמיכה ומוסיף שזה גורם ליותר מידי מעורבות אישית בבחירות וליותר מידי בכלליות. גד"י

IUB

New member
מסכים לגמרי

אין טעם שסטודנטים ישפכו כסף על הדבר הזה. מי שרוצה להבחר - עדיף שישיג מימון.

תא אופק

New member
נכון, ולכן ..

אנחנו עדיין שאורלי תכתוב מאיפה המימון של תא עתיד .. תודה רבה גד"י היימן סיו"ר אופק

abalaba2

New member
שירשור בחירות

הבחירות יהיו ביום רביעי 7/2- כל היום ברחבת משפטים תצביעו! כדי שאח"כ תוכלו להתלונן ולא יוכלו להגיד לכם "למה לא הצבעת?" והקישור השנתי: http://www.youtube.com/watch?v=MnWveedO42Q

abalaba2

New member
...

קורס חוזר - לתשומת לב הסטודנטים שנגשו ל-2 מועדי מבחן בקורס מבוא לאונומטריקה א' ,66-236 ולא השיגו ציון עובר: בסמסטר הנוכחי מתקיימת קבוצה אחת (קורס חוזר). סטודנטים המעוניינים להרשם לקורס, כדי להיות זכאים ל-2 מועדי מבחן נוספים בסוף סמסטר ב', מתבקשים להודיע על כך בדחיפות, עד ליום רביעי, 02/07/08. ניתן לשלוח את הבקשה (בציון שם מלא, ת"ז ומס' סלולרי) במייל [email protected] בפקס 03-7384034 או להגיע בשעות הקבלה. לתשומת לבכם: רישום לקורס החוזר מחוייב בתשלום שכ"ל עבורו. פרטי הקורס: המרצה - פרופ' ארתור פישמן הקורס יתקיים כדלקמן: * בימי רביעי (החל מתאריך 25/06/08, שיעור ראשון) - בין השעות 09-12 בבנין 605 חדר 101 * וכן, בימי שישי (החל מתאריך 27/06/08) - בין השעות 09-13 מיקום יפורסם בהמשך ביטול שיעור - לידיעת הסטודנטים בקורסים: * ,יסודות החשבונאות ב', 66-192 * ,תמחיר למנ"ע, 66-599-02 של המרצה ד"ר מט: ביום שני הקרוב, 30/06/08, לא יתקיים שיעור. לידיעת הסטודנטים בקורס ,יסודות החשבונאות ב', 66-192 של המרצה ד"ר מט: בתרגיל בנושא התחייבויות צמודות, עמ' 10, שאלה 2, חלק ג': הניחו שהריבית החצי שנתית הינה 2% שינוי כיתה קבוע - לידיעת הסטודנטים בקורס ,תורת המחירים א', 66-213-13/14 של המרצה ד"ר שילוני: השיעורים בימי שני יתקיימו באופן קבוע בבנין 604 חדר 13. לתשומת לב הסטודנטים בקורס מבוא לאקונומטריקה ב', 66-237 (כל הקבוצות) * הנחיות העבודה פורסמו באתר המתוקשב. * סדנאות תגבור לתוכנות הסטטיסטיים יתקיימו לאחר הבחינה (מועד א'). בנוגע לבחירות הבחירות יתקיימו אי"ה ביום רביעי הקרוב, כ"ט סיוון (2/7) ברחבת משפטים לא לשכוח להביא תעודת סטודנט המתמודדים: לראשות האגודה: שלומי שם טוב (עתיד) נועה בוכהולץ (אופק) נציגות המחלקה במועצה: טל אוסטרובסקי (עתיד) שמעון ברנשטיין (עתיד) דניאל בן אליהו (אופק) תצביעו, גם אם אתם חושבים שזה לא ישפיע על שום דבר. -- המון הצלחה נציגי שנה ב' - מוריה, טל, אב"י ואמציה. פורום שנה ב': http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/f orumpage.asp?forum=1931 הודעות מחלקה: http://www.biu.ac.il/soc/ec/mes/notes.htm אתר אגודת הסטודנטים: http://www.bis.org.il/ מייל מדור הפניות של האגודה: [email protected] אתר המחלקה באגודת הסטודנטים: http://www.bis.org.il/class.asp?sub_topic_id=317

susu888

New member
חלוקת ארטיקים..

תנועת עתיד זה פשוט פתטי אני פשוט הרגשתי שמנסים לשחד אותי ולקנות את הקול שלי ע"י ארטיק עלוב ( זה מעלה לי זיכרון מהעבר- של תנועה ידועה לשימצה שגם התמודדה מעניין איך קראו לה
((((((( ). ולענייננו היכן ניתן לראות את כל הקישורים של המתמודדים לבחירות אני רוצה לקבל אינפורמציה על כל אחד ואחד ?

כנציג תא אופק במחלקה - אשמח להיפגש איתך אישית

אני אהיה באונניברסיטה בכל יום עד יום רביעי. אני מוכן להיפגש איתך באופן אישי - להסביר, לפרט, ולתת לך תשובה מקיפה למה תא אופק הינה האופציה היחידה לשינוי באוניברסיטה. יותר מהכל - אני אתן לך אפשרות לשאול שאלות להעביר ביקורת או כל דבר שיש לך להגיד - תא אופק הוקם בשביל לשמוע את הסטודנטים ולהפוך את המילים למעשים.

חלי107

New member
ארטיק רמזור

שלום , רק רציתי לאמר שאני מאוד בעד הארטיקים אפילו שזה רק לימון , תביאו גם רמזור וענבים ובאמת הם טעימים

abalaba2

New member
שאלה לנבחרים השונים מהמחלקה

איזה ערב מחלקה אתם הייתם עושים?

MRITAMAR

New member
שאלה טובה אבי,מחפש אקשן אה?

בקשר לערב מחלקה כנראה תקבלו יום ראשון מייל תפוצתי שבו תבחרו מה אתם רוצים שיהיה בערב מחלקה,מקוה לראות שם את כולכם.... תציע גם לשלומי ונועה לערוך עימות בחירות,יכול להיות מעניין,אלא אם אחד מהם לא מעוניין ואז זה אומר משהו לא?

abalaba2

New member
האמת היא

שהצעתי לנועה והיא הסכימה ולא יצא לי עדיין לשאול את שלומי. אז שלומי, אם אתה רואה את ההודעה הזו- אני אארגן את המקום (כאן), אתה תארגן את עצמך, נועה תארגן את עצמה ויהיה לנו כאן דיון פילוסופי מעניין (ואני מקווה שלא מתחמק) על דרכה של האגודה בשנה הבאה (הייתי כותב בעתיד אבל זה לא נראה לי הוגן). נ.ב מה רע בקצת אקשן- וזו הייתה שאלה ליגיטימית, זכותי לדעת מה הדעות של הנציגים שיהיו לי בקשר לדברים שהם אמורים להיות אחראים עליהם.

MRITAMAR

New member
מעולה מקוה שהדבר יצא לפועל...

ואם לא אתה תפרסם בדיוק למה זה לא יצא לפועל,בכל זאת שנה הבאה אני משאיר אותך לבד כאן,אתה תהיה חייב לפקח על כל העסקנות שתהיה פה....אתה נכנס לנעליים גדולות.....

susu888

New member
שאלה מאד מאד חשובה...

האם בתוך תא "עתיד" יש נציגים שהיו בעבר ב "טוהר" ? אני אשמח לפירוט זה ממש חשוב !!!!!!!

למעלה