שירשור בחירות

אופק - כי ביחד נגיע רחוק.

בשבוע הבא ביום רביעי יערכו הבחירות לאגודת הסטודנטים. עכשיו, כשאנחנו לקראת סוף תקופת המבחנים, אני רוצה להזמין אתכם לקרוא את דבר היו"רית של תא אופק - נעה בוכהולץ ואת המצע של התא. השקעה של חמש דקות אולי תשנה את דעתכם על הבחירות והתאים המתמודדים לאגודה. אני מקווה שתבחרו להצביע אופק. אני מתומדד על נציגות המחלקה לכלכה מטעם אופק - שמי דניאל בן אליהו ואני סטודנט שנה א' בכלכלה. לפני מס' חודשים העניין שלי בבחירות לאגודה שאף לאפס, אני מניח כמו לרובכם, אבל מספר נקודות שנעה וסגן יו"ר התא גד"י היימן העלו בפניי שינו את דעתי. ולכן החלטתי להתמודד על מקום במועצה ולהתמודד על הזכות לייצג אתכם במועצה שתיבחר. כאדם מן השורה אין לא מבין איך תא עתיד וראשיו [כידוע לכם, לתא עתיד חברו תא איתן שבראשו עמדה סיו"רית האגודה הנוכחית ותא שחר] מבקשים מאתנו, הסטודנטים, את המנדט בפעם השניה [ואפילו השלישית] כאשר למעשה לא נעשה דבר לרווחת הסטודנטים. תא אופק מציב אלטרנטיבה חדשה, עם אנשים שרוצים ומוכנים לתרום מהזמן שלהם כדי לעשות שינוי. לבחור את תא עתיד זה להישאר עם האדוגה הנכוחית וזה אומר - להישאר עם מחירים גבוהים בקפיטריות, הסכמים גרועים עם האוניברסיטה. ובכלל, אגודה שלא מתייחסת לבקשות של סטודנטים. תקציב האגודה מוערך בין 3 ל-4 מיליון שקלים. למה מוערך? כי האגודה לא פועלת בשקיפות תקציבית. דווקא אנחנו תלמידי כלכלה למסלוליו צריכים להבין את המשמעות של זה. האגודה, גם אם היא לא חברה ציבורית, חייבת לנו דין וחשבון על ההוצאות שלה. אני לא מרגיש שהאגודה משקיעה בי ובכם הסטודנטים את הסכום הזה. בראשות תא אופק עומדים שני אנשים רציניים שכבר ניסו לפעול במסגרת האגודה ומשראו שהם לא זוכים לשיתוף פעולה כדי לשנות הקימו תא חדש - תא אופק. לפרטים נוספים, פידבקים או הערות אתם מוזמנים להיכנס לאתר של תא אופק או לשרשר שאלות להודעה. אשמח לשיתוף פעולה מצדכם, דניאל בן אליהו [email protected]

בחירות לאגודת הסטודנטים

כידוע, בעוד כשבועיים, ב 02.07.08 יתקיימו בחירות לאגודת הסטודנטים. מתוך תמימות דעים וכוונות משותפות, שבראשן טובת הסטודנטים, התאחדנו, חברי התאים: עתיד - איתן - שחר – לרשימה משותפת, בראשות שלומי שם טוב. מטרתנו העליונה הינה להעניק לסטודנטים ולהציג אגודה מנוסה בשילוב אנשים חדשים ונמרצים, אשר כבר היום מעניקים ונותנים מעצמם למען הסטודנטים. אנו סמוכים ובטוחים כי אגודה כזו תהיה יציבה, איכותית,מתקדמת וחזקה – בשבילכם. יחד – נהיה איתנים מול האוניברסיטה. יחד – נתעורר כולנו לשחר מבטיח. יחד – נוביל את האגודה אל העתיד. עתיד-איתן-שחר חזקים ביחד! בשבילכם

חברים, בפורומים שנים א' וג' יש רצון לדעת עוד

חוסר ההענות להודעה גורם לי לחשוב שאתם מרוצים מהאגודה ומהמצב הנוכחי.

abalaba2

New member
עוד תיקון

כידוע, בעוד כשבועיים, ב 02.07.08 יתקיימו בחירות לאגודת הסטודנטים. מתוך תמימות דעים וכוונות משותפות, שבראשן טובת הסטודנטים, התאחדנו, חברי התאים: עתיד - איתן - שחר – לרשימה הקודמת שלנו- טוהר, בראשות שלומי שם טוב. מטרתנו העליונה הינה להעניק לסטודנטים ולהציג אגודה מנוסה בשילוב אנשים חדשים ונמרצים, אשר כבר היום מעניקים ונותנים מעצמם למען הסטודנטים. אנו סמוכים ובטוחים כי אגודה כזו תהיה יציבה, איכותית,מתקדמת וחזקה – בשבילכם. יחד – נטהר את האוניברסיטה. יחד – נתעורר כולנו לריח מטהר אוויר בריח אורנים. יחד – נוביל את האגודה אל העבר. טוהר חזקים ביחד! בשבילכם

abalaba2

New member
תיקון קטן

הבחירות, כמובן, בעוד כשבוע.. תבואו, תשפיעו! טוהר חזקים ביחד! בשבילכם

אני מקווה שעוד אפשר לשנות את דעתכם.

