שירשור אור.

ירינייי

New member
חמוד הוא כן..התכוונתי שחתיך הוא לא

חמוד אני מסכימה איתך... לדעתי שי פרטוש סקסי ברמות.. אבל זה באמת עניין של טעם

d a n c e1

New member
זה שהוא לא חתיך(דבר שאני חולקת עליו

לא מונע ממנו לרקוד מ-ד-ה-י-ם

ירינייי

New member
הוא רוקד מאוד יפה..אבל הוא לא חתיך

לדעתי... ולא הבנתי על מה את חולקת עליי עם גם את אומרת שהוא לא חתיך?

שני דברים:

א-בטח התכוונת ל"אם" עם א' ולא עם ע'. ב-היא אמרה שגם אם הוא לא חתיך (דבר שהיא חולקת עליו-זתומרת היא חושבת שהוא כן חתיך-וגם אני חושבת ככה!) זה לא דבר שמונע ממנו לרקוד יפה! הבנת?

ירינייי

New member
הבנתי..

ובסדר סליחה באמת שטעיתי זה קורה... וסבבה עם אתן חושבות שהוא חתיך עניין של טעם... וכן הוא רוקד יפה..

חח..ירין:

זה שוב "אם" עם א'..מממ..הסבר- תראי,משתמשים ב"עם" במקרים כמו: הלכתי עם דני לאכול צהרים התיק עם הציור היה ממש יפה ב"אם" משתמשים במקרים כמו: אם אתן חושבות ככה זה רק עניין של טעם אם תלך אז גם אני רוצה לבוא ושילוב של השניים: אם תלך עם שלמה לאכול אז גם אני מעוניין לבוא. קשה להסביר... אבל הבנת? חח..גם אני תמיד הייתי מתבלבלת! וחזרה לעניין רקדנים-אני מאוד אוהבת גם את שי וגם את אור,אני פשוט חושבת שאור מאוד מוכשר ומאוד מגיע לו לזכות ואני מעודדת אותו.ואת צודקת מאוד-עניין של טעם. על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח~

HilaZ1

New member
../images/Emo6.gifאוי את מצחיקה

ואני יודעת שאני לא קשורה
אבל הייתי חייבת פשוט הצחקת אותי
את חמודה

ירינייי

New member
אני בדר"כ לא מתבלבלת...

אבל אחרי שעתיים לשון שחפרו לי על הנושא נשוא לוואי אני לא יכולה יותר אז קורה שאני מתבלבלת... ובעניין נולד לרקוד:לדעתי אור יצליח גם בלי לזכות ושי לעומתו יותר מתאים להגדרה של נולד לרקוד..

ממ..

אין ספק שכולם יצליחו גם בלי התוכנית.לדעתי התואר ראוי לרקדן בעל הטכניקה הכי טובה שמסוגל לבצע הכי הרבה סגנונות בצורה הטובה ביותר.אני אישית חושבת שאור מתאים להגדרה אבל סבבה לך אם את חושבת שזה שי! כל מי שהגיע לגמר מוכשר והגיע לו לעלות לגמר. אני חושבת שהפרס עצמו הוא הגמר ולא הזכיה... בכל מקרה,בהצלחה לכולם!

נכון...

סבבה...את תצביעי לשי,אני אצביע לאור,בסוף רוני תיקח..חח... מי שיקח יקח,כולם מעולים

סופרגל

New member
תמונה מגניבה!!

את יכולה בבקשה להוסיף את הכתובת של הכתבה ואם יש עוד תמונות של שאר המתמודדים אז תשימי בבקשה

למעלה