שירשור אור.

l o v e l i n

New member
בקשר למיכל ובקשר לעידו

יש לי ממש המון כבוד למיכל אבל היא הגזימה שהיא מנסה להכנס למליון תחומים שהם לא בדיוק שירה ולדעתי זה עושה לה רע ואם היא תשמע לעיצה שלי אז רק יהיה לה יותר טוב: תתמקדי בשירה, כל השאר זה לא ממש את. ואיפה בדיוק נקבע שעידו תדמור הוא בין ה10 רקדנים הטובים בעולם שאלת את עצמך ? אז יש המון תחרויות שמכתירות רקדנים מכל העולם וזה לא אומר שהוא השתתף באחד מהתחרויות הנחשבות האלו באמת יכול להיות מאוד שהוא סתם השתתף בתחרות של רקדנים מכל העולם באיזה תחרות של בר בתל אביב. ואם מישהו יכול להעיר את עיני ולספר לי בדיוק באיזו תחרות עולמית הכתירו את עידו תדמור אני יוריד בפניו את הכובע אין כאן זלזול כמו שבנתיים זה נראה לי קצת ניפוח שאוהבים לעשות לכל מיני סלבריטאים אני לא שמעתי באיזו תחרות בדיוק זה היה וכל השוואה בינו לבין הכוריאוגרף של בריטני ספירס פשוט מצחיקים אותי,,, ושוב, זה רק בגלל שממש לא התלהבתי מהריקוד שלו בתוכנית מפה התחילו השאלות איזה תחרות בדיוק הכתירה אותו,,, וכמו שהוא שופט אחרים גם לי מותר לשפוט אותו קחו את זה כסוג של ביקורת טלוויזיה

Nעיין

New member
סתם שתדעי

מיכל אמדורסקי התחילה כרקדנית. היא למדה ריקוד בהונגריה מגיל 0 בערך. אז תעשי שעורים לפני שאת מלכלכת.

l o v e l i n

New member
בראיון עם דוד דביר הוא אמר את דעתו

על לימודי הריקוד של אמדורסקי אז למה שנחזור על זה,,, מיכל אמדורסקי היא זמרת נהדרת חבל שזה לא מספיק לה כי היא מנסה להיות מה שהיא לא,,, זה שאתה זמר או רקדן לא הופך אותך אוטומטי למוכש בכל תחום שאתה נוגע בו ועדיף שתישאר במה שהיא טובה לא לכלכתי על מיכל אמדורסקי רק אמרתי את העובדות ואין לי בעיה גם להגיד לה את זה בפנים. הייתה לי דעה אחרת עליה לפני שראיתי אותה בפרוייקט הזה בערוץ Y שהראו אותם חיים במקומות אחרים וגם לפני שהיא רקדה בתוכנית זה בהחלט מביא רייטינג לתוכנית השאלה אם זה טוב לה והתשובה היא שממש לא, בשבילה. לא בטוח שהיא תסכים איתי על זה, וזכותה לנסות כל מיני דברים חדשים, אבל מן הסתם היא לא מצפה שכולם יאהבו את זה,,,

aMiRi GiRl

New member
את יודעת מה?

רק לקרוא את כל הדעות המזלזלות שלך על 2 בני אדם שאת אפילו לא מכירה..זה פשוט גורם לי לרצות להקיא..ואני לא אתפלא אם הכל זה פשוט מקנאה ומה לעשות שאמן עושה את מה שהוא אוהב!!

sweetdreams

New member
אויי, איזו תמונה של עידו ../images/Emo99.gif

תמונה מדהימה! איזה מהממת הוא!!

ומי את/ה תקבע/י שהוא לא??

ממש את/ה ה-שופט/ת למחול הכי גדול בעולם!!!! הוא קיבל את התואר כי מגיע לו!!!!! איזה חוסר פירגון....הייתם מתים להגיע לקצה השערה שלו!!!

nik name

New member
חחח כן בע"ה

ואני מאמינה שהוא יפציץ בגמר!! כי הרי הוא "נולד לרקוד" !!!

o m g

New member
שירגיש טוב ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifאז זה היה אור? איזה סרט

רק שירגיש טוב ושיהיה כשיר לגמר

למה?! לא ידעתי שבכלל מישו התעלף!

מתי אמרו שמישו התעלף?! ולמה אור המתוק התעלף?! מסכן שלי...מה קרה לו?! מקווה שיהיה רק טוב...... אוהבת המון אריאלוש!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifכל כך הרבה שאלות../images/Emo122.gif

תיכנסי לקישור שנתנו כאן וזהו
הכל שם:p

girl love you

New member
אני יושבת במספרה ורואה ב../images/Emo44.gif...

שראיינו אותו והוא אמר שבשבוע האחרון הוא לא אכל ושתה נכון
. החלמה מהירה
אורוש

המורה שלי (גם המורה של אור)

אמרה לנו היום שהוא מרגיש יותר טוב, ושהוא אפילו עשה חזרה

למעלה