אני מבין שכולכם חווים את טראומת "טוהר" שמשמה כמובן הייתה האגודה הנקייה ביותר משחיתות והתנהלותה הנקייה הגיעה למרחקים. [אולמרט כמעט ומצליח להעמיד להם תחרות] אני מבקש מכלכם - כל מי שקורא את ההודעה הזו ובאמת רוצה שינוי ומוכן להאמין בזה - להצביע לאופק. נעה וגדי [יו"ר וסיו"ר] הם אנשים מדהימים שמוכנים לעשות הרבה. הבחירות הן ביום רביעי ליד האגודה משעה 8:00 עד 20:00. הבחירה תתחלק לשתי הצבעות - אחת ליו"ר האגודה [נעה בוכהולץ מתא אופק] והשניה לנציג במועצת האגודה [אני - דניאל בן אליהו]. גם אני ,כאמור, מתמודד מטעם תא אופק על נציגות של המחלקה לאגודה. כל קול יכול להשפיע [שנה שעברה הצביעו בסביבות ה-1800 אנשים, השנה הצפי הוא אפילו לפחות!]. מי שבאמת מעוניין בשינוי בסיכוי לשינוי ובאפשרות לשינוי צריך וחייב להצביע לאופק. זה לא בשמיים, זה נראה כמו מלחמה של דון קישוט ואני בעצמי מרגיש ככה לפעמים - במיוחד כאן בכלכלה. בגלל זה אני צריך את העזרה שלכם. כל מי שמאוכזב ומוכן לתת לי ולתא אופק את הצ'אנס חייב לבוא ברביעי הבא להצביע! אני חוזר ואומר - כל קול משפיע! ביחרו באופק בראשות נעה בוכהולץ כדי לא ליפול עם ממשיכים של בנצי, טוהר ושות' שאלות, תהיות וביקורת כלפי המצע אתם יכולים להפנות בתגובה כאן או באימייל שלי דניאל בן אליהו - [email protected] כל אימייל והודעה תענה במלוא הרצינות כדוגמא לתא, לפעילות שלו ולנציגיו!

אם אני לא טועה אתם ממומנים ע"י קדימה, לא?

אז לא נראה לי חכם לדבר על אולמרט ועל שקיפות וטוהר מידות. (אין בהודעה זו כל נקיטת עמדה)

תא אופק

New member
ממש לא !

למרות שהבמה היא של דניאל הייתי חייב להגיב. המימון ע"י קדימה הוא שמועה זדונית של תא עתיד כלפינו. בדיוק להפך. לידיעתך - תא "שחר" הינו מותג רשמי של קדימה בשלל האוני' ברחבי המדינה. אז אולי מישהו אחר מושחת ?? http://www.kadima.org.il/nextgen-article.php?aid=9612dc82c6e00652f92eb4f7b3b8d652 - לעיונך משהו קטן ! וכן, אנו שקופים , אנו בעלי טוהר מידות ואנו רוצים באמת שינוי ! ניתן לשאול תמיד ולא (רק) כאן ... גד"י היימן [email protected] 054-4460243

הבהרה

תא עתיד לא הפיץ שום שמועה לגבי תא אופק, או בכלל. מרגע הקמתו של תא עתיד, עד לאיחוד עם התאים איתן ושחר ועד בכלל, אנו דוגלים במערכת בחירות נקייה! מעולם לא מצאתי ולו אדם אחד שילכלך או יפיץ שמועה על תא אחר, כי אין לנו צורך בזה. יש מספיק דברים שעומדים לזכות התא ומקימיו, גם בלי לגנות תאים או אנשים אחרים . ולגבי הקישור שלך, אולי אתה מזלזל בנו, שקוראים את דברייך, אולי זו טעות תמימה, אבל מדובר על אוניברסיטת תל אביב (!!) בדיוק כמו שבאוניברסיטה העברית קיים תא אופק. תרצה שנייחס את פועלו לשלך? לתא שחר אצלנו (ובוודאי לא לרשימה המאוחדת של עתיד-איתן-שחר) אין כל קשר לקדימה. בבחירות הקרובות, אני יודעת למי להצביע ובמי יש לי אמון מלא: עתיד-איתן-שחר.

תא אופק

New member
ברור שלא ...

אם כך, אז סליחה . פשוט מעניין מאיפה אמציה קיבל את המידע הזה .. אשמח לתגובה. פשוט אצלנו זה מאוד פשוט. על החולצות כתוב מי מממן אותנו. לתאים האחרים כמדומני אין פירסום .. אמציה היקר, תשאל מי מממן כל תא וזהו. לא ? הכי חשוב זה לבוא להצביע לתורך מתן לגיטימציה לתא שיבחר. ניפגש כולם ב 2.7 ... בטוח יהיה שם אוכל לפחות
גד"י היימן סיו"ר תא אופק [email protected] 054-4460243

המשך להבהרות

אני לא יודעת מאיפה אמציה קיבל את המידע הזה, אך אם גם אתה לא יודע, למה להאשים לפני בדיקה? על החולצות דווקא כן כתוב מי מממן. כתוב עתיד-איתן-שחר. הכסף עד כה הגיע מאנשים פרטיים, ללא מימון של חברות כלשהן. בדבר אחד אני מסכימה איתך, באמת מה שחשוב זה להגיע ולהצביע. בהצלחה!

תא אופק

New member
להאשים ?

ממש לא . הקישור היה בסה"כ הבאתי עובדה קיימת. אם הייתי מאשים לא הייתי מבקש מאמציה להגיב מאיפה קיבל את המידע הזה. פשוט קשה לי להאמין שקם סטודנט בבוקר והחליט מי מממן כל תא .. הרגשתי האישית שמישהו (ולאו דווקא עתיד !!!) אמרו לו זאת ולכן חשוב לי, ולשאר קוראי הפורום, לדעת מאיפה הוא מאשים .. לא ? ובכלליות .. קשה לי להאמין שאנשים פרטיים יוציאו מכיסם למעלה מ 10,000 סה"כ. לעשות חישוב לסכום זה הכי פשוט. ואם זה באמת מכיסם הפרטי אז בבקשה, שיצהירו בכך בפומבי. גם את זה הסטודנט צריך לדעת בקמפיין הבחירות הנוכחי . ב 2.7 לא רק שחשוב להצביע, חשוב להצביע לשינוי בקמפוס ! רק טוב לכולם

התכוונתי

למה שכתבת לגבי הפצת השמועה על מימון התא שלכם ( כתבת זאת בפירוש, ואני לא אצטט את המשפט שוב- תוכל להסתכל בתגובה שלך למעלה) ולא לגבי הקישור שהבאת. אולי קשה לך להאמין, אבל כרגע זה המצב וזו עובדה, שסטודנטים כן מממנים בעצמם את הקמפיין. אני לא מוצאת שום סיבה לצאת על כך בהצהרה ואני מניחה שגם המממנים לא רואים זאת לנכון, אבל אם מישהו ישאל (כמו בסיטואציה זו), אין בעיה לפרסם זאת.

תא אופק

New member
בקיצור

ישנם סטודנטים, שייכים בצורה כזאת או אחרת לתא עתיד, שמוציאים מכיסם הפרטי אלפי שקלים למערכת הבחירות הנוכחית ?? מילא 100, 200 .. 500 ש"ח לצורך צילומים או פעילות שוטפת, אבל אלפי שקלים מכיסם הפרטי ?? לא משנה .. זה ויכוח סרק אמיתי. שיהיה בהצלחה לכולם גד"י

מי מממן כל תא וזהו?

האמת זה לא כל כך מעניין אותי, סתם שמעתי שמועה והצחיק אותי שהבחור הזכיר את אולמרט.. אבל בשביל הכיף והתחרות מי שקוף יותר - יאללה תפרטו מי מממן כל תא (וזהו)? מצטער על האסוסיאציה אבל תחרות המפלגה השקופה קצת מזכיר לי תחרות החולצה הרטובה...

נסחפתם קצת, לא?

שמעתי שמועה מסטודנטים, לא "האשמתי" רק שאלתי שאלה... דרך אגב, אני לא רואה כל פסול להתמך במפלגה - להפך! אם אני הייתי צעיר ב-3 שנים ורווק הגיוני מאוד שהייתי מנסה להתמודד לאגודה. אין שום סיכוי בעולם שהייתי מממן שקל מכיסי. הייתי מחפש את המפלגה שהכי מתאימה לדעותיי ומנסה להשיג מימון. תסלחו לי אבל לטעמי זה די דבילי לממן את הדבר הזה מכיס פרטי של סטודנט ולדעתי צריך להכניס את זה לתקנון האגודה.

למעלה